Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af quaz
Adi er jo ikke helt boldmongol.

https://www.youtube.com/…GVmay4iDUsw
København
Skrevet af quaz
Den asiatiske Gareth Bale skal da være velkommen i København, det ville da give rigtig mange indvandrere incitament til at støtte FCK. Ikke noget dårligt køb fra et kommercielt synspunkt.
København
Skrevet af DMC
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
Skrevet af UdAfBusken
Adi med ´assist of the season´

http://m.bleacherreport.…ill-johnson
Skrevet af Sir , moderator
Vild assist.
Dette er en signatur.
Skrevet af GammelBitterMand
Ståle har ambitioner for midtbanen, og TK indrømmer mere eller mindre, at han kunne være backuppen, hvis Ståles ønskede handler glipper. Tilsvarende ligner det, at en Antonsen-kontrakt kan være i baghånden, skulle førstevalgene glippe.

Der er lidt vel stille om kanterne, men FCK har da før bevist, at man kan handle uden nogen opdager noget før fondsbørsmeddelelsen kommer.

I en lidt anden boldgade er Per Rud i Tipsbladet mere eller mindre direkte ude at sige, at Brøndby igen i dette vindue satser på at samle den nedfaldne frugt, ingen andre vil betale for, op lige inden lukketid. Hvor er jeg glad for, det ikke er Ståles erklærede strategi ...
Batman Close. London W12.
Skrevet af Cabra
Et emne til kanten?

http://www.tipsbladet.dk…ek-fra-ajax

Matias?
Skrevet af Plankeværket
Jeg glæder mig som et lille barn til Ståles indkøb til midtbane, kant og angreb. Det mest spændende er om vi køber ind til en 1-2-1-2 eller 4-2 forrest.
Og så er det fedt, at Ståle som udgangspunkt kigger efter noget bedre end TK - og endnu federe, at det foregår åbent og ærligt med TK.

Han har været for god en soldat i for mange år til, at jeg ville kunne acceptere et skidt farvel. Det fortjener han ikke.
Skrevet af Plankeværket
Nej han er ej. Matias har skrevet den samme sang hvert vindue i 2 år. One trick pony og ikke med højt nok niveau.
Skrevet af Imperator
Gad vide hvor langt vi er fra at kunne hente en spiller som Sissoko.. ?
Jeg er overrasket over at Hannover kan gå efter ham..
Skrevet af Plankeværket
Når hans hypotetiske kontrakt med Hannover udløber næste år efter 20-25 ikke helt gode nok kampe, så er han på vores hylde.
Når der først er gået journeyman i karrieren er man kun et par år fra at ende i Congo.
Skrevet af Imperator
Plankeværk
Det mest spændende er om vi køber ind til en 1-2-1-2 eller 4-2 forrest.


Tror du ikke det er mest sandsynligt at man skifter til 4-3-3 (4-1-2-3 / 4-5-1) hvis vi skifter formation, fremfor en 4-1-2-1-2 ?

Delaney(/ny spiller)
Mussis-Toutouh
Ridder-Cornelius-NJ

Det her er eneste måde jeg kan få plads til alle vores bedste offensiv-spillere i en formation (jeg har godt nok måtte ofre Veto, men har på fornemmelsen det er uundgåeligt uafhængigt af formation)

Hvordan ville du stille det op i en 4-1-2-1-2?
Skrevet af Schelden
@Imperator

Er rimelig enig i din forslåede taktik. Det kræver, som du selv tilkendegiver, dog en absurd stærk ankermand ved siden af Delaney. Vi har, i mine øjne, manglet sådan en stabilisator siden Linderoth skiftede.

Apropos Vertokele. Ville han måske kunne tage en af de offensive kanter? Altså fungere som en slags indvendig spydspids, som bare skal have bolden mod hjørneflaget? Hans hurtighed kan ingen i hvertfald tage fra ham. Hvis det var en mulighed, så behøvede man ikke nødvendigvis hente en kant ind.
København.
Skrevet af Plankeværket
Jeg ville vælge en 433. En indkøb af en 6´er og måske en 10´er, så er vi flyvende.
vi har bare aldrig spillet 433, og de nye moderne vinde, Ståles eksperimenter og rygtestrømmen siger 41212.

Jeg ville spille den the Dunga way, men indkøbet af De Ridder gør det mere ligner en traditionel diamant midtbane, men en flyvsk angriber (De Ridder / NJ) ved siden af en striker (Corner /Igor)

Kvist
Mussi - Delaney
NJ
De Ridder - Cornelius

Det er den vildeste poweropstilling i suppens historie, og med indskiftere som Toutouh og Gislason, så er der endnu mere power på bænken.
Rent taktisk er det ikke elegant, men det ser effektivt ud.
Gennembrud og dybdeløb mod modstandere der står højt og langskud og Cornelius mod dem der står dybt.
Der mangler lidt bold, og en naturlig plads til Amankwaa, ellers synes jeg det ser ok ud.
Skrevet af Schelden
Så blev Mikkel Wohlgemuth korsbåndsskadet igen, blot i det andet knæ. Øv! Det er dog halv skidt, at knægten allerede nu har haft korsbåndsskader i begge knæ, det kunne tyde på lidt af et skadeshelvede fremadrettet.
København.
Skrevet af Jay Gatsby
Ja, trist måde at fejre sin fødselsdag på, og også surt at skulle starte sin seniorkarriere skadet.

God bedring til ham.
Skrevet af quaz
Hangeland fri af Fulham. Han udtalte i sin tid at han gerne ville vende tilbage en dag, er det noget vi skal tro på?
København
Skrevet af Raoul Duke
Ville dæleme være et aldrende forsvar så. Han bliver snart 33 år. Er der nogen der har fulgt ham i Fulham og ved om han holder niveau? Der bør være et par klubber i Holland eller Frankrig der kunne smide en pæn hyre efter ham, men hvis det ikke var helt ordgas, om at han godt kunne tænke sig at komme til FCK engang igen, så kunne det da blive et pænt erfarent forsvar FCK kunne stille med.
Skrevet af Trotski
Nogen der kender til De Ridders aktuelle niveau? Han spillede et par Bolton kampe for halvandet år siden og var alt andet end imponerende.
Skrevet af Plankeværket
Han har lige overstået en sæson som fast mand i Utrecht med stor succes.
annonce
0