Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Plankeværket
Vi har Cornelius, Delaney, Remmer, Amankwaa der er faste i førsteholdstruppen. Felfel, Wohlgemuth, Busk og Brandur der banker på og et par på træningslejr... Det er da mere end nok.
Og hvad skal vi med en spiller som Aaquist, når han ikke kan komme på holdet i Horsens? Det er jo ikke guld vi smider på gaden, det er spillere vi har haft for høje forventninger til.
Skrevet af Barney Stinson
Aaquist ville alligevel være reserve for Remmer, og de er nogenlunde lige gamle, så han ville ikke have mulighed for fast spilletid i den nærmeste fremtid.
Bold.dk er stedet hvor du ikke må være uenig med Sir Cumshot. Større forsamling af hykleriske tabere skal man lede længe efter.
Skrevet af Imperator
Busk, Brandur og Wohlgemuth er ikke specielt aktuelle i forhold til førsteholdstruppen, Cornelius kan ikke gemme sig bag at være udviklingsspiller, Delaney bliver aldrig god nok imo, og så er der Remmer22 og Amankwaa20..

Synes ikke det er særligt prangende for en ungdomsafdeling der burde blive bedre og bedre for hvert år..
Bevares, 1 Cornelius salg er selvfølgelig nok til at retfærdiggøre SoE´s eksistens de næste 10 år, synes bare at vi (udover den ene heldige situation) får forsvindende lidt ud af det..

Og ja det er også talenterne selv der fejler, men hvis nu Aaqvist havde fået spilletid dengang han var omtrent på niveau med Remmer, så havde han måske haft det nemmere i Horsens, og måske det ville have været godt for Busks udvikling ikke at blive smidt ind i den FCM-kamp sidste år.. At talenterne fejler er også klubbens skyld..
Skrevet af repos , moderator
Aaquist er da smuttet til Helsingør her i januar. Ham så jeg ikke noget lys i overhovedet.
De unge skal jo nok få chancen, hvis de er gode. Ellers skal de bare sendes videre i systemet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Imperator
De unge skal jo nok få chancen, hvis de er gode.

Jeg er ikke så sikker.. Synes ikke Ståle giver mig det indtryk overhovedet..
Tror fx der er større chance for at vi for Gislason at se i angrebet i løbet af foråret end Felfel..
Skrevet af UdAfBusken
Men er der overhovedet én eneste af dem, man har sluppet de sidste par år, som har bevist noget efterfølgende? Tobias Christensen virkede ret talentfuld, men han har jo ikke slået igennem i Elche ( endnu). De fleste andre løber vel rundt i 1. eller 2. division eller lignende.
Skrevet af repos , moderator
Tror fx der er større chance for at vi for Gislason at se i angrebet i løbet af foråret end Felfel..

Men det betyder vel så, at Felfel ikke er god nok. Vi må trods alt forlade os på, at Ståle i sin daglige omgang med spillerne er bedre til at vurdere dette.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af andib
Hvad skete der med ham Ekrem som blev fritstillet i Cardiff eller Borges fra Norge vist nok?
Hvis det er Celso Borges fra AIK Stockholm (der tidligere spillede i Fredrikstad) du mener, så er lige lejet ud til Deportivo La Coruna.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Imperator
Men det betyder vel så, at Felfel ikke er god nok. Vi må trods alt forlade os på, at Ståle i sin daglige omgang med spillerne er bedre til at vurdere dette.


Tja det er jo ikke fordi vi har så meget valg, så det har du ret i..
Men hvis Felfel virkelig er så ubrugelig så kan jeg bare ikke se hvad han overhovedet laver i førsteholdstruppen til at begynde med..
Synes Ståles dispositioner i forhold til vores talenter har været besynderlige, han siger dumme ting i medierne når han bliver spurgt til dem og laver mærkelige kreative løsninger på opstillinger for at slippe for at bruge dem..
Og dem der så rent faktisk vinder hans tillid, Toutouh/Amankwaa(/Cornelius), ser ikke ud til at trives synderligt under den..

Han er begyndt at irritere mig, og ikke kun pga. talentudviklingen..
Spillemæssigt udvikler vi os afsindigt langsomt, indkøbene ligner mere et forsøg på at redde ansigt i Wolverhampton end løsninger FCK ikke kan leve uden, og hans omgang med medierne er så gennemskueligt nedladende og populistisk..
Begynder at frygte at han egentligt ikke er nogen særlig god træner, alting taget i betragtning..
Skrevet af Schelden
Slå koldt vand i blodet, Imperator.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at man pt. kigger lidt skævt til Ståle Solbakken og hans træner/manager-mæssige dispositioner. Ikke desto mindre så tror jeg, at vi skal give ham sæsonen ud, da vi også må være ærlige og sige, at han har været ramt af uheld i form af spillere, der enten ikke har slået til, eller kun har præsteret middelmådigt. Uagtet hans egen indvirken. Hvis ikke vi ser markante forbedringer i 2015, så er jeg enig i, at man bør tage hans rolle og kvaliteter op til overvejelse.

"og hans omgang med medierne er så gennemskueligt nedladende og populistisk.."

- Er den så meget værre end eks. Glen´s?

"Spillemæssigt udvikler vi os afsindigt langsomt, indkøbene ligner mere et forsøg på at redde ansigt i Wolverhampton end løsninger FCK"

- Bjørnen virker for mig som en spændende spiller, der forhåbentlig bidrager med den ekstra kreativitet, som vi har manglet. Desuden hjælper han forhåbentlig på den måde, at vores kære NJ bliver smidt på kanten, hvor han hører til. Foley er ligeledes en udemærket back, tror jeg, og opfylder vore alles ønske om mere bredde på back-pladserne.
København.
Skrevet af Barney Stinson
Hvad skete der med ham Ekrem som blev fritstillet i Cardiff eller Borges fra Norge vist nok?
Hvis det er Celso Borges fra AIK Stockholm (der tidligere spillede i Fredrikstad) du mener, så er lige lejet ud til Deportivo La Coruna.


Han var vel også mest på tale, da både Oviedo og Gamboa var i klubben.
Bold.dk er stedet hvor du ikke må være uenig med Sir Cumshot. Større forsamling af hykleriske tabere skal man lede længe efter.
Skrevet af Imperator
Slå koldt vand i blodet, Imperator.

Ja ja, har heller ikke nogen rigtig gode ideer til hvem han skulle udskiftes med.. Han irriterer mig som sagt bare..

- Er den så meget værre end eks. Glen´s?

Nu er Glen jo også et kæmpe kvaj at høre på, så det siger vel ikke så meget..

Nu du bringer ham op, så ser jeg efterhånden hellere Riddersholm som vores sportschef end Ståle.. Synes han virker som om han er god til mandskabspleje, er fremme i skoene taktisk, og er ivrig efter nytænkning i forhold til hvordan man driver klub..
Han er noget excentrisk og irriterer nok mange (inkl. mig), men synes at det han har fået ud af FCM er fantastisk.. Tænkt hvis han havde de midler end FCK træner har at arbejde med..

Ståle lever i (og på) fortiden synes jeg, og han har ikke haft det store held med at genskabe den..

Suk.. Men ja, der skal ihvertfald ikke ske noget før den her sæson er slut..
Skrevet af Bløde babser
Jeg undrer mig over du er så pas på Ståle.

Jeg er med på efteråret ikke var fantastisk, men vi ser trods alt en udvikling der bør give ham tid indtil den endelige dom over projekt Ståle 2.0 kan fældes.
Vi var jammerlige i Europa og vores offensiv har været ret ufarlig. Men i spuerligaen er der jo sket den udvikling man måtte forvente med sommerens store udskiftning.
Efter en sløj start blev defensiven stabil og man formåede faktisk at blive ret stabile til sidst, og endda vinde en væsentlig sejr over FCM til sidst.
Kurven er jo gået som man kunne forvente. Vi er ikke blevet beruset, men vi følger jo de stadier man ville mene vi skulle gennem da man vurderede situationen i sommer. Stopper det så her er der noget at komme efter, men fortsætter udviklingskurven som den er kørt hidtil og der bliver bygget på offensivt kan Ståle nemt ende som ham der vidste hvad han gjorde.
Timingen af din depression er jeg med andre ord ikke helt forstående overfor.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Guhle
Aw, Amartey har forladt banen med en skade. Han skulle hjælpes fra banen, men lidt svært at se hvad der præcist skete, noget med lysken måske? Andre der så det bedre?

Håber virkelig ikke det er alvorligt, det i hvert fald det sidste vi har brug for.
FCK - Klubben fra vidunderlige KBH Skovshoved - Én gang skovser - altid skovser
Skrevet af Schelden
Nogle der ved, hvor slemt det ser ud med Amartey?
København.
Skrevet af armand
er enig i at ståle ifht talentudviklingen ikke funkler sammenholdt med fx ariel...

det at et talent løber rundt og spiller 1. / 2. div fodbold nu er heller ikke nødvendigvis et lighedstegn med at de ikke kunne være blevet en profil i superligaen havde de fået den fornødne tillid på det rigtige tidspunkt.

hans pressehåndtering har jeg altid godt kunne lide, men jeg elskede også dengang Ståle, NCH og don Ø fyldte avis spalterne med personlighed (edit: så længe det ikke rammer Zlatanske niveauer synes jeg arrogance på den måde er lig med vindermentalitet). DiskoGlen er en skovl af en anden verden at høre på og jeg kan også have svært ved at finde ud af om det er god trænergerning der gør at FCM peaker nu, eller om det er på høje tid at det evige ungdomsakademi (og økonomiske affaldskværn) rent faktisk står distancen - ville heller ikke falde ned at stolen af overraskelse hvis de ender med endnu en super flot 3. plads igen i år.

edit: hvad jeg fortsat er usikker omkring og det der kommer til at betyde om han bliver en succes eller en fiasko, sammen med evnen til at få et offensivt koncept til at hænge sammen, er hans ageren i sportsdirektør rollen. for mig er det stadigvæk et kæmpe spørgsmålstegn om forholdet mellem fejlkøb og velcastede spillere i retroperspektiv vil fremstå som rimeligt eller helt af helvede til.
en ting er helt sikkert, hvis Ståle fejler som det fede år efter de syv magre i trænerrollen, så bliver det rigtig svært at pege på hvad der så er løsningen.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Matias
"Tror fx der er større chance for at vi for Gislason at se i angrebet i løbet af foråret end Felfel"

- Jeg er ret sikker på, at repos mener, at finder Ståle Solbakken at de unge er gode nok, skal han nok give dem chancen. Ved dit eksempel ville han ikke have fundet, at den unge var bedre end (eller blot ligeså god som) den ældre.
Skrevet af Bløde babser
Faldt over det her til dem der gerne vil vide hvordan vores nye back ser ud og lyder.
http://www.fotbollskanal…va-intryck/

Han har åbenbat været noget der minder om turens vinder på svenskernes ligalandsholdstour
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Slettet(351856201103)
http://www.black-wolves.…read#unread

Dit indlæg har fået midtjyderne til at gå helt i selvsving Imperator.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af Sir , moderator
Et program om Don Ø på 3 sport 1 nu. Han er fandme et røvhul at høre på.
Dette er en signatur.
annonce
0