Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fc-fan
Ståle vil stensikkert forhøre sig på N´doye, og Hull skal downsize deres trup, hvis de altså rykker ned. Så det er lidt den samme situation som med Bendtner, hvor man som FCK-fan har alt at vinde. Jeg tvivler dog på om vi sportsligt og økonomisk kan indfri de krav N´doye måtte kræve, men han kender klubben og fansene, så det må jo trods alt tælle i den rigtige retning.
Skrevet af akka:D
https://instagram.com/p/3D7Jv0A_mC/

Bendtner er på vej til København, for at se os spille imorgen med OB.

Kunne være dejligt hvis han blev og bare kunne være på banen, fremfor bænken. Og Ankersen til at slå indlæg i panden på ham.
Skrevet af peanuts
Repos.

Necid kunne være en rigtig solid signing, og han var da også på vej mod sit helt store gennembrud i Rusland da han løb ind i en korsbåndsskade tilbage i 10 og sad ude i 2 år, men han har gjort det godt i denne sæson, og det ser ud til at knæet holder.

Gætter på at vi skal konkurrere med de store klubber i Tjekkiet og mindre klubber i Holland/Belgien.

men tror nu nok at han kan være realistisk
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Matias
Ham tror jeg faktisk godt, vi kunne være med i kapløbet om. Tomas Necid altså. Jeg synes ikke Zwolle spiller på en måde, som kan sammenlignes med FCK, og generelt tror jeg deres spillere får betydeligt mere plads, end FCKs normalt gør. Jeg har dog kun set dem spille én kamp i denne sæson, så mit kendskab til dem er egentlig begrænset til highlights, referater osv., som jeg til gengæld er forholdsvist godt "inde i".
Skrevet af Schelden
Tomas Necid ville jeg heller ikke have noget imod. Han har, lidt alla Andreas Cornelius, de kvaliteter, som efterspørges ift. en "boksspiller". Damen ville uden tvivl være fantastisk, men dog urealistisk. Han kunne ikke engang selv holde masken, da han blev spurgt til det i interviewet.

Det bliver en spændende kamp i morgen, som for alt i verden skal vindes, så vi kan slutte godt af i Superligaen! Det er lidt trist at Delaney ikke er med, men det bliver nok en opstilling alla følgende:

SA
Remmer - Nilsson - Zanka - Ludwig
Sigurdarson - Amartey - CP - Gislason
NJ - De Ridder

Har ham Foley egentlig ikke være skadet siden ankomst? Man må da håbe, han går billigt!

Sidst, men ikke mindst: Har der været noget ang. CP og forlængelse?
København.
Skrevet af Def-monk
Med hensyn til CP synes jeg der blev meldt ud, at man ville snakke om en evt. forlængelse efter sæsonen.

Vi har ingen chance for Damen, men Necid kunne være en fin mulighed, selvom jeg ikke har set ham spille, så kun ved noget fra hvad jeg har læst og nogle få highlights. Men hvis Necid kommer til klubben skal han kæmpe om pladsen med Corner når han kommer tilbage, fordi så vidt jeg ved er de meget samme type, og så ville Necid måske være rimelig løntung hvis han sidder på bænken, det samme med Corner. Det er også derfor det transfervindue vi går ind i nu må være noget af en headscratcher for Ståle og co.
Skrevet af peanuts
Det jeg har set med Necid så virker han til at være bedre ven med bolden, og nok lige en klasse over Corner pt., og til trods for mere eller mindre samme højde, så er Necid ikke lige så bred.

og en super nyhed med at Kadrii er foran i sin genoptræning og allerede er klar i starten af efteråret, de giver lidt ekstra perspektiv i forhold til angrebet, ikke at han kommer i topform, men som indskifter bliver det kanon.
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Matias
Med mindre han render ind i en ny, stor skade.
Skrevet af peanuts
hvad med Yannick Sagbo han har kontraktudløb her til sommer med Hull, og har siden skiftet fra Evian ikke fået det helt store ud af det i England.

Så er spørgsmålet bare om han ikke stadig har et så fint navn i Frankrig at han relativt nemt kan finde en klub eventuelt Belgien/Holland
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Bløde babser
Med mindre han render ind i en ny, stor skade.


Næppe, nu er han jo under FCK´s sundhedssektor.

Nu er "starten af efteråret" jo en bred definition i forhold til en sæson der starter i juli og hvor en række af de vigtigste kampe og 1/3 af efterårssæsonen er spillet inden vi overhovedet starter det kalendermæssige efterår.
Men kommer han tilbage og rent faktisk er i stand til at bidrage relativt tidligt har vi ham, Jørgensen og De Ridder til den samme rolle. Det betyder også at en af dem vil være alternativ til en kant. Så med de to nye og hvis man beholder Gislasson er vi ved at være der med kanterne.
Så er det bare en targetplayer og alt efter hvad der ryger ud en central forsvarer eller midtbanemand.
Og så lidt under radaren kan vi også skulle hente en ny reservekeeper. Willand smutter vel og Kim C overgår vist til en rolle i SOE. Så er der naturligvis Busk, men FCK plejer gerne at ville have en prøvet keeper i baghånden.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Zymotic|Denmark|Ascension
Er jeg den eneste, der har hørt rygter om at vores nr 10 ikke er at finde i truppen til næste sæson. I så fald er jeg så også den eneste, som er begejstret for, hvis dette rygtet er sandt?
Skrevet af GammelBitterMand
Jeg har ikke hørt rygtet før, og jeg har lidt svært ved at se, hvem der skulle smadre banken for at hente ham. Men sådan som han insisterer på at være halv-anonym suppe-angriber, så ville jeg ikke rigtig savne ham mere, end jeg allerede gør.
Batman Close. London W12.
Skrevet af TR1986
Hvorfor er du begejstret hvis det er rigtigt? Nicolai Jørgensen er vores bedste spiller.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af GammelBitterMand
Det er lidt sat på spidsen, men så længe NJ insisterer på at spille angriber, så har vi folk på banen, der gør en større forskel.
Batman Close. London W12.
Skrevet af elendil
Hvem?
fck-medløber.
Skrevet af GammelBitterMand
Ludwig? SA? NJ kommer jo ikke på årets hold som angriber.
Batman Close. London W12.
Skrevet af elendil
Årets FCKhold kommer han vel nok på.
fck-medløber.
Skrevet af GammelBitterMand
Nåja, bevares, men jeg går ud fra, vi gerne så, at vores angriber kom på årets superliga-hold. Lidt apropos er Lange vist i Sydamerika på jagt efter en ny angriber (eller en ny Mussis, who knows).

Edit: Glimrende indhop af Brandur, selvom muren skal have lidt af æren for målet. Hiv nu Nilsson ud på bænken og sæt en kegle ind. Den slipper i det mindste ikke fireback-linjen for at presse op og blive overspillet hele tiden.
Batman Close. London W12.
Skrevet af elendil
Jojo, men alt over miderlinjen har jo været elendigt, med Ludwig (og Brandur) som mulige undtagelser. Jeg har en formodning om at NJ ville være en bedre angriber, hvis ikke han skulle udgøre 100 % af offensiven.
fck-medløber.
Skrevet af Din hemmelige ven
Hvis ikke Brandur starter inde i næste kamp, så siger jeg op, som menneske...
Det er lige meget hvem jeg holder med.. Ej ok, slet ikke - hovedstaden! Alt andet er bare underholdning. Har dog et lille Arsenal hjerte.
annonce
0