Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Jussi
DMC´s link til OB-kampen, mere specifikt 4-0-målet:

Hvor er det egentlig vildt, at, når man ser Kvist på fløjen med sådan et indlæg, bliver revet direkte til Amsterdam ArenA 2006.

Eller sådan har jeg det ihvertfald.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Matias
Ja de minder meget om hinanden, de to indlæg - kampen mod Ajax var inden Cesar Santin, men så var det jo fint for FCK, at Thomas Vermaelen havde "skiftet trøje" for en stund.

Beklager lyden:
https://www.youtube.com/watch?v=VAdb7PlG1T8
Skrevet af Matias
"... og ACH kommer til at smadre igennem"

- Og Bo Henriksen er - ordret - helt enig med dig i dén strategi: "... vi skal turde være til stede, turde gå til den og skal smadre fuldstændig igennem mod FCK"
http://www.bold.dk/fodbold/nyheder/bo-h-vi-skal-smadre-igennem-mod-fck/
Skrevet af GammelBitterMand
Jeg vidste ikke at Smadremanden kom fra Horsens, der kan man bare se. Vores oplæg til kampen er så cirka lige så forudsigeligt - vi skal spille hurtigt udenom de smadrende Horsens-spillere. Jeg er egentlig ikke i tvivl om at vi med den rette line up faktisk kan smadre igennem dem, så stor er min lid til Cosgrove & co., men der er mere fornuft i at spille afleveringerne i god tid og undgå duellerne. De kan ikke (så) meget andet, og vi kan meget mere. Hvis vi kan tage tempo med fra i onsdags bliver det fornuftigt.

Det bliver interessant at se, hvordan Ståle roterer. Frem til 2. oktober har vi fem kampe, og alle skal vi forsøge at vinde.
Batman Close. London W12.
Skrevet af elendil
Et fedt tilbageblik. Jeg havde glemt Silberbauers skuespil i feltet.

Det er nogle fede klip der er blevet delt herinde de sidste dage.
fck-medløber.
Skrevet af Matias
Det er alligevel ret godt dømt af dommeren, der med Michael Silberbauer. Maarten Stekelenburg rammer ham jo, men først efter han har påbegyndt sit fald - og det hele sker på under et sekund, i en situation hvor dommeren står "skygget" ift. selve berøringen. Jeg tror jeg havde dømt straffespark.
Skrevet af armand
Braaten husker jeg også som en anelse bedre i de store kampe end i de små.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Svoger
Han havde i hvert fald en god kamp mod Juventus.

Cornelius´ mål forleden. For et år siden havde han brændt. Sparket håbløst ved siden af, for blødt, ikke ramt bolden. Noget i den stil.
Han er gennemgået en voldsom udvikling, fra sidste efterår, til tingene pludselig begyndte at gå rigtigt, og han gør de rigtige ting, i løbet af 2016.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Navigatøren
Braaten husker jeg også som en anelse bedre i de store kampe end i de små.

Braaten var en helt anden spiller i de store kampe, det virkede lidt som om han ikke havde motivationen når det var mod Sønderjyske.
Skrevet af Slettet(072126190212)
Nogen bud på start-11eren i dag?

Jeg håber Kusk starter inde, og han får hele kampen uanset hvor ringe han ellers måtte spille. Han trænger til lidt selvtillid, og dette er en god kamp at få ham kørende igen.

Dernæst håber jeg, at man sparer Delaney. Han så generelt ikke så godt ud i kampen i onsdags, så mon ikke han trænger til en lille pause. Det kunne være fint at se enten Gregus eller Toutouh ved siden af Kvist. Hvis vi kommer godt fra start og kommer foran med et par mål (det sker sgu nok ikke), kunne de få en halvlegs tid hver.

Robin

Ankersen - Zanka - Erik - Ludwig

Kusk - Kvist - Gregus/Toutouh - Verbic

Santander - Corner
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af MorganF
Jeg kunne godt håbe på en 2. halvleg til Kusk i stedet for den første. Som du selv siger, kunne han godt bruge noget selvtillid, og det er ikke fedt at blive skiftet ud, særligt ikke, hvis tingene nu ikke kører helt godt.

Dog enig i resten af starteren.
Skrevet af Bløde babser
Kunne man ikke forestille sig at Pavlo, Amankwaa og evt Okore fik chancen?

Er i tvivl om hvor langt Okore er træningsmæssigt, men det virker som en oplagt kamp at give dem der er tæt på holdet eller gerne skal komme det hurtigt en mulighed,

Mit bud:
RO
PA-JO-MZ-LA
DA-VK-JG-BV
AP-AC

Ok, det er måske lige en udskiftning eller to for meget.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Slettet(072126190212)
Horsens er ikke noget dårligt hold, og de har virkelig tur i den for tiden. De kommer sikkert blæsende, og hvis de formår at få det til at køre, kan de virkelig skabe noget ravage. Så jeg tror ikke, den bedste løsning er at skifte for meget ud.

De er sgu lidt af et luksusproblem på kanterne og i angrebet.

I angrebet har vi to mand, der endnu ikke er kommet ordentligt igang og én, der er flyvende. Men Corner skal have lov at ride videre på sin bølge, og så er det umiddelbart vigtigere for os, at Santa kommer igang end Pavlovic, da han må formodes at spille en større rolle i CL.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af elendil
Hvor er det fedt at Brøndbysvinene for en gangs skyld må æde kl. 16-kampen, så jeg har mulighed for at se FCKs kamp.
fck-medløber.
Skrevet af Svoger
Runde 1, 2, 3, 5, 6 og 8 har vi nu haft lørdagskamp, en del af dem mig bekendt på euro-bold.
Runde 7 spillede vi mod Brøndby, så det var i hvert fald ikke deres kamp mod en anden modstander der forårsagede, at vi ikke spillede kl 18 der....

Men ok, vi bør hade BrøndbySVINENE for at have taget kl 18-kampen i runde 4. Hvor de spillede mod FCM, og vi spillede mod SønderjyskE.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af elendil
Ro på, Omand. Jeg er bare glad for at have mulighed for at se kampen.

Og glad for vi spiller CHL, så mange kampe har ligget og kommer til at ligge om lørdagen.
fck-medløber.
Skrevet af peanuts
mon ikke der bliver 2-3 udskiftninger i forhold til det hold som spillede mod Porto

Robin

Ankersen-Zanka-Erik-Ludwig

Verbic-Kvist-Delaney-Falk

Corner-Pavlovic

og så er det ikke umuligt at der bliver roteret en del i anden halvleg, men muligvis Ståle har andre ideer, det er et hårde program holdet har gang i med Randers d. 21/9 AGF d. 24/9 og Brugge d. 27/9.“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Svoger
Mit indlæg lyder vist mere sarkastisk-bittert end tilsigtet elendil.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Svoger
Mit indlæg lyder vist mere sarkastisk-bittert end tilsigtet elendil.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Mikehvass
Hvad ville folk synes om en signing af Deble fra Viborg til at bringe en ny dimension til vores angrebsspil? Ville han ende som en nye Pourie eller tror i der kan være noget mere i ham?

Han har kontraktudløb Juni 17 så burde heller ikke være alt for dyr.

Har ikke hørt rygter om ham eller noget tænker bare han ville pynte i truppen hvis vi kommer af med nogle af vores overskudspillere.
annonce
0