Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Plankeværket
Tifoen: 13 Nej hvor var den velvalgt.
Så dejligt at Kusk er en del af holdet igen. Det gør usikkerheden en anelse mindre til næste sæson.
Hvad synes i om Boilesen? Var det rust, eller er han udfordret på bevægeligheden som back? Jeg synes han så dum ud en del gange over for Larsson, og han har været bedre i centerforsvaret for os.
Skrevet af peanuts
tror det er rust eller det håber jeg, for han virkede i perioder til at have svært ved sine placeringer, og Bifferne havde i perioder lidt for nemt ved at komme igennem
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af GammelBitterMand
Jeg måtte tage mig selv i at være irriteret over hans placeringer og manglende relationelle færdigheder, men for en, der har spillet 1-2 kampe på pladsen gjorde han det ganske udemærket. Jeg tænker vores skuffelse primært skyldes, at han har gjort sig fortjent til utroligt høje forventninger?
Batman Close. London W12.
Skrevet af peanuts
Håber han får de sidste 3 kampe i ligaen og pokalen, så må Ludwig komme ind i sidst kamp hjemme mod SE og blive hyldet for indsatsen
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Schelden
Jeg er glad for, jeg ikke er den eneste, der så en god kamp fra Jan Gregus.

Specielt i første halvleg. Som med resten af holdet egentlig.

Nicolai Boilesen er svær. Han var vel dårligt på modstanderhalvdelen i kampen. Han indgår fint i opbygningsspillet, men mangler helt klart noget i hurtighed. Både psykisk og fysisk. Jeg tror dog på, han har en del rust, der skal bankes af. Vel første rigtig hårde 90 minutter på to år.
København.
Skrevet af Matias
Jeg vælger at vurdere Nicolai Boilesens kamp som lidt over middel, fordi han i flere tilfælde var god med bolden på fødderne, var god ved småspil i et par pressede situationer, og lige tog 3-4-5 skridt til frie områder, for at gøre sig spilbar for hhv. Erik Johansson og Youssef Toutouh. Sådan noget kan gøre mig helt varm om hjertet, fordi det viser, at vi her har at gøre med en spiller, der enten tænker fodbold eller bare har spillet på rygraden.

Hans fejl trækker lidt ned, men ikke voldsomt, og jeg er ikke nervøs ved ham overhovedet.
Skrevet af Schelden
Nej, enig, Matias. I takt med han får kampminutter, tror jeg han bliver endnu bedre.

Ligeså kommer han endnu mere frem på banen, når han bliver mere sikker.

Så kom der lidt på skrift fra Jores Okore-indslaget fra onside i går, hvis man ikke så det:

http://bit.ly/2qiXeu3
København.
Skrevet af Bløde babser
Gregus var OK i første halvleg, hvilket passer fint med vi der spillede os nemt rundt om deres pres. Gør man det er der fri bane mod en håbløs defensiv midt og et tvivlsomt forsvar.
Hvis vi bare får gang i den del igen i pokalfinalen er jeg ret fortrøstningsfuld.

I anden var Gregus ikke så god. Det var en af grundene til kampen blev mere indianerbold og de kom mere med.

Det et tydeligt at se at Pukki er den eneste af deres angribere der kan presse vores defensiv. Syntes han virkede til at finde nogle rum bag Boilensen der kunne have givet problemer hvis ikke Zanka havde været Zanka.

Føler mig egentlig mere sikker på sejr i pokalfinalen nu end inden kampen i går. Syntes det var tydeligt at vi bare er et klart bedre fodboldhold. Og så har de nogle svagheder de ikke kan gøre noget med og som vi bare kan spille på. De ved det, vi ved det - men de kan intet gøre.
Der er naturligvis kampens betydning og alt det udenom der kan spille ind. Men det virker vores hold til at have prøvet for meget til rigtigt at lade sig påvirke negativt af. Så jeg er sgu ret optimistisk.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Matias
Jeg er ikke ret glad for at gøre dårlige perioder i kampene, til udelukkende et udfald af egen mangel på vilje eller koncentration. Brøndby kan godt udfordre os, de har et presspil, vi ikke bryder os om, i særdeleshed hvis dommerholdet vælger en "international linje", som ofte er synonym for, at forseelser op til et vist niveau, ses igennem fingrene med. FCN har også et koncept - måske i særdeleshed dem - som vi bryder os meget lidt om.
Skrevet af Schelden
Det var sjovt at se, at man i går lod BIF komme ind i kampen, i takt med vi selv trak os.

Første halvleg havde ingen gul spiller tid på bolden. De var ganske enkelt rådvilde.
København.
Skrevet af repos , moderator
Jeg kan egentlig bedre lide Gregus som fodboldspiller end Matic. Gregus virker bedre skolet, og med et bedre overblik. Desværre går det ind i mellem lidt langsomt.

Jeg er fandme heller ikke tryg ved vores 2. halvleg. BIF har evnerne til at finde mellemrum, og de skakber jo voldsomt mange chancer mod os. Det var faktisk ret håbløst, og vi taber fuldstændig midtbanen i anden halvleg.

Karakteren til Kvist er ret lav. Synes egentlig, han, sammen med Kusk, er vores bedste spiller i første halvleg. Til gengæld taber han også grebet om midtbanen i anden halvleg.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Bløde babser
Det var sjovt at se, at man i går lod BIF komme ind i kampen, i takt med vi selv trak os.

Første halvleg havde ingen gul spiller tid på bolden. De var ganske enkelt rådvilde.


Lidt i forlængelse af det her og hvad Matias skriver.

Jeg oplever at vi er sårbare i starten af anden halvleg, fordi vi ikke "er der". I første halvleg har vi overskud og spiller os nemt rundt om deres pres. Vi er bedre fodboldspillere og deres koncept holder kun indtil et vist niveau af modstandere. I anden halvleg, specielt den første del, er de så meget mere en trussel.....fordi vi ikke "er der".

Hvad fanden betyder "er der"?

Mit bud er at Bif trods alt har en fysisk formåen nu, der gør vi har svært ved at holde overskud til at spille rundt om den hele kampen gennem. Vi så så i anden halvdel af anden halvleg, at vi trods alt relativt sikkert kunne nulstille kampen igen.
Det kan man håbe på er et taktisk greb vi vil kunne falde tilbage på, når og hvis vi kommer i samme position i pokalfinalen.

Det er i øvrigt sjovt at noter sig, at Bif normalt er lyn og torden de første 20 minutter. Men mod os er det os der har overtaget den første del af kampen, fordi vi ved fuld energi bare er bedre end de er ved fuld tank.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Schelden
Aboubakar Keita blev kampens spiller i går, da Halmstad tabte til Hammerby.
København.
Skrevet af Blastoid
Ny tjekke i forsvaret. Lyder umiddelbart spændende, og det er vel meget solidt at hente en spiller, der har spillet fuldtid i en del kampe for det tjekkiske førerhold. En ny Hangeland?
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Schelden
Ståle Solbakken sørger også for at pege ud hvem, vores nye ven skal erstatte.

http://www.fck.dk/nyhed/2017/05/15/se-det-foerste-interview-med-michael-luftner
København.
Skrevet af armand
det er næsten som om, man bruger transfer politikken som en slags sportslig positionering.

man suger apoel´s bedste angriber og får også slavia prague til at bløde en midtstopper ufrivilligt.

det er selvfølgelig også én måde at slå dem på.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af repos , moderator
får også slavia prague til at bløde en midtstopper ufrivilligt.

Hvorfor ufrivilligt? De var da ikke tvunget til at sælge, men han har jo mangedoblet sin pris på få måneder, så da et fint salg for dem.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Talentet121
De var faktisk tvunget. Frikøbsklausulen blev udnyttet.

Det ændrer dog ikke på, at de gjorde en god handel.
Skrevet af maarkap
Rygterne går på at FCK har udløst hans frikøbskarasul. I så fald, var de "tvunget" til at sælge.

EDIT: for langsom!
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af repos , moderator
Ah, ok. Spændende indkøb.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0