Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Svoger
Vi fik nu hjælp af dommere nogle gange under kvalifikationen.
I en grad hvor vi nok slet ikke var nået gruppespil, havde det ikke været for det...
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af GammelBitterMand
Hvis Matic var hovedpersonen i en Speed-film, ville den blive utrolig kort. Han kan simpelthen ikke holde tempo, om hans liv så afhang af det.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Hovedstadendanskemestre
Vi fik nu hjælp af dommere nogle gange under kvalifikationen.
I en grad hvor vi nok slet ikke var nået gruppespil, havde det ikke været for det...


Det må du meget gerne finde frem, for jeg kan kun huske en situation imod Qarabag, hvor deres anfører skandaløst undgik rødt kort dernede efter ca. 20 minutter.
Nordens største.
Skrevet af Braumelaume
Lüftner kan ikke dække op. Han står og snork sover konstant. Han har intet overblik over, hvor modstanderens angribere er.
Skrevet af Kipvits
zilina fik et tyndt rødt kort i allerførste kval kamp. Vi var blevet slået ud hvis ikke det havde været for det røde kort.
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Skrevet af Svoger
Dels var der en kamp, hvor Bengtsson (mener jeg det var) skulle være udvist, dels var der en af kampene, hvor jeg efterfølgende skrev herinde, at modstanderen måtte have den der følelse af lige ved og næsten, men at vi fik den hjælp, som forhindrede det.
På samme måde som vi havde for år tilbage, før vi ramte en streak af gruppespil.

Jeg beklager, jeg ikke kan huske præcis hvilke kampe det var, men de var der. I ligaen er vi dog nok bagud på dommertækkepoint denne sæspn, og i dag er vi nok også i hvert fald i forhold til et straffe.

Edit: kipvits kunne så vist huske noget af det også.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af simonstof
Hovedstad

I undgik et rødt kort til bengtsson i den første udekamp mener jeg det var. Så kunne det havde set meget anderledes ud og måske allerede været slut der.
Skrevet af peanuts
det er noget pis set over en bred kam, at forsvaret er så rystende usikkert, for ser egentligt ikke Lokomotiv som en skræmmende størrelse
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Fluffer
Hvem er ham der nummer 22 der står og ser fodbold mens Farfán scorer?
💖❤️💖 Big Nev ❤️💖❤️ [ https://is.gd/neville_southall_grauniad_2018 | https://is.gd/neville_southall_grauniad_2020 ]
Skrevet af Schelden
Det er vel reelt Carlo Holse, der ender med at se på, at han bliver fri til skud.

Men stadig en utilgivelig handling af Peter Ankersen. Idiot.
København.
Skrevet af Griffin
peanuts
SønderjyskE, Lyngby, Brøndby. Ingen af de hold er skræmmende. Vi underpræsterer fælt ligesom vi plejer at gøre efter at have været med i CL sæsonen før. Jeg begriber ikke at Ståle får så lang snor.

Alle vores kæder er direkte pinlige.
Angriberne stinker. Midtbanen har ingen power og forsvaret er pisse hamrende usikkert. Utroligt at vi ligger nr. 6 i Superligaen, for med det de viser fortjener vi ikke at komme med mesterskabs playoff
Skrevet af Mr. H
Rolig nu... vi spiller lige op mod et hold, som ligger 1´er i den russiske liga og tilmed på udebane (de fleste hold har det generelt svært i Rusland). Bare ærgerligt at vores forsvar er i gavehumør igen i dag.
Hafnia
Skrevet af danped89
Matic er dybt elendig til at bruge sin fysik.. og han vælger at tage nogle forkerte kampe, i stedet for at stille sig på bolden og finde en medspiller.. hvor er den matic vi så i de første par kampe?

Verbic er et bæst.. at han ikke får straffe på bare et af dem fatter jeg ikke.
Skrevet af Schelden
Nå. Det blev til det forventede nederlag. Egentlig holder vi dem fra det helt store i næsten hele kampen. Det gør det endnu mere surt, at vi så ikke er klar på deres andet mål. Det første mål er en skandale i sig selv, og det er bare noget, der ikke må ske. Altså som i aldrig nogensinde. Jeg håber Peter Ankersen får lov til at betale for deres julefrokost.

Robin Olsen: 6

En god keeper tager deres første mål. Sidder lige på. Gav desuden endnu en respost. Jeg har set mig lidt sur på ham, må jeg indrømme. Han står bare for alt andet end sikkerhed.
____________________________

Peter Ankersen: 5
Denis Vavro: 8
Michael Lüftner: 7
Nicolai Boilesen: 9

Peter Ankersen spiller en svag kamp. Udover den store fejl, bliver han flere gange fanget grundet dårlige beslutninger. Dumper alene grundet det mål, han koster, men var generelt ikke særlig god i dag. Jeg synes Denis Vavro spiller en god kamp. Kommer først på rigtig mange dueller, og han udstråler rent faktisk lidt attitude i de dueller. Lige modsat sin makker. Michael Lüftner ser så usikker ud, og jeg føler lidt med ham, må jeg indrømme. Laver dog ikke noget videre latterligt i dag og vinder også en del dueller. Et lille syvtal. Nicolai Boilesen spiller godt. Rigtig godt. Han er så klog en spiller, og ham og Benjamin Verbic viser endnu engang, at de har bygget noget på sammen. Jeg elsker, at han ikke altid bare slå indlægget, men også gerne tager et træk ind i banen, for på den måde at åbne op for løb, eller en aflevering tilbage i feltet.
____________________________

Carlo Holse: 6
William Kvist: 8
Uros Matic: 6
Benjamin Verbic: 9

Carlp Holse started fint, men det var skidt derfra. Den rolighed, han havde i starten, forsvandt fuldstændig. Masser af boldtab og dårlige beslutninger. Mister desuden sin mand ved deres første mål. Selvom Peter Ankersen er på ferie i siden, må man gerne følge med i spillet. William Kvist er god, når han er sekser. Når han intet ansvar har offensivt. Det må give Ståle Solbakken grå hår, at han tydeligt er bedre i den rolle, når det er svært at spille på den måde i vores normale taktik. Uros Matic var bare sløj. Som jeg skrev, så har han en absurd måde at bruge sin krop på. Bliver skubbet væk af alt og alle og tøver konstant i duellerne. Benjamin Verbic var dårlig i starten. Han kunne slet ikke få kontrol over bolden. Ikke desto mindre var han vores farligste mand igen og han spiller med et voldsomt overskud i dag. Hvor har vi dog manglet ham i ligaen. Han er vores bedste mand, og fortsætter han det her niveau, så har vi et godt salg til sommer.
____________________________

Carlos Zeca: 6
Pieros Sotiriou: 7

Carlos Zeca kunne ikke i den rolle. Han var hverken med offensivt eller defensivt. Det lykkedes bare ikke. Han bragte ikke noget stabilitet, og han var intet værd offensivt. Pieros Sotiriou havde umulige vilkår, og kun hans konstante pres og fight sikrer ham et lille syvtal.
____________________________

Martin Pusic: UB
Kasper Kusk: UB
____________________________

Ståle Solbakken: 6

Hans taktiske justering lykkedes ikke, og jeg er stadig sur på ham. Omvendt virkede hans justering, hvis man fokuserer på, hvordan FCK lukker russerne ned i åbent spil. Eksempelvis ved at William Kvist havde den klare opgave at lukke hullet foran forsvaret. Med en spiller, der kan mere offensivt end Carlos Zeca, kunne det måske have lykkedes og givet mere end som så. Jeg ved det ikke, men fik vist lige argumenteret for, at justeringen virkede. Pas. Svært at give en karakter til ham, synes jeg.
København.
Skrevet af elendil
Peter Ankersen har det første mål, men jeg så den nu også som klart ude. Til gengæld var der aldrig blevet mål, hvis ikke samtlige FCK-spillere i feltet stod på flade fødder og gloede fodbold. Det var forsvarsspil på børnehaveniveau. Jeg håber vi kan arrangere blot at blive taberdømt 3-0, næste gang vi skal møde Farum. For spillernes skyld.

Når FCK havde bolden, synes jeg faktisk det så bedre ud end længe, og som nævnt er William Kvist god, når han får lov at gøre det han er god til.

Jeg så dog kun første halvleg, men kan forstå at Robin Olsen fortsat er pisseelendig. Der må være noget underligt med målmandstræningen. Alle gode målmænd i FCK ender med at være helt absurd ringe.
fck-medløber.
Skrevet af Schelden
Meget enig, elendil. Vi så bedre ud med bolden, og specielt vores venstreside kunne noget.

Nicolai Boilesen skal holde sig skadesfri, fordi det giver os så meget, når vi rent faktisk har en venstreback. Han er intelligent, boldsikker og gør sine medspillere gode. Og så har han et godt samarbejde med Benjamin Verbic. Hvis vi så kan få en stabil højreside med Rasmus Falk og Peter Ankersen, så begynder det at ligne noget på de kanter. Så mangler vi resten af holdet.
København.
Skrevet af elendil
Ja, Nicolai boilesen var en fornøjelse i den første halvleg jeg så. Meget rolig og uden at tyre den ad helvede til hele tiden.

Det så i øvrigt godt ud med alle de flade tværpasninger fra back til midtbane/angriber. Det må der have været talt om, måske fordi man endelig har erkendt at midterforsvarerne ikke skal forsøge at lægge den flade aflevering op i banen.

Helt vanvittigt at FCK ikke tilkendes straffe, i øvrigt. Fodbolden har sgu mistet sin uskyld i den her Øvropa League-kampagne. FCK har dog også nydt godt af dommertosserierne, som andre har nævnt. At man kan undgå at dømme den i kvalifikationen hvor modspilleren stopper op, snurrer rundt og slår ud efter Pierre (og i øvrigt undgå at vise den på TV efterfølgende), samt verdens klareste straffespark i dag er dog helt forrykt.
fck-medløber.
Skrevet af Plankeværket
Holse var tydeligvis ikke klar til den opgave. Det virker mærkeligt Kusk ikke kom ind før. Mon det er fordi Kusk alligevel er fortid?

Jeg synes iøvrigt godt der kunne være potentiale i den beton 433, men så skal Zeca spille Matic plads og Falk eller Thomsen skal ind foran. Verbic var god i den rolle, Kvist var god i den. Forsvaret fik lidt mere hjælp.

Og så er det en god overgang til 343 og Graham Potter efter sommerferien.
Skrevet af repos , moderator
Så er der finale mod Sheriff. Den skal vindes, og så er vi videre. Præstationen i går var ikke helt skidt. Vi lukker to idiotiske mål ind. Snydt af et kort hjørne for anden kamp i træk. Hvordan fanden kan det ske?

Holse overbeviste slet ikke. Kusk skulle have været inde langt tidligere.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af quaz
Den sene indskiftning af Kusk ift. Holse virker også som et vink med en vognstang til Kusk. Holse spillede dårligt, men vi må håbe/formode at han lærer rigtig meget af disse kampe, og hvert et minut betyder rigtig meget for hans udvikling.
København
annonce
0