Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
Er Ståle Solbakken blevet fyret endnu?
Skrevet af Bwana
Sakset fra DR:

"Det er i kampene, vi skal vise os frem, for vi træner ikke ret meget", forklarer FCK-træneren.

Så deeet....
Real Betis Glasgow Rangers FCK
Skrevet af Matias
Haha, havde det ikke været på så tragisk baggrund... ej, det er sgu stadig sjovt.
Skrevet af Schelden
Der kommer forhåbentlig en opsigelsesnyhed i morgen. Jeg håber det.
København.
Skrevet af Svoger
Det er ikke sagt i forbindelse med den her periode med midtugekampe næsten konstant? Hvor det var restitution og så ny kamp det meste af tiden?
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Sykosæk
Når jeg ser på FCK i dag kan jeg se rigtig mange ligheder med os (BIF) for 12 år siden. Man køber de forkerte spillere - og har ved en fejl lovet alt for mange spillere løbepas i et enkelt transfervindue. Da bifs nedtur startede solgte men også et halvt hold med Kalle, Elmander, Skoubo og Agger indenfor et halvt år og købte nogle spillere der ikke passede ind overhovedet!

Spillerne på banen i dag ligner det de er: lejesoldater! Ståle har efterhånden forvandlet jeres hold til FC Østeuropa - det der tidligere gjorde jer svine stærke var den der sindsyge stamme af nordiske spillere krydret med en enkelt eller to eksotiske spillere som feks , Ailton, Santos og Zuma. I dag præges holdet af dyre ligegyldige spillere uden mord i øjnene.

Håber for dansk fodbolds skyld at i hurtigst muligt får styr på det da vi ikke kan undvære et stærkt FCK i toppen OG Europa!!
Skrevet af Slettet(351856201103)
FCKBIF rivaliseringen stopper bare aldrig med at forbløffe.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af Slettet(412118201009)
Ift dobbeltrollen træner/sportschef:

Mit indtryk er at andre sportschefer stort set arbejder i alle døgnets vågne timer.

Dialog med internt og eksternt scout-netværk, stor rejseaktivitet, forhandlinger med eksisterende spillere, monitorering af det gigantiske marked osv, er relativt tidskrævende opgaver.


Hvordan det efterlader tid til udvikling af holdet, coaching og en detajleorienteret approach, har jeg svært ved at se i praksis, så længe døgnet består af 24 timer.

Næste sommer er der igen en række nøglespillere der skifter, hvilket meget vel kan resultere i endnu en genopbygningssæson.

Det tyder på at kontraktperioderne er lidt uheldigt afstemt,og at man i værste fald går ind til en ny sæson i »proces.«

I så fald kan man pr 1/7-2019 konstatere at 4/6 sæsoner har været helliget opbygning/genopbygning.
FREM for alt
Skrevet af JakobFC
Jeg tror helt sikkert at Ståle får endnu en chance for at rette op på tingene i vinterens transfervindue. Lad os lege med tanken at vi måske kunne hente 2-4 nordiske spillere, som har brug for spilletid for bl.a at være i spil til sommerens VM slutrunde.

Nogle er mere realistiske end andre, men jeg tror da at spillere som fx Sviachenko, Fischer, Højbjerg, Guidetti og mange andre danske, svenske og evt. Islandske spillere er oppe og vende.

Det ville nok kunne rette op på mange af de problemer vi åbenlyst har, men spørgsmålet er selvfølgelig om vi har held og økonomi til at gøre, hvad der er nødvendigt. Ståle har ofte hentydet til, hvor lille et budget han råder over i forhold til de klubber, vi gerne vil konkurrere med i Europa (Brügge, Basel osv.), så spørgsmålet er om vi overhovedet længere kan forvente at kunne hente denne type spillere.
Uanset hvad er udsigten til at kunne spille et VM, noget der kan få spillere til at søge mod spilletid fremfor en høj løn, så chancen bør være større end normalt i det kommende vindue...
Skrevet af Plankeværket
Jeg magter slet ikke det her.

Vi ses i Parken på torsdag, hvor vi ryger ud, men jeg tænker jeg hopper på klammo vognen, husker på jeg elsker FCK og synger højere.

Herinde vil jeg så ønske Ståle fyret.
Skrevet af Matias
Vi ryger formentlig ud, ja, hvilket er ret trist, gruppens niveau taget i betragtning. Vi skal sandsynligvis slå Sheriff med 2, og det bliver svært med den forfatning holdet er i. Jeg skal se kampen fra stuen, hvor jeg har gæster - heldigvis, i modsætning til bare et par måneder siden, kan et dårligt resultat ikke ødelægge stemningen for mig. Jeg har vænnet mig til tanken om, at dette bliver den dårligste sæson siden 1999, og at Ståle Solbakken har fået carte blanche til at tæske løs på klubben, set-uppet og holdet, således at hele lortet vil have svært ved at stå på benene i tiden der kommer. Man skulle jo nødig tale ham imod, og FCK er en klub med styr på strukturen, så om vi ender udenfor top-6, giver det ikke anledning til en managerfyring, det holder man sig ligesom for god til. Man er vel cool.
Skrevet af Costacurta83
Der skal fokuseres på den centrale akse, som har været så vigtig på de gode "gamle" fck-hold.
Vi mangler klassespillere som Jacob Laursen, Gravgaard, Hangeland, Zanka etc bagtil, og Chrstian Poulsen (v1), Linderoth, Delayney på central midt.

Afspillet bagfra er for dårligt, og midtbanens evne til at dominere/kvæle kampe er ikke-eksisterende. Det har været lige fra kamp ét i superligaeni år mod Aab, hvor de spillede os ud af banen i anden halvleg, selvom de først scorede til sidst.
Hvis vores kanter skal komme til deres ret, så er vi nødt til sidde på kampene og eje dem "centralt" - og det formåe vi slet slet ikke.
Skrevet af Matias
Ja, det er rigtigt. Vi ved det jo alle. Plus den centrale angriber med en fysisk genneslagskraft. Og de profiler og emner, der er, skal der holdes snor i. Det har man et veludviklet og velfungerende scoutingsetup til. Kan man så altid erstatte 1-til-1? Nej, selvfølgelig ikke, men derfra og så ramme så eklatant ved siden af skiven, som tilfældet har været de sidste 2-3 transfervinduer, bl.a. fordi man ikke har styr på samme scouting, er virkelig, virkelig langt.
Skrevet af repos , moderator
Katastrofal indsats i går. Der absolut ingen plan for noget af det, der sker på banen.
FCN kørte bare bolden rundt, som det passede dem i store perioder af kampen. Deres to midtbanespillere på 18 og 21 år fordelte bolde med en lethed og et overblik, vi kun kan drømme om.

Selvfølgelig skal Ståle ud, for han har ansvaret for katastrofen. Vi er 11 points fra medalje, og har tabt fire gange ud af fire mulige til BIF og FCN, plus alt det andet lort, vi har præsteret.
Af de syv øvrige hold i top 8, har vi kun 1!! sølle sejr i indbyrdes opgør, nemlig hjemmekampen mod FCM. Resten er enten tabt eller spillet uafgjort. I øvrigt efter flest kampe på hjemmebane.
Hvordan det ikke kan indløse en fyrreseddel er ubegribeligt. I hvert fald i en enhver anden klub med respekt for sig selv. I stedet havner man i skænderier med Stig Tøfting og Flemming Povlsen, der egentlig bare siger det, andre medier, ikke tør sige. Nemlig, hvordan fanden Ståle kan bruge så mange penge på spillere, der kan så lidt?

Jeg gider ikke engang forsvare min overskrift længere, for hvis man er uenig, så kan man ikke have set ret mange kampe i efteråret. 17 kampe i Superligaen er endt med 7 sejre over Helsingør, Randers, SE, Silkeborg, AGF, Lyngby og FCM. Resten er endt uden sejr.
I Europa har vi spillet helt til rotterne. Mod Zilina blev vi reddet af et rødt kort, for ellers var vi udspillet i 3 ud af 4 halvlege. Vi var heldige med at ryge ind i Vardar, og ellers har stort set leveret håbløs fodbold.

Vi egentligt en fornuftig stamme, når EJ kommer tilbage. Robin O. har været pivringe hele efteråret, og hvordan han kunne holde målet rent i 180 minutter mod Italien fortæller vel kun noget om, hvor god Granqvist egentlig var i de kampe.

Går vi ud fra, at Robin O, Ankersen og Santander ryger til sommer, så skal vi bygge et helt nyt hold op. Og det kan lige så godt blive med en ny træner.
Af de resterende spillere bør vi satse på EJ, Boilesen, Kvist, Zeca, Verbic, Falk og Pieros i nærheden af startopstillingen. Resten skal enten sælges, udlejes, eller på bænken.
Der skal købes en målmand, en højre back, en central forsvarsspiller, en central midtbanespiller og en angriber til startopstillingen. Det skal være erfarne spillere med europæiske kampe samt landskampe i benene.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Duracell2
Der skal købes en målmand, en højre back, en central forsvarsspiller, en central midtbanespiller og en angriber til startopstillingen. Det skal være erfarne spillere med europæiske kampe samt landskampe i benene.


Novra! det bliver dyrt, men man kan ikke rigtigt modsige det. Alternativt kunne man opgive det håbløse projekt at vinde til sommer og "nøjes" med satse lidt på et par unge spiller og håbe på at finde en ny Augustinsson. Det ville om ikke andet nok være billigere.
Skrevet af Cresswell25
Vi skal da bare hente Sviatchenko, Højbjerg og Guidetti... Så er vi sgu dækket ind og så kan Pavlovic få en enkelt-billet tilbage til Serbien... Fuck han er så pinlig at se på!
Marching On Together
Skrevet af Matias
"Novra! det bliver dyrt, men man kan ikke rigtigt modsige det. Alternativt kunne man opgive det håbløse projekt at vinde til sommer og "nøjes" med satse lidt på et par unge spiller og håbe på at finde en ny Augustinsson. Det ville om ikke andet nok være billigere"

- De profiler skal købes, ellers vinder vi heller ikke sæsonen efter. Eller den efter sæsonen efter osv. I hvert fald ikke med Ståle Solbakken ved roret. Men du har da ret, duracell, der burde så absolut være en billigere model - f.eks. hvis man havde sat et par omåder i organisationen i system, såsom scoutingsektoren og assisterende trænere, som kan udvikle på de områder, kapaciteten hos manageren ikke rækker til. Nu får man så den sidste del dækket lidt ind igennem Bård Wiggen, men det er - for mig om ikke andet - et åbent spørgsmål, hvor meget han kan gøre, i den situation, vi står i.
Skrevet af peanuts
Ved godt det er ønsketænkning men Amartey får splinter
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af AU
Vi skal da bare hente Sviatchenko, Højbjerg og Guidetti... Så er vi sgu dækket ind og så kan Pavlovic få en enkelt-billet tilbage til Serbien... Fuck han er så pinlig at se på!

Evt. leje dem med forkøbsret.

Det samme kunne man prøve med Fischer. Kan ikke helt vurdere om han spiller nok, og nok til at komme i betragtning til VM.
Skrevet af Matias
Daniel Amartey og Carlos Zeca ville være rigtig meget arbejdsiver i hvert fald. Og de kan selvfølgelig også begge noget fremad i banen. Men selvom Carlos Zeca har været det i Panathinaikos, ligner han ikke umiddelbart en anførerprofil i FCK. Og det er det, der er brug for, om han skal bære anførerbindet eller ej. I det centrale forsvar skal vi have en leder. Erik Sviatchenko er det måske, men selvom han har et image af cool, overblik og intelligens, har jeg endnu til gode at se ham som en leder, som passer ind i FCK. Jeg afviser ikke, at han kan være det, jeg har bare ikke lagt mærke til de åbenlyse egenskaber, der skulle forme lige netop dén profil. Andreas Granqvist, om end halvgammel, vil jeg hellere have. På backerne har vi haft en fin track record med at hente purunge folk i det svenske - den vej tror jeg gerne man vil gå ad igen. Der er selvfølgelig lokummer at få fat i, til at placere i det felt, vi skal score vores mål. Og her er selv den fodboldmæssige profil vigtigst. Lige siden jeg så ham for Cluj mod os, har jeg haft Lacina Traore i tankerne til den plads. Han er nok ikke til at komme i nærheden af, men profilen passer.

Men det er jo det. Sådan vil vores snak være, så længe manageren hedder Ståle Solbakken. Måske var det en idé, bare et eller andet sted, at kigge på fornyelse på den post. Som repos skrev, FCN havde god kontrol med kampen via deres to, nærmest no name centrale midtbanefolk på 18 og 21 år, som ledede og fordelte spillet stort set efter behag. Selvfølgelig kan FCK også finde spillere, der både er driftsikre, har et ok cv og som kan noget med bolden på egen hånd - det handler om, hvilke idéer træneren har, hvordan der scoutes og hvor godt man kan udvikle spillerne. Det første er selvfølgelig det vigtigste, og det er jo her, FCK er aller hårdest ramt, for Ståle Solbakken famler i blinde, han har ingen idéer, de er tabt og han aner ikke, hvor han skal tage fat. Jeg tror, helt alvorligt, han blot håber på, at et par spillere præsterer på det topniveau, de har, således at vi ikke ender udenfor top-6.
annonce
0