Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af pyto
Tak for endnu et godt indlæg fra din hånd, Matias.

Jeg er generelt enig i alt du skriver, men denne stikker mig i øjnene:

Peter Ankersen spiller fint, men han virker ikke som om, han har ham selv med. Han jubler gerne ved scoringer, hvor han selv har haft en fod med, men ellers er det småt med engagementet på den front


Jeg så et interview med Ankersen, efter kampen mod Nordsjælland. Her virkede han ikke som en der manglede engagement, derimod lignede han en der var på vej hjem under dynen, for at græde sig selv i søvn. Han virkede oprigtig talt ked af det, og også over hans egne fejl, det var tydeligt.

Det sagt, så virker han jo ikke som humørbomben, der går amok ved scorede mål generelt.
Kvist raus.
Skrevet af pyto
I øvrigt er min våde drøm stadig Robert Skov.
Kvist raus.
Skrevet af EverywhereWeGo
Ankersen har ihvertfald skuffet mig en del siden han kom tilbage fra sin skade. Han vil gerne være anfører men mangler sku karakteren. Verbic har løftet holdet med hans engagement, han kæmper røven ud af bukserne. Jeg synes Ankersen har givet alt for let op i flere situationer.. bl.a. De gange hvor han indikerer at bolden er ude, istedet for at spille videre. Eller da han kom ind frisk mod BIF og lod Tibbling scorer mod os i overtiden.. Okay det var ikke kun Ankersens skyld men han kunne have reddet os
Skrevet af Cresswell25
Jesse Joronen er den perfekte afløser for Robin til sommer...

Leeds United FCK Werder Bremen Valencia AC Milan
Skrevet af Matias
"Jeg så et interview med Ankersen, efter kampen mod Nordsjælland. Her virkede han ikke som en der manglede engagement, derimod lignede han en der var på vej hjem under dynen, for at græde sig selv i søvn. Han virkede oprigtig talt ked af det, og også over hans egne fejl, det var tydeligt"

- Jeg ved det ikke, det kan godt være, jeg læser ham forkert. Når man sådan bliver sat i fokus, som i et interview, har man almindeligvis meget bedre forudsætninger for at være bevidst om ens udtryk, end man har i situationer, hvor man ikke er klar over, at man bliver fokuseret på - og jeg synes han mangler udtryk som spiller. Det kan være ok i medgangstider, hvor man ad den vej kan signalere, at man har styr på det, men i modgangstider kræver det noget andet, og det viser han ikke. Ikke at jeg forventer udtryk som Tobias Linderoth, for han er den absolut stærkeste profil på det punkt, FCK har haft, men vi skal have meget mere af noget i den retning, og det skal komme fra alle. Han var forbandet, når spillet og resultaterne ikke var acceptable, og det udtryk forplantede sig til resten af truppen. Når man igennem sit udtryk viser, at man vil gøre alt for at rette fejl og mangler, rette på noget fundamentalt, som ikke fungerer, at man vil ofre sig selv for sine holdkammerater og holdet som helhed, så smitter det. Så sker det, at man kan det, Ståle Solbakken snakker om; at arbejde sig ud af en krise. Men det kræver mentalitet i retning af den karakter, før det lader sig gøre. Og jeg må indrømme, at jeg finder Peter Ankersen meget, meget langt fra at tage skridt i den retning. Jeg synes han er en god fodboldspiller, men jeg er ikke vild med den karakter, jeg ser prøver på.
Skrevet af Saint
Jeg tør godt ligge hovedet på blokken og sige at forsvaret ikke bliver skiftet, Luftner ramte i en lang periode før os et niveau der sendte ham mod Premier League og tæt på det tjekkiske landshold, Vavro har så tydeligt et potentiale og Johansson er på et international niveau. Jeg tror simplethen Ståle er for stædig/ambitiøs til at opgive de her spillere.

Derimod tror jeg vi på højreback, kanterne kommer til at se nogen ofring og både Matic og Pavlov skal nok føle sig en smule presset.
(...)
Skrevet af quaz
Hvad med Alexander Søderlund i St. Etienne? Har tidligere lavet mange mål i Rosenborg og Haugesund. Jeg aner dog intet om hans kvaliteter, udover at han er 187 høj og bliver sat i forbindelse med en retur til Rosenborg.
København
Skrevet af TR1986
Jeg ser ikke Søderlund som løsningen i vores angreb. Vi har vel egentlig fået løsningen på plads efter Santander er kommet tilbage fra sin skade. Ham kan vi passende bruge indtil sommeren 2018, hvor han formentlig bliver solgt. Pieros ser jeg helt klart et potientale i, selvom han ikke har udfoldet det helt endnu. Hvis vi kan hente Bendtner til sommer og så en enkelt kvalitetsangriber mere og så sælge Santander og Pavlovic til sommer, så ser det fornuftigt ud. Jeg kunne godt se for mig at vi henter Kenneth Zohore hjem til FCK. Han har bevist han kan score mål og han passer godt ind i vores spillestil. Ham kan vi passende hente til sommer. Jeg er helt på linje med Matias, med hensyn til at jeg ville elske at se Lasse Schøne i FCK. Det samme med Robert Skov fra Silkeborg. Han kan blive virkelig god.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Matias
"Jeg tør godt ligge hovedet på blokken og sige at forsvaret ikke bliver skiftet, Luftner ramte i en lang periode før os et niveau der sendte ham mod Premier League og tæt på det tjekkiske landshold, Vavro har så tydeligt et potentiale og Johansson er på et international niveau. Jeg tror simplethen Ståle er for stædig/ambitiøs til at opgive de her spillere"

- Du kan sagtens have ret, men i så fald får vi ikke vendt de mange skuffende resultater til sejre, som er det, Anders Hørsholt taler om i interviewet i Tipsbladet. Personligt er jeg fuldkommen ligeglad med, om både Michael Lüftner og Denis Vavro har et gigantisk potentiale, såfremt det ikke kan forløses i FCK. FCK kommer i min bevidsthed før alt andet, når det handler om FCK, og jeg har ikke lyst til at se en 4 år lang periode a la Ailton, hvor man prøver og prøver og prøver at få det potentiale, man kan se er til stede, sat i spil. Og det har jeg ikke en gang i bedre tider (som i tilfældet Ailton), og da absolut ikke i tider, hvor der simpelthen akut skal findes en løsning på de ting, som ikke fungerer. Og defensiven, det centrale forsvar, fungerer ikke.

"Hvad med Alexander Søderlund i St. Etienne"

- Jeg tænker ikke, at vi har behov for flere off-profile spillere. Han er sikkert enormt god, til det han er god til, men der skal satses hårdt på at finde en FCK-arketype.
Skrevet af quaz
Kenneth Zohore er i min verden dybt urealistisk. Der blev afvist bud på langt over 50 millioner i sommers for ham.
København
Skrevet af TR1986
Hvem er det der har budt "langt over 50 millioner kroner" på ham? Har du en kilde?
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af quaz
København
Skrevet af TR1986
Okay, det har jeg ikke set. Det er ganske rigtig ikke særlig realistisk så.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Schelden
Det kan være Julian Kristoffersen kan lokkes til....
København.
Skrevet af peanuts
TR@

mener stadig at FCK skal have en angriber mere ind i vinduet også selvom Santander er tilbage, spillet på banen er simpelthen så afhængigt at ham som type, så går han i stykker eller på anden måde ikke er mulig at spille, så er vi tilbage til det vi har set det meste af efteråret.

Så må man trække stikket på Pusic og forsøge at sælge Pavlocic for det man nu kan få for ham
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af JakobFC
Personligt er jeg fuldkommen ligeglad med, om både Michael Lüftner og Denis Vavro har et gigantisk potentiale, såfremt det ikke kan forløses i FCK.


Hvis du nu lige tager canal 9 brillerne af i et kort øjeblik og rent faktisk kigger lidt på spillet på banen, så må du da kunne se at Lüftner har set stærk ud i et stykke tid nu. Han havde nogle fejl i opstillet mod Lyngby for nogle kampe siden, men ellers er der ikke meget at sætte en finger på i de mange kampe vi har spillet her sidst på efteråret. Jeg er med på at han startede ud en smule usikkert, men det er tilladt at bedømme spillerne objektivt istedet for at køre med på en eller anden ligegyldig og ubegrundet hetz a la den vi har set på landsholdet med Kvist. Havde han spillet i et forsvar med Zanka, Ludde og en god Ankersen, så havde vi formentlig set helt ligeså stærke ud defensivt, som sidste sæson, men det har måske nærmere været hele sammensætningen af vores defensiv i denne sæson som har skabt de usikkerheder vi har set.
Skrevet af quaz
https://www.fck.dk/nyhed/staales-status-udfordringer-og-uforloest-potentiale

12 minutters interview med Ståle. Det meste er ligegyldige gentagelser af hvad han har sagt hele efteråret. Det mest interessante er dog at han frifinder alle sommerens signings ift. et januarsalg.
København
Skrevet af Matias
"Hvis du nu lige tager canal 9 brillerne af i et kort øjeblik og rent faktisk kigger lidt på spillet på banen, så må du da kunne se at Lüftner har set stærk ud i et stykke tid nu"

- Jeg bedømmer altid ud fra hvad jeg selv ser, ikke hvad alle andre synes, jeg skal se. Men fed kommentar. Det er i stil med at trække på en Nationen!-reference, når man er uenig med nogen. Jeg vil tro, du ikke sædvanligvis er så dum, men kun i en sammenhæng, hvor der prikkes til den misforståede loyalitet.

"Han havde nogle fejl i opstillet mod Lyngby for nogle kampe siden, men ellers er der ikke meget at sætte en finger på i de mange kampe vi har spillet her sidst på efteråret"

- Han var ikke god mod FCN, og i rollen som forsvarets leder, som Ståle Solbakken mener, han kan bære, var han med til at overlade initiativet til Sheriff i vores forsvarszone, da vi var kommet på 2-0. At det ikke kostede, betyder mindre. Og nej, selvom Ståle Solbakken mener, at han har været perfekt i 5-6-7 kampe, er det ikke et udtryk for anden sandhed, end at normanden forsøger at give ham lidt ro.

"Jeg er med på at han startede ud en smule usikkert, men det er tilladt at bedømme spillerne objektivt istedet for at køre med på en eller anden ligegyldig og ubegrundet hetz a la den vi har set på landsholdet med Kvist"

- Enig, du er derfor velkommen til at følge trop.

"Havde han spillet i et forsvar med Zanka, Ludde og en god Ankersen, så havde vi formentlig set helt ligeså stærke ud defensivt, som sidste sæson, men det har måske nærmere været hele sammensætningen af vores defensiv i denne sæson som har skabt de usikkerheder vi har set"

- At opstille en præmis, som ikke kan eller vil blive afprøvet, som bedømmelse (som, med dine egne ord, stadig er behæftet med usikkerhed) af en spiller, ser jeg ikke større formål med. Michael Lüftner har ikke været god under de forhold, der er de eneste rimelige, at bedømme ham på. Jeg afviser ikke, at han kan blive det (jeg synes både Michael Lüftner og Denis Vavro har vist godt spil her og der), men han har generelt ikke været det i efteråret, uanset hvilken sandhed en manager, der komplet har tabt det projekt, han har krævet at stå alene i spidsen for, prøver at pådutte de kritiske stemmer, der måtte tale ham imod. Det du besvarede står naturligvis ved magt - i en tid hvor stort set intet fungerer, er potentiale ikke interessant, med mindre det materialiserer sig i aktuelle præstationer. Og bare lige for en god ordens skyld; kommer der kun en enkelt til det centrale forsvar ind i kommende transfervindue, mener jeg Michael Lüftner står stærkest som makker til samme. Det er bare ikke ensbetydende med, at han overordnet betragtet, har været god i FCK.
Skrevet af peanuts
skal man tro EB så skriver FCK med Joronen inden for kort tid, og så tiltræder han til sommer
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Matias
Det er også fint. Jeg synes han har gjort en rigtig god figur, i de kampe jeg har set ham.
annonce
0