Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af DanishBhoy
Gammelby kom til SIF som drenge/U14 spiller, så det har nok været noget med at han har valgt at gå på Sports/eliteklasserne på Sølystskolen i Silkeborg og blevet en del af SIF´s ungdomsfodbold den vej
Is it cold in his shadow?
Skrevet af FCK-Honik
SotD

Regner du Dolberg i samme klasse som Skov etc., eller misforstår jeg dig?
Skrevet af SotD
Set i bagklogskabens lys virker det nok tåbeligt, men ja. Der var ikke mange der anså Dolberg som en spiller der ud af det blå ville brage igennem og blive vurderet som et af verdens allerstørste talenter med et prisskilt på 3-400mio kroner, da han rendte rundt som ungdomsspiller i SIF.

Talentet var uomtvisteligt (som det er med Skov og Skytte), men derfra og så til at slå igennem i så markant stil som Dolberg har gjort var der næppe nogen der havde troet på. Særligt ikke i lyset af, at han i en relativt sen alder skiftede tilbage til Voel fordi han ikke kunne lide det pres der var i SIF. De fleste der kender ham som fodboldspiller ved, at han er en meget stille fyr, som bare gerne vil spille fodbold, og som ikke egner sig super godt til alt det der ligger udenfor. Forventningerne, presset, omgivelserne, medierne osv.

Så om Dolberg ville blive en spiller der slog til i udlandet svævede nok mere i det uvisse end det var tilfældet med Skov og Skytte. Omvendt var talentet måske nok større. At det udfoldede sig så tydeligt var dog ikke til at spå om.
Silkeborg IF
Skrevet af Sir , moderator
" At det udfoldede sig så tydeligt var dog ikke til at spå om. "

Godt set af Ajax.
Dette er en signatur.
Skrevet af GammelBitterMand
Hvis man virkelig er interesseret i Gammelbys historie, så fortalte han det vist i https://soundcloud.com/medianonu/mediano-u-silkeborg-if-med-jesper-stuker-jens-martin-gammelby-gustav-dahl-dennis-pedersen

Det interesserede ikke mig sådan helt vildt meget, så jeg har forlængst glemt det igen.

Kredit til SotD for at være oprigtig. Det fortjener respekt snarere end ligegyldige bagkloge one-liners.
Batman Close. London W12.
Skrevet af SotD
Det var afgjort godt set af Ajax. Men havde han ikke opnået noget særligt havde han jo blot været et af mange talenter der ikke slog til. Som eksempelvis Markus Bay.
Silkeborg IF
Skrevet af Schelden
http://bit.ly/2mD3RoQ

Hvis jeg bare kunne få chancen for at vise, hvad jeg kunne, så havde hverken klubben eller jeg stået i denne dårlige sportslige situation. Det er jeg sikker på,« siger Martin Pusic.
København.
Skrevet af Emkay
Det irriterer mig altså lidt, det med at både Solbakken og Hørsholt meldte så klart ud med en storvask i vinterpausen, nu her en uge inden træningslejren er der ikke sket en dyt.
De må jo gerne tænke sig om inden de melder noget ud.
Jeg tror ikke der kommer til at ske noget, måske et par afgange, men det lugter meget af at man lagde alle æggene i Jesus´ kurv. Forståeligt nok hvis man var så tæt på. Og vi skal ikke hente en tilfældig der slutter på ****ic bare for at handle.
SIF har udtalt at der har været aktivitet på Gammelby og Skov, men at budene var for lave. Så jeg tror ikke det er os der er på banen der. Vi har været overordentlig gavmilde når jeg tidligere har handlet i suppen, 2,5 for Pusic siger vel alt....
Skrevet af Plankeværket
Det er pisse irriterende. Jeg valgte at glemme den sure smag i munden og tro på dem. Det må de gerne respektere de næste 15 dage.
Men, sidst Hørsholt var ude at pisse transferterritorie af, skete der heller ikke en skid.
Godt vi har Ny-Spiller-Ankersen, Ny-Spiller-Thomsen, Ny-Spiller-Erik og at Pusic alene kan redde os ud af problemerne. Så skal det jo nok gå.
Vi nærmer os hastigt 4 ud af 4 dumpede vinduer i træk, og det efterlader os med superligaens måske 3 stærkeste trup - nu må vi lige se FCN uden Marcondes.

Måske ser jeg dum ud når vinduet eller sæsonen er slut - men det her ligner en 4 plads, at vi ryger ud af pokalen og at vi er totalt ligegyldige mod Atletico.
Skrevet af quaz
Jeg er nu ikke helt uenig med Pusic, selvom udtalelsen er lidt dum.

Han havde scoret flere mål end Pavlovic, hvis han havde fået den samme mængde spilletid. Han kom dog til sent i vinduet, har døjet med skader, er på en kort kontrakt, så selvfølgelig vil Ståle hellere beskytte sin investering i Pavlovic end Pusic, som er væk igen til sommer.

Pusic havde aldrig en chance, og transferen giver absolut ingen mening, hvis man ikke så et konkret behov for ham. Jeg synes det var en fin transfer, da man hentede ham, men han har på ingen måde fået en fair chance selvom han har lavet pænt med mål på reserveholdet.
København
Skrevet af Plankeværket
Hvorfor er du så sikker på det? Pavlovic har scoret hæderlige 11 mål i 30 kampe. Sidste år scorede Pusic 8 i 34. Begge har været virkeligt ringe når de har spillet, men Pavlovic har i det mindste i nogen kampe vidst ngoet fornuftigt, der bare ikke passer til FCK. Pusic har reelt ikke vist noget siden Glen stoppede i FCM.
Skrevet af repos , moderator
Indkøbet af Pusic gav fin mening på tidspunktet, men har efterfølgende været helt unødvendigt, når han ikke er blevet brugt oftere. Vi kunne sagtens have ham foruden.

Hvad angår nye spillere, så er det fint, der bliver holdt igen. Hellere have list is i maven, og så vente til, man får den spiller man gerne vil have. Vi skal sgu ramme skiven denne gang.
Ærgerligt med Jesus Medina, for ham havde man tilsyneladende kastet meget energi efter.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af BlueAndWhite
Planke du kan ikke sammenligne 30 startere med overb20 indskiftninger for pusic..
Skrevet af Plankeværket
Det gør jeg faktisk heller ikke. De to sæsoner gav ca samme mængde minutter til begge. Det er jo ikke samme sæson jeg sammenligner.
Pavlovic er ikke god, og meget langt fra Nikolaj Jørgensen som han skulle minde om, men det Pusic har vist er det ringeste af en FCK angriber siden Julian Kristoffersen, og før ham skal vi vel tilbage til Ijeh.
Han passer tydeligt ikke ind, og han kommer ikke med de rigtige kompetencer.
Hans ENESTE kompetence er at han altid er gigantisk opsat, selv i reservekampene hvor han som resultat kan score.
Skrevet af Schelden
Erik Sviatchenko på leje til FCM. Så er han da ude af overvejelserne på Østerbro.
København.
Skrevet af The Kid
Så vil jeg tillade mig at konkludere, at:

1) man stiller sig "tilfreds" med Vavro og Lüftner
2) man har lavet en aftale med Granqvist
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
Skrevet af Northishere
Jeg synes godt nok det er sjovt med folks affektion for at vi skal hente Granqvist. Lad os lege med tanken om at vi henter Granqvist så har vi følgende stoppere:
Lüftner, som Ståle Solbakken er meget, meget, meget begejstret for,
Vavro, som er omtalt som et af de største forsvarstalenter vi har haft,
Erik Johansson som ikke behøver nogen introduktion og Granqvist som er en 30 årig forsvarsgeneral som kommer til at kræve en Cornelius-lignende hyre.

Med den løn vi kommer til at skulle betale Granqvist, så tvivler jeg stærkt på at Ståle kan forsvare at give ham en Antonsson position i FCK. Så det betyder at vi for første gang, i jeg ved ikke hvor lang tid, skal have 4 forsvarsspillere der kæmper om førstepladsen i FCK og fuldstændigt eliminerer al chance for at vi før sommer 2019 (da det er der vi skal sælge EJ), kan bare antyde at se vores egne forsvarstalenter få en betydning for FCK.
Skrevet af Svoger
Granquist er vel kun spekulationer.
Og muligheden at en af de to unge sælges, eksisterer vel også.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Northishere
Og hvis jeg skal være helt ærlig, vil jeg hellere have at monsterlønnen går til offensive spillere, da jeg personligt tror på at med noget ordenligt taktisk og teknisk træning, så kan Lüftner og Vavro blive klasse forsvarsspillere
Skrevet af Northishere
Granquist er vel kun spekulationer.
Og muligheden at en af de to unge sælges, eksisterer vel også.


Jo det er korrekt. Det virker bare ikke som FCK´s stil og nye forretningsplan at skippe, angiveligt, mega talentfulde spillere afsted efter et år, medmindre vi selvfølgelig får et kæmpebud på dem.

edit: Desuden snakker vi jo også om at Granqvist først kan blive en realitet til sommer, hvor vi så skal have spillet: 1 målmand, en forsvarsspiller, en back, en angriber, et par kanter ind i truppen. Skal vi ikke hellere håbe på at forsvarsspillet fungerer med de spillere vi har nu.
annonce
0