Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
Jeg er større tilhænger af, at give Erik Johansson en erfaren styrmand. I det mindste ved man, at han så kan fungere.
Skrevet af Blastoid
Gregus er dog en smule undskyldt af, at han har fået meget få kampe siden sin skade. Jeg synes faktisk, at han har vist nogle fornuftige ting på bolden. Særligt et par vendinger og sideskift. Men man må også bare acceptere, at vi møder et af de absolut bedste hold i Europa.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af GOGogGOKKEsyd
Skov er piv ringe (total overvurderet)
Skrevet af Emkay
Nu kommer alle vores stjerner i spil!
Skrevet af pyto
Falliterklæring at smide boldmongolen(erne) ind! Jeg brækker mig.
Kvist raus.
Skrevet af Blastoid
Med falliterklæring mener du vel kløgtigt, eftersom vi med at være bagud 3-1 sparer nogle af vores afgørende spillere de sidste ligegyldige minutter af en kamp, som er næsten umulig at vende. Især når man tager i betragtning, at vi har et forholdsvis vigtigt opgør på søndag. Jeg kan ikke hidse mig gevaldigt op over det.

Åh Peter Ankersen, SKRID!

Det mest positive, der kan komme ud af slutminutterne, er, at Pavlovic laver et af sine helt hjernedøde (lykketræf) mål, og et spansk midterhold betaler boksen med det samme uden at scoute ham yderligere.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Piksvin
Nå var lige en smut væk. Hvad fanden laver Pavlo nu på banen og så i stedet for Fischer? og Bengtsson for Skov? Hold nu kæft mand.

Nogen der vil have et sæsonkort smidt i hovedet?
Skrevet af pyto
Jeg har ingen problemer med at forstå logikken.
Jeg synes at det er sørgeligt, at vi ikke har bedre spillere at sende på banen. Det kunne selvfølgelig have været formuleret finere.
Kvist raus.
Skrevet af Emkay
Sindssygt at Ankersen får så meget snor af Ståle...
Det bliver en vanvittig udrensning til sommer, vel 5-7 ud... Det er kvalitet der mangler over hele linien
Skrevet af Navigatøren
Ankersen skal bare væk, så pisse overvurderet.
Skrevet af Steve Highway-61
En logisk stilling.
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af Braumelaume
Hvis Ankersen gerne vil til en større liga, så har han fandme en mærkelig måde at gøre det på. Hvem vil kigge på hans sæson og tænke at han er noget værd i f.eks. Ligue 1 eller Bundeligaen. Shit er dyk i niveau.
Skrevet af Slettet(051121201502)
Jeg elsker, at Peter Ankersen står og skaber sig over de andre, når han selv er 100% skyld i målet.

Og hvor er det dog imponerende, at selv i en kamp uden pres, hvor man skulle tro, at spillerne kan spille frit, så er det så tydeligt, at spillerne rent offensivt er så låste, at det gør helt ondt at se på, og så er man fuldstændig ude af stand til at spille sig ud af et pres.

Man er kort fortalt bange for at spille fodbold og at spille i små rum.
Alt, jeg siger, er rigtigt.
Skrevet af Matias
Man kan ikke. Spille i små rum altså. Ikke på dette niveau i hvert fald. Og det er nok også ok, FCK må være bedre på andre parametre, som man noget lettere kan omsætte til succes, eksempelvis på fysikken og den defensive struktur.
Skrevet af Saviola7
Ikke en overraskelse at vi taber denne kamp med 3.
Atletico er bare meget mere end vi kan magte lige pt.

Men hold da magle hvor har Ankersen været forfærdelig den seneste periode... I dag var klimaks!
Ville han ikke til det store udland? Måske han satser på Norge, Sverige eller sekundære ligaer i andre lande.
Han er i hvertfald ikke i top 8 over de bedste højrebacks i ligaen, som han spiller nu!

Eneste lyspunkt for mig, er at jeg synes Pavlovic udviste en god attitude og bidrog med noget energi og vildskab.
Hvis han dog bare gad at vise det i Superligaen, så skulle han nok få netmaskerne til at blafre lidt oftere
Bologna FCK Liverpool 1860 München
Skrevet af elendil
Michael Lüftner var ussel. Som sædvanligt. Det ser underligt ud, når han har bolden. Nogle gange ser det ud som om han aldrig har lært at sparke til en bold, med det der skovleri, han præsterer. Skrækkelig sæson af ham indtil videre. Denis Vavro (og Peter Ankersen) snorkbobler på det første mål, hvor Michael Lüftner forsøger at trække offside.

Peter Ankersen er min kandidat til dårligste spiller, selv med Michael Lüftner på banen. Det er synd for Mads Roerslev at Peter Ankersen skal være blind passager hele foråret, hvorefter der hentes en ny højreback.
fck-medløber.
Skrevet af Northishere
Jeg har selv forsøgt at forsvare Luftner med at han var ung og skulle have tid og alle mulige andre bortforklaringer. Men det spil han leverer med bolden i dag er da godt nok helt ude og skide.

Og Peter Ankersen.. Behøver jeg overhovedet at kommentere på hans præstation i dag?
Skrevet af armand
er ståle ikke også selv hoppet let hen over luftner, ved at beskrive indkøbbene således at han godt kan se tegningen af en stor spiller i vavro? :)

FCN snitter på 1-4 i parken, madrid bliver en drøm <3
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af youkon
På en eller anden absurd måde, har jeg svært ved at være rigtig sur på Lüftner - eller at bebrejde ham. For mig virker det som om, at han lige pt simpelthen ikke er bedre, end det han viser. Han har bare ikke niveauet lige nu, hverken spillemæssigt eller mentalt. I stedet, projekterer jeg min vrede over på Ståle Sortsnakken, der bliver ved at spille ham og Vavro(lidt samme historie), og ikke vil indse, at de simpelthen ikke har niveau.

Står jeg alene med den holdning?
Skrevet af Costacurta83
Jeg tror Lüftner er blottet for selvtillid. Manden er stærk på kroppen men mangler placeringsevne, og er blevet rystende nervøs med bolden. Det er jo ikke i selve atleticos angrebsspil han falder i gennem, men derimod selvforskyldte nervøse børnefejl på bolden.
Vi blev udspillet, men synes egentlig der er gode tegninger i det offensive. Vi kreerer vel 3-4 rigtigt store chancer mod et af de bedste forsvar i europa. Fischer var virkeligt god.
Og så lad os lige være ærlige ifht Pavlo som retfærdigvis har fået masser af kritik: Pavlo laver et rigtigt godt indhop, med gode nedtagninger, afleveringer, og en vunden header på stolpen hvor han springer over Godin. Santa´s indhop var derimod decideret ringe hvor han ødelægger to chancer ved et sparke et hul i luften.
annonce
0