Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
Hvis Andreas Bjelland er interesseret i FCK, tror jeg (også) det handler om en beslutning fra familiens side om at vende hjem til Danmark, og derfor behøver der ikke spekuleres i skader og andet af den slags ærgerlige forudsætninger.

Vi har talt om ham før herinde, og jeg synes han virker oplagt, så kan han signes, må det gøres med det samme. Det behøver ikke udelukke Sotirios Papagiannopoulos, men gør det formentlig. Med mindre man kan få afhændet minimum én af tjekko/slovakerne.
Skrevet af repos , moderator
Bjelland er en no brainer. Han er skræddersyet til FCK, og vil kunne stabilisere forsvaret. Det er jeg ikke i tvivl om.
Han virker dog ikke selv til at være voldsomt interesseret, men omvendt er det næppe sikkert, det vælter ind med tilbud fra PL. Han bliver 30 år til sommer, og har klubmæssigt ikke optrådt på specielt store adresser.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Emkay
Når vi nu alligevel handler i Östersunds, så kunne vi jo lige lave en dobbelt handel med grækeren og Saman Ghoddos(men han skulle vidst desværre allerede være på vej til PL).
Bjelland ville være den største gave, 30 år, skal ingen steder, voksen, rolig og en fantastisk profil til vores skrantende forsvar
Skrevet af Emkay
Var Frederik Tingager ikke engang et emne til os, kan se at han er rykket ned i 3. bundesligaen og vil væk fra klubben... han er nok billig...
Skrevet af Mr. H
Pak jeres optimistiske våde drømme sammen. Bjelland kommer ikke til FCK i denne omgang. Det kan jeg slet ikke se ske, set i lyset af hans egne udtalelser.

Som en anden rigtigt nok skriver, så kommer manden til at spille minimum 3 VM kampe sammen med Simon Kjær. Selvfølgelig er der klubber, som byder sig til, når nu hans kontrakt udløber. Klubber som FCK hverken sportsligt eller økonomisk kommer i nærheden af.
Hafnia
Skrevet af Matias
Til gengæld er dette gået fra rygte til meget konkret på under et døgn:
https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/oestersund-bekraefter-fck-forhandlinger/
Skrevet af peanuts
ja det var måske i sidste ende mere realistisk, med mindre Bjelland vil lave en Grønkjær, så må Luftner gerne rejse tilbage til Tjekkiet
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af elendil
Michael Lüftner skal til premier league.
fck-medløber.
Skrevet af Matias
Der er ingen vej udenom for ham. Tottenham køber ganske vist helst Ajax-midterforsvarere, men Michael Lüftner, med hans kølige overblik og ro på bolden, må betragtes som et stærkere alternativ end Matthijs de Ligt.

Vedr. de verserende rygter, ved vi jo ikke hvilke kilder, BT har på deres Andreas Bjelland-historie, men hvis det står til troende, at der kigges på i den retning og mod Sverige, kunne det måske være et tegn på, at Ståle Solbakken vil have et helt nyt centerforsvar. Jeg tænker, at det stort set ikke kan blive meget værre, end det er nu, så mig ville det passe fint.
Skrevet af Emkay
Der var en sportsjournalist på Twitter, som var meget overrasket over Bjelland rygtet, han havde interviewet Bjelland i weekenden og her afviste han blankt at skifte til Superligaen efter VM.
Jeg tror mere på ham Papa something.... Og ham vil jeg være super glad for, god alder, god højde, europæisk erfaring. De kan få Lüftner i bytte, lige over
Skrevet af Matias
Intet under at vi fik ørerne i maskinen mod Atletico Madrid. Hold kæft hvor er de gode.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Mht centrale forsvarsspillere:

Jeg kan ikke se mig fri for at besidde en lumsk mistanke, om at den ene historie om muligt indkøb, muligvis er iværksat med henblik på at presse prisen på den spiller man reelt jagter.

Jeg håber inderligt at antagelsen er pivskæv, og at to nye centrale forsvarsspillere møder frem ved opstart.
FREM for alt
Skrevet af Kipvits
Hep. jeg kan sku ikke finde den der tråd hvor man kan indgå væddemål indbyrdes her på bold. Nogen der ved hvor tråden befinder sig?
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Skrevet af Matias
Jeg søgte på ´dine´ ord; indbyrdes væddemål, og fandt denne:
https://www.bold.dk/snak/index.php?action=thread&id=3755511&start=0&vis=0
Skrevet af Kipvits
Nå, det var alligevel det tråden hed. tak for hjælpen Matias.
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Skrevet af Guhle
https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/avis-fck-scouter-amerikansk-kantspiller

Romain Gall fra GIF Sundsvall.

Nogen med et kendskab til manden?
FCK - Klubben fra vidunderlige KBH Skovshoved - Én gang skovser - altid skovser
Skrevet af Sir , moderator
Nope. Jeg ville ikke undre mig hvis Erik Sviatchenko er i spil igen. I hørte det her først ;)
Dette er en signatur.
Skrevet af Plankeværket
Efter dét forår, ville han være en skøn tilføjelse.
Skrevet af Matias
Dejligt med den slags rygter, om end Erik Sviatchenko ikke er min favorit til pladsen. Men Ståle Solbakken er tilsyneladende fuldkommen verliebt i ham, og han ser forhåbentlig noget i ham, jeg overser.
Skrevet af Northishere
Er heller ikke sikker på Sviatchenko. Men overvej en magt-præstation det ville være at hente en spiller hos en konkurrent, efter han lige har brugt et halvt år på at spille sig i form hos dem.
annonce
0