Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Northishere
Jeg tror næste transfer vindue bliver ret spændende ifht. hvilken identitet vi ser FCK have fremadrettet.

Ståle har de sidste par år sagt at han gerne vil efterlade er stærkt FCK hold til sin overtager og det ligesom ligget i kortene at han smutter til sommer. Til sommer mister vi dog mange stærke spillere: Ankersen, Falk (højst sandsynligt) og nok også Boilesen.

Plus man også skal finde ud af hvad planen med Gregus, Kodro, Lüftner og Thomsen er.

Det bliver enormt spændende at se hvor vi bringer holdet hen. Om der bliver handlet ind til at matche Ståles overtager. Om Ståle handler ind således han er 110% sikker på at skaffe guldet hjem.

Hvor mange her tror egentlig vi kan finde på at lave en FCM og forfremme Neestrup til cheftræner? Han virker intelligent og som om han har den personlighed til at matche FCK, men spørgsmålet er om han er erfaren nok.
Skrevet af Bløde babser
Plus man også skal finde ud af hvad planen med Gregus, Kodro, Lüftner og Thomsen er.


Netop den kategori af spillere; inkluder fyre som Bengtson og Pieros, er vores svaghed lige nu.
Det er jo spillere der alle bør være på et niveau hvor de bør kunne gå direkte ind på alle andre hold end 1-3 af de andre superligahold, måske endda også nogle af dem. Det er de bare ikke.
Vi bliver svækket i forhold til hvad mange af modstanderne har når de kommer ind. Vi kan ikke ændre kampe fra bænken.
Hvem tror en indskiftning af Kodro på søndag efter 60 min vil være en gamechanger?
Andet led skal simpelthen styrkes.


Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Schelden
Viktor Fischer ude i et par uger. Great!
København.
Skrevet af elendil
Det var godt han, Ståle og den fysiske stab var voksne nok til ikke at lade ham spille en kamp imod AGF med en smadret ankel.
fck-medløber.
Skrevet af Plankeværket
8 spillere der er gode nok.
Skrevet af Schelden
"Det var godt han, Ståle og den fysiske stab var voksne nok til ikke at lade ham spille en kamp imod AGF med en smadret ankel."

Den har vi jo desværre set en del gange.

Sidst kostede det halve sæsoner til både Federico Santander og Rasmus Falk.

Førstnævnte er desuden kåret til månedens spiller igen i Bologna. Det går vist godt.
København.
Skrevet af Bløde babser
Lidt nedtur med Fischer. Det køler lidt ned på glæden ved derby i morgen.
Så frem til den med ret stor optimisme ellers.
Fik lige kigget på hvordan det lige var det gik efter han blev skadet sidst mod Vensyssel. Vi måtte spille to kampe uden ham.
Vi vandt 1-2 ude mod Bordeaux
Vi vandt 4-0 hjemme mod Randers

Vi har mao vunder ude mod et markant bedre hold end BIF. Vi har haglet mål ind i superligaen.
Vi har i snit scoret 3 mål pr kamp uden ham.

Det statisiske grundlag er i sagens natur ganske spinkelt. Men de indikerer i det mindste at vi ikke er så afhængige af ham i offensiven som nogle mener at vide.
Lad os håbe det spinkle datagrundlag alligevel er representativt.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Old123
Og læg dertil, at Viktor Fischer har været sløjt kørende i de tre kampe, han har spillet efter sin skade. Når det så er sagt, så er det selvfølgelig noget rigtig lort, han er ude, da han sammen med Robert Skov er den eneste, der kan skabe det uventet.

Er virkelig utryg ved kampen i morgen. Ikke så meget pga. Viktor Fischers manglende tilstedeværelse, men fordi vores defensive organisation har sejlet den sidste måneds tid.

Mon ikke vi starter som mod AGF med Pieros i stedet for Viktor Fischer. Winds præstation i pokalen berettiger til en startplads, men tvivler på han fysisk er klar nu når han fik fuld spilletid i torsdags.
Skrevet af Svoger
Falk på kanten og Gregus centralt med Zeca, ville nok være min foretrukne opstilling for midtbanen i morgen.
At mangle Fischer er rigtig skidt, dårlig form eller ej. Vi har i forvejen ikke bredden med os, og der er mange denne måned.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Imperator
Gad vide hvad planen med Holse er?
På FCK.dk står han listet som angriber, i interviews kalder han sig angriber og sammenligner sig selv med Santin.
Har han ikke udelukkende spillet fløj på førsteholdet?

Måske han skulle prøves lidt af i angrebet også, nu hvor Pieros præstationer og stjerne hos Ståle virker til at være stødt nedadgående.
Wind er selvfølgelig tilbage, og Kodro har endnu tilgode at få så lang snor som Pieros fik, men jeg kan godt lide tanken om et 19årigt egenavlet Santin-lignende alternativ :)
Man må også gå ud fra at han er bedre i angrebet, hvis det er dér han er vant til at spille.

Har Holse og Wind været angrebs-makkere på ungdomsholdene?

edit. Søgte selv lidt på det, og de har spillet sammen i angrebet flere gange, uden det lader til de på nogen måder har været faste makkere. Holse har spillet højre fløj på u-holdene også, og Julian Kristoffersen har i perioder (fra hvad jeg kan udlede) være foretrukket frem for Holse i angrebet.

Her er iøvrigt en reserveholdskamp mod Bif hvor både Wind og Holse er i angrebet og begge scorer.
https://www.transfermarkt.co.uk/spielbericht/index/spielbericht/2991870
https://youtu.be/vU_hmzrF-XQ
Skrevet af JuveFella
Spændende kamp imorgen der vel kan blive fugl eller fisk.

Jeg er med på Gregus og Zeca inde centralt, det virker som den bedste konstellation pt. Wind må også gerne afløse Pieros og så Falk og Skov på kanten.

Andersen må iøvrigt også gerne starte på mål, jeg synes ikke Joronen har været så god de sidste par kampe han har spillet. Jeg ser gerne erfaring i målet imorgen og Andersen har leveret fint i de chancer han har fået.

Fischer er et tab, men vi burde kunne levere bedre end vi gjorde mod Midtjylland, personligt har jeg afklaret mig med pokalen blev nedprioriteret og så kan Midtjylland passende få et par ekstra kampe de kan ligge og rode med. Motivationen burde være på sit højeste imorgen og at FCK vil komme buldrende med alt hvad de har. Det eneste der givetvis vil betyde noget er en sejr.
Skrevet af elendil
Jeg synes det virker lidt søgt, det der med at FCK nu slipper for pokalen og FCM skal spille flere kampe, altså godt for FCK og skidt for FCM. De ekstra par kampe ligger i foråret efter 2.5 måneds pause.
fck-medløber.
Skrevet af Bløde babser
Det ville da være bedre at være videre i pokalen end at være ude.
Når det er sagt, så er det fint med mig at Ståle nedprioriterede den for dagens kamp.
Vi får i sagens natur aldrig svar på hvad det i praksis betyder for vores styrke i dag, men betyder det vi får point vi ellers ikke ville have fået, er jeg glad for vi solgte pokalen.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af JuveFella
I har selvfølgelig ret i, at det er ærgeligt man røg ud af pokalen. Men med vores forholdvis tynde trup, synes jeg bare det var fint, at man stillede op som man gjorde og så måtte det bære eller briste mod en forholdvis stærk modstander på udebane.

De ekstra par kampe ligger i foråret efter 2.5 måneds pause.


Og vel der ligaen spidser til. Men det er måske søgt skrevet, at det kommer til og ramme FCM negativt, det var muligvis mere et håb fra min side.

Vi får i sagens natur aldrig svar på hvad det i praksis betyder for vores styrke i dag, men betyder det vi får point vi ellers ikke ville have fået, er jeg glad for vi solgte pokalen.


Du har ret i, at det var fint man solgte pokalen hvis man får et godt resultat idag, modsat kan man sige, at en sejr forleden havde givet ekstra selvtillid formentligt og vil også muligvis have bidraget til en god præstation idag også. Men det er bare gisninger.

Jeg ærgrede mig som sagt meget over nederlaget til FCM, på grund af det aldrig er sjovt, at tabe til især dem og samtidig var det en kamp der ville give os gode muligheder for at vinde pokalen hvis vi var gået videre. Der er vel intet galt i, at acceptere nederlaget når vi pt. har det rigtig svært mod dem og med opstillingen tydede det på Ståle nedprioriterede den.
Skrevet af Schelden
Nå, det blev Jan Gregus og Carlos Zeca på midten og Jesse Joronen i kassen.

Ikke overraskende.

Jeg tror, at det bliver kaos, og vinderen bliver den med færrest hjerneblødninger defensivt.
København.
Skrevet af Svoger
Omkring Joronen og de fejl han får lavet, formoder jeg, at man anser sæsonen som en indkøringsperiode, hvor Joronen, som er hentet fra en klub med betydeligt lavere forventninger, skal "vokse".
Og at man forventer, at man får en rigtig god målmand ud af det, som på sigt formodentlig skal sælges dyrt. På samme måde som Brøndby gjorde med Frederik Rønnow, som heller ikke tog det hele med storm i sin første tid i Brøndby.

Jeg er enig i, at Stephan Andersen har set god ud i de kampe, han har fået denne sæson, men han lavede altså også mærkelige fejl og drop i sidste sæson.


Så må vi så håbe, at projektet lykkes, og at vi ikke ender med et usikkert forsvar, som ikke stoler på deres målmand.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Schelden
Spændende at DBU har sat Michael Johansen som dommer.

Han dømmer sit første derby. Det kan kun gå galt.
København.
Skrevet af Schelden
Som sædvanlig kan vores koncept ikke være med.

Man savner virkelig en Andreas Cornelius til frimærkebefriere.
København.
Skrevet af Blastoid
Tja, jeg synes egentligt, at vi ser okay ud efter en lidt rodet start, så får vi sat nogle ting op.

Desuden vanvittigt, at Kaiser slipper for gult kort efter at komme alt for sent på Rasmus Falk.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Schelden
International linje, du ved.
København.
annonce
0