Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Schelden
Han er kant - og venstrebenet.

Han kan vel sagtens dække højrekanten, hvis det er der, man vil have ham.
København.
Skrevet af Plankeværket
Han spillede venstrekant mest den gang, men han er udelukkende venstrebenet, dem bruger vi kun på højrekanten nu. Højrebenet var helt koldt.
Jeg synes ikke han dengang lignede en mulig profil for os, og det gør hans efterfølgende karriereforløb heller ikke. Grunden til han var ærgerlig over at vælge os på leje var, at han fravalgte en transfer til southampton - der så rykkede op.
Han toppede karrieremæssigt i 12/13 og 13/14 sæsonen.
Siden er det gået helt i stå.
Skrevet af Schelden
Jeg kan sgu ikke rigtig huske, hvordan han egentlig spillede. Forventningerne var ret så høje, da vi lejede ham, men så vidt jeg husker, blev vi lidt skuffede herinde. Blev han ikke også skadet?

Ikke desto mindre er han som type vigtig for FCK i forhold til ideen om at krydre et hold af uerfarne talenter på spring til noget større med spillere, der har hentet masser af erfaring, men som enten har fået et gok i nøden, eller som ganske enkelt ikke havde niveau til de større ligaer.
København.
Skrevet af BlueAndWhite
Han var god, rigtig god.. men nåede kun 7 kampe, han scorede to mål og det var tydeligt i hans spil ham var over superliga standard
Skrevet af Plankeværket
Hvis han var over Superliga niveau i det halve år, hvilket prædikat vil du så sætte på Fischers og Sørloths første halve år i suppen?´

Jeg synes ikke Kacaniclic passer på profilen. Vi har godt nok Sotte, Pierre og Kvist i truppen men de andre voksne støttespillere uden videresalgspotentiale hedder Bjelland, Zeca og Damen. Kaca passer ind i første kategori og den gider jeg ikke rigtig se passe på Robert Skov erstatningen.
Skrevet af JakobFC
Han var på ingen måde over superliga-standard i mine øjne. Han havde en træls arrogance over sit spil og var dårlig til at spille bolden og derfor endte det ofte med at løbe ud i sandet. Hvis han er over superliga standard så kan det samme siges om Tobias Sana.
Skrevet af Imperator
Ståle siger vi leder efter en ung central midtbanespiller..

Mon man har scoutet ham her? ;)

https://www.transfermarkt.com/markus-solbakken/profil/spieler/418567

edit.
https://www.bt.dk/superligaen/millionbud-solbakken-soen-jagtes-af-serie-a-klub
"»Far og jeg har snakket en del om det, og FCK er foreløbig lagt på is for mit vedkommende.«"
hmm..
Skrevet af Schelden
Jeg kender intet til niveauet, men ja, den er nok lidt svær.
København.
Skrevet af BlueAndWhite
Synes ikke rigtig du kan sammenligne Sana med AK.. men du kan jo prøve at gense nogle klip.
https://m.youtube.com/watch?v=Ar1yFK-w3Eg
Første mål er meget godt sparket ind med højre vel og mærke..
Problemet var AK blev skadet og aldrig nåede at blive spillet helt ind på holdet.. men han havde åbenlyse kvaliteter
Skrevet af Plankeværket
Kan du finde highlights der ikke er 3-4 år gamle?
Skrevet af Emkay
Kan du finde highlights der ikke er 3-4 år gamle?


Han har jo ikke spillet siden! hahaha
Skrevet af JakobFC
Jeg synes da egentlig det er en ret god sammenligning.

Begge anset som store talenter i deres første år som seniorspillere og begge fik debut på landsholdet i en tidlig alder. Jeg kan også finde en del highlight videoer med Sana bl.a. fra hans tid i Ajax, hvor han blev anset som et af de største svenske talenter. Jeg vil give dig ret i at Kacaniklic måske var et større talent, men jeg ser en del paralleller i måden de begge har forspildt deres store talent på. Faktisk virker Sana mere moden idet at han hurtigere forstod, at han ikke var god nok til at spille i nogle af de store ligaer, den selvindsigt har Kacaniklic aldrig haft.
Skrevet af Emkay
Jeg har på ingen måde lyst til at se ham i FCK, det ville simpelthen være at skyde sig selv i foden at smide så mange lønkroner efter en middelmådig spiller...
Så hellere gå efter fx Mats Møller Daehli, han passer også ind i systemet som højrebenet venstrekant
Skrevet af BlueAndWhite
Vi har gode spillere på begge kanter så ser ham ikke aktuel i FCK. Men derfor kan jeg jo godt sige han er over superliga standard..
Det vi mangler er en central midt men det er jo en anden snak
Skrevet af Emkay
Helt enig, han er bedre end gennemsnitspilleren på pladsen fra midten af ligaen og ned. Lad os skyde ham til hjørne!
Apropos midtbanen, nogen der ved mere end hvad transfermarkt skriver om Vajebah Sakor? kan huske vi var helt vilde efter at få ham engang, tabte ham til Juventus, kan se at han nu er tilbage i IFK Goteborg, nogen der har set ham spille?
Skrevet af repos , moderator
Kacaliknic var ikke det store hit hos os, og ham skal vi nok holde os fra. Synes han passer ret dårligt ind i den nuværende transferstrategi.
Om han var over Superligastandard spillede han ikke tilstrækkeligt til at kunne bevise, men jeg tillader mig i den grad at tvivle.

Ståle snakker om en ung spiller til midtbanen, hvilket bekymrer mig. Han må have identificeret problemerne omkring Zeca og Falk som central akse, ellers så er han bare stædig. Jeg kan skidegodt lide Rasmus Falk, men hvis vi skal dominere kampe mod jævnbyrdige hold, så skal der mere fysik ind centralt.

Jeg mener, Ståle bør gå benhårdt efter Stefan Johansen. Nordmanden har fået 4 kampe fra start i PL i denne sæson. I seneste kamp var han ude af truppen. Hans kontrakt med Fulham udløber til august.
Vi kan selvfølgelig ikke konkurrere på lønnen, men til gengæld fast spilletid, europæisk fodbold, og en absolut central spiller hos os.
Han er en spiller, der alders- og erfaringsmæssigt vil være fantastisk at få til klubben. Den manglende brik i puslespillet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Plankeværket
Stefan Johansen har været min drømmesigning til FCK i mange år. Siden det blev tydeligt Lewickis karriereforløb var mere Bergvold end Delaney.

Men vi kan jo godt hente en ung midtbanespiller, der kommer med den rigtige fysik og mentalitet. Det lykkedes feks fint med Amartey.
Skrevet af E. Jack Ulayte
Mon ikke Ståle netop har indset at der mangler noget fysik hos Falk? Det er lidt forbandet med Falk, for det er egentlig kun hans fysik der mangler for at gøre ham ideel til midten.

Ikke for at starte en gammel diskussion igen om Keita, men at Ståle vil have en ung central midt, formentlig fysisk stærk, betyder vel også at han ikke satser på Keita, for det ville vel være hans rolle hvis han skulle være inde omkring holdet?
Venlig hilsen E. Jack Ulayte
Skrevet af Matias
"Det er lidt forbandet med Falk, for det er egentlig kun hans fysik der mangler for at gøre ham ideel til midten"

- Det er primært hans løb, positionering og valg af dueller, der er problemet. Han er ikke central midtbanespiller i de facetter, ikke i FCK-regi i hvert fald. Eller, ikke i FCK-regi mod jævnbyrdige eller stærkere modstandere. Jævnligt er hans løb mistimede ift. spillet, særligt når den ene centrale (som oftest Carlos Zeca) skal dække af ´for neden´, mens den anden (som oftest ham / Rasmus Falk) skal presse boldholder eller den, der potentielt bliver boldholder, lidt længere fremme. Hans position / afstemning med Carlos Zeca er til tider horribel, og jeg har kritiseret Carlos Zeca for, ikke at være en tydelig nok leder, som dirigerer sin makker, men forståelse for positionen er Rasmus Falks egen. Det er som om han gerne vil rende og dække det hele, hvilket flere gange har fået ham til enten at ligne en hund i et spil kegler, eller blive spillet helt udenom, så han er usynlig. Endelig korser jeg mig nu og da over de valg han træffer, når han går i dueller, som, igen, for ofte ikke bliver virksomme. Jeg kan også godt lide ham i FCK, han er skide god, men der er brug for en skolet, central midtbanespiller, som makker til Carlos Zeca.
Skrevet af BlueAndWhite
Eller en 3 mands midtbane med falk til at løbe rundt og presse højt og lave sine vendinger
annonce
0