Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Plankeværket
Rønnow
Frederik Sørensen
Durmisi
Christian Nørgaard
Sisto
Lange Paul

Og måske også Skov Olsen.

Så er vi klar til afgange og champions league :-)
Skrevet af GammelBitterMand
Ståle kan ikke lære Durmisi at forsvare. Det ville være fint for alle, hvis han kunne. Jeg har samme forbehold ifht. Lange Paul og presspillet.

Rønnow i stedet for OBs keeper ville til gengæld være et hit.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Schelden
Byt Riza Durmisi med Jonas Knudsen.

Så kan vi også kaste lange indkast. Det er blevet in igen.
København.
Skrevet af Plankeværket
Det er måske rigtigt med Jonas Knudsen, Marcondes render også rundt derude og trænger til en frisk start. Jonas Knudsen er bare røv kedelig, og jeg tror ikke det er den vej Ståle ser.

Det er alligevel en stor portion spillere der både være muligt med penge fra Skov eller Seier, som vil være gode for os OG vil kunne irritere fans af andre klubber.
Skrevet af MadsLeb
Rønnow
Frederik Sørensen
Durmisi
Christian Nørgaard
Sisto
Lange Paul

Og måske også Skov Olsen.


Jeg tør godt vædde med, at ingen af de nævnte spillere spiller hos os efter sommerens transfervindue.
-
Skrevet af MadsLeb
Det er alligevel en stor portion spillere der både være muligt med penge fra Skov eller Seier, som vil være gode for os OG vil kunne irritere fans af andre klubber.

Nu er det jo ikke fordi at Lars Seier bare smider penge i klubben som vi ser det i Brøndby. Det har han selv udtalt. Og hvis han gør, så bliver det efter spillere med videresalgspotentiale, da han som aktionær også skal øjne en økonomisk gevinst. Han har ved flere lejligheder udtalt, at han ikke kun har købt sig ind i FCK som fan, men fordi at han øjner en økonomisk gevinst ved hans investering.

Et salg af Skov vil have indvirkning på vores transferbudget, ja, men ikke i en sådan grad at du håber. Som sagt er det et transferBUDGET, altså et budget som man har afsat penge til på forhånd. En %-del af salgsbeløbet vil måske blive overført til transferbudgettet, men det kommer ikke til at være i nærheden af hele beløbet. :)

EDIT: vi ligger i disse år eftersigende med et transferbudget på omkring de 130 mio. årligt, jf. Tipsbladets opgørelse fra februar 2018. Dette beløb dækker også over sign-on fees, agentudgifter i forb. med handler mv.
-
Skrevet af lh27
Marcondes ville være fint. De andre er helt håbløse!!
København
Skrevet af pyto
Madsleb: Du mangler stadig at forholde dig til det svar “The kid” gav dig for en 4-5 sider tilbage.
Kvist raus.
Skrevet af MadsLeb
Den var gået under min radar. :-)

Sommeren 18 hentede vi;

1. Andreas Bjelland
2. Sotirios Papagiannopoulos
3. Dame N´Doye
4. Jesse Joronen
5. Kenan Kodro

Sæson før hentede vi 6 spillere ind i sommerens transfer vindue. Og sæsonen før igen hentede vi 7 spillere ind.

Så hvorfor skriver du, at det er en sjældenhed i FCK regi?


Jeg ser hvad du mener, og jeg har måske ikke gjort min research grundigt nok. Jeg har endvidere måske ikke formuleret mig ordenligt. Det jeg mente var, at der her i tråden bliver efterspurgt de her 5-6 førsteholdsspillere hvilket jeg ser som værende totalt urealistisk.

Af de 5 navne du nævner der, tænker jeg at det mere eller mindre kun var Kodro, Bjelland og Jesse som var tiltænkt startopstillingen. Damen var en lottokupon - som Ståle selv har udtalt - og Sotte var et tydeligt køb til bænken.

Sæsonnen før hentede vi ikke 7 men 6 spillere - Vavro/Lüftner skulle dele spilletiden, og Pieros og Zeca til startelleveren. Bengtsson blev hentet som reserve til Boilesen og Pusic var en lottokupon/nøsløsning pga. skadessituationen i angrebet, hvorfor han også fik en meget kort kontrakt.

Mit indlæg var mest rettet mod dem, som i denne tråd mener at vi skal have 5-6 nye førsteholdsspillere. Efter og før dit indlæg bliver navne som Onuachu, Sisto, Dolberg, Skov Olsen, Emre Mor mv. nævnt som spillere vi skal hente til sommer, hvilket er absurd urealistisk.

Jeg kapitulerer og erkender min fejl - det er ikke unormalt at vi henter 4-5 spillere i et transfervindue. Men det er ikke alle spillere som er tiltænkt en plads i start-11, så hvis folk forventer at vi til sommer henter 4-5 spillere til startopstillingen til 20 mio+, så tør jeg godt at garantere at det ikke kommer til at ske.
-
Skrevet af peanuts
Sørensen koster nok ikke det store og hente i Køln, spørgsmålet er om han er klar til at gå ned i løn, og om han ikke stadig har et navn som er godt nok til at få en fin kontrakt i Italien
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Saint
Har Sisto et stort nok navn til at han kan finde noget i Spanien eller Frankrig. Han ville godt nok være et spænde bekendtskab, men jeg ser ham som en spiller der burde spille hvor han er nu.
(...)
Skrevet af peanuts
Han er nok urealistisk, jeg ved ikke hvor meget man skal lægge i denne sæson, Celta har udviklet sig til et af et galehus, tænker at en af de helt store klubber i Holland/Belgien vil være en fornuftig tur for Sisto, og så tænker jeg at han koster kassen
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Nik0
@MadsLeb

Jeg tvivler på nogle mener at vi skal hente Emre Mor, Skov Olsen, Sisto og Cornelius. Men det er ikke urealistisk at hente en (af dem) i deres kaliber. Det er jo i den forbindelse folk smider alle de navne på bordet.

Derudover spekuleres der vel bare i hvem der render rundt uden for landets grænser og er gået en smule i stå, da det kunne give et fingerpeg i retning af hvad Ståle kigger på.

Men man kan jo vælge at læse indlæg som det passer en.
Skrevet af BlueAndWhite
Jeg kan virkelig ikke de det spændende i emre mor , Poul, Sisto eller Durmisi
Skrevet af Schelden
Mads Roerslev starter inde for Vendsyssel mod Randers.

Hvis ikke man har andet at tage sig til på sådan en dejlig fredag aften.
København.
Skrevet af Saint
Jeg kan virkelig ikke de det spændende i emre mor , Poul, Sisto eller Durmisi


Jeg er generelt enig med de første to, men Sisto ville være et gigantisk scoop, den mand har så meget niveau i sine aktioner, men Durmisi rent offensivt passer rigtig godt til os og hvis der en mand der burde kunnne få lært ham at forsvare, så er det ståle.
(...)
Skrevet af GammelBitterMand
Det er fodbold, der gør så ondt at se på, at man kun kan glæde sig til at Superligaen bliver sat på skrump.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Slettet(051121201502)
Flot nederlag på 0-6 til reserverne mod Helsingørs ditto. Lüftner fik comeback i midterforsvaret, hvor han dannede par med Sotte.
Alt, jeg siger, er rigtigt.
Skrevet af Theanimal
Jeg er enig i at Sisto kunne være fin. Han kunne godt tage 2 år og blive skudt af igen med profit. Tror dog han har spillet en tand for mange kampe i denne sæson til at han vil tilbage i et par år.

Af danske spillere med lidt problemer udenlands og stadig kunne have salgs potentiale har jeg disse i tankerne:
Hjulsager, Emre Mor, Mathias Jensen, Marcus Ingvartsen, Andreas Maxsø, Marcondes, Mikkel Duelund, Jonas Knudsen, Rönnow

Af andre spillere som måske kunne give mening var:
Nicolai Jørgensen, Cornelius, Grytebust. De to første er nok bare ikke helt klar til at drage tilbage til DK endnu.

Jens Stage, Oliver Abildgaard, Karlo Bartolec, Mads Mini, Victor Nelsson, Andreas Skov. Selvom de to sidste nok ville være for dyre i forhold til hvad de er værd.
Skov Olsen, Bartolec og Mini har dog kun 1 år tilbage af kontrakten til sommer.
Mange af dem ser jeg ikke som den helt store forbedring men som bredde spillere med henblik på opbygning af holdet og langsom indkørsel kunne det måske være godt.

Hvis vi mister Ankersen til sommer.
Fischer, Vavro, Skov sommeren efter.
Boile, N´Doye, Falk og Zeca er i min verden jokere som jeg ikke kan blive helt klog på hvornår det forventes at de skifter men hvis det skal være til bedre end FCK går jeg ikke udfra at de er her meget mere end to år set på deres aldre.

Hvad tænker i at vores strategi skal være fremadrettet for at undgå en 17/18 sæson?

Skrevet af Schelden
Pione Sisto har alt andet lige en del andre, federe tilbud på hånden.

Han kommer ikke til FCK.
København.
annonce
0