Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af pyto
Men husker ikke at have set en træningskamp uden så mange faste spillere, så tænker at det er meget sandsynligt at dem vi snakker om sidder i forhandlinger. Det kan sgu gå hen og blive en vild sommer...


Det kan ihvertfald være et problem, når man tænker på at sæsonen starter om 14 dage.
Kvist raus.
Skrevet af Imperator
Virket streamet til kampen ikke, eller er det bare min pc der er fucked?
Skrevet af peanuts
Der er mange rygter men sådan helt konkret så er det jo kun Joronen at FCK har meldt ud på at de har talt med Brescia, men ikke har hørt noget fra siden i fredags.

Jeg tror at øvelsen i FCK til at starte med har været at få sendt Matic og Luftner andre steder hen og spille fodbold, og sikkert også for Pieros, så der bliver plads til nye indkøb, det ligner så at det bliver Stage der kommer ind på midtbanen, om det så er ham der løfter arven efter Delaney det ved jeg sgu ikke rigtigt.

Men bliver Vavro og Skov, så er det vel kun en angriber der mangler, jeg håber på Corner da han kender spillestilen og har vist at han fungerer i Ståles system.
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af peanuts
mit virker heller ikke
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af peanuts
Mon ikke resten lande i Østrig på søndag og så må vi se, mangler Vavro, Joronen, Skov og Pieros, så kunne det godt ligne en noget tynd bænk
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Old123
Kan se der bliver gættet lidt frem og tilbage og spået om at flere af vores spillere sidder i forhandlinger...
Boilesen var ikke med i dag, fordi han har været småsyg i løbet af ugen og i stedet trænede sammen med de andre, der ikke skulle spille i dag. Bartolec havde første træning igår - derfor han ikke var med. Pieros, Vavro, Zeca, Skov, Wind, Ankersen og Joronen har alle haft en forlænget ferie, da de har været afsted på landsholdsopgaver. De støder alle først til på søndag, når der er afrejse mod Østrig. Minus Ankersen selvfølgelig.

Når det så er sagt så kan det da godt være, at Joronen og Vavro begge er væk i løbet af weeekenden, men det er altså ikke derfor de ikke spillede i dag. Det har været planen hele tiden.
Skrevet af Imperator
https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/fcn-chef-20-klubber-spoerger-til-andreas-skov/

Sportschefen vil bare helst undgå at det går Andreas Skov Olsen, som det er gået Mathias Jensen i Celta Vigo.

- Andreas skal helst ikke opleve det samme som Mathias Jensen, der i sin første sæson i Celta Vigo sjældent kom på banen. Det har været et spildt år for Mathias, hvad vi konstaterede i EM-slutrunden, lyder det fra FCN-chefen.


CV som wingman.. Jeg håber stadig på at det kan lade sig gøre.
Skrevet af Esrever
"CV som wingman.. Jeg håber stadig på at det kan lade sig gøre."

Vi laver en forhåndskontrakt med ham nu og henter ham ind til vinter hvor planen er at sælge Skov :P


Mere seriøst er jeg sgu lidt nærvøs for eventuelt at betale 40M og have ham tage direkte over for Skov i et efterår hvor vi skal i Champions League.
Sælger vi Skov denne sommer stoler jeg mere et internationalt navn som Verde, hvis vi kan få ham.
Skrevet af Imperator
Ja, efter min mening kommer det an på hvor præstationsbaseret en aftale FCN er villige til at lave.
Hvis vi skal ligge 40M med det samme, så ville jeg også foretrække en anden løsning.

Men jeg tror godt FCN kunne være interesseret i at sige nej til nogle millioner nu, for så at få en større bid af kagen ved hans næste salg.. Der er han jo forhåbentligt væsentligt mere værd..
Skrevet af hollie
Tror slet ikke i kan få ham til 40m, det ville være et røverkøb af dimensioner. Han er langt bedre end Corner, har langt større potentiale. Jeg er med på hans kontrakt udløber, men får Fcn ikke 60-70m for ham, har de godt nok fejlet, med den interesse.

Det er i øvrigt også fjollet, at hverken Skov eller Skov Olsen "ikke" skulle kunne spille andre steder end RW, med deres talent burde de kunne spille over hele linjen, på de forreste pladser - især Skov Olsen.
Skrevet af Arsenal_love
Jeg synes der er blevet meget stille på fck transfermarkedet, intet nyt om sotte, denis, jesse, eller jens stage...
fck & arsenal
Skrevet af Slettet(351732212706)
Jeg synes der er blevet meget stille på fck transfermarkedet, intet nyt om sotte, denis, jesse, eller jens stage...


Weekend, og det kan være man vælger et taktisk bedre tidspunkt end fredag. Det er set før :-) Det kan selvfølgelig også være der ikke er sket noget nyt.
FCC
Skrevet af Nemt
Skov Olsens værdi er svær at fastsætte, det hele skal holdes op imod han kan være gratis om et halvt år (og så starte op næste sæson). +20 millioner er trods alt også en del for en klub af FCNs størrelse
Skrevet af armand
arse-love

mit indtryk er at fck generelt har fået isoleret deres vandrør og er i stand til at signe spillere stealth.

ikke altid den anden klub kan det samme og mon ikke også det er i århus, at stage handlen er sevet fra.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Imperator
Jeg ville også have gættet på at de skal have omkring 70 mio for ham, selvom han kun har et år tilbage, men gik der ikke forlydender om at FCN gik efter 45?
Skrevet af peanuts
Jeg tror at prisen kommer til at afhænge meget af om han forlænger sin kontrakt eller ej, der er 6 måneder til at han kan forhandle frit med andre klubber, FCN kan komme i en situation sidst i vinduet, hvor de må tage det/de bud der kommer også selvom det ikke matcher deres forventninger, de der ellers vil være en stor risiko for at at han tøffer af på en fri transfer.“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Imperator
Nu ved jeg ikke lige hvor snu CV er, men man skulle da tro at når der er 20 klubber der er efter ham, at man kan få dem til at byde hinanden op til minimum hans værdi.
Hvad han ville koste om et halvt år er vel ligegyldigt, når det er den der byder højest nu som får ham.

Medmindre selvfølgelig alle de klubber der er efter ham, kun er efter ham fordi de tror de kan få ham billigt.. (som os :P)
Skrevet af Nandeyanen
CV sadge at Andreas Skov Olsen måtte selv vælge den klub han ville hen til hvis klubben kunne matche minimumskravet de har stillet. Desuden kommer han ind på det fordi det er vigtigt med spilletid og nævner Mathias Jensen som et eksempel der ikke har fået spilletid.

De har lavet om på deres strategi og giver deres spillere mere frihed i at vælge, det er også en af grundende til at vi har kunne hente Bartolec. Det kan tænkes en af årsagerne til det er at en stor del af FCNs spillere ikke har slået til i udlandet og på den måde skadet ryet i et lille omfang, men nok til at klubber ikke tør satse mange millioner. Det kom jo frem at Real Sociedad stoppede ved €4m.

Ståle har jo sagt at FCK har et fantastisk ry i udlandet og det er en af grundende til at vi kan få mange penge for vores spillere og nævnte blandt andet at salget af Armartey til Leicester har været en skakbrik i at opbygge et godt ry som en klub der kan sælge spillere til top 5 ligaer hvor de kan præstere.

Jeg har på fornemmelsen af at FCN på langtsigt gerne vil opbygge et ry a la Ajax hvor de kan sælge deres talenter for de helt store summer. Derfor tror jeg at de er meget interesseret i at Andreas Skov Olsen kommer til den helt rigtige mellemstation hvor vi meget vel kan være kandidater hvis vi kan matche deres minimumskrav.

Dette her indlæg er skrevet ud fra hvad jeg tror, så det skal tages med et gran salt.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Diogenes
Det er ogsaa vaerd at tage i betragtning at det kan give god mening for FCN at takke ja til et mindre beloeb for til gengaeld at sikre sig en stoerre bid af kagen hvis spilleren faar stor success ala Lobotka og dermed kan score baade paa videresalgsklausuler samt solidaritestskompensation eftersom spillerne i FCN for det meste har traenet der siden de var under 15.
Skrevet af Theanimal
@Old123 det har hele tiden været meldt ud at alle pånær Wind og skov var stødt til holdet seneste torsdag, altså dagen inden kampen. Hvis du har oplysninger om andet må du meget gerne smide et link, men de to artikler som FCK har levet har sagt at holdet var fuldtalligt. Bartolec spekulerede vi ikke i, da han naturligvis skal træne lidt med holdet først.

Men fair nok med sygdom til Boile. Jeg synes blot at det var pudsigt at det næsten var alle de spillere som var rygtet væk som ikke var til stede.
annonce
0