Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af GameOn
Ja, den havde Robin Olsen stille og roligt grebet. Surt tidspunkt at indkassere, jeg syntes ellers vi var lkommet lidt bedre med i kampen. Men hvor er det dog et fedt publikum, tænk hvis det havde været et rigtigt fodboldstadion og ikke et atletikstadion.
Skrevet af Hytte
Wind har forøvrigt været håbløs. Det samme kan siges om Fischer og Stage

Både Wind og Stage har leveret en fin indsats med fight og fysisk. Det samme kan ikke siges om Viktor Fischer.
Skrevet af Blastoid
Alle, der havde svært ved at se, at Ståle har placeret den centrale midtbane mellem to stole, og nu mangler både teknik og fysik, har fået 45 minutters klokkeklar dokumentation her. Jøsses, hvor er der åbent land midt i banen, og ingen af de to formår at skabe noget offensivt eller sætte spillet.

\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af danped89
Svoger - han skulle bare have stillet sig i vejen imod mål, så var der lukket af. Det vel ikke svært at tænke sig til, hvis man har spillet bold selv, at man burde gøre dette.
Skrevet af Nandeyanen
Det er hvad der sker når man prøver at spille 0-0. Vi har ikke haft et skud på mål eller noget der ligner en chance. Pinligt pinligt pinligt!!!!!

HJK kom ind og spillede med alt. Alt og vinde og intet at tabe attituden. De skabte virkelig mange chancer. Vi kommer ind med alt og tabe attituden.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af elendil
Det er ikke uheldigt at vi stadig har elleve mand på banen (eller snart har, når de kommer op fra omklædningsrummet). Hold kæft, Carlos Zeca er en skovl.
fck-medløber.
Skrevet af elendil
HJK spiller dog Øvropa League nu.
fck-medløber.
Skrevet af danped89
Jep. Alt for meget respekt. Ståle skal lægge lidt af det norske fedtspil fra sig. Anden halvleg burde ihvertfald have et helt andet udtryk. :(
Skrevet af Schelden
"Det er hvad der sker når man prøver at spille 0-0."

Jeg tror nærmere, at man ganske enkelt ikke evner at levere noget som helst offensivt.
København.
Skrevet af elendil
Jeg tror Viktor Fischer har kyssesyge. Det kan godt vare en sæsons tid.
fck-medløber.
Skrevet af Blastoid
Carlo Holse er jeg dig ganske imponeret over. Han har været god. Han skiller sig godt af med bolden og tager korrekte beslutninger i forhold til at spille frem og tilbage. Han virker samtidig aggressiv i presset og arbejder stenhårdt.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Hytte
Nogle gange får jeg fornemmelsen af, at jeg ser en helt anden kamp end brugerne herinde.

I store dele af kampen har vi siddet på bolden og styret kampen. Der har generelt ikke været mange chancer i kampen, men det betyder vel bare, at vi har stået godt og disciplineret i defensiven. At sige denne kamp bekræfter, at vi har en dårlig midtbane, synes jeg er forkert.

Vind anden boldene og clear ordentligt (kan jo være nervøsitet og kulisse) og så tror jeg stadig på et godt resultat.
Skrevet af elendil
Jeg er enig, Scheiden. Jeg tror heller ikke det er mangel på vilje. Man er bare kyst offensivt, ikke hjulpet af taberboldene fra det centrale forsvar eller venstre kant.
fck-medløber.
Skrevet af youkon
Skal Nelsson partout smide sig ind i hver blokering?
Gad vide, om boldens bane have været anderledes, såfremt han havde været mere oprejst. Som jeg ser det, var det ikke nødvendigt at smide sig ned i denne situation
Skrevet af repos , moderator
Wind har mistet stort set alle bolde, der er spillet op på ham. Havde det været Pieros med samme præstation, var han blevet sablet ned.
Stage har ikke fyldt nok, og været for ringe i sit pasningsspil.

Jeg bebrejder egentlig ikke Stage, men derimod Ståle. Det er jo en konsekvens af, at han ikke løser de tydelige problemer på midtbanen.

Marko Marin er forøvrigt dygtig. Han gør næsten, hvad der passer ham.

Det stopper ikke ved 1-0 til Røde Stjerne. Baseret på første halvleg, og tidspunktet vi lukker målet ind på, så taber vi 2-0 eller 3-0.

Jeg er ved at være træt at Ståle og europæiske udekampe. Det er ørkanvandringer uden offensive idéer overhovedet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Slettet(081901190811)
Der er ikke så meget andet at sige end at vi skal ud og angribe det her hold i anden halvleg. Som sagt på forhånd er dette her ikke noget prangende fodboldhold i den forstand, så at møde op og spille pindsvinefodbold er for håbløst.
Skrevet af elendil
De havde få åbne chancer, men de havde jo en motorvej mod mål hele halvlegen, Hytte. Og masser af indlæg til højere folk end vores. Det var et spørgsmål om tid.
fck-medløber.
Skrevet af danped89
Wind har nu også lidt at give af. Pieros har ganske enkelt været elendig i flere måneder (nærmest et helt år vel)

Jeg vil næsten hellere prøve Wind på venstre kant og Fischer på toppen.
Skrevet af elendil
Det er let af være bagklog, men vores allesammens pressende Pieros Sotiriou havde nok været et bedre valg end Jonas Wind.
fck-medløber.
Skrevet af Braumelaume
Man kan sagtens spille sig frem til noget, men man forfalder som i ligaen pt., til lange bolde på Wind og N´Doye, det er et lidt andet selskab og de vinder ikke 9/10 som herhjemme. N´Doye er et bæst og Wind kæmper forbilledligt, der er bare ingen støtte.
Det er en skam at Papagiannopoulos, Varela og især Nelsson chipper bolde op på Røde Stjernes bagkæde, når holdet har vist at man kan spille sig på den sidste tredjedel. Jens Stage tager faktisk nogle rigtigt gode positioner centralt og søger rum og plads, hvis der er lidt mere kølighed fra bagkæden og Zeca.
annonce
0