Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af TR1986
N´Doye er nok ikke i topform igen før starten af næste år, men selv en N´Doye på 75-80 procent vil være en gevinst for holdet.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af JuveFella
Der er noget der hedder genoptræning og ramme kampformen. Så du kan godt skyde en hvid pil efter dine 4 uger. Igen, hvordan kan du glæde dig over skades situationen?
Skrevet af Old123
Starten af næste år? Laver i sjov med mig? Nu er det jo ikke fordi han ender med at være ude i vildt lang tid. Jeg går ud fra, når man skriver, han forventes tilbage i kamp om 4-6 uger, at så går der ikke mange uger før han er tilbage på træningsbanen og så småt selv kan starte op igen.
Skrevet af Old123
Jeg glæder mig over N´Doye er klar før tid. Men hvorfor er det relevant?
Skrevet af BlueAndWhite
Fedt med Doye men fuck hvor er det synd for Wind, Og os.
Det eneste positive er jeg er ikke i tvivl om, at han er mental stærk nok, til at vende tilbage endnu bedre.
Skrevet af TR1986

Starten af næste år? Laver i sjov med mig? Nu er det jo ikke fordi han ender med at være ude i vildt lang tid. Jeg går ud fra, når man skriver, han forventes tilbage i kamp om 4-6 uger, at så går der ikke mange uger før han er tilbage på træningsbanen og så småt selv kan starte op igen.


Du forventer vel ikke at N´Doye er i topform om 4-6 uger?
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Plankeværket
Holder prognosen er Damen ude ca 8 kampe, og bør være helt fit til kampen 20/10 efter anden landskampspause. Så er der et par nemme kampe før vi skal vil Herning og før Brøndby kommer på besøg. Kampen ude i betonen når han næppe.

Det er enormt nådigt ift "resten af året" og chancen for han er i rimelig form tidligt er naturligvis større når skaden er kortere.

Fra FCK.dk:

N´Doye ude 4-6 uger
"For Dame N´Doye er nyheden anderledes positiv, og hans skadeperiode forventes kortere end først frygtet. Han vil, hvis alt går som forventet, være tilbage i kamp i løbet af fire til seks uger," fortæller Morten Boesen.
En katastrofe for Wind.
Skrevet af elendil
@Scheiden

Udtalelsen om at spille i højre side er da gammel. Var det efter Riga-kampen eller helt tilbage til Randers-kampen, han udtalte det? Han har måske sagt det een gang mere? Ellers virker det lidt malplaceret at skælde ham ud for det nu.

Eller kager jeg fuldstændigt rundt i datoerne?

Jeg tror Viktor Nelsson mener han skal spille, når Andreas Bjelland er klar, men udtalelsen kan vel lige så godt blot være for at sige at han er bedre i højre side, uden at han direkte har villet antyde at Sotirios Papagiannoupoulos må på bænken.
fck-medløber.
Skrevet af DaveEricGrohl
Ndoye har været med igennem hele den hårde træning forud for sæsonen, han skal nok bruge en måned med spilletid for at være i nærheden af sin form igen. Det havde været værre for jer hvis han blev skadet midt i opstarten

Jeg er noget trist over at se Wind får smadret den udvikling han er inde i, vi vælter ikke ligefrem i store angrebstalenter, jeg er spændt på at se hvad for en karakter han er, det får han i hvert fald en chance for bevise nu
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Skrevet af pyto
Jeg tror måske også at det er for at få Nelsson lidt ned på jorden igen.

Hvis man først koger rundt i et interview omkring at man ikke havde regnet med at skulle til FCK og at udlandet også var en mulighed osv. Og så efterfølgende indirekte sender sin holdkammerat på bænken, så fortjener man måske også lige at få en reprimande.

Edit: Jeg har dog ikke styr på datoerne, heller.
Kvist raus.
Skrevet af danped89
Ej hold nu op, en spiller der er knæskadet, og som ventes ude i 4-6 uger, plejer først at ramme kampform x antal uger efter, det er da logik for enhver, der selv har spillet bold engang.

Kan dog forstå at hyggebold er noget anderledes, men come on.. (og oven i det, tror jeg ikke, at FCK tager nogle chancer med damen) - ligeledes, er han jo ikke ligefrem kendt for, at holde formen helt på toppen når der er ferie/skader, og tænker ikke det ligefrem er blevet bedre med alderen. :D
Skrevet af Madss12
Selvfølgelig skal vi passe på med at have for høje forventninger angående N´Doyes comeback, men jeg tror uenigheden i denne "diskussion" bunder i den måde Morten Boesen udtaler sig om skaden.
Han siger ikke at N´Doye er skadet i 4-6 uger, men at han er tilbage i kamp!
Hvordan man så selv tolker det og hvilke erfaringer man selv har fra knæskader er jo ligegyldigt, når klublægen med resten af klubbens accept udtaler at N´Doye er tilbage i kamp om 4-6 uger.
FCK & Arsenal
Skrevet af Schelden
Jo, det er lidt tid siden nu, elendil.

Jeg hørte bare først om det i går. Altså, at det skulle have kostet på træningsbanen.
København.
Skrevet af elendil
Nåeh, altså at det gav ballade på træningsbanen for noget tid siden? Jeg forstod det som om det gav ballade i går.

Okay, så er jeg mere rolig, selvom jeg stadig synes det er en hård måde at irettesætte en tyveårig på, men jeg formoder Ståle er bedre til mennesker end jeg er.
fck-medløber.
Skrevet af Matias
Nå´m alle os der havde svaret, at Jonas Wind ville score flere mål i denne sæson end i sidste, kommer til at tage fejl.
Skrevet af pyto
Nå´m alle os der havde svaret, at Jonas Wind ville score flere mål i denne sæson end i sidste, kommer til at tage fejl.


Schelden havde luret den, det er derfor han stillede det på papiret lette og lidt fjollede spørgsmål. - Blot så han kunne se os allesammen fejle.
Kvist raus.
Skrevet af Schelden
Ja, det gør mig sgu oprigtig ked af det. Altså, at Jonas Wind er skadet.

Det er ikke mere end en måned siden, der var agenter i Parken for at se på ham.

Øv. Bare øv!
København.
Skrevet af jomic...
Ja, det er godt nok en bet med Wind. Det ønsker man for ingen. Forhelvede hvor var han ved at blive god. Lad os håbe hans fysik og restitutionsevne kan måle sig med Corners.
Skrevet af pyto
Til gengæld skal FCK´s Kommunikationsafdeling virkelig have ros.
De har lige lagt video på instagram omkring Pieros og fortæller om hvordan han virkelig er trådt til, med 3 mål i 2 kampe.
Jeg synes det er imponerende spinnet/spunnet(Hvordan man lige bøjer dén) At få folk til at kigge bort fra den tynde trup med skader og istedet fokusere på helten, Pieros.
Kvist raus.
Skrevet af jomic...
Usynlig som han nu var mod FCN lykkedes han med sin primære jobfunktion, straffet mod Riga var derudover sparket sikkert ind. Der er vel ikke rigtigt noget at fortænke i det fremstød, hvis den samlede mængde af ting der går Pieros vej kan løftes, er vi alle bedre stillet.
annonce
0