Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af pyto
Köteles var jo ret beset kun dårlig i én kamp for os. Rabóczki var dårlig i 2 sæsoner, det må trods alt være værre.

EDIT:
https://www.bt.dk/atletik/ol-legende-i-chok-jeg-er-ikke-doed
I forhold til Wikipedia-diskussionen. Hehe.
Kvist raus.
Skrevet af Corner11
Det har du ret i, pyto.
Skrevet af pyto
Selvom jeg vil give jer ret i at det ikke var nogen fornem kamp den gode Köteles spillede. Imponerende at spille sig selv ud af truppen på én kamp.
Kvist raus.
Skrevet af Jussi
Folk må sgu til at skrive bænken på også, så i HVERT fald Manne og Tvil/Tval kommer med.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Rogosjin
Christian Andersen som træner


Eneste FCK træner som er ubesejret i samtlige officielle kampe han stod i spidsen for holdet.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Slettet(211841202511)
Eneste FCK træner som er ubesejret i samtlige officielle kampe han stod i spidsen for holdet.


Nej, holdet tabte årets - 1999´s (forårssæsonen i sæsonen 98/99) - første kamp 3-2 til BIF, hvilket bragte BIF op foran FCK der inden kampen lå på 2.pladsen (efter AaB der senere blev mestre); den eneste sup-kamp Chr. Andersen opnåede som træner for FCK.

Kontant afregning for at have tabt til rivalerne, må man sige.
Skrevet af Pascal
Pyros er brandvarm...Udligner til 1-1 for Cypern.

Ang. målmænd i FCK så topper Thomas Gill stadig min som den ringeste.
For dælen det var skidt.
Kjoebenhavns Boldklub.
Skrevet af Jussi
Karim van der Zaza, som vi benævnte ham.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Nandeyanen
Pieros er en poacher. Men vi spiller ikke en stil i FCK der passer til den type angriber. Det er et fejlmatch.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Lugano
Uanset hvad, så er det fandme uambitiøst at hente en kasseret spiller fra den norske liga. Den norske!!!! NB ændrer sig ikke en skid, selv om han har sagt bebe flere gange offentligt. Tror ikke den mand en dyt! Men der bliver solgt nogle trøjer, og billetter selvfølgelig. En type som NB tror sikkert Suppen er en easy walk in the park. Jeg er så muligvis en af de ganske få FCK fans, som har det syn på sagen.
Skrevet af Schelden
"Jeg er så muligvis en af de ganske få FCK fans, som har det syn på sagen."

Jeg tror ikke, du har læst med herinde så. Folk er generelt kritiske overfor ham som mennesker og fodboldspiller. Omvendt hvis alternativet havde været ingen indkøb til den position, så er det fint at prøve den gode Nicklas Bendtner af. Til en omkostning omkring en million, så kan han egentlig slå igennem eller ej, uden at det koster noget på den front. Han er som type ikke skudt ved siden af, så er spørgsmålet hvor niveauet er.
København.
Skrevet af Schelden
https://twitter.com/HNS_CFF/status/1170029832098537472?s=20

Karlo Bartolec starter inde for Kroatien. Det er sgu ret cool!
København.
Skrevet af Nandeyanen
Lugano
Nu er han hentet ind gratis på 4 måneder. I de 4måneder får han 1m dkk i løn. Det er nemt hentet ind via trøjesalg og PR.

I den situation vi er i med vores angreb mister vi intet ved at give en chance til NB. Som Damen også sadge så fortjener alle en chance især hvis man er en ven af huset.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Københavnfraparken
Det er meget bedre at hente end spiller som NB som kender klubben, medspillere, kulturen, spillestilen osv osv. End endnu en ukendt spiller fra den spanske sekunda liga. (Som Ståle også nogenlunde udtalte)

NB er den opspilstation som vi mangler. FCK og Ståle kan ikke uden end fysisk stærk angriber, som vi kan spille den op på. Det har Ståle bevist mange gange. Jeg er lige glad om han banker 10 kasser ind. Hvis bare han kan være med til at binde vores offensiv sammen, som Damen gjorde før han blev skadet. NB er verdensklasse i at modtage en lang bold og holde fast i den, som Damen også er. Jeg tror på det kommer til at gavne offensiven og hvis han så samtidig kan lave nogle kasser så bliver det perfekt.

Er der egentlig nogle der kan svare på om ham Ali Almosawe aka. "Mini Messi", som vi hentede stadig er skadet eller om han har fået spilletid på u19 i denne sæson?
Skrevet af CPH-Hotspur
En mini Messi? Er vi så nede i en størrelse, hvor han løber mellem benene på modspillerne?
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af Steve Highway-61
Han er angiveligt 1.64 og dermed 5 cm lavere end dværgen Messi.
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af Rogosjin
Hvis hans niveau i øvrigt er 97% af det Messi har præsteret, så kan jeg godt leve med de manglende 3% i højden også.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af quazz
N´Doye modbeviste alle. Jeg synes også at Bendtner fortjener at få tilsvarende chance. Han har selvfølgelig kun 3 måneder at sig bevise sig i, så presset er på ham selv.

Jeg var selv en af de første som frygtede at N´Doye ville blive en ny Elmander. Det virkede desperat, men det udviklede sig jo ganske fornuftigt.
Skrevet af Esrever
Når profilen er den rette og kan matches af en mand i 30´erne kan det jo sagtens gå godt. Der er mange ligheder mellem Bendtner- og N´Doye-signingerne.

Mine reservationer på Bendtner går egentlig kun på et par få ting:
1) Kan han slå til på kort tid? Han var uskarp til til træning og med så dårligt vores reservehold har været tvivler jeg på en god debut mod Brøndby.
2) Ståle ville have en anden type. Her er jeg uenig med Ståle så på sin vis er det et plus. Mener sagtens NB kan være vores dybe spilstation á la Wind. Problemet er hvis Ståle forbliver uenig og de alternative løsninger mislykkedes.
3) På emnet om hans skandaler uden for banen virker det mest af alt som om han siger "I skal ikke blande jer hvis jeg går i byen en gang i mellem. Fokuser på mit fodbold" mere end han siger "Jeg vil være proaktiv for at holde mit eget fokus på fodbold"
4) Holdkammeraterne. Bjelland når at udtale at spillerrådet har været inde over beslutningen. Hans udtalelse tyder på at i det mindste dele af den gruppe ikke er begejstret.

På plussiden er at Bendtner har den rette profil, mere end det rette potentiale (med lidt held) og utvivlsomt masser af motivation.
annonce
0