Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af jomic...
hahaha... Emkay, du får æren for det turnaround.
Skrevet af JesperZV
Det kan godt være at Fischer har flest assists, men det undskylder ikke at han konstant søger den sværeste/flotteste løsning, specielt når man er bagud. Han er en flair-spiller der generelt har en dårlig forståelse for at man er 11 spillere på et hold.
Skrevet af Blastoid
PapaG har været umanerligt dårlig i dag. Han spiller fuldstændig som i sidste sæson!
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af Imperator
Har ofte været efter Pieros. I aften er han 3 point værd, på et tidspunkt hvor vi absolut havde kniven for struben i forhold til mesterskabet. Det er sgu sejt gået. Respekt.
Skrevet af GammelBitterMand
Vi spiller dårligt og vinder. Jeg går ud fra man er begyndt at nærstudere FCM.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Emkay
hahaha... Emkay, du får æren for det turnaround.


Haha Ja min kommentar gennemgik en fin aldring, jeg skulle have satset en plov på den
Skrevet af ElbækAfc
Hejsa

Hurtigt spørgsmål

Har Holse været skadet på det seneste eller hvorfor har han ikke spillet ??
Skrevet af jenner4
Det er sgu hverken flot eller overbevisende bold vi bliver budt i øjeblikket og ret beset ret heldigt vi vinder den her kamp. Sabbi skal jo lukke den ved 0-1 og i stedet for vi 2 kasser der alene kommer da vi begynder at spille meget direkte med bolde på Doye. Har man så store kvaler hjemme mod Hobro, er der vel næppe noget der bliver let i denne omgang.
Skrevet af elendil
Pieros Sotiriou lægger ud med den klassiske åbenlyse offside, men derefter er han sateme god. Scorer to rigtig flotte mål, vinder duellerne og spiller godt med. Det er endda ikke engang første gang i denne sæson, at han redder de tre point med et par scoringer.

Andreas Bjelland bliver nødt til at blive klar. Stik ham nogle sprøjter. Det sejler fuldstændigt bagude.
fck-medløber.
Skrevet af Nandeyanen
Bjelland har 3-4 spilledages cooldown når man bruger ham. Bruger vi ham mod Lugano kan vi ikke bruge ham mod Brøndby. Fun fact: med en månedsløn på en halvmillion og kun 435 minutter i Superligaen har han tjent 1150kr hvert minut han har spillet. Det er lidt over 100k for at spille 90minutter mod et hold som Horsens.

Edit: der gået 4 måneder siden ligaen startede. Så 4600kr pr minut og 400k for at spille en kamp mod AC Horsens. Det svarer til at spille en kamp om måneden
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Saint
Problemet er mere end bare de to midterforsvar, jeg synes faktisk Nilsson var rigtig god idag, men han får problemer når Papa bliver aggresiv og efterlader store rum, samtidig med at midtbanen er numerisk overmatchet og tillader dybde løb fra midten.

Udover Pieros og Kalle, bed jeg positivt mærke i Daramys udvikling, han har de sidste to kampe virket mere og mere som en senior spiller, der ikke lader sig tryne på banen og som træffer bedre valg undervejs. Kan han bygge på dette område, så er det bare et spørgsmål om tid.
(...)
Skrevet af Slettet(072126190212)
Nu får Bjelland jo også løn for at gå til træning. Faktisk er det en forbavsende lille del af en fodboldspillers samlede løn, der bliver tjent i kamp.

Men jeg anerkender pointen og synes også, at Bjelland virker som en meget dyr spiller at have rendende, når man ser, hvor lidt man får for pengene der, hvor det virkelig tæller = i kamp.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af Steve Highway-61
Sluttede vi med en dansker på banen ?
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af Matias
Idéen i at smide så mange penge efter en absolut nøglefigur, en lederskikkelse til den centrale akse, er ellers glimrende. Jeg har ofte argumenteret for, at nok er det dyrt, men dyrere ikke at gøre det, og det står jeg ved. Det eneste der kan irritere mig ved det, er det forhold, at der ikke er styr på de markeder vi enten allerede kigger i eller burde kigge i, således at alternativet - nærmest nødvendigvis - måtte blive en halvgammel, halvskadet kending fra den lokale andedam. Løsningen er af den dyrere slags, og den er behæftet med en relativt stor risiko for, at være skrøbelig ifm. skader.
Skrevet af Matias
Victor Nelsson spillede hele kampen.
Skrevet af Slettet(072126190212)
@Matias

Jeg syntes også, det var det helt rigtige, da han blev hentet. Man var jo bekendt med hans skadeshistorik, og alligevel havde han en god effekt fra første dag.

Men ingen kunne vel have forudset, at han ville blive SÅ skadesplaget. Så synes du stadig, det er den rigtige løsning at have ham rendende? Hvis alternativet fx var, at vi kvit og frit kunne ophæve hans kontrakt dags dato?

Hvordan spillede Robert Mureren i dag i sit korte indhop? Så ikke kampen.
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af elendil
Robert Mudrazija var i øvrigt pisseringe, forståeligt nok. Der er alligevel et eller andet ved ham, som jeg ikke rigtig kan sætte fingeren på..
fck-medløber.
Skrevet af Matias
Jeg synes det var det rigtige at gøre, at hente Andreas Bjelland da chancen bød sig. Vi havde brug for en styrmand, og ikke blot i PapaG-klassen, som var udset til at erstatte Erik Johansson, som igen var udset til at være forsvarsstyrmand efter Zankas exit.

Det ændrer bare ikke på, at en af de bærende grunde til, at jeg synes det var det rigtige at gøre, er scoutingsektorens manglende formåen udi at finde kvalificere spillere til aksen, i særdeleshed hvis det skal foregå på et plan, hvor der ikke kan trækkes en skandinavisk reference.
Skrevet af Saint
Robert Mudrazija@ Var svære at bedømme han kommer ind efter at have været ude i et år og får 14 minutter hvor spillet er meget akavet og enlig mest bliver spillet over midten med lange bolde. Jeg tager det som positivt han får chancen og så må vi se ham næste gang hvor der formentlig er lidt bedre grundlag for at bedømme ham.

Jeg er helt enig med dig Matias. Der tegner et billede af vi sender en scout ned og tjekker en eller anden eksotisk liga end gang hver 2 år og så kommer der lidt blandet bolsjer hjem af talenter. Det er helt sikkert en okay strategi i forhold til udviklings aspektet hvis udført ordentligt, men jeg savner en mere struktureret tilgang til de udenlandske markeder, med henblik på kontinuerlig tilgang af spiller 25+ år.
(...)
Skrevet af Nandeyanen
Den artikel BT er kommet frem med sent i dag. https://www.bt.dk/fodbold/solbakken-om-bjellands-unoedvendige-behandling-det-har-vaeret-en-fiasko

Fremgår det jo at Bjelland også får behandling på et ekstern sted hvilket Solbakken synes er en fiasko og et no go.

I min optik bør vi opgive Bjelland. Vi kan jo ikke vide hvilket medicin de sprøjter i ham for at han kan spille. Det er sikkert noget der ødelægger kroppen. Vi er endt i samme situation som Daniel Agger. https://www.bt.dk/fodbold/agger-advarer-mod-gigtmedicin-jeg-har-taget-for-meget

Her fortæller han at han fortryder at tage overdosis af gigtmedicin, koffeinshots, energidrikke osv.

Tror sgu det ender i samme situation som med Agger. Men henter en landsholdskending op i årerne tilbage for at finde ud af at han kun kan spille på meficin og er skadet det miste af tiden
Succes is temporary loyalty is forever
annonce
0