Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
Vi har pt. tre midtstoppere, deres status er i min verden således:

1) Bjelland.
Plus: Godt skolet stopper, som kan binde den bagerste kæde sammen. Essentiel i nuværende trup-setup, hvor han er forsvarslinjens ankermand.
Minus: Skadet halvdelen af tiden, uden større udviklings- og videresalgspotentiale.

2) Nelsson.
Plus: Talentfuld forsvarer med gode muligheder for at tage flere skridt op ad niveaustigen. Stabil fysik og oftest ganske engageret i sit spil.
Minus: Mangler overblik og skal finde ud af, hvornår han træffer hvilke valg.

3) PapaG.
Plus: Fysisk stærk duelspiller, som arbejder godt for sagen. Nogenlunde afskibningsmuligheder.
Minus: Er ikke ret godt skolet og hans kompetencer kommer derfor bedst til udtryk, når holdet er presset eller strukturen sejler.

Ingen af dem kan siges, ikke at trænge til en erfaren, stabil makker, som kan præstere på et højt niveau. Ragnar opfylder alle delene. Så må fyldet smides over bord til sommer.
Skrevet af Slettet(591028200708)
Matias:

Der bliver som ikke nogen misforståelser på den konto. Personligt tror jeg nu alligevel N`Doye spiller næste sæson med. Skulle han undgå nævneværdige skader. Bedre er niveauet i FCK eller Danmark desværre heller ikke.

@ Lad os endelig få signet den russiske forbindelse til midterforsvaret SS.
Skrevet af abbe357
@MadsLeb

Konkludere intet, det er blot min egen opfattelse.
- Kan sagtens tage fejl, men så synes jeg da at det er lidt mærkeligt at han ikke er blevet rykket op i førsteholdstruppen endnu, især med tanke på det pt. begrænsede antal.
Også ift. at det nu efterhånden er noget tid siden, at han først var inde og snuse omkring og spille træningskampe. - Virker ikke til at han har rykket sig, helt så hurtigt som forventet.
Og så mindes jeg hans sidste optræden, vist nok en træningskamp i sommers (eller sidste vinter?) Hvor han så uhyggeligt ringe ud. Men ja selvfølgelig, stadig ung!


Hehe nej, har da læst op på ham, men aldrig set ham live. Det er primært FM-baseret - Men her han har da også et verdensklasse-potentiale. Kan ikke mindes jeg tidligere har set noget lignende i fck?


Stage tror jeg sagtens ville kunne løfte den opgave, i hvert fald. Zeca ville ganske rigtig være synd, men så skal der altså også gå meget galt! 7-9-13

Btw. Hvad er status på Boile? - Forventes han ikke tilbage i løbet af foråret?
Skrevet af Slettet(521801201101)
Quazz

FCK spiller stadig med i tre turneringer. Hvis Bjelland fortsætter hans skadesfrekvens så er det for mange kampe til Sotte og Nelsson. Man kan nok ikke forvente Bjelland holder sig skadesfri og hvis en af ovennævnte også bliver skadet er FCK på røven i et meget vigtigt forår. FCK har altid været kendt for dobbeltgardering på samtlige pladser. Jeg forventer man henter Ragnar og jeg forventer alle får spilletid i de tre turneringer der skal spilles.

Derudover skal man ikke regne med Bjelland sådan lige vil ophæve sin kontrakt med den hyre han render rundt til.
Skrevet af TR1986
Ragnar lyder fornuftigt. Vi havde alle håbet på at Bjelland ville være den forsvarsgeneral vi havde sukket efter, men det projekt ser ud til at være gået i vasken. Han spiller alt for lidt og hans skadesfrekvens er for høj. En halvandet årig kontrakt til Ragnar så vi kan få helt styr på forsvaret og så kan Bjelland være en ekstra bonus hvis han imod al forventning skulle være spilleklar over en længere periode.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af quazz
@Palmatum

Helt enig, min kommentar var dog baseret på at Ragnar Sigurdsson bliver hentet og Bjelland fortsætter med at være skadet i store dele af foråret.
Skrevet af Svoger
Er det så på det der Inside, som jeg forstår er i dag, at Daramy five more years offentliggøres?
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af GammelBitterMand
Du har måske misforstået noget, Inside er vist først på Sebastian Svärds fødselsdag, ikke på Daramys fødselsdag.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Svoger
Men dog. Jeg misforstod folks skriblerier på Twitter, kan jeg se.

Hvilken finurlighed skal man dog så vælge til at offentliggøre det.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af elendil
Det giver også bedst mening at offentliggøre den slags sidst på aftenen, så der ikke er for mange der ser med.
fck-medløber.
Skrevet af Slettet(521801201101)
Quazz
Modtaget. Jeg tror også Sotte bliver den som får mindst spilletid. Dog tror jeg alligevel der nok skal blive rigeligt spilletid til ham, da jeg forventer man kommer til at roterer i et travlt forår :)
Skrevet af Emkay
Jeg kan simpelthen ikke forstå hvordan det er gået så skævt for Toutouh... Han var én af vores bedste i CL... Han var jo næsten for god til FCK det år... Og nu bliver han kasseret af AGF... Det er igen en virkelig ærgerlig skæbne...
Skrevet af Slettet(371401222003)
Emkay: det ret nemt, han blev fucking lud doven, flabet og troede han skulle bestemme hvordan tingende skulle køre !

Skrevet af Nandeyanen


Spekulation: Andreas Skov Olsen til FCK

Gianluca Di Marzio som er tier 1 (meget pålidelig) Italiensk sportsjournalist skriver på hans hjemmeside:

https://gianlucadimarzio.com/it/calciomercato-emanuel-vignato-bologna-trattativa

At Bologna kommer til at købe 19 årige Italienske højrekant Emanuel Vignato af Verona for €3m + stor videresalgsklausul.

For mig er det er tegn på at Skov Olsen bliver solgt. Det giver ikke mening at når man har Orsolini at man så har både Skov Olsen og Vignato på bænken som samlet er €10m værd.

Hvad tror I Bologna har gang i? Vignato som ses her https://www.transfermarkt.com/emanuel-vignato/profil/spieler/394346
Får jo fuld spilletid i Serie B og er vurderet til €4.2m. Jeg synes det er mærkeligt hvis de køber ham når de allerede har Orsolini og Skov Olsen. Så mange dyre højrekanter har en klub ikke brug for.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Slettet(521801201101)
Mon ikke de forventer at sælge Orsolini til sommer også vil de købe en erstatning i god tid. Så har de dobbeltgardering i ASO og Vignato. Det er jo bare rettidig omhu og noget FCK selv har benyttet sig meget af (desværre ikke med Robert Skov handlen).

Derudover så kan folk lige så godt skyde en hvid pil efter ASO i denne sæson. Selv hvis Bologna vil af med ham, vil FCK skulle kæmpe med klubber som kan betale mere i løn og der vil stå mange klubber i kø for at hente ham. Hvis han derimod heller ikke får så meget spilletid i næste sæson, så vil der være bedre muligheder, da en del interesserede klubber vil falde fra så. Men lige nu er han simpelthen på en anden hylde, han er tabt for os indtil videre.
Skrevet af pyto
Han var jo næsten for god til FCK det år...


Han var for god til FCK. For pokker hvor var han god på bolden, både centralt og på kanten. Det er lige sådan en type vi mangler. Ærgerligt at det gik som det gik.
Kvist raus.
Skrevet af Svoger
Det det med at tage sin karriere og diæt seriøst rammer nok nogen hårdere end andre. Der var jo det der fremme med, at man måtte guide hans mor i hvad hun kunne servere for ham, for at han fik smidt de sidste kg, inden han for alvor blev god for os. For ja, da han var bedst der, var han virkelig god.

Hvad siger I i øvrigt til nyheden om at Daramy har skrevet for 5 år?
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Imperator

Han var for god til FCK. For pokker hvor var han god på bolden, både centralt og på kanten. Det er lige sådan en type vi mangler.


Det kan jeg godt nok ikke genkende det der.
Han havde nogle enkelte gode kampe, bl.a. mod Barca (så vidt jeg husker), men udover det var han absolut middelmådig.
Vi havde rigtigt store forhåbninger til ham, bl.a. pga. vi håbede han kunne være en løsning på den altid problematiske centralemidt, men han udviklede sig jo aldrig og havde som andre nævnte problemer med attituden.
Skrevet af repos , moderator
Lidt samme historie som Osama Akharraz. En god sæson, eller halvsæson, steg ham til hovedet, og så ventede landshold og storklubber lige om hjørnet.
Det kan vel koges ned til manglende professionalisme.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Plankeværket
Imperator, du må have glemt slutningen på 15/16 sæsonen og især første havldel af 16/17 sæsonen. Toutouh var aldeles fremragende.
annonce
0