Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af dickos
Bjelland er færdig. Hvis en del af hans genoptræningsfase er, at han skal sidde over mod Celtic, så er han jo ubrugelig for os. Han blev hentet for de store kampe, med hans rutine, hans ro og hans overblik. Nu, der kan han blive udstillet mod Hobros hurtige spillere, og så ellers blive sparet de næste 5 kampe.

Tak for at hjælpe til med salget af Vavro, men nu må det være slut.
Skrevet af Plankeværket
Det betyder han ikke er klar til mange kampe endnu, og at det var mere af nød end lyst han spillede i Esbjerg. Havde Ragner været klar eller Nelsson ikke i karantæne havde Bjelland spillet i morgen.
Skrevet af JarJarBonkers
14 kampe er Bjelland noteret for i hele 19/20 sæsonen indtil videre.
Det er simpelthen for ringe. Man lader ham spille hele kampen mod Esbjerg og så "sparer" man ham mod Celtic? Det giver i min optik ingen mening overhovedet.
Han bliver også umulig at komme af med - Han får den bedste hyre i Superligaen, og med den skadeshistorik han har, så er der nok ikke mange der tør at tage chancen med en mand som ham - og dem der tør, er nok ikke særlig interessante for Bjelland. Manden har også ret høje tanker om sig selv iøvrigt. Det generer mig egentlig ikke - bare man leverer og faktum er, at det gør han ikke. Nuvel han har været en del fraværende pga skader, og han bliver også skånet en del. Men når han så ER klar og starter inde, så SKAL han leverer, og det synes jeg ikke han gør. Han er rusten og der er lang vej op til hans topniveau. Jeg er ret bekymret over hans situation.

Som erstatning så hent Amartey til sommer - han er næsten urealistisk, men der er alligevel nogle ting der taler for at vi kan være med. Han har ikke spillet en betydende kamp for Leicester siden 27.10 i 2018. Altså i over et år. Han har virkelig også været uheldig med sin ankel, og han bør komme væk så han kan få en ny start. Han er "kun" 25 år og har derfor vidersalgspotientale (igen). Vi kender ham allerede, Ståle kender ham - og han kender spillestilen. Hans kontrakt udløber 30.06.2022 og er ifølge Transfermarkt vurderet til €7 mio altså ca. 52 mio kroner som er for højt sat. Måske det kunne løses med en vidersalgsklausul - hvem ved. Amartey tilbage, eller Mohammed Kudus fra FCN ville være dejligt.
og dyret så, at tilbage var godt
Skrevet af DameNdoye
Jeg synes også at Bjelland er for dyr en reserve, selvom at det tildels er skader der er hans problem. Omvendt er han jo hellere ikke fejlfri når han endelig spiller, og det da også svært at komme ind i en god rytme, når han konstant bliver skadet eller har brug for pauser og vel dårligt nok træner. Jeg tvivler på man kan få ham videre til sommer, men det ville da være optimalt, så man kan få en der er lidt mere brugbar. Håber vi kan beholde Nelsson og udvikle videre på ham, og Sotte må også gerne blive så vi har noget kontinuitet. Så må vi se om Ragnar, er en ny Bjelland eller om han har en sæson mere i sig efter denne.. Det burde han

Håber vi får solgt Bengtsson til Sommer, og at Boilesen kan tage pladsen igen, så har vi en fin reserve i Oviedo. Højre backen ser fin ud, de skal også bare stadig udvikles videre på.
Superliga og FCK fan
Skrevet af jenner4
Når jeg ser RB Leipzig spille her til aften og høre kommentatorerne tale om moderne fodbold og hvordan udviklingen har været og hvordan de bedste hold spiller. Aggressivitet, løbevillighed og forudseenhed tilsat et moderne system. Og hold kæft hvor er det fed og underholdende fodbold. Jeg ville da elske at se os spille sådan men kan simpelthen ikke se Ståle rykke os næste skridt. Det bliver som det er.
Skrevet af cabra.
Zorniger er ledig:)
Skrevet af elendil
Jeg er tilfreds med Andreas Bjelland, hvis han kan lære Sotirios Papagiannoupoulos og Viktor Nelsson at lægge afleveringer foran backen, som han lykkedes med med Dennis Vavro. I kampen mod Esbjerg var det et af få lyspunkter, at afleveringerne til Pierre Bengtsson lå rigtigt.

Det virker så enkelt, men er af en eller anden grund åbenbart næsten umuligt.
fck-medløber.
Skrevet af elendil
Apropos Matias og dennes bemærkning om fasttømret koncept til scouting osv., så er det fandeme irriterende at høre på Rasmus Ankersen (i Fodbold FM), og hans snak om hvordan Brentfords succes skyldes netop dette. Irriterende fordi det sikkert passer og kommer til at passe på FCM også.

Jeg synes det ser sort ud.

fck-medløber.
Skrevet af Schelden
"Det virker så enkelt, men er af en eller anden grund åbenbart næsten umuligt."

Det føles som årtier siden, vi havde to, der kunne det. Erik Johansson og Mathias Zanka.

Jeg savner sgu det hold helt vanvittigt meget. Selv Peter Ankersen og William Kvist.
København.
Skrevet af BlueAndWhite
Erik Johansson var aldrig så god, han blev båret af Zanka.. lige så snart han skulle stå på egne fødder fejlede han
Skrevet af Plankeværket
Erik Johansson var pisse fucking god. Han duede ikke som forsvars leder men var den bedste makker nogensinde. At Ståle ikke kunne se det er primært Ståles fejl.
Skrevet af MadsLeb
Erik Johansson var pisse fucking god. Han duede ikke som forsvars leder men var den bedste makker nogensinde. At Ståle ikke kunne se det er primært Ståles fejl.


Hvad snakker du om? Hvordan kan Erik Johansson nogensinde være "Ståles fejl"??
-
Skrevet af Schelden
Jeg melder altså også pas på den med, at Erik Johansson ikke skulle have været så god, som nogle, mig selv inklusiv, gør ham. Ham og Mathias Zanka var decideret klasse og på et niveau, vi kun kan drømme om at nå i fremtiden. Jeg savner dem begge helt vanvittigt meget.
København.
Skrevet af BlueAndWhite
Og for mig er det så Copenhagen airforce med Hangeland og Gravgaard , folk er forskellige..
Skrevet af Plankeværket
Ståle mistede sin forsvarsgeneral Zanka, og troede fejlagtigt Erik Johansson kunne dække rollen. Det kunne han ikke og det er naturligvis Erik der ikke er god nok.
Pointen er her, at det er træneres rolle at vide hvad hans spillere kan og ikke kan.

Man skal ikke kritisere grisen for at have en kortere hals end giraffen.
Skrevet af Plankeværket
Copenhagen Airforce var gode, bare meget anderledes. Zanka og Anton var også gode.

Jeg har bare ikke set nogen dominere på samme måde som Zanka og Erik gjorde i dén sæson. Måden de dækkede mand mand nærmest ved midterlinien og bare vandt deres dueller hele tiden var afgørende, overlegen og helt fantastisk.
Skrevet af BlueAndWhite
Erik viste efter min mening ikke det store, han gjorde det han skulle ikke mere ikke mindre.. og da han skulle stå på egne ben faldt han igennem og ville hjem til sin nye kæreste.. manden gik mere op i tøj end fodbold.. legende ?? Det tror jeg ikke..
Skrevet af Plankeværket
Hvem taler om legende? Det er fair nok du ikke kan lide ham - men hvad har det med hans topniveau hos os at gøre?
Skrevet af Vardy-pardy
Zanka og Johanson var også gode til at kompensere for at Kvist og Delaney ikke havde deres styrker som spilfordeler. Det er nok den største forskel mellem de to makkerpar. Begge fantastiske på deres egen måde.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Bjelland skånes i aften, for derefter at blive bragt i spil på søndag på en plastikbane, der vel næppe i udgangspunktet gør ret meget godt for den skrøbelige mand.

Jeg er med på at Nelsson var ramt af karantæne i fredags, men hvis Ragnar ikke er mere fit end den Bjelland vi så i fredags, tvivler jeg på om islændingen når et acceptabelt niveau inden for en overskuelig periode.

Nu får Bjelland to SL-kampe i træk, med rigelige mængder af det bagrum, modstanderne meget forståeligt ser som en lækkerbisken.
I Esbjerg var en præcis bold i dybden næsten ensbetydende med en større chance, og/eller noget der var tæt på.
I Esbjerg var det en hel simpel omstilling der førte til det hjørnespark der endte med en scoring, straffesparket (efter en friløber), endnu en friløber, og flere situationer hvor et vist kaos rådede.

Sundhedssektoren har haft to måneder til at forberede starten. Det synes jeg ikke nødvendigvis fremgår af det spegede mønster ift "dosering".

Men ok, målt på den forfatning Bjelland demonstrerede i fredags, er det nok under alle omstændigheder utopi, at have forhåbninger om at en uge har ændret på nævneværdigt på formen.
FREM for alt
annonce
0