Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Plankeværket
Det var til dig, og der er ingen undskyldninger på forrige side. Der er bare en der konstaterer vi nok ikke skal regne med at Hobro tager mange pointe fra FCM, og at FCK har haft sin del af heldet. Hvilket er helt korrekt, vi har i flere superliga og europæiske kampe været heldige og har fået mere end fortjent.
Skrevet af elendil
Jeg har købt DPlay og fået set ca. halvdelen af første halvleg og hele anden halvleg. Jeg synes de to halvlege er lidt tættere på hinanden, end jeg havde forventet, baseret på tråden her. Flot spil med et par defensive blundere. Celtic virkede ikke flere klasser bedre, i hvert fald.

Også flot straffespark.
fck-medløber.
Skrevet af dickos
Og der står hvad jeg har skrevet som de gængse undskyldninger for, at FCK altid er heldige.

Så er vi bare uenige, for jeg syntes bestemt ikke FCK har været heldige i denne sæson. Tværtimod.
Skrevet af elendil
Vi har været begge dele.
fck-medløber.
Skrevet af Plankeværket
Ja vi har. Uheldige med skader og transfers. Heldige med dommere og stolpe ind. Jeg synes virkelig ikke det er specielt kontroversielt. For helvede, Pieros alene scorer 4 mål på to indskiftninger.

Og sådan generelt har de indlæg jeg har læst fra Bjarke ikke været af en karakter, der berettiger man smider et større narrativ ned over hans ret simple kommentar.
Men har du ser for mange fcm fans på twitter forstår jeg godt fristelsen til at gøre det.


Kampen i dag. Kauffmann starter, og jeg har alt for store forventninger. Han er hurtig, teknisk god, uimponeret as fuck og stoooor. Det er som at se Cornelius, med bedre teknik. Mindre kan naturligvis gøre det, men er de to indskiftninger sigende for niveauet, har Ståle lavet en virkelig god handel. Endda en handel med øje for hvilken type vi mangler i angrebet ,nu Damen bliver ældre og ældre og mere og mere stationær.
Skrevet af martint
Schelden: Var der ingen til at tage karakterstafetten op?

On topic: super med kaufman. Når man ikke kunne se kampen, er det betryggende at læse, at formlen "dansker+talent" virker som man imo ser med stage og Nielsen. Måske vores danske scout blot er bedre?
Fan af Sir_C....
Skrevet af Slettet(412118201009)
Martint

Er det ikke kendetegnende for de danske talenter, at det er spillere vi alle kan se de indlysende kvaliteter i?

Scoutingen bør, i mine øjne, ikke høste nogen overdreven anerkendelse i den sammenhæng.
Det samme er gældende, når man henter danske profiler hjem fra udlandet.
Derimod er der påfaldende mange fejlskud, når spillere rekrutteres udenfor "komfortzonen."
FREM for alt
Skrevet af Søren Lerby
Er der mon et godt sted at streame kampen i dag?
Skrevet af elendil
DPlay, fjorten dage gratis.
fck-medløber.
Skrevet af Søren Lerby
Tak.
Skrevet af Slettet(592019202205)
Er det ikke kendetegnende for de danske talenter, at det er spillere vi alle kan se de indlysende kvaliteter i?


Både og. Det var nok ikke alle der var overbeviste (heller ikke efter et halvt år med Skov), men stemningen var generelt positiv da vi hentede dem.

Det er klart, at når en ung spiller viser nogle åbenlyse kvaliteter, så er det ikke svært at spotte spilleren. Jeg vil dog vove den påstand at der er masser af dygtige unge spillere i superligaen, hvor flere nok vil mene at de var ligeså åbenlyse, som FCK ikke henter. Og så snart FCK henter et ungt talent tænker man automatisk: "De kan sikkert blive ret gode". Og man skal trods alt træffe nogle beslutninger som fx at vælge Skov og ikke Gammelby. Men jeg køber din pointe om at det er et stykke arbejde de fleste anstændige scoutingafdelinger burde kunne løfte.

Men grunden til at man kan hente de unge danske talenter, er at FCK gang på gang, har bevist at de er et fremragende springbræt til næste skridt i karrieren. Det er jo kommet fordi man har lykkedes med at hente spillere med et større potentiale end FCK og udvikle dem til at blive for gode til superligaen. Så de står i en virkelig god forhandlingsposition når de siger at de kan hjælpe en spiller godt videre i deres karriere. Og det er jo ikke noget de er kommet sovende til.
Skrevet af peanuts
dplay har også et tilbud resten af mdr. med 2 mdr gratis prøve og herefter 6 mdr. til 99, husk og sætte kalender så det kan opsiges har tegnet i dag, så må vi se om de finder sammen med yousee igen
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Plankeværket
Med danske talenter handler det vel også meget om timing. De skal hentes før (Kudus) de løber fra os men efter vi er sikre på talentet. Det er ikke et særligt langt vindue hvor de er gode nok, billige nok men ikke så meget nogle større henter dem.
Skrevet af Slettet(412118201009)
tofod

Helt enig.

Især dit sidste afsnit er imo centralt, mht positiv appel ift spillere fra andre danske klubber.

De tiltrækkes uden tvivl af en velbegrundet forhåbning om titler, en løn i ligaens sværvægtsklasse, garanti for synlighed på den europæisk scene, og ikke mindst, historikken omkring videresalg til større europæiske adresser.

FREM for alt
Skrevet af peanuts
så fik jeg mig taget sammen til at få Dplay gratis i 2 mdr., men hold da op det er noget lort at se på, billedet hakker og der skal hele tiden buffes eller noget, er der andre der oplever det samme ??
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af PædagogenMikkel
Kalle; Bartolec, Nelsson, Bjelland, Bengtsson; Biel, Zeca, Stage, Falk; Santos, Kaufmann


Den ramte jeg da meget godt.
Skrevet af Northishere
Hvor ser I de 2 måneders gratis Dplay henne? Jeg modtager kun tilbud om 14 dage :)
Skrevet af BlueAndWhite
Forstår ikke Bjelland.. han ville have godt af en tur på bænken efter Esbjerg kampen
Skrevet af Svoger
Peanuts, jeg havde ingen problemer, udover den lidt lave FPS, forleden under Celtic-kampen. Jeg har dog ikke tændt endnu i dag.

Om Kaufmanns debut i dag, er jeg spændt på, om han har fysikken i orden til at spille fuld tid. Da vi hentede ham ´før tid´ i januar, var der da en eller anden forklaring om nogle problemer med fysikken, man så ville have styr på, eller husker jeg galt? Forhåbentlig var det så bare en søforklaring for at dække over, at det var fordi Pieros var ved at blive solgt.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Svoger
Jeg så ikke Esbjerg-kampen, men Bjelland skal vel i ordentlig kampform, hvis vi skal have ham op i gear.
Han slår mig som typen der er så professionel, at han udmærket ved, når han ikke har spillet en god kamp.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
annonce
0