Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(412118201009)
Aftenens »Superliga uden filter« kl 22.30, annonceres af Ortved som en »FCK-special.«
FREM for alt
Skrevet af Slettet(412118201009)
Ælkjæer

Det er dog Skjold Hansen ;-)
FREM for alt
Skrevet af Ælkjaer
Ja det er rigtigt:-)
Jeg er stor fan af den mand, og måden han træder ind i et lokale på
Skrevet af BlueAndWhite
Christ ørnen fra Herning af alle steder til at fixe FCK?
Bubber og BS Christiansen er vel et lige så seriøst bud.. og så igen... BS har jo sucess i FCM
Skrevet af BlueAndWhite
Der skal en offensiv assistent ind, satses mere på sundhedsområdet, nye scouts of en midtbane spiller af international klasse som lovet!!!
Skrevet af Slettet(412118201009)
Jeg kunne godt frygte at Staale, på godt og ondt, har støbt klubben så urokkeligt i sin fodboldideologiske tænkning, at det vil blive noget af en uriaspost for en udefrakommende, at udvikle ret meget ift det bestående.

En anden bekymring er, at der tegner sig et billede af, at assistenttrænerne får mest indflydelse og muligheder for personlig udvikling, når tankerne flugter med Staales syn på fodbold.
FREM for alt
Skrevet af BlueAndWhite
Jeg tror hetzen mod Ståle er ude af proportioner og manden har gjort en verden til forskel i FCK og hans exit ville betyde BIF tilstande.
Skrevet af Ælkjaer
Jeg er såmænd ikke ude i en hetz mod Ståle, men det er sgu for let at afvise min ide med den slags one linere.
Når en af os træner til at vinde touren. Og derefter gør det på lige vilkår med alle andre, kan vi snakke med om hvilke ofre en professionel sportsmand bringer for at opnå det de vil. Det er mere af den form for tankegang jeg ønsker fra beslutningstagerne.
Der er i alle dele af koncernen kun økonomisk overskud, og sportsligt underskud.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Hetz?

1 point i 3 kampe mod bundhold, ville vække dyb bekymring i enhver superligaklub.

Horsens havde hentet 0 point i foråret inden i går. De tabte 0-6 i Farum.
Esbjerg har ikke vundet siden de slog os.
Endsige været i nærheden.

Hertil kommer at de tre kampe kastede én sølle scoring af sig.
I går blev de sædvanligvis få chancer, til endnu færre.

Allerede i slutningen af efteråret vaklede fundamentet.
Ydmygelsen i Herning, og de smalle sidsteøjebliks sejre mod Hobro og OB, varslede bl.a. det vi har set den sidste måneds tid.
FREM for alt
Skrevet af Jussi
Hareide har da været oppe at vende et par gange.

Han løser dog stensikkert ikke FCK’s offensive problem.

Att. Christian Poulsen som træner osv. Han er en lidt sjov størrelse, som man umiddelbart ikke gær sig klog på, men han virker ret fokuseret her:

https://www.mediano.nu/oversigt/2019/2/24/mediano-lab-en-samtale-med-christian-poulsen-om-at-prstere-i-et-nyt-milj
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af stokholmeren
Dejligt at se Kaufmann, Ragnar og ikke mindst Doye i truppen til torsdag. På trods af SL-præstationer, så tror jeg at vi har en oprigtig chance. Istanbul er uden tvivl en stærk modstander, men det kunne godt ligne et hold der passer godt til FCK. Vil gerne spille offensiv fodbold, som skaber plads bagtil, og har lukket en del mål ind i EL indtil videre. 1-1 på udebane, og så tager vi dem i en tom Parken.
Skrevet af repos , moderator
CP har altid virker både fokuseret og professionel, og temperamentet har han ligeledes demonsteret et par gange. Jeg er dog enig med skeptikerne i, om han er et for stille gemyt, men jeg er villig til at lade det stå sin prøve. Omvendt forstår jeg de, der mener det modsatte.

Og så er jeg enig med Kim, når snakken falder på, hvorvidt Ståles aftryk er så voldsomt, at vi ikke kan rykke os videre fra det. Det, der hidtil har været vores store styrke, kan sagtens vise sig at blive vores helt store forhindring. Det er formentlig også grunden til, at folk har så svært ved at forestille sig FCK post-Ståle.

De få gange, vi har oplevet alternativer, har det ikke været vildt opløftende. Både Roland Nilsson og Ariel Jacobs var ganske korte bekendtskaber. Førstnævnte var elendig scoutet, og havde slet slet ikke profilen. Sidstnævnte virkede mere egnet, og kørte også et mesterskab i hus, men faldt på en efterfølgende elendig sæsonstart.

Vi er en sportslig skrøbelig størrelse, hvis vores sportslige fundament er bundet op på én person, for hvad gør vi så, når han ikke virker længere?

De sportslige resultater kan selvfølgelig blive så elendige, at der ikke er anden udvej. Jeg erkender blankt, at min tidligere overskrift var kontroversiel, men reaktionerne på den demonstrerede med al tydelig, hvor meget af vores sportslige setup, der er deponeret hos Ståle.

Hvis man mener, at Ståle og kun Ståle kan håndtere FCK, og det også er holdningen blandt de, der bestemmer over Ståle, så bør man kigge på, om der ikke er ved at være tid til en modernisering og omtænkning af hele det sportslige setup.

Jeg savner Niels-Christian Holmstrøm, og med ham forsvandt en enorm sportslig kapacitet, og William Kvist ser jeg slet slet ikke have samme pondus.

Jeg kan godt lide Ståle, men ser også tydelige tegn på, at han ikke har evnerne til at modernisere sin spillestil. Det, der før har fungeret, fungerer ikke rigtig længere, bortset fra i Europa mod bedre hold. Her virker den stramme organisation. problemet er, at de kampe har vi et fåtal af i løbet af en sæson.

Som organisation skal FCK nok til at gentænke sig selv. Hvordan skal rollefordelingen være i det sportlige setup?
Groft sagt praktiserer Ståle en form for fodbold, der tog sit udspring i Roy Hodgson for 20 år siden. Det er ikke helt urimeligt at antage, at fodbolden har udviklet sig siden da, og ser man på de hold, der har succes rundt om i Europa, så er udvikligen gået i en helt anden retning. Vi har ikke flyttet os i samme retning sportsligt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Imperator
Det er svært at sige hvordan man finder det helt rigtige træner talent, som har fingeren på pulsen i forhold til udviklingen i fodbold.
Hvis man skal tro på hvad topklubberne gør, så er en stor spiller karriere og et stort navn en vigtig bestandel af profilen.

Nu er jeg helt ude af boksen, men hvad med Zlatan Ibrahimovic?
Det skulle ikke undre mig om han havde ambitioner i den retning, og FCK kunne da være et okay sted at starte.
Han kunne være guld værd for os med den status han har i medierne, vi kunne blive en kult-klub i europa.
Det kunne fandme være smukt, sidder og griner i skægget ved tanken.
Skrevet af stokholmeren
Hvis argumentet er, at Ståle afgiver for lidt magt i det daglige arbejde, så er Zlatan nok ikke ligefrem den rigtige erstatning ;-) For ikke at tale om, at han jo ikke har trænerlicens.
Skrevet af stokholmeren
Brian Riemer kunne måske også være et bud på en fremtidig træner. 10 år i klubben og er assistent under Thomas Frank i Brentford nu. Ikke at jeg tror det sker, men han kunne nok være i overvejelserne.
Skrevet af Imperator
Jeg ville have det fint med alt Ståles magt, hvis han forvaltede det ordentligt.
Og den nye mand får brug for at kunne sætte sig igennem og tage den nødvendige magt for at få ting gennemført og ændret..

Og det med trænerlicensen kan man vel komme uden om eller gøre noget ved?
Skrevet af Imperator
Brian Riemer ser jeg slet ikke komme og lave om på noget.. Men ja, han ville nok også være en potentiel kandidat.

Så er jeg trods alt mere til CP.
Skrevet af stokholmeren
Uden at lægge hovedet 100% på blokken, så mener jeg ikke at det er muligt at træne en superligaklub - eller spille i europa - uden at have Pro-licens. Og det kan man vidst kun få, hvis man træner et form for elitehold. Mener eksempelvis at Gerrard var U18-træner i LFC inden han ramte Rangers, og det samme med eksempelvis Lampard i Chelsea. Så Zlatan skulle først have ansvaret for vores ungdomshold, og så tage uddannelse derefter.


Og enig - hvis vi er ude i at hyre en nuværende assistenttræner, så hoppede jeg også hellere på CP. Neestrup står i min bog også over Riemer.
Skrevet af Imperator
Ahh ok, så skal han da være velkommen til at komme og gøre dét hos os, skulle det blive aktuelt en dag.
Men nok ikke samtidig med at Ståle er her.. Haha det kunne blive kønt.
Skrevet af Slettet(211841202511)
Santos er med i truppen til Istanbul.

Hvad blev der af den forventede karantæne for tacklingen af en politimand i Glasgow? Nogen der har hørt om UEFA har vendt eller kommenteret sagen?
annonce
0