Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af repos , moderator
Carlo Holse fik jo også chancer, men det pegede bestemt ikke i nogen positiv retning. Det var fint, vi gav ham muligheden for at prøve sig af i Rosenborg.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af MadsLeb
Men Mads det koster også kassen at misse ud på et EL gruppespil, på grund at spillere der ikke er modne eller klar, og det er i Europa at priserne på spillerne i FCK stiger, så et år uden gruppespil koster kassen her og nu men måske også på den lange bane.


Jeg forstår slet ikke hvor du vil hen med det her - vi har jo netop ikke misset noget gruppespil, på trods af at vi har en sæson hvor vi har hentet meget unge spillere og solgt ud - tværtimod er gået videre fra gruppen + slået Celtic ud.
-
Skrevet af MadsLeb
Der må jeg jo være enig, men hvorfor give så mange millioner for en spiller der (formentlig) ikke ville blive bedre end Holse?


Det kan jeg ikke svare 100% på, men jeg antager at det er fordi, at man ser mere perspektiv i Pep Biel end i Holse - for selvom Pep Biel i det første halvår ikke ville blive bedre end Holse, så har man vel troet på at man på sigt kan udvikle ham til en meget bedre spiller end Carlo - ellers havde man heller ikke tegnet en 5 årig kontrakt med ham.

Det man skal huske på er, at en svækkelse af holdet på den korte bane (0-12 mdr. f.eks.), kan godt betyde en forstærkning på den lange bane. Når man handler spillere i disse aldre, handler det om hvem man tror der kan udvikle sig hurtigst og blive bedst, og ikke spillerens niveau her og nu. Så det er muligt Carlo var bedre ved sæsonstart, men hvis man har vurderet at Pep ville overhale ham indenfor overskuelig fremtid, så kan jeg da 100% godt forstå man har valgt at gå med ham.
-
Skrevet af MadsLeb
Er det noget du ved med sikkerhed?


Spansk fodbold er kendt for at spille meget teknisk fodbold. Også i Segunda.

I Danmark er vi kendt for at spille meget taktisk, organiseret og fysisk fodbold.

Begge ting ved jeg med sikkerhed, ja. :)

Havde da også håbet at Pep Biel kunne have gjort en større forskel, hurtigere, ingen tvivl. Jeg er også skuffet. Men jeg forstår samtidigt også godt hvorfor det måske har været vanskeligt at falde til.

Han kommer ind sent i transfervinduet, efter trænings lejren er slut, så han får ikke tid til at lære sine nye holdkammerater at kende. Han kan ikke et ord engelsk, og er slet ikke vant til at spille den taktiske og fysiske fodbold vi gør i DK. Og så bliver han kastet for løverne mod Røde Stjerne og får et rødt kort. Efterfølgende bliver han i næsten alle kampe han starter inde, flået ud i halvegen, og får ikke kontinuerligt spilletid.

Jeg har sgu lidt ondt af ham, og jeg forstår da også godt hvis hans selvtillid ikke er på det højeste. :) Han har ikke haft en nem start, og det gør det ikke bedre at hele fodbold Danmark inkl. FCKs egne fans er efter ham 24/7.

-
Skrevet af jenner4
Men altså folk bringer argumenter ind om at Biel nu ser bedre og bedre ud fordi han kan sparke et fint hjørnspark !!!! Der er fremgang. Det er jo ikke seriøst. Men vi er helt helt enige i, at han skal have fast kontinuerlig spilletid nu og til vinterpausen. Lad os slutte den med at vi ikke bliver enige hverken om indkøbspolitikker og denne spillers kvalitet. Mht. snakken omkring Holse så ville han selv væk da han ikke ønskede at spille 2. violin op til et forestående U21 EM hvor han ser ud til at starte. Det er langt hen ad vejen forståeligt, men ærgerligt da han i min verden er et langt større talent end Pep, og både syntes markant hurtigere og med bedre spark og relationer med holdkammerater. Læg dertil 3 år yngre. Men lad os da endelig håbe Pep blomstrer og brænder ligaen af.
Skrevet af Slettet(592019202205)
Personligt ser jeg også meget mere perspektiv i Pep Biel end i Carlo Holse, men på den helt korte bane (1. halvsæson) så tror jeg Carlo havde haft bedre forudsætninger for at spille godt end Biel har haft det.


Det kan jeg godt følge dig i. Jeg synes dog også at det hører med til historien at Holse slet ikke formåede at vise noget i de kampe han fik. Om han havde gjort det med lidt mere tålmodighed vil jeg ikke spå om, men han var på ingen måde bedre end Biel i de kampe han fik.
Skrevet af Slettet(592019202205)
Men altså folk bringer argumenter ind om at Biel nu ser bedre og bedre ud fordi han kan sparke et fint hjørnspark !!!!


Og fordi han deltager godt i presspillet og det defensive spil. Og fordi han scorer på sine chancer, også i vigtige kampe. Og fordi han indgår meget bedre i pasningsspillet med de andre spillere.

Lad være med at opfinde din egen virkelighed.
Skrevet af Slettet(221359222003)
jenner4: og du bliver ved med at lyve.
#Dansksport #danskfodbold #England #italien #st pauli
Skrevet af Slettet(271415201207)
[quote]Det man skal huske på er, at en svækkelse af holdet på den korte bane (0-12 mdr. f.eks.), kan godt betyde en forstærkning på den lange bane. Når man handler spillere i disse aldre, handler det om hvem man tror der kan udvikle sig hurtigst og blive bedst, og ikke spillerens niveau her og nu. Så det er muligt Carlo var bedre ved sæsonstart, men hvis man har vurderet at Pep ville overhale ham indenfor overskuelig fremtid, så kan jeg da 100% godt forstå man har valgt at gå med ham.

Men Carlo er jo kun 20 mod Biel der er 23.
Havde man satset på Carlo havde han måske været bedre som 22 årig end Biel nogensinde vil nå at blive?
Ved godt det er gætteri og at der i FCK (heldigvis for det) er folk der ved meget mere end jeg, men havde sagtens kunne se Carlo slå igennem på den helt store scene for os.

Det kan jeg godt følge dig i. Jeg synes dog også at det hører med til historien at Holse slet ikke formåede at vise noget i de kampe han fik. Om han havde gjort det med lidt mere tålmodighed vil jeg ikke spå om, men han var på ingen måde bedre end Biel i de kampe han fik

Synes Biel har gjort det fint på det sidste, det må jeg sige, men at Carlo har været dårlig eller ikke gjort det tilnærmelsesvis ligeså godt er jeg ikke enig i og når man kun er 20 er der vel langt mere potentiale end hvis man er 23?
Samtidig var Carlo ægte København og "gratis" mens Biel er udefrakommende og dyr??
København vi de danske konger jorden ryster når FC kommer Over pladsen gennem gaden vi er holdet fra hovedstaden.
Skrevet af Slettet(592019202205)
Synes Biel har gjort det fint på det sidste, det må jeg sige, men at Carlo har været dårlig eller ikke gjort det tilnærmelsesvis ligeså godt er jeg ikke enig i og når man kun er 20 er der vel langt mere potentiale end hvis man er 23?


Inden Holse tog til Esbjerg gjorde han det godt i de indhop han fik. I Esbjerg var han også god. Men jeg synes ikke han formåede at spille specielt godt i de kampe han fik efter han kom hjem. Han fik dog også kun 2 startopstillinger og 7 indhop, så der kan være mange gode forklaringer på det. For mig vidner det dog også om at han ikke var bedre på den korte bane, i hvert fald i den periode, for så havde han spillet sig tættere på startopstillingen og fået flere kampe. Men det er en subjektiv vurdering, og hvis du synes han var god i de kampe, så er det din subjektive vurdering, og det er jo fair nok.

Nej, jeg mener ikke at man nødvendigvis har mere potentiale bare fordi man er yngre. Der findes masser af 20-årige der ikke har udviklet sig yderligere, og der findes masser af 23-årige der har udviklet sig yderligere. Delaney, Hutchinson, Hangeland som 23-årig havde potentiale til et langt højere niveau end det de var på, og vi kan begge finde 20-årige der viste sig ikke at have ret meget mere potentiale end det de allerede havde vist.

Men jeg forstår godt hvad du mener og hvis du argumenterer for at Holse potentielt kunne flytte sig meget på de 2-3 år, så vil jeg bestemt ikke afvise det, men jeg mener dog heller ikke at han ville udvikle nye spidskompetencer. Måske ville Holse som 22-23 årig være bedre hos os end Biels første år, men det er jo heller ikke det første år han skal vurderes på når man har en 5-årig kontrakt, og jeg tror at Biel vil være bedre for os på den lange bane end Holse. Det er mit personlige gæt, og det virker også som om det er det FCK forventer, siden de har beholdt Biel og solgt Holse for 6 mio+vidersalgsklausuler. For mig lugter det lidt af samme situation som Remmer vs Ankersen.

Jeg kunne også godt se Holse slå igennem for os. Men jeg kan også godt se hvorfor vi hentede en anden, hvorfor han var 3. valg, og hvorfor det desværre betød at vi måtte slippe ham.
Skrevet af Slettet(271415201207)
tofod :
Det lyder rigtigt alt hvad du skriver og jeg må give dig ret i det meste udover at top niveauet er bedre hos Biel end Holse om 2 til 3 år.
Om Holse ville være bedre er svært at bedømme og det er præcis derfor jeg anker at det er mange penge at bruge på Biel?
Kunne de penge ikke have været brugt bedre?
Formentlig kunne vi få mere bredde og et bedre hold ved at holde på Carlo og skyde pengene af på noget andet?
Jeg ved det ikke, men er bare i tvivl.
Biel er fin, men det var Carlo også...
København vi de danske konger jorden ryster når FC kommer Over pladsen gennem gaden vi er holdet fra hovedstaden.
Skrevet af Slettet(592019202205)
Om Holse ville være bedre er svært at bedømme og det er præcis derfor jeg anker at det er mange penge at bruge på Biel?


Jo, men det samme kunne jo også siges om Remmer vs Ankersen. Remmer var yngre og spillede sådan set mere stabilt i starten. Skulle man så have beholdt Remmer frem for at hente Ankersen for at spare penge?

Det kan godt være at det er svært at bedømme. Men dengang bedømte FCK at Remmer ikke ville nå det samme topniveau som Ankersen, og det fik de tilsyneladende ret i, selvom man også kan argumentere for at Remmer ikke nødvendigvis havde fået det formdyk Ankersen løb ind i.

Det ER svært at bedømme, og endnu sværere for os der ikke har adgang til deres daglige træning. Men hvis FCK vurderer at Biel vil blive bedre end Holse, og at der højst ikke er den store forskel på dem på den korte bane, så mener jeg at de har gjort det rigtige. Hvis Biel bliver bedre end Holse ville være blevet, så kan han formentlig også sælges for mere, og så er det lidt mindre vigtigt at han også kostede mere til at starte med.
Skrevet af Slettet(271415201207)
Jo, men det samme kunne jo også siges om Remmer vs Ankersen. Remmer var yngre og spillede sådan set mere stabilt i starten. Skulle man så have beholdt Remmer frem for at hente Ankersen for at spare penge?

Det korte svar er ja!
Hvem ved hvor Remmer havde stået den dag i dag hvis man turde satse?
Var det blevet bedre end Anker? Næppe.
Var det blevet dårligere? Næppe.
Anker var god og det var Remmer også og igen en dreng fra København.
Det der er svær med FCK er at fans som jeg gerne ser vores bedste talenter slå igennem og samtidig vinde mesterskabet og være med i europa.
Der tror jeg sagtens at Holse kunne matche Biel og Remmer matche Anker. De er begge yngre og ville nok nå længere hvis man havde løgene til at satse på dem?
København vi de danske konger jorden ryster når FC kommer Over pladsen gennem gaden vi er holdet fra hovedstaden.
Skrevet af Slettet(592019202205)
Der tror jeg sagtens at Holse kunne matche Biel og Remmer matche Anker. De er begge yngre og ville nok nå længere hvis man havde løgene til at satse på dem?


I så fald er vi nok en anelse uenige, selvom jeg også hørte til dem der gerne så Remmer blive i sin tid. Men lige nu spiller han i den næstbedste belgiske række og det er efter kontinuerligt spilletid i Molde. Jeg synes der er lidt langt fra den 2. belgiske række til vores hold, og jeg tror ikke han havde været på et højere niveau end han har nu, hvis han var blevet hos os. Og jeg tror derfor også at Ankersen har præsteret på et højere niveau (bla. i Europa) end Remmer ville have gjort.

Og så er der hele diskussionen om man vil have en spiller der er nogle procenter bedre, fremfor at have en der er vokset op i egne rækker.

Alt i alt kan det hurtigt blive en subjektiv vurdering og jeg siger ikke at du tager fejl. Jeg ser bare ikke tingene helt på samme måde som dig.
Skrevet af Slettet(271415201207)
Og så er der hele diskussionen om man vil have en spiller der er nogle procenter bedre, fremfor at have en der er vokset op i egne rækker.

Hvis vi snakker nogle få procenter foretrækker jeg klart egne spillere. Men en der er markant bedre udefra er fint.
Så kan man så snakke om Remmer var blevet bedre end eller lige så god som Anker (det tror jeg)
og om Carlo var blevet bedre end eller lige så god som Biel (det tror jeg)
Men som du siger er det svært at bedømme og man må vel bare stole på Ståle..

København vi de danske konger jorden ryster når FC kommer Over pladsen gennem gaden vi er holdet fra hovedstaden.
Skrevet af jenner4
Jeg hørte også til dem der elskede Remmer og han kunne dække alle defensive pladser, han var faktisk en fantastisk spillende forsvarer. Han var også fantastisk som ungdomsspiller. I Holse casen er jeg heller ikke et sekund i tvivl efter at have set mange ungdoms og U-landskampe, om at han med kontinuerlig spilletid ville blive markant bedre end Biel, qua bla. hans spilopfattelse, spark og hurtighed på de første meter. Jeg tror såmænd også FCK hellere end gerne havde holdt ham, MEN man havde købt Biel for mange penge og kunne jo ikke sælge ham til nogen, derfor hjalp man Holse pænt videre. Nu håber jeg så man giver Biel muligheden for at udvikle sig og slå igennem.
Skrevet af BlueAndWhite
Jeg kan ikke se fidusen i Holse.. han er for lille dækker bolden dårligt og mangler at kunne ´eje´ et rum på banen..
Han har en fremragende teknik og spilforståelse men falder alt for tit ud af kampene.
Remmer kunne jeg godt li, men han var heller aldrig nogensinde blevet bedre end Ankersen..
Skrevet af Matias
Remmer ville være den perfekte "squad player". Han er rigtig god uden at være oplagt til start-11.
Skrevet af Esrever
Remmer havde jeg stor fidus til. Han havde på et tidspunkt slået Landholds Lars af helt uden forbehold. Kort efter kunne man se en landskamp mellem Danmark og England hvor Lars spillede HB, Ankersen VB og Remmer sad hjemme i København. Nogle af de indlæg han kunne sende Cornelius efter mange års sammenspil var altså fantastiske. Jeg husker da også en periode, hvor vi havde tre gode backs og gerne ville kunne kombinere Remmers indlæg med Høglis defensiv og Ankersens gennembrud.

Synes egentlig han viste potentialet til at være mere end blot en breddespiller for FCK, men trods kontinuerlig spilletid i Norge må man bare konstatere at han i dag sidder i den Belgiske 2. division sammen med Igor Vetokele
annonce
0