Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af BlueAndWhite
Det er vist en sandhed modifikationer at Remmer har slået Lars J af..
Skrevet af BjarkeGelsted
Er Remmer ikke nogen lunde som Wass? Da han var i klubben blev han piftet af/ skæld ud, nu savner man ham.

Nok er Wass i dag i en større klub, men det er sagen uvedkommende.
Rigtige mænd er landmænd
Skrevet af TR1986
Jeg huskede det ikke ligefrem som om at Christoffer Remmer blev svinet til da han spillede i FCK. Han fik ros, men tilgengæld var det til at se at han ikke ville blive vores fremtidige startende højreback. Og eftersom Remmer ikke ville acceptere en reserverolle, så søgte han videre. Det er ihvertfald sådan jeg husker det.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Slettet(592019202205)
Jeg synes ikke helt Wass og Remmer er sammenlignelige. Wass spiller i den bedste spanske række og Remmer spiller i den næstbedste belgiske række (Og Ankersen spiller i den bedste italienske). Hvis Remmer var så god at han sagtens kunne være starter for os, også i Europa, så tror jeg bare at større klubber ville have fået øjnene op for ham. Og jeg tror ikke hans udvikling havde været markant anderledes, hvis han var blevet hos os. Det kan ligeså godt være at han fik mere ud af at være starter i Molde end at være andetvalg hos os.

Jeg har altid godt kunne lide Remmer, og jeg troede dengang at han kunne blive god for os eller at han kunne komme tilbage, når han havde fået lidt mere erfaring (hvilket begge parter også snakkede om, da han skiftede væk). Men jeg kan bare ikke abstrahere fra at han "kun" spiller i den næstbedste belgiske række, og vi ville jo aldrig hente en anden 27-årig+ fra det niveau.
Skrevet af Esrever
Det er vist en sandhed modifikationer at Remmer har slået Lars J af..

Jeg genopfrisker da gerne din hukommelse... Og min egen, egentlig. Havde fejlagtigt husket det som at at Lars havde siddet på bænken et par gange op til landskampen mod England 5. marts 2014. Faktum er dog at Lars fra 2. marts og 7 superligarunder i træk var bænket til fordel Remmer. Det kan man godt kalde at være slået af.
Skrevet af Svoger
Wass var satme god for Brøndby til sidst. Ham havde jeg på det tidspunkt gerne set i FCK.
Remmer havde været en fin trupspiller da han skiftede, som kunne have været god at have som relativt "fast" indskifter og aflastning for et forholdsvist klart førstevalg til højre back.

Jeg havde i øvrigt længe forhåbninger til Holse, men jeg er enig i, at han stagnerede, og at det virkede ganske usandsynligt, at han pludselig ville/vil tage et hop og blive rigtigt god.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af BlueAndWhite
Lars Jacobsen var 34 og stod til kontrakt udløb..
Skrevet af Vardy-pardy
Landsholds-Lars blev sku aldrig slået af.
Skrevet af Mr. H
Landsholds-Lars har selv ved flere lejligheder i fodboldministeriet bekræftet, at han blev slået af holdet af Remmer. Dertil har han sagt, at han ikke var typen, der kunne affinde sig med at være på bænken, hvilket Ståle havde sagt han skulle indstille sig på, hvorfor han tog til Frankrig.
Hafnia
Skrevet af Nandeyanen
Hvad sker der med stillingen hvis Hobro går konkurs og bliver tvangsnedrykket?

Der kan komme nogle sjove scenarier ud fra hvad man vælger at gøre.

1. Hvis alle hold får tildelt 6 point mod Hobro, så indhenter vi 2 point mod FCM så de kun har 10 points forspring.

2. Hvis kun de hold Hobro mangler at spille imod de sidste 2 runder får 3 point. Så får Randers 3 point og kommer a point med AAB om pladsen om top 6, AAB har dog en bedre målscore. Hvis Randers får tildelt en 3-0 sejr så har AAB kun en +3 målscore bedre end Randers. Hvis Randers kun får tildelt 3 point og ingen mål så skal de indhente 6 mål mod AAB hvis de ender a point.

Hvis de virkelig går konkurs så vil jeg mene at det der vil være mest fair er at give alle hold 6 point.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af repos , moderator
Der sker vel ingen ændringer i stillingen andet end Hobro tvangsnedrykkes.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Loyalsiden97
Hvad sker der med stillingen hvis Hobro går konkurs og bliver tvangsnedrykket

Hobro fratrækkes 6 point. De kampe, som Hobro har spillet fastholdes, men i de resterende kampe bliver resultatet 3-0.

Indgiver en under DBU hørende klub begæring om rekonstruktionsbehandling
eller konkurs til skifteretten i henhold til konkursloven, fratrækkes klubbens 1.
seniorhold 6 point

For klubber med tilladelse til at drive kontraktfodbold suspenderes
klubbens 1. hold med omgående virkning fra videre deltagelse i
turneringen. De opnåede resultater til og med dagen før konkursdekretets
afsigelse fastholdes, mens de resterende kampe fastsættes, således at
modstanderholdet tildeles 3 point og målscoren ansættes til 3-0.
Skrevet af Slettet(592019202205)
Hobro snakker jo kun om at gå konkurs, hvis sæsonen ikke bliver færdigspillet. Og i det scenarie er det jo ret ligegyldigt om vi er 12 eller 10 point efter FCM. Hvilke andre betydninger det kan have for stillingen skal jeg ikke gøre mig klog på, men hvis de indgiver konkursen efter stillingen er afgjort, så tror jeg ikke det vil få nogen betydning for stillingen.
Skrevet af Nandeyanen
UEFA taler pt. om at der er en mulighed for at ændre liga og turneringsstrukturen så den begynder ved årsskiftet og ikke om sommeren. Det vil sige at der er mulighed for at spille sæsonen færdig i efteråret og starte den nye sæson ved årsskiftet. Der er ikke meget vi ved endnu og om det bliver til noget. Hobro taler om at gå konkurs ved den første halvdel af sommeren så hvis vi forsætter sæsonen i efteråret kan vi godt have et scenarie hvor nogle hold får fordel af 3 point plus en gratis +3 målscore

Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Slettet(592019202205)
Det var nu Fifa der snakkede om at det kunne være en mulighed. Men hvis man ændrer turneringen til at følge kalender året, så får Hobro også et halvt år mere i ligaen, og så tror jeg de får nemmere ved at finde de sponsorer der skal til for at overleve end hvis de har udsigt til at spille i første division når turneringen starter.

Men der er jo altid en mulighed for at et hold går konkurs, og med snakken om Hobro er det da en relevant problemstilling at diskutere. Når nu vi diskuterer det er mit personlige bud at jeg ikke tror det vil få en betydning for ligaen af de grunde jeg har givet. Der er masser inden mig der har kommet med et fint bud på, hvad det kan betyde, hvis Hobro går konkurs mens ligaen stadig kører, så den vinkel følte jeg var fint belyst.
Skrevet af JuveFella
Jeg læste en nyhed om en venstreback der spiller i Elfsborg, som engang var rygtet til FCK og vist også havde været på kontrakt i Lyngby men blev annulleret på grund af økonomiske problemer, snakker om han gerne vil til udlandet. Nu har vi haft ret stor held med venstrebacks fra Sverige, så måske han kunne være et emne såfremt Oviedo/Boilesen aldrig rigtig rammer niveauet og Bengtsson samtidig er oppe i årene.

Selvfølgelig alt tages med forbehold i denne tid.
Skrevet af Imperator
Tvivler på at der bliver hentet en 4. venstre back, det ville da være en komplet falliterklæring. Men selvfølgelig ikke ude af trit med Ståle´s "Kast penge efter de sportslige problemer"-mentalitet.
Bengtsson og Oviedo har iøvrigt kontrakt til ´22 og Boilesen til ´23.
Skrevet af Vardy-pardy
Sommeren bliver stille. Ud med Thomsen, Bengtsson og gryte. Damen og ragner forlænger med 0,5-1 år. Bare fordi man har pengene behøver man ikke bruge dem. Men kan være Ståle ser en god mulighed i det sløve marked.
Skrevet af Slettet(592019202205)
Men selvfølgelig ikke ude af trit med Ståle´s "Kast penge efter de sportslige problemer"-mentalitet.


Det er så ikke lige en mentalitet jeg genkender. Med mindre du bare mener at han køber spillere til de pladser han mener vi mangler spillere til, men så er det en lidt sjov måde at sige det på.

Hvilke sportslige problemer har vi kastet penge efter? Mener du dengang vi hentede Zeca? Eller da vi skulle erstatte langtidsskadede spillere?
Skrevet af The Kid
Offtopic:

Sidder lige og ser vores guldkamp mod Brøndby d. 10.06.2001. Vi spillede en fantastisk kamp, og var bundsolide ift. skabte chancer og boldbesiddelse. Det imponerer mig, hvor hurtigt Roy Hodgson fik implementeret sine løbemønstre og spilfilosofi i klubben. Christian Poulsen som scorede til 1-0, spiller vel sin 7-8 professionelle fodboldkamp i karrieren fylder enormt meget i den kamp både offensivt og defensivt. Roy Hodgson havde et godt øje for talent.
Havde faktisk lidt glemt, hvor god Zuma egentlig var - især i de store kampe. Gode intelligente løb, godt blik for medspillere og en imponerende vilje til at komme først på bolden.

Og Jacob Laursen var en kæmpe chef nede bagi. Både defensivt, men især også med nogle gode diagonal afleveringer frem i banen, som kunne splitte modstandere ad.
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
annonce
0