Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Svoger
Hvis Biel nu begynder at vise det spark, man har hørt om, så lever jeg med, at han ikke altid tager de rigtige defensive løb.
Det har stadig været elendigt køb for den første halvdel af denne sæson, men jeg er klar til at tage ja-hatten på, og sige at der nu kommer en spiller med endnu bedre spark end Skov ud til de kommende kampe.

Edit: eller bare en spiller med et godt venstreben, som formår at komme frem til chancer.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af DameNdoye
Det var en opløftende præstation. Flot kamp af mange af dem man forventede noget af idag. Dejligt
Superliga og FCK fan
Skrevet af Esrever
Biel er dårligere end Skov på næsten alle parametre. Dårligere skud, driblinger, frispark, fart, defensiv og fysik. Jeg forventer egentlig ikke at Biel når at overgå Skov på de områder. Til gengæld kan han nemt begynde at overgå Skovs evner som playmaker og udviklingen ser generelt godt ud. Mindes egentlig ikke at Skov sparkede gode indlæg fra dødbolde. Det gør Biel.

I sidste ende vil jeg helst ikke sammenligne ham for meget med Skov. Skov var outstanding. Han var dansk, havde superligaerfaring og passede perfekt ind i systemet. Forventer ikke vi finder hans klon de næste mange sæsoner.
Skrevet af Matias
Meget, meget god kamp. Det var egentlig kun Kaufmann, som ikke præsterede på det niveau, man kunne forvente. Han redder sig igennem på, at han laver en masse, tager mange løb og dueller og tilbyder sig. At det så stort set mislykkedes det hele, gør på en dag som i dag mindre - hvor vi har 7-8 andre spillere, som gør det rigtig godt.

Daramy, Biel, Bengtsson, Falk, Zeca, Stage, Varela viste alle stort overskud.
Skrevet af repos , moderator
Det var godt i dag. Ærgerligt, der skulle en Lyngby-scoring til at vække holdet. Vi skabte masser af chancer. Biel spillede vel sin bedste kamp til dato. God på bolden, godt drive samt mange fine afslutninger.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af nurgle
Og ingen nye skader.
Men de kommer nok imorgen til træningen
Skrevet af Svoger
I sidste ende vil jeg helst ikke sammenligne ham for meget med Skov. Skov var outstanding. Han var dansk, havde superligaerfaring og passede perfekt ind i systemet. Forventer ikke vi finder hans klon de næste mange sæsoner.

Jeg har selv tidligere i denne tråd sagt, at jeg ikke anerkender indkøbet af Skov som godt arbejde af vores scoutingsektor. Fordi han var så åbenlyst et talent, med åbenlyse spidskompetencer, at alle kunne se det.
Til gengæld anerkender jeg fuldt ud Ståle eller hvem det var, som fik overbevist Skov om, at han lige skulle tage en mellemstation hos os. Når nu han allerede da vi hentede ham efter sigende stod med et tysk tilbud på hånden.
I øvrigt sparkede Skov selvfølgelig ikke gode indlæg på dødbolde. Han sparkede dem ind. (Indsæt cool smiley).

Jeg er isoleret set her og nu tilfreds med, hvis Biel nu er der, hvor han kan gøre sig selv og medspillere farlig. Stolpeskud skal nok gå ind på et tidspunkt, og han ser ud til at have et udmærket spark.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Matias
Lad os nu se, hvad det kan blive til med Pep Biel. I en debutsæson med en helt anden fodboldkultur, nyt sprog osv., er indtil videre 3 mål og 2 assists i 19 kampe i hvert fald ikke alarmerende. Så skal han lægge på defensivt og der skal arbejdes med de nok så populære relationer - men det må jo så komme.
Skrevet af JuveFella
Der i skal vel også tilføjes, at han bedre indgår i kombinationerne med medspillerne og viser mere farlighed foran målet, fremfor passivitet når man er oppe omkring modstanderens felt og tør byde sig mere til hvilket gør situationerne mere farlige.
Skrevet af Diogenes
Peanuts,

Tingene haenger jo sammen. Det er jo ok hvis en spiller tager en stor bid af det samlede budget hvis han samtidig bidrager tilsvarende sportsligt, og omvendt er det jo ikke saa galt hvis en spiller ikke bidrager hvis hans kontrakt er saa rimelig at han ikke umuliggoer investeringer andre steder paa holdet. Det at Grytebust ikke kan saelges (eller foraeres vaek) er jo baade en indikation at andre klubber mener FCK har overbetalt og at han ikke er det vaerd, men ogsaa at modsat andre spilleres udgifter som er delvist udgjort af afskrivninger der udlignes af salgs er der ikke nogent modsvarende oekonomisk udbytte der kan opvejes udgifterne.

Det har jeg efterhaanden forklaret en hel del gange, at det er et nulssumsspil at fordele begraensede resourcer og naar man giver dem til en andenmaalmand tager man dem fra andre steder paa banen. Jeg var interesseret i at hoere om der var et argument for hvorfor det ikke skulle vaere bedre at bruge pengene andre steder paa banen, men det er ikke noget du vil bidrage med saa jeg stopper med denne diskussion nu saa folk kan nyde sejren i dag.

Skrevet af Imperator
9 point, hvoraf 6 kan hentes i de indbyrdes opgør.
9 kampe udover det, udelukkende mod top 6 hold, for dem at smide de sidste 3(/4) point i..
I næste uge skal de til Farum og spille..

Mesterskabskampen er vidst ikke helt død alligevel..

edit.
Bookmakerne giver os ca. 20 % chance..
Skrevet af nurgle
20% var da godt nok højt. Tænker mere 2-5%. Det er jo ikke kun fcm der skal møde top 6 hold.
Skrevet af Svoger
Nej, vi skal også lige hente point mod de hold. Og i de to kampe vi indtil videre har haft mod Midtjylland denne sæson, blev vi kørt over i Herning og var heller ikke det bedste hold i Parken (og vi burde have tabt den kamp).
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Nandeyanen
Meget af det er mentalt. FCM har mange unge spillere uden erfaring. Det er en af grundene til at de ikke kan klare presset europæisk. FCM trives langt bedre når de er underdogs, men når de har favoritværdigheden og meget er på spil kan de nemt knække. De kampe vi har mod dem i slutspillet er meget anderledes, man er så tæt på slutningen af ligaen at det kræver en stærkmentalitet.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Bløde babser
Har vanskeligt ved at få ni point til at blive en reel åbning.

Jeg mangler nemlig at se fra os selv at vi er et sted hvor vi vinder gennem. Hvor vi ikke sætter point til i Farum eller Brøndby. At vi er godt nok kørende til at vinde i Herning.
Var kampen i går en indikation på hvad vi er resten af denne sæson og var FCMs kamp en indikation på hvad de er, så er der muligheder. Men man skal vist også være på happy drugs for at kunne få det ud af kampene i går.
Men hey, lad os tales ved hvis de sætter point til på kunsten i Farum og vi vinder mod Randers der må være rimeligt lavt kørende nu hvor guldspillet er røget.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Esrever
Alene på de indbyrdes opgør er det svært at se os indhente mere end 3 point på FCM. De har været overlegen i de to kampe hidtil og, er de nødt til det, bør de kunne forsvare en uafgjort hjem i minimum én af kampene. Så er løbet kørt.

Men det må da være fint for spillertruppen at vidde at hvis de gør rent bord i de resterende kampe så er der en reel chance for også at blive mestre. Den motivation kan næsten ikke have været der gennem CoViD-pausen.

Personligt har jeg allerede øjnene rettet mod næste sæson og bruger blot nuværende sæsons resterende til at give os et fingerpeg om holdets udvikling/potentiale
Skrevet af Bløde babser
Jeg lægger ikke så meget i de senseste kampe mod FCM. Der var noget med et kampprogram og noget motivation.
Sidste år da vi ramte slutspillet kørte vi dem over i Parken i den afgørende kamp, på trods af de også i efteråret havde bla en pokalsejr over os.
Ikke dermed sagt at jeg lige nu ser os tage begge kampe mod dem som vel er mindstekrav for at kunne slå til ved yderligere fuck-ups. Min pointe er alene at jeg sagtens kan se hvorfor vi kan gøre det meget bedre end de to kampe vi allerede har spillet mod dem og at det ikke er pba af dem jrg ikke er jubeloptimist.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Matias
"Personligt har jeg allerede øjnene rettet mod næste sæson og bruger blot nuværende sæsons resterende til at give os et fingerpeg om holdets udvikling/potentiale"

- Sådan har jeg det også. Selvfølgelig ville jeg være ovenud begejstret for en 03/04 sæsonafslutning, men jeg har forlængst affundet mig med, at det ikke ender med et mesterskab i denne sæson. Jeg synes egentlig det ser fint nok ud med truppen og spillernes udvikling. Pep Biel er/kan være på vej, Victor Nelsson ligeså, Varela synes jeg ser rigtig fornuftig ud, og det kan blive en god højreside, Daramy er på vej derhen, hvor han skal være osv.

Minusserne er uvisheden ift. de skadede spillere og Viktor Fischer. Ham og i særdeleshed Jonas Wind har vi brug for. Vi mangler dertil et par spillere til den centrale akse, Zanka- og Amartey-typer - med mindre, for sidstnævnte, Jens Stage kan tage skridtet op. Og det kan han måske godt.
Skrevet af Bløde babser
Matias,

Det alt for tidligt at hoppe til konklusioner, men jeg kommer da til at holde øje med mange af de navne du nævner og om de vokser i rollen i løbet af de næste måneder. Den indikation kampen i går gav.
Nelsson, Biel, Varela, Daramy og Stage der jo faktisk også spillede godt i går.

Det jo alle spillere (Varela og Daramy med lidt god vilje) der har haft en tilvændingsperiode og måske nu blomstrer. Et mønster? Det må vi se.
Viser det sig at vores signings for en stor dels vedkommende er gode nok, men at overgangsperioden er et problem er det jo også en konklusion man kan forholde sig til.
Svaret ligger derude.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af MadsLeb
Lad os nu se, hvad det kan blive til med Pep Biel. I en debutsæson med en helt anden fodboldkultur, nyt sprog osv., er indtil videre 3 mål og 2 assists i 19 kampe i hvert fald ikke alarmerende. Så skal han lægge på defensivt og der skal arbejdes med de nok så populære relationer - men det må jo så komme.


og

Jeg synes egentlig det ser fint nok ud med truppen og spillernes udvikling. Pep Biel er/kan være på vej, Victor Nelsson ligeså, Varela synes jeg ser rigtig fornuftig ud, og det kan blive en god højreside, Daramy er på vej derhen, hvor han skal være osv.


Hold da op hvor er tonen ændret herinde, på meget kort tid. Er det ikke lige præcis ovenstående argumenter som jeg adskillige gange har måtte forsvare med næb og klør? :)
-
annonce
0