Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af repos , moderator
Mht. hollandsk fodbold, så virker det godt nok som købers marked. Prisen for Grindheim er jo nærmest latterlig, når man taler om en etableret landsholdsspiller )fra verdens 11. bedste landshold) på 27 år.

Når man så samtidig ser, hvad der bliver kastet penge efter internt i engelsk fodbold. Der betaler man jo rask trecifrede millionbeløb for spillere uden nævneværdige meritter.

Der er i hvert fald glimrende, at CV har fået øjnene op for det hollandske marked.

I øvrigt ser der ikke ud til at være omkring Ricardinho, men indtil videre er status følgende:

Ud: Pospech, Wendt, Antonsson, Grønkjær (Hooiveld).
På vej ud: Kvist.

Ind: Thomsen, Sigurdsson (Peter Larsson).
På vej ind: Grindheim, Ricardinho.

Skal vi bevare status quo, så skal vi altså hente endnu en spiller. Det er muligt, at Peter Larsson får endnu en chance, når vi får en Allsvenskan-træner. Ellers så er der stadig en afløser for Gronk samt et supplement til Johnny Thomsen, der skal sigtes efter.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af boldmongolos
Ellers så er der stadig en afløser for Gronk


vi har en allerede hentet en afløser for grønk, han hedder Absalonsen.
F.C.København self. http://www.youtube.com/watch?v=R8eh1mZCWec 1992 *********
Skrevet af repos , moderator
Da, vi hentede Absalonsen, havde Gronk ikke annonceret sit stop.

I øvrigt så menes der med afløser nødvendigvis heller ikke en spiller, der spiller samme plads som Gronk. En afløser for Gronk skal komme med stor international erfaring, og kunne gøre en forskel i CL-kampene, sådan som Gronk. De hænger ikke på træerne, og derfor er det også tvivlsomt, om sådan en transfer bliver aktuel.

Jeg frygter dog for vores CL-kval, når vi ikke har Gronk længere. Han har om nogen været vores Mr. Europa.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af TR1986
Christian Grindheim lyder helt okay. Og så skal vi lige hente en angriber og en højre back:-)
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Grubak
Nej, Absa var ikke en afløser for Grønkjær. Det blev meldt ud i vinters.
Skrevet af Københavnerdreng
Henter vi Christian Grindheim, skal han næsten have en Norsk legekammerat: Erik Huseklepp!

Wiland mangler også noget svensk-venskab, Larsson bliver forhåbentlig væk! : Mikael Lustig!

For så at færdiggøre min national par-kabale, mangler vi en angriber fra Senegal, som N´doye kan hænge ud med. Mine bud er: Djiby Fall eller Pape Pate Diouf!
\"Mind you, I\'ve been here during the bad times too - one year we came second.\"
Skrevet af Lakris
Grindheim er for begrænset som tovejsspiller, og ganske enkelt ikke god nok for et hold som FCK. Men ja ja, han bliver trods alt ikke det dyreste fejlkøb i historien.....

I øvrigt sjovt, som visse folk lader sig forblinde af landsholdsmærkatet; som om man holder højt europæisk niveau blot fordi man spiller for Norge & Drillo. For christ sake: Fjeld-nissen (Drillo) har en endnu større boldmongol, Bjørn Helge Riise, i startopstillingen gang på gang.
DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
Skrevet af Matias
Det var nøjagtigt det, man sagde om Tobias Linderoth. At han kun kunne fungere som spoiler, og derfor ikke et godt match til Hans Backes FCK, men et fint match til at give en spiller som Elrio van Heerden den offensive frihed, han skulle bruge. Tobias Linderoths tid i FCK, viste sig at gøre den påstand til skamme. Elrio van Heerden var ganske vist sublim i den halvsæson, de spillede sammmen, men Tobias Linderoth var i samme periode vidt og bredt udskældt og blev betegnet som et fejlkøb. Måske fordi han var låst i en rolle, hvor hans spil ikke fik lov at komme helt til udtryk. Med hhv. Michael Silberbauer og især Hjalte Nørregaard, forvandledes Tobias Linderoth til den succes i København, han altid vil blive husket for. Og det var netop da han ikke udelukkende fungerede som spoiler.

Om Norge kan jeg konstatere, at de ligger forholdsvist højt på Fifas landsholdsrangering. Og det åbenbart kan lade sig gøre ved at have to meget ringe spillere på midtbanen. Så meget desto mere respekt må man have for Drillos resultater. Jeg kan også konstatere, at de danske midtbanespillere som er aktuelle for FCK, William Kvist og evt. Chistian Poulsen, ikke lykkedes med at splitte den norske midtbane ad, trods det, at halvdelen af den, stort set ikke ejer teknik. Det siger jo så ikke ret meget om den norske midtbane, men en del om William Kvist og Christian Poulsen.

Det sagt er der naturligvis altid risiko for at lave fejlkøb.
Skrevet af NUFC Dinho
@Lakrids

Nu har han maksimalt spillet 18 af sine 43 landskampe for Norge under Drillo, så det argument holder ikke. Om han er god nok ved jeg så ikke. Men Matias har rimeligt godt styr på, hvad der sker i det hollandske og han virker ikke så afvisende.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af Lakris
Det var nøjagtigt det, man sagde om Tobias Linderoth. At han kun kunne fungere som spoiler, og derfor ikke et godt match til Hans Backes FCK

Hmm....jeg sagde det ikke i hvert fald. OG desuden er/var Linderoth bare en klart bedre spiller end Grindheim (også hvis vi kun snakker spoiler-talent).

Om Norge kan jeg konstatere, at de ligger forholdsvist højt på Fifas landsholdsrangering. Og det åbenbart kan lade sig gøre ved at have to meget ringe spillere på midtbanen.

Lettere at destruere frem for at kreéere. Nuff said.

DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
Skrevet af Lakris
Men Matias har rimeligt godt styr på, hvad der sker i det hollandske og han virker ikke så afvisende.

Fair nok. Tvivler dog umiddelbart på hans (Matias) scouting-talent, når han holder Grindheim højere end eksempevis Rasmus Lindgren.
DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
Skrevet af Lakris
Nu har han maksimalt spillet 18 af sine 43 landskampe for Norge under Drillo, så det argument holder ikke.

Hvem og hvad hentyder du til??
DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
Skrevet af repos , moderator
Tvivler dog umiddelbart på hans (Matias) scouting-talent, når han holder Grindheim højere end eksempevis Rasmus Lindgren

Som afløser for Kvist er Grindheim jo mere bevendt. Der skal jo skabes plads til Claudemir længere fremme på midtbanen. Og, selvfølgelig er det et kvalitetsstempel at have spillet 43 A-landskampe for Norge, og især på en position hvor Norge ellers har flere alternativer.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Dinho hentyder formentlig til det faktum, at det er de færreste af Christian Grindheims landskampe, der er blevet spillet under Drillos ledelse - som jo, hvis du husker det, var et af dine ankepunkter.

Jeg har ikke vurderet Christian Grindheim til at være en bedre fodboldspiller end Rasmus Lindgren, men som hhv. Dinho og Repos skriver, er jeg ikke afvisende over for Christian Grindheim og han kan synes mere bevendt som afløser for William Kvist, end Rasmus Lindgren. Den vurdering har jeg begrundet i et tidligere indlæg, som du er velkommen til at læse. Så kan du jo vurdere, om der er noget i min vurdering, du kan forlige dig med.

Når jeg tidligere har talt om Rasmus Lindgren, og ikke Christian Grindheim, er det primært fordi, jeg ikke troede at en spiller med nordmandens succesrate, var til at hente for FCK. Det er også af den årsag, at jeg tidligere, helt skråsikkert har påstået, at FCK ikke (endnu) kan hente Andreas Granqvist. Det er absurd, at en 27-årig bærende spiller i en forholdsvis stor hollandsk klub, fast a-landsholdsspiller på et rimelig godt landshold, kan hentes for ca. seks mio. kroner, et år før hans kontrakt udløber. Går den handel igennem (hvilket jeg stadig ikke håber, da mit ønske er at William Kvist fortsætter), åbner det i hvert fald en dør til andre gode spillere i den hollandske liga. Der er f.eks. lige blevet accepteret et bud på 1,5 mio. euro for Ismail Aissati - hells, hvorfor skulle vi ikke kunne være med der? Så har vi Jesper Grønkjærs afløser.
Skrevet af Københavnerdreng
Et lille sidespring!

http://www.aftonbladet.s…13159177.ab

Gerndt spiller ikke! måske er han på vej væk?

Helsingborg skriver på deres hjemmeside, at man spiller træningskamp hjemme mod FCK 30 juni!

Et bud er: 15 mil + Larsson + træningskamp = Gerndt i FCK?
\"Mind you, I\'ve been here during the bad times too - one year we came second.\"
Skrevet af Matias
Alexander Gerndt er jeg ikke så lun på. I hvert fald ikke som afløser for Cesar Santin. Jeg ved ikke rigtigt, for så meget har jeg heller ikke set ham, men jeg synes han ligner mere end tonser end en offensivspiller, der åbner spillet. Jeg håber stadig på Erik Huseklepp - ham synes jeg er langt mere spændende. Og ønsker man en spiller der "bare" kan banke dem i kassen, så skulle vi da byde Brøndby op til dans, og melde os ind i konkurrencen om Anthony Ujahs gunst. Han er jo "kold som en fisk", når han afslutter.
Skrevet af Matias
Djiby Fall er jo også snart ledig på markedet... men når nu vi har Dame N´Doye, tror jeg ikke vi gør noget for at hente ham. Det kunne ellers have været en angrebsduo med power, de to.
Skrevet af Københavnerdreng
hmm altså jeg har heller ikke set så mange af hans kampe. Men han bliver beskrevet lidt som en "wing-angriber" af folk på Aftonbladet(ikke at det gør det sandt), altså at han søger meget ud på kanterne for at spille, det minder ihvert fald om Santin. Huseklepp så jeg også hellere, men jeg tror slet ikke vi kan acceptere hans lønkrav, har på fornemmelsen han havner i Celtic.

Fall er en mulighed og tror ikke det er så usandsyneligt, som man først ville tro. De er begge (N´doye og Fall) gode til at falde ned i banen, men også til, at søge i boks, og med vores utrolig offensive kanter og backs, tror jeg faktisk det kunne blive rigtigt godt.
\"Mind you, I\'ve been here during the bad times too - one year we came second.\"
Skrevet af Matias
Jamen det kunne da være interessant, hvis du har ret i det. At den mulighed ikke er usandsynlig.
Skrevet af Lakris
Dinho hentyder formentlig til det faktum, at det er de færreste af Christian Grindheims landskampe, der er blevet spillet under Drillos ledelse

Og hvad så? Drillo spiller da ingen vigtig rolle i min hidtidige argumentation. Noterede blot at jeg har set ham i adskillige landskampe - and thats it. Og om Grindheim også har spillet under Hareide eller Semb, gør da hverken fra eller til.

Det er absurd, at en 27-årig bærende spiller i en forholdsvis stor hollandsk klub, fast a-landsholdsspiller på et rimelig godt landshold, kan hentes for ca. seks mio. kroner, et år før hans kontrakt udløber.

Har du evt. overvejet om prisen har noget at gøre med kvaliteten på spilleren?

Grindheim er slet ikke hvad du gør ham til - håber sgu næsten at de vil signe ham, blot for at du (og andre) kan blive bekræftet i det ved selvsyn i Parken. Og derpå genoptage denne tråd-diskussion efterfølgende ;)
DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
annonce
0