Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nandeyanen
Meget kan ændres på så kort tid. For eksempel i næste to spillerunder.

Hvis FCM taber mod AGF, som de gjorde sidste gang.
Og vi vinder mod Brøndby på udebane, fordi alt kan ske i et derby.

Så er der ligepludselig kun 6 points forskel.

Derefter møder vi FCM hvor vi er på hjemmebane. I denne sæson har vi den bedste hjemmebane statistik af alle hold, så det vil ikke være urealistisk at snuppe en sejr.

Derefter er der 6 kampe tilbage hvor FCM vil have et 3 points forspring og her kan alt ske.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Old123
Mon ikke Midtjylland slår AGF med et par stykker, og vi taber ude i Brøndby. Har svært ved at se, hvordan vi for alvor skal få bragt spændingen tilbage.
Skrevet af Arsenal_love
Puha. FCMs´s point tab mod Brøndby, er i virkeligheden et super dårligt resultat. Nu kommer den 1%´s chance for at vinde mesterskabet frem igen... Også bliver den chance slået tilbage i hovedet på en, med 120 km i timen på søndag mod bøf, eller næste søndag mod Claus Steinleins verdenspremiere bonderøvs mandskab.
fck & arsenal
Skrevet af elendil
Haha, præcis.
fck-medløber.
Skrevet af (u)tilfreds
Vi har netop haft et cleansheet, det skal vi tage som noget positivt, 2 mere i de efterfølgende kampe, så tror jeg på det.. Vi skal nok score mål, det har mest været op ad bakke hele året fordi angriberne ikke har scoret flere end der er gået ind nede bagi.. Jeg håber forsvaret er ved at være på plads så vi kan få en guldkamp..
Skrevet af Bløde babser
Men altså......hvor gode er vores meget unge angribere når de står overfor FCMs beton?
For det jo dem de skal være med til at slå to gange hvis der skal være det mindste realisme i det der lige nu ser umuligt ud.

Det kan godt være vi kan slå et tyndt AAB hold hjemme og sikkert også et tyndt BIF hold ude. Men FCM er en helt anden boldgade. Der tror jeg for alvor de skadede offensive profiler vi mangler ville have gjort en forskel.

Mit eneste håb består i at FCM har et problem når der kommer mange kampe på kort tid. I 2020s første midtugekamp tabte de da også point med et BIF hold man ikke skal smide point til. Det kan da godt få en til at håbe lidt på der kan ligge noget i deres kamp på søndag og de kampe der er ved den sidste midtugerunde.
Og så igen; vi har jo ikke sat det sidste point til selv. Vi får hjælp i går, men er alligevel ikke kommet tættere på dem end vi var for to runder siden. Det et skridt frem og et tilbage - det henter man ikke ni point ved.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Emkay
I BT´s transfervinduet igår løftede Michel sløret for at Ståle skulle have set sig lun på en transferfri sydeuropæisk (voksen) profil, som Ståle normalt ikke ville kunne betale transfersummen for. BT forventer snart at komme navnet nærmere, men deres første bud var Wilson Eduardo fra Braga.
Men det kunne da være rart at få en rutineret spiller med europæisk erfaring.
Og så kan vi jo selv lege med i gættelegen.... Let the games begin
Skrevet af repos , moderator
Kender ikke ham ikke, men hvis det er til angriberpositionen, så kan vi snart fodre svin med angribere; Wind, Damen, Kaufmann, Daramy og Santos.
Et par af dem vil selvfølgelig konsekvent være skadede, og Damen er måske helt færdig.

Zanka bør være en benhård prioritering, og så må Ragnar eller Sotte væk.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Emkay
De talte om at vores kanter ser tynde ud, reelt set kun Biel og Fischer som rene kanter.
Skrevet af DameNdoye
Har lige tjekket lidt op på ham Wilson Eduardo, og han ser meget spændende ud. Han har kontraktudløb om 11 dage, og det måske grunden til vi har en chance

https://www.transfermarkt.com/wilson-eduardo/profil/spieler/60799

Hans lillebror er João Mário fra Lokomotiv Moskva
Superliga og FCK fan
Skrevet af Hjaelmen
En spiller som Wilson Eduardo ville jeg være ret lunken over for.

Som type tror jeg han vil få det meget svært i Ståles system.

Skal han spille kant, vil hans defensive mangler blive et issue. Som angriber... det er en ny Dame vi skal bruge. Ikke Michael Santos 1.5.

Derudover har han siddet ude med diverse skader(primært muskelskader) i ca. 300 dage, siden starten af 2017....
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Skrevet af repos , moderator
Derudover har han siddet ude med diverse skader(primært muskelskader) i ca. 300 dage, siden starten af 2017....

Det lyder som et oplagt match for vores sundhedssektor. Ham henter vi sikkert.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Nandeyanen
Her er mit bud på den frie transfer.

Fabio Borini (Left Winger, 29 år, Engelsk mester med Chelsea. Har desuden spillet for Roma, Liverpool og AC Milan. Har fået 8 kampe og scoret 2 mål for Verona i Serie A denne sæson)


Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af B1903½
Ikke flere "panik køb" please.... Jeg anser Bjelland og Damen for færdige og det er afgørende nødvendigt at finde den rigtige ved siden af Victor Nilsson (som heldigvis stadig laver så mange fejl at han ikke bliver solgt endnu) så vi får et forsvar som kan matche FCM. Det er helt umuligt at vurdere noget oppe foran med Wind på skadeslisten og en Santos+Kaufmann der (forhåbentligt) ikke har indfriet forventningerne endnu. Der må også tages højde for en skade til Zeca efterhånden - han har vel stort set spillet hver evig eneste kamp og garderes vel med Stage i tilfælde af skade - men kan vores "wingbacks" spille kant og hvad med Fischer ? Prioritet nummer 1,2,3 og 4 bør dog være et stabilt centerforsvar - det er der vi taber point i/til Jylland ! Bjelland er i hvert fald ikke løsningen en sæsson mere !
Ville være rart med nye ejere der interesser sig for fodbold ! Hverken PSE's bestyrelse eller direktion har en klap forstand på fodbold !
Skrevet af nurgle
Et forsvar bestående af Kalle, varale, zanka, Victor og boilesen. Så skal vi nok klare den del. Så kan vi da spille
0-0
Skrevet af Saint
Jeg så helst vi hentede Mads Vallentin og hvis Zanka vil hjem ham, derudover er jeg fint tilfreds med truppen og dens bredde. Det er kontinuitet vi mangler nu.
(...)
Skrevet af repos , moderator
Bjelland er 31 år, så ham vil jeg ikke dømme færdig. Han er ikke et oplagt salgspotentiale, og skader vil han måske døje med fremover også. Til gengæld skydes Victor Nelsson nok afsted om en sæson eller to. Det er jo mere reglen end undtagelsen for en ung midterforsvarer hos os.

Sotte må kunne skibes afsted til Sverige, og så skal der brændes lønkroner af på Zanka.

Vi hænger på både PB og Oviedo et par sæsoner endnu, og ingen af dem ligner oplagte salgsemner. Oviedo kan måske være i spil til venstrekanten, ligesom Bartolec bruges i modsatte side.

Thomsen er nok fortid, ligesom Uros Matic er transferfri her om lidt. Ståle kan måske fristes til at holde lidt på Thomsen.

Endelig har vi et hængeparti med Lüftner, der løber rundt på leje på Cypern. Hvis Sotte eller Ragnar, og måske begge skal væk, så hentes tjekken måske tilbage.

Den våde drøm er Zanka samt en central midtbanespiller. Sidstnævnte er formentlig ikke en prioritet med forlængelsen af Mudrazija. Så har vi Zeca, Falk, Stage, Mudrazija og Thomsen centralt. Det lugter ikke af et indkøb her.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af peanuts
Lüftner er allerede lejet ud igen for en sæson, håbet er at han via en god sæson på Cypern kan spille sig i truppen for Tjekkiet til EM, og man så forhåbentligt kan skyde ham af efter.

Men kan FCK komme af med Matic, en VB, Thomsen og enten Ragnar eller Sotte, så burde der være lønkroner til at smide en solid kontrakt efter Zanka, jeg tænker at han kan hentes kvit og frit
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Nandeyanen
Zanka til FCK kommer vel også lidt an på Hjulmand. Zanka har ikke spillet fast i lang tid og ligger pt. ikke at komme på landsholdet. Zanka vil selvfølgelig gerne spille EM på hjemmebane. Om Hjulmand synes Superligaen har niveauet for en landsholdsspiller ved jeg ikke...hans udtalelser om det går frem og tilbage.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af martint
Ift zanka og landsholdet: det er væsentligt økonomisk. Under forrige konflikt i 2012, lå en snit indkomst for at spille et år på landsholdet omkring ~800.000-1.000.000kr. Dvs ~65-85.000 pr måned ekstra i løn ved at spille i fck og være på landsholdet, end sidde på bænken et sted og ikke være på landsholdet.

Jeg kan frygte en Bjelland 2.0. i svingende kvalitet, men drømmer om en Antonsen 2.0. Så kan selv Bengtson spilles god
Fan af Sir_C....
annonce
0