Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af PædagogenMikkel
Endnu engang vil jeg spørge hvem man i så fald forventer skal gøre det bedre end Ståle?


Jeg vil vove at påstå, at der er ret mange trænere i Europa, der kan gøre det bedre, end det Ståle præsterer lige for tiden. Og det gælder både på træningsbanen og som sportsdirektør.
Skrevet af BlueAndWhite
Ståle har præsteret at komme så langt i europa med et usammenspillet hold, Superligaen har været røv..mesterskabet må være kriteriet næste år.. glipper det så er hans position til diskussion.
Skrevet af Matias
"Jeg tror ikke ejernes brændende ønske er, at vi skal blive mestre. Jeg tror det er at fore lommerne"

- Og det gør mig ikke det fjerneste. Det er i den forbindelse selvforklarende, at man kan tjene langt flere penge, på spillere som præsterer mod store hold i europæiske gruppespil og ved store slutrunder, end spillere som ikke gør det - hvilket betyder, at der må investeres i spillere, som kan præstere på de niveauer. Disse vil af samme årsag have kvaliteterne til at vinde DM over halvdelen af sæsonerne, og spille med om titlen i de resterende.
Skrevet af pyto
Jeg kan ikke tage seriøst at man håber på dårligere resultater, så Ståle kan blive fyret.


Og jeg kan ikke tage seriøst at man ikke vil det bedste for sin klub på lang sigt, men sådan er der så meget.
Du har da sagtens have ret i at det ikke nødvendigvis bliver bedre, men så har man da gjort noget. Vi er læst under Ståle og det er ikke skadernes skyld. Det kommer heller ikke til at ændre sig før Ståle selv indser problemet.
Kvist raus.
Skrevet af BlueAndWhite
Vi er ikke læst.. vi er bare ikke bedre.. man kan ikke sælge sine profiler hvert år og være lige så stærkt stillet..
Skrevet af pyto
man kan ikke sælge sine profiler hvert år og være lige så stærkt stillet..


Jeg køber den simpelthen ikke.
Vi har købt Stage som var blandt AGF´s bedste spillere, Bartolec som var blandt Nordsjællands bedste spillere, Biel til 27 mil. Og alligevel kan vi ikke slå AGF som har 3 af deres bedste spillere ude. Det er ikke på grund af spillersalg. Der er noget andet i vejen.
Midtjylland kan eksempelvis sagtens smide nye spillere i kamp uden nævneværdige udfald.
Kvist raus.
Skrevet af PædagogenMikkel
man kan ikke sælge sine profiler hvert år og være lige så stærkt stillet..

Det er heller ikke kun pointhøsten og resultaterne, som vi er kritiske overfor. Det handler om så meget mere. Og det er altså også en smult hult at sige, at vi ikke kan være lige så stærkt stillet, når vi sælger vores profiler. Det er Ståle selv, der henter erstatningerne, som så viser sig at være markant dårligere.

Tilbage til det første: Spillet på banen er jo heller ikke ligefrem spændende at se på. Vi kommer meget sjældent frem til afslutninger (ikke engang langskud kommer vi frem til). Det offensive system eller koncept sejler.
Skrevet af elendil
Og det gør mig ikke det fjerneste. Det er i den forbindelse selvforklarende, at man kan tjene langt flere penge, på spillere som præsterer mod store hold i europæiske gruppespil og ved store slutrunder, end spillere som ikke gør det - hvilket betyder, at der må investeres i spillere, som kan præstere på de niveauer. Disse vil af samme årsag have kvaliteterne til at vinde DM over halvdelen af sæsonerne, og spille med om titlen i de resterende.


Ja, bestemt. Min frygt er at der ikke er en fuld forståelse for, at man ikke kan blive ved med at lave Denis Vavro-, Robin Olsen- og Robert Skov-salg, uden at tilføre holdet penge.

Alternativt skal man være dygtigere for sine penge, a la FCMs approach, men det har vi vist at vi ikke rigtig er.
fck-medløber.
Skrevet af ForzaDrughi
To gode backs og et par skadesfri angribere der kan holde i kuglen, har været stærkt savnet i den her sæson....
Skrevet af elendil
I forårssæsonen har der vel kun manglet een god back (i startopstillingen).
fck-medløber.
Skrevet af DameNdoye
Og jeg kan ikke tage seriøst at man ikke vil det bedste for sin klub på lang sigt, men sådan er der så meget.
Du har da sagtens have ret i at det ikke nødvendigvis bliver bedre, men så har man da gjort noget.


Det vil jeg netop også, og da det langtfra er givet at det bedste ville være at fyrer Ståle, så giver det ingen mening at sige at man ikke vil det bedste for FCK fordi man ikke vil have fyret Ståle. Man skal ikke gøre noget bare for at gøre det. Det ville være panik.

Jeg synes vi skal slå koldt vandt i blodet, og så tænke på den sæson vi blev 4. plads hvorefter vi vandt mesterskabet sikkert året efter. Så ved jeg godt at der er nogle herinde der vil sige at det skete kun pga. Skovs og Ndoye´s super sæson, men det var jo også Ståle der hentede dem.


Vi er læst under Ståle og det er ikke skadernes skyld. Det kommer heller ikke til at ændre sig før Ståle selv indser problemet.


Ståle sagde engang om BIF´s taktik at den var nem at læse men svær at spille imod. Sådan tror jeg egentlig det er med de fleste hold. Det er jo hellere ikke svært at se hvad det er FCM vil. Der er selvfølgelig ting der skal gøres bedre, men jeg tror på Ståle er den rigtige til at hive mesterskabet tilbage til næste sæson, som han har gjort så mange gange før.

Jeg har dog også før sagt at jeg ikke ville have noget imod han fik noget nyt input fra en ny assistenttræner eller lignende, men at håbe på vi smider 2. pladsen og europærisk gruppespil for at få fjernet Ståle er useriøst
Superliga og FCK fan
Skrevet af (u)tilfreds
@pyto,

Jeg køber den simpelthen ikke.
Vi har købt Stage som var blandt AGF´s bedste spillere, Bartolec som var blandt Nordsjællands bedste spillere, Biel til 27 mil.


Jeg tør godt vove den påstand at alle de spillere du nævner vil se bedre ud i næste sæson også selvom de får tid på bænken. Det er tydeligt at Biel er blevet bedre her i 2020 i forhold til 2019. Så hvad er forskellen => kontinuitet og bedre sammenspil med Varela på kanten.


Og alligevel kan vi ikke slå AGF som har 3 af deres bedste spillere ude. Det er ikke på grund af spillersalg. Der er noget andet i vejen.


Ja, der har været for mange udskiftninger på bærende pladser samt skader, dette har forplantet sig i holdet hvor meget af spillet er blevet stift, specielt da de kreative spillere der skulle tage presset og bevågenheden har været fraværende, her tænkes på Fischer, N´Doye og tildels Wind.. N´Doyes blotte tilstedeværelse på banen gør en forskel i alle de kampe han deltager i, det har desværre været alt for få. Mht. AGF, tjah så havde N´Doye nok puttet en enkelt eller 2 i kassen hvis han da ellers havde været skarp og i topform, det skete så ikke og med fumleri fra Johnssons side, så taber vi åbenbart vores kampe.


Midtjylland kan eksempelvis sagtens smide nye spillere i kamp uden nævneværdige udfald.


-Kan de nu det??? Jeg synes da at se de har store problemer med Kaba og selv SL topscoreren har de nu bænket da de tydeligvis ikke kan finde plads til ham i startopstilllingen.. FCM har en rød tråd og rykket spillere op der kender deres fysiske destruktive spillestil, det kan næppe sammenlignes med at hente en masse nye spillere ind for at dække pladser for en hel a-kæde der er skadet eller solgt?
Skrevet af martint
Tror på konceptet, men mindre på satsningen på skadesplagede spillere. Også selvom dén satsning har givet spilere som Nicolai J og Grønkjær. For den har også givet os Boile og Bjelland. Det kræver en stærk "2. kæde" at miste så mange fra første kæde.

Hvis vi samtidigt skal sælge profiler fra 1. kæde OG undvære bærende spillere til skader, er vi virkelig udsatte og elendige. Mildest talt.

Se blot forskellen på åbningen mod OB:

Gryte vs Kalle. (ix 100)
Verala, Græsk, Nilsson, Bengtson. Dvs Bjelland, Boile fra stærkeste opstilling mangler (ix 50)
Fischer, Zeca, Falk, Skov. Dvs vi mistede Superligaens historisk bedste/målfarlige midtbanespiller & Fischer (som - pga skader måske, måske boile? - er faldet gevaldigt i niveau). (Ix 50)
Dame, Wind. Need I say more. Vi mangler suppens bedste angriber og hans lærling (ix 0).

Kun målmandsposten er ikke svækket pt. Den eksponering er resultatet af, at vi BÅDE satser på skadesplagede spillere (Fischer, boile, Bjelland, Wind), ældre spillere (damen, Bengtson, ragnar) OG sælger de bedste (Skov). Det er summen af disse der smadrer os, ikke delene.

Hvor meget kan tilskrives ståle? Ved det ikke.

Et er uanset sikkert: Presset er enormt i fck. Wurtz enormt. Thomsen er bare ét eksempel på det. Stage var også tydeligt påvirket i går af buh-råbene fra de fans, hvoraf enkelte idioter brænder (!) af had til ham...
Fan af Sir_C....
Skrevet af danped89
Nogen der ved noget om fisher btw? Hvorfor var han end ikke på bænken igår? Jeg så ham i lørdags tulre stille ned af gågaden, lige ved siden af café pixie, og smutte ind i en lille biks, og købe sig en latté og morgenmad, han humpede ikke, han gik ikke langsomt eller noget, det eneste på ham jeg kunne se, var at han har var godt gammeldags træt af sit liv. :s salg i vente?
Skrevet af PædagogenMikkel
Skovs og Ndoye´s super sæson, men det var jo også Ståle der hentede dem.

N´Doye tilbød sig selv, så den ære får Ståle sgu ikke.
Skrevet af martint
Så også Fischer på cafe for ... 7 dages tid siden. Han lignede også der en, der var træt af livet. Sådan mere end almindeligt træt. Måske lidt "min-tinder-er-lukket"-træt
Fan af Sir_C....
Skrevet af DameNdoye
N´Doye tilbød sig selv, så den ære får Ståle sgu ikke.


Tænkte jeg nok også jeg ville hører fra, til gengæld opvejer købet af Skov det. ;) Jeg kan ihvertfald huske at mange ikke så det talent i Skov som Ståle åbenbart havde set. Iøvrigt var det også Ståle der hentede Ndoye første gang, hvis jeg ikke tager meget fejl ;)
Superliga og FCK fan
Skrevet af (u)tilfreds
@Pædagog,

Og det er altså også en smult hult at sige, at vi ikke kan være lige så stærkt stillet, når vi sælger vores profiler. Det er Ståle selv, der henter erstatningerne, som så viser sig at være markant dårligere.


Det var da noget af et postulat, Victor har i sin første sæson da overstrålet Vavros første sæson, så at mene man har hentet ringere ind er en smule tidligt at proklamere.. Igen så er det jo et spørgsmål om hvor i udvilkingen en spiller er og FCK kan jo ikke tjene penge på at sælge Vavro til 80M for derefter at købe en tilsvarende til samme pris.. Derfor vil der jo naturligt være en kvalitetsforringelse indtil de nye spillere har fået hår på brystet. Det samme kan gælde for Biel, vi ved endnu ikke hvad han kan, men vi kan nok blive enige om han næppe er en Robert Skov, dem findes der ikke mange af der er til at plukke som lavthængende frugter..

Jeg vil dog mene Varela er på niveau med Ankersen, han er så småt ved at spille sig op og når han begynder at stole på resten af holdet ser vi nok også mere fra hans side..

Mudra ser også væsentligt bedre ud end Gregus og Stage er vel same - same, dog med udviklingspotentiale..

Vores store problem er højresiden hvor Boile og Fischer skulle spille fast, dette har efterladt holdet uden flow og farlighed, da Bengtsson er lort og Oviedo åbenbart er blevet ligeså, dertil har vi reelt set ikke en kantspiller derude der kan fylde på når Fischer er skadet.

EDIT: Og selvfølgeligt er angrebet uforståeligt nok også et problem, det kan vi kun takke skader for, da vi ellers er godt besat derinde..
Skrevet af PædagogenMikkel
@(u)tilfreds

Victor har i sin første sæson da overstrålet Vavros første sæson, så at mene man har hentet ringere ind er en smule tidligt at proklamere..

Jeg skriver på intet tidspunkt, at Victor Nelsson har været et af de indkøb. Lige nu tænker jeg primært på de 60 millioner kroner, der er spenderet på Stage, Kaufmann og Bartolec. Én blev flået ud i pausen og de to andre sad trygt på bænken med lang udsigt til fast spilletid.

At Ståle og scoutingafdelingen kan finde spillere i Superligaen, bør være en selvfølge. Og så vil jeg desuden passe på med at sammenligne Vavro og Nelssons første sæsoner i klubben. Der er rimelig meget forskel på at komme ind som helt grøn i landet uden sproglige færdigheder og som etableret spiller i ligaen.
Skrevet af CPH-Hotspur
Tænkte jeg nok også jeg ville hører fra, til gengæld opvejer købet af Skov det. ;) Jeg kan ihvertfald huske at mange ikke så det talent i Skov som Ståle åbenbart havde set. Iøvrigt var det også Ståle der hentede Ndoye første gang, hvis jeg ikke tager meget fejl ;)

Eh? Skov var da anset som et stort talent, og det var vel primært grundet Skovs fornuft, at han ikke tog direkte til udlandet, for muligheden var der vist. Var det ikke CV, der hentede N’Doye? Som vi desuden allerede kendte fra tidligere, da han som så mange andre, som vi har hentet, havde spillet (og scoret?) mod os.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
annonce
0