Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
Ståle uddyber her: "Solbakken afslører dog, at Skov allerede for halvandet år siden kunne være endt i Bundesligaen. Hvis vi ikke havde lavet den gentlemanaftale, så havde han været i Tyskland for 18 måneder siden"

https://jv.dk/artikel/solbakken-salget-af-skov-er-d%C3%A5rlig-timing
Skrevet af BjarkeGelsted
Jeg tror at I skal være glade for salget af skov, han ville aldrig have fået sådan en sæson igen. Det var det eneste rigtige at gøre, uanset om man havde en gentleman aftale.
Rigtige mænd er landmænd
Skrevet af (u)tilfreds
@Bjarke,

Han spiller for et subtophold i Bundesligaen og har leveret 4 mål og 9 assists i 31 kampe hvoraf en stor del var som back, hvad taler for Skov ikke skulle have haft yderligere en stor sæson i FCK??
Skrevet af Svoger
Uanset om Skov ikke havde holdt målsnittet, så har det at have så dygtig/farlig en spiller til rådighed den indvirken, at modstanderen er nødt til at bruge ekstra energi på at forsøge at opdæmme vedkommende. Alternativt bliver niveauforskellen tilsvarende at se Anders Randrup forsøge at dække op ved bagerste stolpe, når DameN kom flyvende i sine velmagtsdage.
Den energi modstanderen skal fokusere her, må nødvendigvis mangle andre steder på banen.
Og så var der det med, at et frispark begået uden for modstanderens felt og som lå til venstrebenet, var mere end almindeligt farligt at give os. Det har det på ingen måde været i år.

Selvom man ikke kan spå, er det bestemt forhold der trækker i positiv retning, selv hvis Skov ikke havde kunnet holde et lige så flot målsnit.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af martint
Er det normalt at Kalle ikke kan sparke langt?

Uanset lortesæsonen ser jeg lyst på næste. Smid pokalen, parker bussen i Europa som altid, og prioriter så suppen.

Jeg glæder mig til at se stærkeste opstilling næste sæson.

Kalle

Varela-Nilsson-Zanka (!)-Boile (Bjelland, Papa, Bengtson, Kroat som andenkæde)

Biel-Zeca-Falk(Mudra)-Fischer (falk) (ingen tror vel på Fischer en hel sæson. Eller Mudra. Og Mudra bliver en ny delaney)

Wind-Damen (Kauf, Mo, Santos)

Det ER et stærkt hold
Fan af Sir_C....
Skrevet af peanuts
Spørgsmålet er om de penge der i kassen til transfers i den nye sæson skal bruges på at sætte Ståle på porten og så få ansat en ny træner, en ordentlig sportsdirektør og en opgradering af scouts.

Eller simpelthen trække Ståle ind til en samtale, og fjerne den stol der hedder sportsdirektør fra ham, og kan han ikke leve med det så er han da velkommen til at tage sit gode tøj og smutte.

Jeg har stor respekt for Ståle og det han har opnået i FCK, men det ligner snart en norsk udgave af Wenger, hvor man stædigt holder fast i fortiden, og bruger timer på at snakke om hvor godt det var for 10 år siden, mens andre hold buldre forbi og der bliver famlet i blinde for at ændre situationen
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Schelden
Sådan helt oprigtigt er jeg bange for, at folkene i PS&E behandler Ståle Solbakken som Nedre C/Twitter-segmentet. Han er fredet og kan gøre, hvad der passer ham, uden at han bliver hevet til rundbordssamtale. Undskyldningerne bliver købt uden at stille spørgsmålstegn.
København.
Skrevet af Theanimal
Nu har Johan Lange den kryptiske titel som tekniks direktør, hvor det virker på interviewsene med ham som om det er meget stabsammensætning og kampforberedelse, og dag-til-dag med trænerne.

Det virkede til at Skovs transfer var enestående, han havde angiveligt været på vej i flyet til at skrive under med en Bundesliga men Ståle fik overtalt ham til at komme til fck istedet men med aftalen om at hvis en lign. mulighed bød sig fra Bundesligaen og beløbet var tilfredsstillende måtte han få lov til at tage afsted for at udleve drømmen om at spille i den liga.

Generelt virker til at spillerne får ret strukturerede aftaler om hvornår de skal sælges og at han holder godt fat i det men acceptere også større elastik med hvor de gavner og til hvilken pris - Ankersen, Corner, Delaney f.eks. Som ikke gav nogen nævneværdigt transfergevinst på trods af deres roller i klubben

Derudover har Ståle har snakket om at vores spillere er vurderet til at have en salgsværdi og hvis buddet overstiger den værdi markant vil de overveje at sælge, hvilket var det som skete med Vavro og Jesse
Skrevet af peanuts
Største problem er vel at det virker som om Ståle og Co famler i blinde når der har været et salg af profiler, hvilket vel også er grunden til at vi håber på gamle profiler, da troen på at Ståle kan finde de nye profiler kan ligge på et meget lille sted
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Schelden
Ja, og konceptet er åbenbart så svært, at der er en indkøringsperiode på minimum et år.
København.
Skrevet af PædagogenMikkel
Haha, "konceptet".
Skrevet af pyto
Jeg fik sagt igår at INGEN indkøb fra de seneste 2 sæsoner har været en gevinst.
Jeg blev nysgerrig og fandt listen over hvilke indkøb der har været:
Pep Biel
Victor Nelsson
Mikkel Kaufmann
Karlo Bartolec
Michael Santos
Jens Stage
Ragnar Sigurdsson
Sten Grytebust
Bryan Oviedo
Nicklas Bendtner
Karl-Johan Johnsson
Robert Mudrazija
Guillermo Varela
Kenan Kodro
Jesse Joronen
Dame N´Doye
Andreas Bjelland
Sotirios Papagiannopoulos

Som jeg ser det er det kun Jesse Joronen, Kalle, Varela og N´Doye der har været deciderede gevinster. Sidstnævnte er dog tidligere spillere og bankede selv på døren.
Mudra, Nelsson og Biel skal nok blive gode med tiden, men er indtil videre ihvertfald ikke pengene værd.

Jeg kan altså godt forstå hvis folk har mistet troen på vores scouting-afdeling. - Særligt når vi sæsonerne forinden har haft Pavlovoc, Matic, Gregus osv.
Kvist raus.
Skrevet af Svoger
Jeg synes nu, at Victor Nelsson har levet fint op til hvad jeg forventede. Og lidt til, da. Han er gået tilpas ydmygt til opgaven og er så ung at jeg ikke forventer, at han skal agere leder.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af repos , moderator
Det er sløjt med så mange, der ikke slår til.
Victor Nelsson har dog overordnet været ret god. Han har i denne sæson været vores mest stabile forsvarsspiller, og har trukket et stort læs i en ung alder.
Nelsson og Zanka vil være tæt på en drømmeduo i det centrale forsvar.

Vores scoutingafdeling har længe virket som en mangelfuld størrelse, og der er ikke tegn på forbedringer på den front.
At hive profiler fra andre Superligaklubber er en no-brainer, men ellers virker vores indkøb tilfældige og uden hensyntagen til, om de passer ind i Ståles måde at spille fodbold på. Den centrale midtbane har man tilsyneladende opgivet at scoute til, og så har Ståle forsøgt med Falk. Det har så været godt nok til sølvmedaljer, men betyder samtidig, at vores fysiske udtryk på midtbanen er reduceret til Zeca, der skal løbe solen sort.
Jeg kan skidegodt lide Rasmus Falk, men central midt i 4-4-2 bliver han aldrig.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af (u)tilfreds
@pyto,

Jeg kan forstå du sætter ekstremt høje krav, hvis end ikke Victor Nelsson kan komme i betragtning.. Jeg vil personligt formode han grundet sine optrædender allerede nu i EL kan sælges til en langt højere pris end hvad han blev erhvervet for i Farum.

Måske har du ikke fulgt med i markedet? Jeg må ærligt tilstå jeg også selv har været overrasket over hvor meget salg af eksempelvis Gregus og Sotirio har indbragt givet deres omstændigheder i betragtning.

Din liste tænker jeg kan deles ind i 4 kategorier:

1. Talenter til udvikling, for tidligt at spå om hvorvidt de er fejlkøb, typisk på lang kontrakt:
Pep Biel (allerede nu ses forbedringer)
Victor Nelsson (har været bærende profil på holdet)
Mikkel Kaufmann (har spillet i mangel af andet)
Jens Stage
Robert Mudrazija (har været skadet)

2.Indkøb til A-kæden, længere og dyre kontrakter:
Andreas Bjelland (for skadet, for dyr, => fejlkøb)
Jesse Joronen (gevinst, intet mindre i forhold til salgsprisen)
Sten Grytebust (er blevet overhalet af Karl-Johan, god breddespiller)
Guillermo Varela (kvaliteten er bevist, falder dog til tider ud)

3. Indkøb til bredden kontrakt over et år:
Bryan Oviedo (fejlkøb, kvalitet har manglet ikke god nok som breddespiller i FCK)
Karlo Bartolec (ligger på grænsen til om han er god nok som breddespiller i FCK)
Michael Santos (har scoret lidt mål og haft sine momenter, men fylder ikke nok, skadet)
Karl-Johan Johnsson (helt klart et godt køb, har overhalet Gryte)
Kenan Kodro (tjah han fyldte ikke meget, men husker jeg forkert når jeg mener han blev solgt uden tab??)
Sotirios Papagiannopoulos (virker fint som breddespiller, har dog haft udfald, men også stærke kampe)

4. Lappeløsninger, korte kontrakter:
Dame N´Doye (var super det første år, meget skadet i denne sæson)
Ragnar Sigurdsson (for meget skadet, dog med forventet kvalitet i de kampe han har været fit og spillet)
Nicklas Bendtner (ingen sportslig success, men kostede intet de måneder han sad på bænken i forhold til det trøjesalg han udløste)..

Jeg har det fint med at talenterne ikke slår til fra starten og får fast spilletid, flere af dem har nok fået mere spilletid end forventet i år grundet skadessituationen.. Det store problem er for mig at spillerne i bredden ikke har haft den fornødne kvalitet, daa mange af dem har måttet bære holdet i denne sæson grundet skader, ligeså har vi ikke haft meget gavn af vores lappeløsninger, som fremadrettet ikke bør være et brugbart alternativ.

I min verden har truppen af A-spillere været for smal og i dette år kulminerede det så med at mange af dem tillige blev ramt af skader, det har lagt mange kampe hos talenter og breddespillere, der på hver deres grundlag ikke har kunnet opretholde kvaliteten på banen.

FCK skal tilbage til den tid hvor der var 2 spillere til hver plads (med kvalitet) tilsat talenter, så 22 spillere af kvalitet samt 6-7 talenter.. -Så skal vi nok klare både Europa og SL.

-Også med Ståle på sidelinjen..Skrevet af Schelden
Pep Biel bliver 24 om to måneder. Jeg havde fået den opfattelse, at han var yngre.
København.
Skrevet af Imperator
Det er formentligt fordi dem der forsvarer købet af ham insisterer på at kalde ham en udviklingsspiller.
Skrevet af pyto
Jeg kan forstå du sætter ekstremt høje krav, hvis end ikke Victor Nelsson kan komme i betragtning.. Jeg vil personligt formode han grundet sine optrædender allerede nu i EL kan sælges til en langt højere pris end hvad han blev erhvervet for i Farum.


Nu var det mere for at inddele de unge i en kategori for sig. Isoleret set har Nelsson naturligvis gjort god figur, men som gruppe har de unge udviklingsspillere fejlet. Beklager, hvis det ikke var tydeligt nok i mit indlæg.

Måske har du ikke fulgt med i markedet? Jeg må ærligt tilstå jeg også selv har været overrasket over hvor meget salg af eksempelvis Gregus og Sotirio har indbragt givet deres omstændigheder i betragtning.


Jeg er med på at salgene har været fine og at de ikke som sådan har været en økonomisk fiasko, men de har stadig taget en plads i truppen (og transferkroner) fra en spiller som havde passet bedre i systemet.


Jeg er 100% enig i din inddeling, den behøver vi ikke at diskutere.

Jeg har det fint med at talenterne ikke slår til fra starten og får fast spilletid, flere af dem har nok fået mere spilletid end forventet i år grundet skadessituationen.. Det store problem er for mig at spillerne i bredden ikke har haft den fornødne kvalitet, daa mange af dem har måttet bære holdet i denne sæson grundet skader, ligeså har vi ikke haft meget gavn af vores lappeløsninger, som fremadrettet ikke bør være et brugbart alternativ.


Enig.

I min verden har truppen af A-spillere været for smal og i dette år kulminerede det så med at mange af dem tillige blev ramt af skader, det har lagt mange kampe hos talenter og breddespillere, der på hver deres grundlag ikke har kunnet opretholde kvaliteten på banen.

FCK skal tilbage til den tid hvor der var 2 spillere til hver plads (med kvalitet) tilsat talenter, så 22 spillere af kvalitet samt 6-7 talenter.. -Så skal vi nok klare både Europa og SL.


Enig.


-Også med Ståle på sidelinjen..


Uenig.


Kvist raus.
Skrevet af peanuts
Når en dansk klub betaler så mange penge for en spiller som Biel, så skal det være en spiller som fra dag 1 gør en forskel, så er det muligt at det er et niveau eller 2 mere der kan udvikles, ,men det skal være en spiller som fra dag 1 gør en forskel, og med hånden på hjertet så er de forbedringer der er set i hans spil vel stadig kun til en habil spiller i suppen og ikke mere, FCK kunne vel have sparet ca 25. mill ved at have hentet Prip i Horsens, og fået det samme ud af det
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af pyto
Der var Bjellands tilbagelægning (mod Brøndby, red.) og et kæmpe keeperdrop i Aarhus, et skud fra en død vinkel i Nordsjælland.

Du vinder i hvert fald ikke mange point, hvis du laver fejl som disse, sluttede nordmanden til 3+.


Det er simpelthen enkeltstående tilfælde der har ødelagt sæsonen. Godt at få det på plads.
Kvist raus.
annonce
0