Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(412118201009)
Pt har vi ikke én spiller der er ligaens bedste på sin position.
I efteråret havde vi to. Kalle + Zeca
Kollektivet er heller ikke oppe at ringe.

Med al forståelse for, og enighed i, visionen om at omkalfatre holdet, og foretage en hovedrengøring, er der et par bump på vejen.

Rent faktisk er det ikke en trup med nogen større anciennitet. Tværtom. Ret mange er meget nye, og andre sidder på lukrative aftaler der rækker langt.
Det betyder lidt mere begrænsede armbevægelser i aktiviteterne på markedet.
For mig er det helt centralt, at de folk der bliver hentet ind, er kvalitetsspillere, der træder i karakter som ledere, og med et spillemæssigt niveau, der er markant bedre end det vi har set alt for længe.
Et kulturchok ala tilførslen af Laursen/Solbakken omkring 2000, ville være optimalt, men er nok ønsketænkning, med virkeligheden, og succesraten på indadgående transfers in mente.
Men hellere færre, men ekstraordinært dygtige spillere, der gør en forskel, for det er en mangelvare, jævnfør eksempelvis det som en eller flere brugere har nævnt, at ingen udfordrer. Der mangler mod og hjerte, og der bliver slået for let op i banen.

Det er ikke nødvendigvis givet, at truppen er ligeså svag som foråret har vist.
Jeg sidder blandt andet ikke med et indtryk af, at vi taktisk klæder ret mange af.

Edit: Personligt så jeg gerne, at det næste års europæiske kampagne, og de muligheder der er dér, betyder at man investerer sig til resultatet, og stærkt overvejer hvordan man kan styrke de fodboldfaglige rammer omkring truppen.
FREM for alt
Skrevet af Hjaelmen
@lh27:
Som det er skrevet flere gange før i denne tråd, så er det Ståle selv der har hentet og satset på skadeplagede spillere og i Damens tilfælde en aldrende spiller.

Når du så, som forventet, bliver skadet igen, igen, så er det ikke Ståles skyld?!
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Skrevet af tjeeving
Sjiiit en deroute FCK har gang i, det er jo helt surrealistisk hvad der sker, det er jo gennem ganske lang tid, det har stået på.
Spændende hvad der skal ske i en klub med en enormt favnende selvforståelse. Jeg glæder mig i hvert fald til at følge udviklingen.

Og stop nu med de nedladende kommentarer omkring “Danmarks flagskib i Europa” selvfølgelig er de (stadig) det. De skal jo for helvede spille EL 1/8 finale om ikke så længe.

Men, udfordringer har de nok af og jeg tør ikke at spå om, hvordan den kommende sæson bliver for dem. Godt ser det pt jo ikke ud.

Dog kan nogle massive indkøb, hurtigt ændre på tingenes tilstand. Men der skal ikke to fejlskud til, så kan man reelt stå i en bunke lort, som bliver svær at kravle op af.

Skrevet af dickos
Der skal ryddes gevaldigt op i den her trup, og den oprydelse der skal ske, kan ikke ske på én gang. Det er for dyrt, da der næppe er mange der er villige til at overtage de spillere der skal forlade os. Men lad os lege med tanken.

Spillere der skal blive: Kalle, Nelsson, Varela, Zeca, Falk, Fischer, Wind, Mo.

Spillere der kan blive pga enten talent, muligt gennembrud, eller kommet tilbage fra skader: Doye, Boile, kaufmann, Biel, Stage

Spillere vi for alt i verden bør forsøge at komme af med: Bjelland, Bengtsson, Oviedo, Santos, Sotte, Bartolec, Ragnar(beklager), Thomsen.

Det er selvfølgelig bare min mening. Men hold nu op, hvor skal der bare ændres meget, og hentes meget ind. Optimalt, så bliver det handlet et hold, der vinder SL. Ikke et hold der skal klare sig i Europa, eller udvikle sig til noget stort. Nope, der skal bruges spillere, der præstere her og nu. De er ikke sexede, men de får tingene klaret.

Ingen ide til, hvem der skal hentes. Men de skal være klar fra start.
Skrevet af Slettet(341009200508)
Lh27

Forstå nu at det er Ståles skyld der er købt skadesplagede spillere og det er Ståle der har ansat sundhedsstaben.
Prøv nu at se realiteterne i øjnene og prøv at se tingene i et lidt større perspektiv. Du sejler rundt i dine argumenter og du har ingen realitetssans.
Skrevet af lh27
@Hjaelmen Kom ikke her og sig du ikke ville ha´ hentet Andreas Bjelland daværende landsholdsspiller og en fit Viktor Fischer på det tidspunkt hvis du var manager i FCK. Alle var helt op og køre over begge handler dengang. Nu er der jo også scouting afdeling der koger spillerne ned før Ståle vælger dem.
København
Skrevet af TR1986
Vores kommende træner skal vel findes på dagens modstanderbænk
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af PædagogenMikkel
Hvis folk ikke kan se hvor uheldige vi har været med skader, og kan se hvor dårlige form mange af spillerne er i lige PT. Så har i ikke meget forstand på FODBOLD.

Fuldstændig vanvittig ting at skrive. Vores spillere er sgu ikke i dårligere form end de andre holds. Den køber jeg ikke.

Og skader vil alle dage være en dårlig undskyldning for FCK, for med så stort et budget ift. de andre klubber, bør det også være muligt at have en bredde i truppen til at gardere for eventuelle skader, som man forresten ikke kan undgå over en hel sæson (og da slet ikke, når man selv vælger at investere i rigtig mange spillere med en historik, som ovenikøbet skal fungere som bærende kræfter).

Du må grave dybere, hvis du skal overbevise mig om, at Ståle er den rette mand til at grave holdet ud af det hul, som han selv har stået for at grave.
Skrevet af Slettet(341009200508)
Hvis vi går ind til den nye sæson med de samme spillere og samme træner. Krydret med nul ferie.
Så kan jeg ikke se hvordan vi skal komme.ud af krisen.
Skrevet af lh27
Du kan sku da se på AGF spillere og vores spillere at der er en kæmp forskel på formen. Ellers skulle du sætte dig ned og pines med kampen igen.
København
Skrevet af PædagogenMikkel
Du kan sku da se på AGF spillere og vores spillere at der er en kæmp forskel på formen. Ellers skulle du sætte dig ned og pines med kampen igen.

Der vil alle dage være tydelig forskel på spillernes fremtræden rent fysisk, om du er foran 4-2 eller bagud 2-4, ligesom et hold i medvind ofte vil vise et større overskud og være villige til at løbe de ekstra meter.

Det er det, vi ser kamp efter kamp. Det har intet med spillernes form at gøre. Energien og overskuddet er væk.
Skrevet af Slettet(341009200508)
Det har sku da ikke noget med form at gøre!
Det har noget at gøre med at kæmpe for sit hold som var det en krig. Det var dét AGF gjorde idag og som FCK ikke kan eller skal.
Skrevet af lh27
De løber og kæmper meget mere end os. Det har i den grad noget med formen at gøre retarderet mongoler!!
København
Skrevet af repos , moderator
@ lh27
Skriv pænt, ellers må du finde et andet forum.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Slettet(341009200508)
Lh27
Flot og moden måde at debattere på.
Du ved sikkert heller ikke at man ikke må kalde folk for øgenavne her på forummet vel?
Så at kalde os for retarderet mongoler (stavet forkert) er et klart brud på regelsættet og naturligvis noget jeg håber admin kigger nærmere på da mange brugere er blevet banned for betydeligt mindre.
Farvel og tak.
Skrevet af Slettet(341009200508)
Repos
Come on. Lav nu klar linje. Hvorfor får nogen advarsler og andre bliver banned for mindre?
Skrevet af Northishere
I øvrigt virker det til at ham Ruben Selles har været en kæmpe gevinst for AGF. De har virkelig rykket sig gevaldigt efter de fik ham ind, og det er nok et kæmpe tab for dem næste sæson.

Så hvis Ståle er i tvivl om vigtigheden af dygtige faglige personer som assistent trænere, kan han jo bare kigge på den anden bænk i dag. Eller gense sæsonerne med Priske og Wettergren, inden han skræmte dem væk.
Skrevet af Northishere
Klubben:

Det er sgu da ikke raketvidenskab at man ikke skal folk for retarderede mongoler på et debatforum?

- Han blev desuden ikke bannet, men fik at vide at han skulle tale pænt eller finde et andet sted?
Skrevet af Hjaelmen
@lh27: Men er det kun de 2 spillere? Mudra blev købt skadet, Boile er en spiller med en skadeshistorik der er frygtelig. Damen er 35 år og spiller meget fysisk, ergo er der større chancer for skader. Wind har allerede haft nogle seriøse skader i sin korte karriere.
Dvs. 5 spillere der alle skulle have været en del af start-11.... igen, havde man 2 kunne man nok have lukket hullet. Har man 5.... så kunne man ikke. Og man kunne heller ikke tåle en eneste anden skade, som vi jo så har haft oven i.
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Skrevet af Slettet(341009200508)
North
Hvad snakker du om? Prøv læs mine to indlæg igen kammerat!
annonce
0