Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(412118201009)
Selvfølgelig en vild vigtig sejr, der ganske givet var en forudsætning for sølvet.
Med den, eller endnu bedre, de, udfordringer der venter i august måned, er en kamp mod OB om europæisk, ikke det der er mest brug for.

Hvor meget, eller om, dagens sejr forløser tingene, er jeg dog i tvivl om.
Den offensive del af spillet fungerer bekymrende ringe.
Målet var meget betegnende for udtrykket.
Et svagt skud, fandt på gådefuld vis, vej til nettet.
I aften spillede vi på den europæiske måde, for at komme til at spille europæisk.
Som tingenes tilstand er, måske ikke uklogt. Det understreger dog samtidig hvor dyb krisen er.

Meget taler dog for sejr på søndag.
Først og fremmest fordi, at hold der har noget at spille for, i reglen trækker det længste strå.
Det er så også det allertungeste argument. Fodboldfagligt er der ikke meget at hente.
FREM for alt
Skrevet af Hjaelmen
Problemet med FCN er vel at deres spillere altid har noget at spille for. Især mod FCK, som vel stadig er et godt hold at vise noget mod, hvis man vil sælges.
Også selvom vi skrænter.
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Hjaelmen

Det kan man med rette frygte. Specielt hvis klaviaturet virkelig spiller for de lynhurtige folk. Jeg tør dårligt tænke på Bjelland i de dueller.

Vi kan dog også profitere af, at de unge talenter måske spiller lidt mere på de personlige kvaliteter, i en kamp hvor resultatet er perifert.
FREM for alt
Skrevet af Nandeyanen
Jeg tror også vi vinder over FCN på Søndag.

For mange af deres spillere er det deres sidste kamp i klubben og de går ikke 100% ind i duellerne da de vil undgå skade før klubskifte.
Man så allerede lidt til det i deres kamp mod AGF. FCN spillerne blev udsat for nogle grove tacklinger og derefter blev de skræmt af at gå ind i duellerne.

Jeg ved godt det er lidt ondt sagt, men for at stoppe Mikkel Damsgaard som pt. er deres bedste spiller, så skal vi bare losse ham ned med nogle meget grimme tacklinger og tage 2 gule kort på ham. Vi kan lære lidt af Qarabag & Astana på den facon. Skræm deres unge spillere for vid og sans.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af pyto
Jeg synes bare det er sørgeligt at man mod AaB føler sig tvunget til at trække tiden ved hjørneflaget.
Jeg er med på at vi som klub altid hat kontrolleret og forsvaret, når vi er foran i vigtige kampe, men det igår synes jeg simpelthen er en falliterklæring,
Kvist raus.
Skrevet af Svoger
Pyto, omvendt har vi generelt haft det svært i Aalborg, hvor vi sjældent har kunnet styre kampene. Så lige det ville jeg ikke i sig selv bruge som nedslagspunkt.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af pyto
Du har naturligvis ret.
Jeg synes bare... At vi er i så ringe forfatning, at vi end ikke evner at spille bolden rundt i egne rækker, men bliver nødt til at dække af for bolden ved hjørneflaget er ynkeligt.
Kvist raus.
Skrevet af stokholmeren
Jeg tror virkeligt ikke, at man kan tale det mentale nok ind i FCK´s nedtur i mesterskabsspillet – og nok også én af årsagerne til, at man ender ved hjørneflaget i 90´ minut mod Aab. Så kan man kalde det ynkeligt, pinligt eller hvad man vil, men faktum er, at klubben og spillerne ikke er i en position rent mentalt og spillemæssigt, hvor vi i sidste minut mod et formstærkt Aab-hold, i en kamp, som er endt med at blive blandt sæsonens vigtigste og mest udslagsgivende, kan forvente, at vi går ud og viser stort overskud og mod. Det forventer jeg i hvert fald ikke – jeg ville ØNSKE at det var sådan, og jeg forventer (og næsten kræver), at det bliver sådan, gerne hurtigt. Men lige nu handler det om overlevelse og 3 point, og hjørneflaget er én af måderne at gøre det på, ja nok den bedste, når batterierne er flade - dernede kan Bjelland trods alt ikke lave en Brøndby-tilbagelægning ;-)

Vi spillede af HELVEDES til rent offensivt, men viste noget af det, vi plejer at være så gode til: At vinde fodboldkampe, også når vi spiller ringe. Og det tager jeg med til søndagens kamp, hvor selvtilliden har fået et tiltrængt boost, og troen på sejren nok er noget større, end hvis vi havde lavet en Bjelland i Brøndby og smidt sejren. Men der er satme noget at arbejde med op til næste sæson, for rent spilmæssigt var det stadig langt under niveau.

Skrevet af Bløde babser
Vi spillede af HELVEDES til rent offensivt, men viste noget af det, vi plejer at være så gode til: At vinde fodboldkampe, også når vi spiller ringe.


Men alligevel skabte vi flere chancer end i de fleste kampe længe. Faktum er jo at vi havde 5-6 meget fine chancer, hvilket vel er mere end vi havde i de tre foregående kampe til sammen.
Om det fordi Wind gør en forskel. At AAB ikke er et rasende godt fodboldhold eller fordi vi bare ramte de knolder i banen der gjorde tingene farlige ved jer ikke, men vi havde altså mere offensivt a true med end længe.
Ikke kønt og manglende flow offensivt, men hvis i skaber 5-6 chancer igen mod FCN hjemme er der gode muligheder for lidt ekstra sommerferie

Og så er det jo bare at vente på udmeldingerne fra klubben omkring skader og indkøb. Der mangler jo også ledere der tager ansvar. Zeca gør det, men en fyr som Bjelland ser ikke udefra ud til at tage ansvar på den del.
BTW, hørte BTs transferpodcast der teasede med en masse fra Parken. Spar jer selv for de 25 min. Der var intet at komme efter.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af stokholmeren
Men alligevel skabte vi flere chancer end i de fleste kampe længe


Ja meget enig, sidder også tilbage med en følelse af, at vi da sagtens kunne have scoret 2 mål mere med lidt skarphed. Vi har +1 antal skud på- og ved siden af mål (i fine positioner, 2x wind, 1x oviedo, 2x stage på hovedstød), end AGF havde i søndags, hvor de scorer 4 mod os - ifølge min fodboldapp "FotMob". Så ja, selve spillet fungerede ikke, men vi skaber egentligt mere end jeg havde forventet mod en stærk Aab defensiv.
Skrevet af elendil
Jeg håber sejren har givet spillerne en smule selvtillid, men forhåbentligt har den ikke stukket dem blår i øjnene. AaB var ringe, og selv da vi står med ni mand i to kæder, skaber de et par kæmpechancer ud af ingenting, som et bedre hold havde scoret på.

Ikke uheldigt at vi sluttede med elleve spillere på banen heller.

Man så allerede lidt til det i deres kamp mod AGF. FCN spillerne blev udsat for nogle grove tacklinger og derefter blev de skræmt af at gå ind i duellerne.


Hvad vil du bruge det til i FCK-sammenhæng? Vi kan ikke lave et grimt frispark. Ikke bevidst, i hvert fald. Rasmus Falk er udmærket til at lave dem ubevidst.
fck-medløber.
Skrevet af elendil
Det ville i øvrigt klæde dommerstandarden at begynde både at se og reagere på alle de mange mere eller mindre voldsomme frispark holdene konstant begår mod FCKspillerne. Det er fandeme træls at se, både når der gås i ryggen, og når spillerne simpelthen sparkes ned, fordi de kommer forbi manden.

Det dræber ethvert tilløb til flow.
fck-medløber.
Skrevet af repos , moderator
Jeg forstår ikke, det skulle være et problem, man søger mod hjørneflaget med et minut tilbage af kampen. Det er helt naturligt uagtet modstanderen.
Det var jo ikke fordi, vi var i total kontrol, og AaB trykkede på til sidst.

Mest bemærkelsesværdig var det, at vi sluttede kampen med hele tre venstre backs på banen. Det må sgu næsten være historisk.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Slettet(371505202608)
Vigtigt sejr igår. Nu handler det om at holde snuden lige i sporet og få det gjort færdigt, det vil betyde alverdens. Med 10 dage til næste kamp kunne man godt håbe på at spillerne lige fik 5-6 dages fri hvor især de udenlandske spillere så kunne få lidt familietid, det vil gavne ret meget.
Skrevet af Theanimal
Nu har Ståle jo meldt ud at ingen har karriereplan for et skifte denne sommer - men hvem ser i fortsat kan være en del af start 11´eren når sæson 21/22 starter? (Vi ved Falk er lovet salg næste sommer). Altså hvor stor udskiftning laver vi det næste år.

Truppen nu:
Målmand-
Kalle
Gryte (rygtet videre?)
Andersen (Bliver 39 i år - Pension?)

HB-
Varela
Bartolec

CB-
Nelsson (Ståle har lige sagt han er klar til PL om et år- videre?)
Bjelland (pension?)
Ragnar (Pension?)
Papa (rygtet videre?)

VB-
Boile
Bengtsson (enten er ham eller Oviedo videre denne sommer men kan man bruge nogle af dem om et år anyway?)
Oviedo -

HM-
Biel

CM-
Zeca (Bliver 32 om en måned, er allerede gået lidt ned i niveau)
Falk (lovet salg næste år)
Stage
Mudra

VM-
Thomsen (rygtet videre?)
Fischer

Angriber
N´doye (pension?)
Wind
Daramy
Kaufmann
Santos

Mit bud er
Kalle
Varela - ? - ? - Boile
Biel - Mudra - Stage - Fischer
Wind/Daramy - Kaufmann

Jeg tror vi mister 10-13 mand i dette og næste to vinduer.
Hvor Ragnar, Oviedo, Thomsen og Gryte bliver dette vindue - Santos og Papa bliver til Jul. N´doye, Falk, Nelsson, Bjelland næste sommer. Og så tror jeg også vi bliver tilbudt en absurd mængde penge på enten Wind eller Daramy som vi ikke kan sige Nej til. Ved heller ikke om vi kan holde på
Boile og Fischer hvis de har et ønske om et sidste udlandseventyr.

Skrevet af Emkay
Rygter fra twitter:

Ifølge flere uafhængige tweets... Så kunne det tyde på at vi skriver med:

Trommehvirvel.... Zanka! Og........ Emre Mor!?!
Skrevet af stokholmeren
Ja men så vidt jeg kan se, er der ikke det, der ligner kilder på de tweets - i samme ombæring bliver Zohore i øvrigt nævnt.Kunne forestille mig at mange fans ville hade at få Emre Mor og Zohore til klubben - Mor, som bare virker til at skabe problemer, hvor end han kommer, og Zohore, som har været i Brøndby, og vel aldrig rigtigt har kunnet finde målform nogle steder.

MEN kunne man få Emre Mor ned til jorden, og gøre ham til en holdspiller (hvilket jeg seriøst tvivler på), så er han da alt andet end lige sindssygt interessant, og er kun lige fyldt 23, i dag i øvrigt. Kunne man sætte et andet hoved på Emre Mor, så er han lige noget af det vi mangler. Fart, gennembrudsstærk, kan sætte en mand, kan komme med noget uventet, kan spille på begge kanter. Men mon ikke bare, at det er rygter, fordi at han pt. træner med Zanka i Kbh.
Skrevet af Schelden
Ja, jeg læste godt den med Emre Mor. Og, som nævnt, ingen kilder andet end "hørt".

Den har jeg alligevel svært ved se ske. Af 100 årsager.
København.
Skrevet af dickos
Zanka, ja tak. Det tror jeg de fleste er enige om, er lige præcis den spiller, der kan gøre forskellen for os.

Emre Mor? Øhm... Altså, hans niveau er jo for godt til SL, spørgsmålet er jo bare om han kan finde det, og om han kan indordne sig.

Zohore!? I hope not! Ja han er stor, ja han kan være målfarlig. Men hold nu kæft hvor ville jeg hade at se ham i FCK igen. Så hellere forsøge sig på Patrick Mortensen i AGF.

Men der er ingen tvivl om, at der skal en eller to kantspillere ind, sammen med Zanka.
Skrevet af Schelden
Kenneth Zohore har uden tvivl udviklet sig voldsomt siden BIF og FCK.

Har i bund og grund mange af de samme egenskaber som Andreas Cornelius.
- Langt mindre dybdeliggende, som vi eksempelvis ser i Jonas Wind.

Som type synes jeg han er træls.
København.
annonce
0