Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af elendil
Nævner tyrkertweetet ikke bare en københavnsk klub? Det er Jan Bech der hævner sig.
fck-medløber.
Skrevet af peanuts
Elendil@

så tror jeg at stadion bliver brændt ned ude i Brøndby, kunne egentligt godt se det sjove i det
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Slettet(500532202008)
Nævner tyrkertweetet ikke bare en københavnsk klub? Det er Jan Bech der hævner sig.


Haha jo, men, der skal jo to til en tango. ;)
Skrevet af Matias
Daramy mangler enormt meget. Det virker virkelig uforløst med ham. Jeg håber Ståle får ret i, at sæsoner som denne, gør drenge til mænd, for Daramy har i den grad brug for at træffe mere modne beslutninger.
Skrevet af elendil
Hvis Erik Larsen har ret, er det måske i større grad det mentale han mangler. At kunne præstere under pres. Det er sgu også noget af et pres han har på sig som attenårig.

Hvis jeg en dag bliver arbejdsløs, kunne jeg godt tænke mig at overvære en træning og se det ved selvsyn.
fck-medløber.
Skrevet af Bløde babser
Man kan sige at med Thomsen, Zeca, Falk, Fischer, Mudra, Biel, Stage og sikkert også Daramy til midtbanen, er der så mange at han sikkert ikke kan forsvare at hive nogen ud før minimum Thomsen er ude.
Ved man at Fischer er færdig ændrer det en masse.
Hvis Mudra og Fischer er klar er det jo også en forstærkning indefra.

Svarene på det kræver vist daglig omgang med holdet.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Diogenes
Peanuts,

Ja de 5 mio. Euro aendrer jo en del.

Hvad angaar Wilczek kan han bestemt loefte holdet ift. mentalitet. Han er en vinder, og en spiller som man slaar sig paa og har noget Europaeisk over sig ift. kynisme og ikke at lade sig kue. Tilgengaeld er han ogsaa lidt af en primadonna ift. det er ham som skal starte, sparke straffe, vaere centrum osv. Han vil ikke finde sig i at vaere reserve saerligt godt og han er meget afhaengig i at vaere i en stime og rytme. Der er en grund til at han foer Broendby - i en alder af 28 - ikke havde slaaet til i udlandet.
Skrevet af Slettet(500532202008)
Tror heller ikke det hjælper meget for Daramys selvtillid, og inspiration for den sags skyld, at der konstant bliver skreget efter ham når han enten har bolden eller skal tilbage og forsvare. Ville sådan ønske han ikke blev brugt på kanterne i en låst rolle. Istedet kunne man bruge ham som angriber, sætte ham ind senere i kampene (samme med Kauf), når modstanderne er lidt møre i benene. Men ja, det er jo blevet nævnt ret mange gange før herinde har jeg læst mig til. Ståle ser ikke ud til at læse med haha.
Skrevet af Schelden
Det passer fint.

Hvis alt går vel, er han den eneste skadefri angriber i næste sæson anyway.
København.
Skrevet af Old123
Bologna meldes interesseret i Jonas Wind. Det er nok ikke den sidste interesse omkring Jonas Wind i dette transfervindue. Er jeg den eneste, der lidt håber, at han IKKE brænder banen af på mandag?
Skrevet af Schelden
Hvis han skal sælges, skal der +80 på bordet.

Det er der ikke ret mange klubber, der hverken kan eller vil smide i øjeblikket.

I hvert fald ikke af dem, der antageligvis er interesseret i ham.
København.
Skrevet af peanuts
de kan smide Santander og ASO med i puljen og 40-50 mill.
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Matias
"Hvis Erik Larsen har ret, er det måske i større grad det mentale han mangler"

- Det synes jeg godt man kan argumentere for, er to sider af samme sag. I hvert fald sådan som jeg forstår modenhed.

"Det er sgu også noget af et pres han har på sig som attenårig"

- Er det? Der ligger ikke andet i mit spørgsmål, end at jeg ikke er sikker på, hvorfor lige han skulle have et stort pres på ham.
Skrevet af Schelden
Jeg har det også lidt tværtimod.

Han kan om nogen spille frit på et ellers udskældt FCK-hold.

Kan i og for sig levere præcis som Pep Biel, men hvor sidstnævnte bliver savet.
København.
Skrevet af Slettet(500532202008)
Ku være sjovt at se Santander og KW kæmpe om hvem som skulle tage frispark ikk!? Nej tak. Synes Santanders attitude over for sine medspillere de sidste kampe var alt andet end imponerende.
Skrevet af Schelden
Jeg er først bange for, at Jonas Wind kan smutte, hvis en PL-oprykker melder sin ankomst.
København.
Skrevet af Esrever
På den anden side er det netop sådanne kampe der kan føre til helt vanvittige beløb. Det er ikke tilfældigt Joronen og Vavro ryger til lige præcist Italien for høje beløb efter en sæson hvor vi slår Atalanta ud på to gange 0-0. At præstere mod engelske hold giver selvfølgelig interesse i PL. Mener der var engelsk interesse for Nelsson allerede efter celtic-kampen da det giver et britisk pejlemærke.

Men ja, både for Winds, landsholdets og FCKs skyld håber jeg han lige får en hel sæson til at præstere kontinuerligt.
Skrevet af elendil
Jeg køber Matias´ definition af modenhed.

Jeg synes han har et stort pres på sig, bare i kraft af den klub han repræsenterer. Der skal vindes hver gang, og han er blevet en vigtig del af midlerne til at sikre det, især med Dame N´Doye og Jonas Wind ude. Jeg tror ikke der er tvivl om at Ståle er glad for ham, men han bliver stadigvæk flået ud i pausen, når han har været for ringe, og han bliver stadigvæk råbt af i al den tid han er på banen.

Det skal han da kunne klare, og det kan så mange andre, men der er også eksempler på andre og ældre spillere, der ikke har kunne klare presset i klubben. Det er efterhånden rigtig længe siden, men som jeg husker det, er jeg ikke sikker på jeg ville have trivedes med det pres, dengang jeg lige var blevet atten.

fck-medløber.
Skrevet af Matias
Det er rigtigt, det er formentlig altid lidt tungt ift. pres, at have Ståle som træner. I særdeleshed mens man først er ved at blive formet som voksen. Jeg tænker nu stadig, at de manglende resultater, mål eller hvad det nu kunne være, næppe bliver lagt Daramy til større last, end han kan klare det.
Skrevet af elendil
Det tror jeg heller ikke. Ståles tillid til ham virker rigtig stor. Men på trods af tillid fra træneren, kan man jo godt føle presset.

Lad os lukke den som nogenlunde enige.
fck-medløber.
annonce
0