Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af hjst
@Corner11

Kig i superligatipstråden ved lejlighed.

//hjst
"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
Skrevet af Svoger
Nandeyanen, omkring ASO, så gik der jo nogle rygter om, at han ikke ville til FCK, så længe Skov var der. Hvilket var forståeligt.

Så udover at man selvfølgelig kan se, at det kan give pote at bruge os som mellemstation, så forstår jeg godt, at ASO var nødt til at tage en beslutning, og ikke kunne vente på, at det blev sidste dag i transfervinduet.
Der er jo også eksempler på, at spillere som gjorde det godt i tidligere klub ikke kan slå til hos os, hvorefter karrieren stagnerer.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Hjaelmen
Jeg frygter virkelig et kæmpe bud på Kalle.
En kamp på dette tidspunkt af året, mod Man Utd, med sådan en indsats, kan vel næsten sidestilles med Robin Olsens VM.

Kalle har virkelig været god for os hele sæsonen.


Falk tror jeg faktisk man vil lade gå for et rimeligt bud, uden at det sprænger banken. Det passer ind i modus operandi og for Falk er det vel den bedste timing.
At det så er jævnt skidt for os....
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Skrevet af GammelBitterMand
Boilesen blev tilsyneladende skadet i højre baglår ved at tæmme og sparke med venstre.
Batman Close. London W12.
Skrevet af GammelBitterMand
De sidste par kampe i Europa viser meget godt, at vi har et udemærket pasningshold, når modstanderen ikke hele tiden sparker spillere som Rasmus Falk ned. Det kunne være fint hvis dommerne i SL slog ned overfor den slags.

Alternativt må vi skele til FCM-doktrinen under Riddersholm, hvor de var så farlige på dødbolde, at deres spillere gladeligt smed sig og fik tvivlsomme frispark et par meter inde på modstanderens banehalvdel.
Batman Close. London W12.
Skrevet af dickos
Danped@

Den med frikøb på 45, er det fordi at han har den i FM, eller er det noget du ved med sikkerhed?

Jeg tror også godt, at vi kan forvente halv store bud på Kalle, Falk, Nelsson og måske Wind, efter de sidste par kampe. Om buddene så er for store til at sige nej til, det er så spørgsmålet.
Skrevet af Schelden
Det er sjovt, at der ikke skal mere til. En mere kontrolleret og rolig central midtbane giver så absurd meget mere frihed til offensiven. Rasmus Falk var enestående i går, og ja, jeg vil sgu ikke af med ham, men for pokker hvor han fortjener, at en dum PL-oprykker hiver ham ind. Hvis så bare Pep Biel havde fået førerhunden med på banen, havde han også været brugbar. Udover at være lad, så efterlod han også Guillermo Varela med dobbeltarbejde. Og jeg synes faktisk, at han klarede det ganske udmærket.

Kalle motherfucking Johnsson. Noget nær det mest vanvittige, jeg har set. Jeg er godt klar over, at det var langskud meget af det, men for pokker hvor var det fedt. Han står med en autoritet, som bare er udover det sædvanelige. Selv på offsidekendelserne pillede han pynten af dem. Jeg er alvorligt bange for, at der ligger et stort bud på ham allerede nu. Med kampen i går skriver han sig forøvrigt ind i historiebøgerne med bedste keepere i FCK.
København.
Skrevet af Matias
Altså, Ståle var jo halvandet år om at prøve Falk på den centrale midt, så han ser ham helt sikkert også som kant. Men Ståles koncept er afhængigt af, at den centrale akse fungerer, og selvom han i den tid Falk har været i klubben, har hentet Matic, Thomsen, Mudra og Stage, har Falk alligevel vist sig at være den bedste makker til midtbaneankeret.

Disse udsagn går i hovedpersonens tilfælde hånd i hånd; Falk er bedst på kanten, Falk er den bedste makker til Zeca. Og så vælger Ståle naturligvis konceptet, og det betyder Falk på midten. Det tror jeg alle trænere ville have gjort. Det gør det dog ikke mindre ærgerligt med Falk, for hans dynamik, tempo, teknik og kreativitet kommer i langt, langt højere grad til udtryk på kanten, hvor Ståles koncept lægger op til det. Centralt har han for mange andre opgaver at løse, som ikke giver hverken rum eller tid til de ting, han er så dygtig til.

Jeg har længe ytret ønske om en bedre makker til Zeca, det kan være, Mudra kan udvikle sig til at blive det.

Vi har brug for alt det tempo og kreativitet, vi kan finde, og Falk er en nøglespiller i det projekt. Vi skal vinde næste superligasæson, og vores modstandere skal ikke igen så let kunne gå højt på os, uden det er med fare for at åbne deres struktur. Falk er en type, som vil kunne gøre ondt på modstanderne, om de fanges i for aggressivt pres, og vi har i tilgift fået tilført en gedigen afslutter, hvilket kan betyde, at vores ligakonkurrenter må indstille sig mere "traditionelt" imod os, hvilket, tror jeg, vil være en stor fordel for os.
Skrevet af Schelden
Helt enig. Og hvis så FCK også kan få gang i begge sider, så bliver det væsentlig mere problematisk at lukke ned. Der er ganske enkelt brug for to back-kant-sider, der fungerer 100%, hvis det koncept, Ståle Solbakken ynder at bruge, skal fungere optimalt. Det går ikke, at der er blinde passagerer i hver kamp. Uanset om de hedder Pierre Bengtsson eller Pep Biel.

Nicolai Boilesen gik igen i stykker, og det må sgu sætte nogle alarmklokker igang hos staben. Man kan ikke tåle at gå ind i endnu en sæson med Pierre Bengtsson som værende den bærende venstreback. Bryan Oviedo virker desuden, underligt nok, mere komfortabel længere fremme på banen. Uagtet at han faktisk har vist lovende takter, i hvert fald i forhold til starten, så er det for risikabelt at satse på de to kan klare venstrebacken, når Nicoilai Boilesen for gud ved hvilken gang har forstuvet foden på vej ind i bilen.
København.
Skrevet af Emkay
Upopulær holdning incoming:
Hvis der er en klub der byder 50 mio for Daramy, så skal vi sælge. Synes virkelig der har været langt mellem snapsene. Han passer heller ikke rigtigt ind i konceptet?
Er han bedst som den lille vævre ved siden af et skur eller hvor ser i mulighederne for ham?
Skrevet af Matias
Hvis nogen byder 50 mio. kr. for Daramy, er det da også min holdning, at der må sælges.
Skrevet af Saint
Upopulær holdning incoming:
Hvis der er en klub der byder 50 mio for Daramy, så skal vi sælge. Synes virkelig der har været langt mellem snapsene. Han passer heller ikke rigtigt ind i konceptet?
Er han bedst som den lille vævre ved siden af et skur eller hvor ser i mulighederne for ham?


Knægten er 18 år og har spillet på et hold der ikke fungere. Jeg synes det er hårdt at klandre ham for kun at visse niveauet i glimt.

Selvom han ikke brændte igennem i går, så har han stadig en del fine sekvenser og han kunne sagtens være med. Fungere holdet næste sæson og har han stadig svært ved at være dominerende i SL, så bør vi se på om FCK bare ikke er det rigtige match for ham.
(...)
Skrevet af stokholmeren
Jeg skippede også gerne Daramy afsted for 50-60 millioner og en god videresalgsklausul. Han er uden tvivl et kæmpe talent, men jeg synes ikke at det HELT store gennembrud nødvendigvis er så åbentlyst, som man kunne håbe. Men han er ung, og vil utvivlsomt hæve sit niveau. Så må vi bare håbe at det bliver højt nok. Men Pengene kunne i hvert fald godt bruges, f.eks på ASO, som nok ville give større impact fra næste sæson, og burde kunne købes med øje for profit.
Skrevet af repos , moderator
Jeg er splittet omkring Daramy. Kompetencerne er til at få øje på, men det er manglerne i den grad også. Teknisk er han jo dygtig, men det er på den FIFA-agtige måde, hvor han laver små finter. Jeg synes, han er for ringe i sin boldomgang, og simple afleveringer over få meter kikser alt for ofte. Fysisk mangler han også en del, men det kan der arbejdes struktureret med.
Endelig er hans fart fin, men han udnytter det for sjældent til at komme i gunstige positioner.

Det er en unfair sammenligning, men Daramy minder mig ind i mellem om Pape Pate Diouf.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af danped89
Dickos - jeg vidste ikke engang at han havde den klausul i fm. Har heller ikke købt spillet i år desværre. :)

Men det passer ret meget på virkeligheden så, og det må være info, som de har fået af klubben selv.

Men hvem siger også nej til 45 mio, for en 28 årig, der trods en god sæson, aldrig rigtigt viser slutproduktet. - jeg elsker falk, og hans evner til det umulige, men han laver ikke mange mål og assist (hvilket selvfølgelig har med hans positionering på midten at gøre)

Skrevet af danped89
Jeg er sgu også splittet om Daramy.. han kan være nok så god i nogle kampe, og så falde helt ud af andre. Nogle af de andre spillere, siger de kan se, at han til træning, tænker hurtigere end dem. Men i kampene, ser det nærmest ud til, at han tænker for langsomt..

Måske det bare er alle de store oplevelser, mod store hold, han lige skal have på afstand, og at han så brænder igennem i næste sæson? - uagtet en salgspris i niveauet 50-75 mio, så skal man selvfølgelig sælge.
Skrevet af Imperator
Jeg synes Daramy minder mig meget om Amankwaa, bare bedre.

Når man så ham rende rundt imellem ManU spillerne så synes jeg iøvrigt at han virkede for lille, man skal være noget mere Messi end Daramy er hvis man skal slippe afsted med at være så fysiskt overmatched som han var igår.
Især hvis man vil være angriber fremfor fløj.

Der skal nogle muskler på, skide være med om det koster lidt på farten.

edit.
Iøvrigt enig i at 50 mio. er en god pris at sige ja til, men måske det ikke er det bedste tidspunkt for os at sælge en spiller der kan spille både fløj og angreb, selvom prisen er rigtig.
Skrevet af Schelden
Mohammed Daramy skal i og for sig kigge på de tre i offensiven, United havde i går. Spillere, der enten stadig er eller har været spinkle hurtigløbere, men som har udviklet sig til relativt komplette typer, uden at miste noget på det atletiske. Derudover skal han blive så uendelig bedre i tanke og handling - konsekvens i aktionerne. Der er for meget lala over det. Den der med at kravle, før du kan gå. Han efterlader desuden dét indtryk, at han ikke kan kunne løfte bolden, siden han gik fra en 4´er til en 5´er-bold. Der skal sgu mere power på de skud.
København.
Skrevet af lik02y
Meget enig i betragtningerne om Daramy.

Han virker nærmest som en spiller, der passer bedre til street-fodbold.

Han er meget teknisk, men mangler virkelig fodbold-IQ.

Alt han lykkedes med på banen, skyldes direkte enten hans fart eller teknik. Kick and run agtigt. Han virker ikke som en " klog " spiller.

Tror Ståle må sætte ham ned og tvinge ham til at se en masse video, ellers tror jeg desværre aldrig hans karriere tager fart.
Skrevet af nurgle
Der er åbenbart rygter om at ASO skal indgå i handlen hvis Bologna vil have Wind.
Jeg foretrækker Wind/biel fremfor ASO og kaufmann.( eller hvem der skal i stedet for Wind)
annonce
0