Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af pyto
LH27 og Gårdmand Bjørn ville dominere voldsomt.


HAHA!
Kvist raus.
Skrevet af Ælkjaer
Er vi FCK overhovedet interesseret i at låne spillere??


Under de rigtige omstændigheder så ja. Især hvis det er Nikolaj Jørgensen modellen der bliver brugt!
Skrevet af lh27
De gange jeg har skrevet det har været 100% sikkert, er handlerne kommet i hus. Samme tilfældet med Zanka kan godt forstår i er lidt misundelige mine kære medløber fans. God weekend
København
Skrevet af jenner4
Når jeg nu ser Bayern ydmyge Barca så er det jeg hader vores stramme 4-4-2 endnu mere og tænker hvorfor i alverden man ikke følger tendenserne iblandt de bedste klubber i verden. De bedste trænere er også der, og man må da kunne lære et eller andet. Hold op hvor er de afvekslende og næsten umulige at lukke ned. Der foregår taktiske ting på det hold som vi aldrig har set fra FCK. Når det så er sagt så ved jeg godt at gode spillere der kan tænke fodbold koster mange penge. Men alt i den rette målestok - vores taktiske fif er at smide Stage på kant og så enkelte gange når det hele sejler at gå på en 3-5-2.
Skrevet af Theanimal
Fuldstændig enig Jenner, Bayern forsvare jo nærmest i en 4-4-1-1, men angriber det meste af tiden i en 2-6-2 i noget af det meste vanvittigt overfaldsfodbold. Noget i den stil kunne vi snildt lade os inspirere endnu mere af. Vi er så småt begyndt på det de sidste par kampe, men kan gøre det i endnu højere grad
Skrevet af Nandeyanen
Bayern Münchens officielle lineup til kampen lød på:

4-2-3-1

Noget Ståle har eksperimenteret med her på det sidste.

Bayern skubbede Davies (LB) og Kimmich (HB) op som kantspillere.

så det lignede en 2-2-5-1. Kan sgu godt forstå Bayerns nye træner har vundet 31 kampe ud af 34. Det er taktisk fremragende!

Barcelona spiller normalt offensivt og deres Semedo (HB) er mere en kantspiller end en defensiv backspiller. Bayern udnyttede virkelig at Barcelona ikke havde spillere til at forsvare.

Jeg håber Ståle så kampen. Det er fremragende sat op.


Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Slettet(220915202308)
B&W:

Måske havde du ikke regnet med at Skov blev solgt sent i vinduet. Men jeg er nu overbevist om at (ganske mange) andre havde den tanke. Jo da ikke første gang brikkerne falder på plads meget sent i transfervinduerne.

Jeg skriver ikke at jeg selv nødvendigvis havde den som en sikker handel. Men en spiller med en sådan sæson, spidskompetencer og alder, kan praktisk talt altid handles. Med mindre SS havde sat et priskilt på 100mill+.

Og han er da også endt hvor han hører til. I en af de fem store.

Jeg må forstå at ASO på ingen måde turde løbe den risiko. Men med lidt mere is i maven fra alle omk. ham, så burde de imø. have gjort det. Men du har da ret i at det er nemmere at være Einstein i bagklogskabens lys.Skrevet af pyto
@kierkegaard
Der er to store issues i forhold til den handel, som allerede er blevet gjort klart.
1. FCK vil naturligvis ikke købe en dyr højrekant yderligere, når man ikke er sikker på at Skov ryger. (Ståle har efterfølgende udtalt at han ikke troede at Skov ville ryge så sent)
2. ASO ville ikke til FCK, så længe Skov var i klubben. - Det gjorde han (i følge medierne) ganske klart.

At du så mener at handelen kunne være gået igennem, hvis man bare lige havde lånt penge af en investor og i øvrigt smurt ASO lidt ekstra, må stå for egen regning. I min verden lyder det som om at man gerne vil lyde klog uden at have den stor indsigt i hvordan det marked fungerer.
Kvist raus.
Skrevet af BlueAndWhite
Kierkegaard Ståle har netop selv udtalt han ikke regnede med Skov røg i det vindue.. og det kun var pga. deres gentlemen agreement han fik lov til at skifte så sent i vinduet.
At du ved mere end mig, Ståle og ASO´s rådgivere er jo bare endnu et bevis på hvor pisse klog du er.
Det lyder ærlig talt som om du ikke kan huske forløbet.. ASO trak forhandlingerne med Bologna.. til en kæmpe løn i forhold hvad han var vant til.. fordi han gerne ville FCK men ikke mens Skov var der.
Skrevet af Theanimal
Netop Robert Skov var jo en unik situation, for selvfølgelig var han hot men grunden til at han fik lov til at smutte efter kun 1,5 sæson, var at han havde en gentlemenaftale med Ståle som var gældende i forhold til Bundesligaen alene, så hvis det var engelske, spanske, italienske eller andet som havde banket på havde med stor sandsynlighed fået at vide at de måtte vente et år mere. Netop af den og de to ovenstående indlæg var der ikke stor sandsynlighed for en handel sidste sommer selvom den umiddelbart var oplagt på grund af en brandsæson
Skrevet af stokholmeren
Så er Sotte på vej til AIK! Fint skifte for ham, og forhåbentligt får vi lidt kroner for ham med 2 år tilbage af kontrakten.
Skrevet af TR1986
Pierre Bengtsson må gerne sendes samme vej.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Slettet(220915202308)
pyto & B&W:

Det er derfor så fantastisk befordrende at have to så skarpe hjerner til at belære (os) andre som intet ved om hvordan noget fungerer.

Tak af hjertet.
Skrevet af pyto
Det var så lidt.
Du kan bare henvende dig næste gang du er i tvivl om noget, så slipper vi for usagligt sludder.
Kvist raus.
Skrevet af hjst
Der må da være en eller anden behjertet FCK´er der kender ham jenner4 og som kan gi´ ham en "rusketur" og få ham til at komme til lommerne i forbindelse med hans tabte væddemål hvor han endog fik meget fine, fordelagtige og fair odds.

//hjst
"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
Skrevet af peanuts
TR@

de kan få ham gratis, og mon ikke Carlsberg kan overtales til at sende en palle øl med
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Slettet(220915202308)
Jeg hverken var eller er i tvivl om noget. Tror mere at Dupont og Dupont ikke rigtig ønskede/gad/magtede at gennemlæse hvad jeg reelt udførligt skrev. Det er hvert fald en ganske nærliggende konklusion.

Men når man har besluttet sig for at jeg vrøvler og intet ved om hvordan transfers etc. fungerer. Ja så jo da ganske legitimt.

Selv jeg er jo da helt med på at det ikke er come il faut at have anderledes holdninger og tanker om hvordan ting også kan udspille sig bag kulisserne. Den slags støj på linjen er jo enerverende for brugere som ser meget store lys i sig selv.
Skrevet af Ælkjaer
drop det nu bare kierkegaard. Du lagde ud med at sige vi klovnede ASO handlen væk. For derefter at påstå Skov skulle sælges før det var råd til ASO. Den eneste der har klovnet rundt i dette her er dig. Derfor giver dit seneste indlæg ikke mening!
Skrevet af Slettet(220915202308)
Nej det skrev jeg ikke. Jeg skrev at Skov naturligvis ville blive solgt til Bundesligaen pga. den aft. der var mlm. ham og SS. Og en del andre tyske klubber end Hoffenheim var på tegnebrættet iøvrigt.

At Skov og hans folk så valgte fornuftigt, ja det siger vel bare en del om ham og dem han omgiver sig med. Nu er han etableret og rykker til en større adresse in due time.

Min og mange andres pointe var klokkeklar. Skov ville blive solgt. Interessen var enorm, og han var reelt vokset ud af superligaen. Mange handler kommer i hus nær deadline. Sådan har det altid været, og sådan vil det vedblive at være.

ASO sagde specifikt at han ikke ville spille i FCK hvis Skov blev. Det giver fin mening. Min pointe er at det ville Skov heller ikke være i 2020.

Så ja. En check/garanti på x kr. kortfristet og så få ASO ind i stalden. Det giver i min og mange andres verden fin mening. De penge der blev frigvivet fra salget af Skov kunne jo dække tingene gange 2.

Muligt du mener jeg intet ved og bare tosser rundt. Og fred være med det. Det virker desværre bare ikke som om du helt har læst de relevante indlæg. Men lagt dig op af folk du gerne vil indynde dig hos. Hvilket jo selvfølgelig også er en form for strategi.
Skrevet af Old123
Rigtig fint hvis et salg af svensk-grækeren er oppe over. Vi burde kunne få pengene hjem på ham - har dog intet kendskab til AIK´s økonomi. Man kunne have håbet på et Pieros Sotiriou-agtigt salg til en pris langt over hans reelle markedsværdi. Men i disse tider må man nok bare tage til takke med, at han kan blive skippet afsted.

Når det så er sagt, så synes jeg faktisk han har været en okay trupspiller, hvor han spillede et fint efterår for os, da han endelig fik lov til at spille kontinuerligt. Ofte har vi egentlig set mere solide ud med ham og Nelsson end med Nelsson og Bjelland. Det siger nok desværre bare mere om Andreas Bjelland end om svensk-grækeren.

Nu kan vi så håbe, at en af vores venstre backs og Nicolaj Thomsen tager samme tur.
annonce
0