Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Risom1234
Stockholmeren Altså det er sku også en dejlig nyhed! Håber simpelthen men valgte at spare Fischer resten af sæsonen da man så man ikke kunne blive mestre for at give kroppen den fornødende ro!
Skrevet af peanuts
Kan fCK få Fischer klar, så er det som at få en helt ny spiller, og det vil løse en del af de problemer der har været på kanterne, Fischer ud på sin plads i venstre side og Falk i højre.

Med hensyn til Zanka så tror jeg at det er spil mellem ham og Fenerbache, de kan ikke bruge ham og Zanka gider ikke at sidde på bænken, men vil så heller ikke opgive sin løn, jeg tror at Zanka ender i FCK, men at det pt handler om hvor meget han kan få med ved at rive sin kontrakt over.

Og med hensyn til penge så udtalte Zanka tilbage i 2018 at han allerede nu havde opnået et delmål som prof. spiller at han nu var økonomisk uafhængig resten af livet, Zanka bliver dyr at have på kontrakt i FCK men det er ikke sådan at han skal blive ude i 2-3 år mere for at tjene det sidste, og 4 år i FCK med en løn på 5-6 mill. om året luner vel også på kistebunden
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af Old123
Det er gode nyheder på skadesfronten. Alle mand i træning på nær Nicolai Boilesen, der dog forventes klar sidst på ugen. Lad os nyde det så længe det varer.
Skrevet af stokholmeren
Simpelhent dejligt, at det så småt er ved at lysne. Så handler det i den grad om at holde fast i det momentum, som drengene skabte i Europa sidst på sæsonen, og holde sig skadesfri. Det kribler for vildt for at se, hvor vi står mod OB i første runde.
Skrevet af Bløde babser
Nu vi er ved skaderne, er der jo et par spillere der bliver vildt spændende at følge. Faktisk de fleste.

Boilesen, Bjelland og Fischer er i samme gruppe. Spillere med mange skader og vi ved at næste skade kan ligge lige om hjønet. Vi ved også at skader har det med at gøre spillere dårligere. Speed, touch, mod etc.
Er det her spillere hvor kurven ned bliver stejlere og stejlere. Det er det jo nok for flere af dem, men er der et lyspunkt mellem også?

Mudra ved vi jo heller ikke om blot har været uheldig, eller om han generelt har en svag fysik. Hvis han nu er ovre sine skader, er det også tid til at præstere.

Wind kom tilbage bedre end jeg turde drømme om. Fortsætter han kurve op nu?

Santos er vel også klar igen. Jeg kan ikke lige lure hvad hans rolle vil blive med Wilczek og Wind som førstevalg og Kaufmann/Daramy som spillere der skal have spilletid for at sikre deres udvikling. Santos kan nemt blive den næste vi taler om vi gerne vil spare lønkroner på.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af repos , moderator
Santos skal væk. Det giver ikke mening at have fem angribere i truppen, og han må være femtevalg baseret på sidste sæson. Kaufmann og Daramy skal udvikle sig yderligere, og dermed ikke have så langt til spilletid. Wind og Wilzcek ligner på papiret en ret stærk duo. Eneste problem i den henseende er, at vi kommer til at mangle fart, men det er jo ikke noget nyt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af stokholmeren
Jeg synes også, at det ville være oplagt; at få skippet Santos afsted, hvis det er muligt at finde en klub, der er interesseret. Jeg synes, at han er en rigtig fin indskifter, og kunne sikkert også vokse over en sæson på et velspillende FCK-hold, men i vores nuværende trup, ville pengene virkeligt varme på andre positioner.
Skrevet af Esrever
"Det er gode nyheder på skadesfronten. Alle mand i træning på nær Nicolai Boilesen, der dog forventes klar sidst på ugen. Lad os nyde det så længe det varer."

Tja, det er lige meldt ud at Thomsen er ude i 3-4 måneder grundet skulderoperation. Er ikke lige nu at han består et lægetjek og frigiver lønkroner.
Skrevet af Danmarks bandit nr 1
Thomsen opereret i skulderen og ude 3-4 mdr, så han ryger nok desværre ikke i dette vindue...

Edit: Esrever kom mig i forkøbet
FCK siden 2000 Arsenal siden 2005
Skrevet af Old123
Haha, Nicolai Thomsen skadet i 3-4 måneder. Det er virkelig noget pis. Så hænger vi på endnu en løn - og endnu et halvt år uden noget bidrag fra ham.
Skrevet af stokholmeren
Pis
Skrevet af repos , moderator
Det er sgu uheldigt. Så skal vi betale løn til ham i efteråret, samtidig med ham stadig ikke bidrager sportsligt. Man kan sagtens argumentere for, at det sportsligt ikke er et tab, men han optager desværre stadig en plads i truppen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Bløde babser
Omkring Santos er Daramy vel også nøglen.

Hvad er han egentlig, kant eller angriber?

Han har jo spillet en masse angriber. Men der har jo også været en del nød i de mange starter han har haft i angrebet. Hvis man ser ham mere som kant, skal han vel også have spilletid og udvikles som det, ikke som angriber.
I så fald er Santos ikke helt så meget i overskud.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Theanimal
Man ser jo officielt Daramy som angriber, og har været det det meste af sin ungdomstid, men virker til at have forcer mere i det chanceskabende fremfor i en målscorende rolle
Skrevet af Imperator
Man ser jo officielt Daramy som angriber


Er du sikker på det?
Han står listet som midtbane på Fck.dk.
Skrevet af Slettet(102143211804)
Kæmpe tillykke til Falken med udtagelsen i dag. Håber han får nogle vigtige minutter i de to kampe.
Stenbrodreng.
Skrevet af TR1986
Ja tillykke til Falk. Victor Nelsson kunne man også have tilladt at håbe på. Også når man tænker på hans fantastiske kampe i Europa, samt Hjulmands kæmpe kendskab til ham via deres fælles tid i F.C. Nordsjælland. Anders Christiansen og Andreas Skov Olsen er jo også blevet udtaget. Dem kender Hjulmand også rigtig godt.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af nurgle
Og så kan zanka komme forbi og skrive under når han alligevel er i Kbh
Skrevet af Bløde babser
Tillykke til Falk, han har fortjent det.
Ville nu ønske de havde fundet en anden denne gang. Vores spillere har sikkert bedst af at blive hjemme og hvile eller træne med klubben.
Det samme med Nelsson. Lidt ærgerligt at han skal afsted med et U landshold. Men sådan er det jo. Det ved vi.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Theanimal
Desværre er Zanka ikke i DK, men med på Fenerbaches træningslejr. Han er ihvertfald med på billeder lagt op i går derfra :-(

https://www.fenerbahce.org/haberler/futbol/2020/8/aksam-antrenmanindan-notlar-tr
Billede 19
annonce
0