Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Saint
Synes nu ikke TK har været særlig imponerne, men er faktisk positivt overrasket over Delaney og Bengtson på Venstre siden!

N´doye og Santin spiller som sædvanligt rigtig godt sammen..
(...)
Skrevet af DaveEricGrohl
Det var sjovt.

Jeg har det lige omvendt, TK har gjort det fint for jer i dag, hvorimod Delaney har mislykket med stort set alt han har rørt ved, foruden et enkelt indlæg. Nu har jeg ikke set Delaney meget, men han ligner jo ikke en der har niveauet til fck.
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Skrevet af repos , moderator
Jeg gad egentlig godt vide, hvorfor Bolanos ikke starter oftere.

Han har da været regulær starter siden, han kom til klubben.

Godkendt første halvleg. Der mangler dog en hel del tempo, og Damen ligner én, der har holdt en rigtig god ferie. Delaney har ikke været ret god, og han bliver formentlig også snart pillet ud.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Jussi
´Nu har jeg ikke set Delaney meget, men han ligner jo ikke en der har niveauet til fck.´

Det er vel heller ikke helt oplagt at placere ham på venstre midt? Har han ikke snarere sine kompetencer centralt?
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Svoger
Ooops, det har du ret i. Jeg huskede det som om, at Bolanos jævnligt er blevet skiftet ind, fremfor at starte inde. Et kig på spillerstatistikken, siger dog jeg tager fejl.

http://www.fck.dk/saeson…erid_fk=235


24 kampe i ligaen, 22 i startopstillingen. Og derudover 8 europæiske, hvoraf 6 var i startopstillingen.Så ja, jeg tog fejl - det giver jo fin mening at han er blevet sparret ind imellem.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Drejer
Ud med Delaney.. Den der tror jeg Diouf havde scoret på..

Men fuck en nice aflevering fra Doye
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Skrevet af Saint
Virker som om vi tager over hvor vi slap sidste sæson, selv om vi ikke var så skarpe i dag, hvilket dog os er meget synonymt med opstarten.

Vi sad rigtig godt på spillet, og have de sidste bolde os været der, kunne det virkelig blive farligt. Specielt Bengtson synes jeg udfyldte hullet efter Wendt godt.

Griendhelm synes jeg virker rigtig solid og JT spillede os okay, synes dog ikke han virker som en spiller med internationalt niveau, med nogle ringe indlæg.

Pape virkede den tid han var på banen rigtig fin, han gjorde det rigtige når han have bolden og lavet nogle fine løb.
(...)
Skrevet af amorbavian
Er Bergvold virkelig så langt fra kampform, at han slet ikke var med i truppen? Han står ikke opført som ukampdygtig...

Jeg går dog glip af en tur i Parken næste weekend. At misse den første kamp, og så mod OB, er altid ærgerligt efter en lang sommerferie uden bold. Skal til Nurburgring og se F1.

EDIT: Hvordan var Johnny (nederen Brian-navn at have på holdet)?
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af repos , moderator
JT var middelmådig. Påpasselig defensivt, medens han offensivt ikke kom til nogle afgørende.
Bengtsson modsat var til gengæld ret god, og det virker meget lovende. Grindheim spillede ligeledes fint, medens midterforsvaret var gode bortset fra de første fem minutter.

TK bliver jeg aldrig glad for, og det er bare ikke holdbart med ham centralt. Han har et fint blik for spillet, men der mangler bare så meget gennemslagskraft i alt, hvad han foretager sig. Desuden så irriterer det mig grænseløst, at han hopper på HHs skudfinte mod slutningen. TK trækker sig hellere én gang for meget end for lidt, og det har vi ikke råd til centralt.

Claudemir skal ind centralt sammen Grindheim, og så skal Bolanos ud på højrekanten. Så kan Pape og Absa kæmpe om venstre midtbane indtil Vingaard kommer tilbage. Delaney er slet slet ikke klar til at starte inde endnu.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af amorbavian
Stadig, hvad med Bergvold?
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af bruger
Han blev siet fra truppen sammen med Saban, Zohore og Toutouh.
Skrevet af Københavnerdreng
Jeg er ikke enig i at JT kun var middelmådig. Han åbner konstant banen i højre side, og er med fremme lige så snart muligheden er der. JT var på samme niveau som Bengtsson hvilket var godt. Dog mangler begges præcision på den sidste 1/3. Specielt indlæggende var virkelig ringe.

Grindheim var klasse! og har vel kun en dårlig aflevering i hele kampen og bryder spillet på gode tidspunkter.

Diouf, ja han virkede total væk og ikke inde i principperne, hvilket vel er meget logisk. Han viser dog speed og teknik.
\"Mind you, I\'ve been here during the bad times too - one year we came second.\"
Skrevet af repos , moderator
Bengtsson var teknisk langt bedre kørende end JT. Sikker i alt, hvad han foretog sig, gode pasninger og fik lukket Bechmann fuldstændig ned. Indlæggene savnede ganske rigtigt noget præcision, hvilket desværre var generelt over hele linjen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Københavnerdreng
Der er selvfølgelig enkelte punkter hvor bengtsson er bedre end JT og omvendt, men det gælder jo også den anden vej. Som du siger var bengtsson bedre teknisk, men JT var langt bedre defensivt end Bengtsson, så det kommet nok bare an på hvor man kigger først.
\"Mind you, I\'ve been here during the bad times too - one year we came second.\"
Skrevet af elendil
Ud med Delaney.. Den der tror jeg Diouf havde scoret på..


Og det baserer du på.... hvad?

Det er lidt træls, at Delaney ikke griber chancen. Han virker meget flagrende med en masse energi, uden helt at vide hvordan han skal bruge den. Jeg kan ellers godt lide ham.

Det er også træls, der ikke kan blive spilletid til alle. Jeg så gerne Bergvold, Johan og Nordstrand få lidt tid også.
fck-medløber.
Skrevet af amorbavian
Øv. Nu så jeg i Sporten, at vores nye træner kom til kampen i t-shirt/joggingtøj. Føj. Send ham tilbage til Sverige. Den slags mangel på stil hører ikke hjemme i FCK.
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af repos , moderator
Delaney mangler tilpas meget til, at jeg ikke forstår, hvorfor han foretrækkes fremfor Absa. Absa ligner efterhånden mest en signing, vi har lavet for at genere OB, for det ville have været oplagt at bruge ham i dag.

Det er ikke lang tid siden, Absa var et af Suppens hot shots; inde omkring landsholdet, og med udenlandske klubber stående i kø. Nu bliver han bænket til fordel for en teenager, der ikke engang er stamspiller på U/21-landsholdet.

Mht. dagens kamp, så var det faktisk en af de "nemmeste" kampe, vi har haft i Haderslev. Vi plejer at skulle slide temmelig hårdt dernede, men i dag virkede SE underligt blodfattige. De havde selvfølgelig også nye spillere, ny træner etc., men de er som regel garant for syngende tacklinger og 100 % fight. Kampen virkede i store dele som en træningskamp, hvor man havde aftalt ikke at tackle igennem.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af DaveEricGrohl
Absa har vel haft en enkelt god sæson i karrieren, og det var lidt utvetydigt om det reelt var ob der lod ham gå, eller absa der mente hans niveau rakte til mere.

Men ja, mit bud på jeres signing af ham, er at han var backup i tilfælde af skader. Husker ikke om i havde et par folk ude da han blev hentet. CV virker ikke som en der bare laver en handel for at markere man har en større diller end ob, ala FCMs køb af Jonas Borring.
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Skrevet af repos , moderator
Nej, det har formentlig heller ikke været derfor. Som back-up er han glimrende. På tidspunkt var dog en stor profil i Suppen, men hvis Delaney er foran ham i køen, så har han godt nok lang vej til spilletid.

Der er masser af spillere, der bliver solgt videre på en god sæson. Vi har selv spenderet 18 mio. på én, der har haft en god halvsæson. Med det prisskilt følger selvfølgelig forventninger, og jeg spændt på, om Pape kan leve op til dem. Som Ailton skal han indordne sig under et stramt koncept, hvor han er en af brikkerne. I Molde virkede det som om senegaleserne havde temmelig frie tøjler, men Tippeliga-kyndige kan sikkert fortælle meget mere om det. Ailton fandt sig aldrig til rette, modsat i Örgryte, hvor han kunne gøre, som det passede ham.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Grubak
Absa har endnu ikke genfundet det niveau som svar forudsætningen for at tilknytte ham.
Jeg husker at man for nogle år siden hentede Pimpong, for at pisse teritorie af.
annonce
0