Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Grubak
@elendil
Jeg er frisk på det væddemål som Sir_C og Alsen køre i Brøndby tråden hvis du tvivler på os som mestre?
Skrevet af Suusgaard
Det er som om OB har stjålet den fight, det mod og den vilje til at levere en god præstation, som vi skulle have vist igår.... Føj hvor er det ærgerligt... Men virkelig flot af OB, som går ud og leverer en mandfolkeindsats!
Gad vide om Zanka og Co. lærer noget af at se hårdtarbejdende folk?
Skrevet af Nepech
Det er fandeme et flot resultat af Odense og dejligt for dansk fodbold, men frygter dem ikke som udfordrer i Superligaen.
Siempre voy a apoyar al Real Madrid en tiempos buenos y malos ¡¡Hala Madrid!!
Skrevet af elendil
Hvad er oddsne?
fck-medløber.
Skrevet af repos , moderator
men frygter dem ikke som udfordrer i Superligaen.

Det gør jeg. Når afrikanerne på OBs midtbane gider, så er de sgu rigtig gode. Esben Ruud er mindst en klasse bedre end JT. Der er da god grund til at frygte OB.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Nepech
Det gør jeg. Når afrikanerne på OBs midtbane gider, så er de sgu rigtig gode. Esben Ruud er mindst en klasse bedre end JT. Der er da god grund til at frygte OB.


Ingen tvivl om det, heldigvis så tænder en kamp mod SønderjyskE dem ikke lige så meget som en europæisk kamp, hvis de altid viste den vilje de vidste i dag så ville jeg godt nok ikke være så tryg.

Ruud har helt klart udviklet sig. Ruud og Traore ville vel sagtens kunne gå ind i vores start 11.
Siempre voy a apoyar al Real Madrid en tiempos buenos y malos ¡¡Hala Madrid!!
Skrevet af repos , moderator
Det samme ville Eric DD, Utaka, Reginiussen og Kadrii (indtil Vingaard bliver klar).

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Grubak
1-1.
Skrevet af Grubak
Jeg er villig til at give 1-2.
Skrevet af Harry Hotspur
http://www.bold.dk/nyt/C…-oekonomien

Og nu kommer så den undskyldning jeg bare har ventet på - en sportsdirektør skal jo heller ikke vente til klubben har peaket og halvdelen af spillerne har under et år tilbage af deres kontrakt. Det er så amatør agtigt. Man så det jo året før med Atiba. Så var man heldig med Claudemir (som man kun havde set på DVD), så man glemte lidt om det var pænt flovt, at man lige havde sagt farvel til den bedste spiller i truppen for kroner 0,-.

Og nu i år vinker man farvel til et halvt hold, Kvist blev jo også kun solgt fordi han havde et år tilbage. En god sportsdirektør venter jo ikke på spilleren har et år tilbage, der skulle have været tilbud uden noget før og ellers måtte spilleren blive solgt. Der røg jo spillere for i hvert fald 30 mil denne sommer (hvis FCK skal købe samme kvalitet). Og læg dertil de over 100 ChL millioner man mister grundet holdet ikke har samme styrke som sidste år og først (selvfølgelig) skal sammenspilles.

Og skulle man have solgt nogen så var det da for fanden Zanka til PSV, var det 20 mill? Tænk hvis man havde beholdt Kvist, så TK kunne beholde sin velfortjente bænkplads.

Og nu er man så også begyndt at panik købe en spiller som Papa Diouf :( 18 mil my ass.

(denne kritik var jeg også ude med før tirsdagens kamp, nærmere bestemt da de fleste mente CV var gud).
Skrevet af Svoger
Omkring det med spillersalg, og kontrakter der sluttede samtidig, har det været vendt tidligere. Om det var dig der også sidst var afsender, kan jeg dog ikke huske.

FCK er ikke en klub der finansierer sig selv via spillersalg. Og CV kunne nu engang ikke tvinge spillerne til at forlænge. At han i det hele taget fik Wendt til at forlænge, var ganske godt klaret.


I bagklogskabens ulideligt klare lys, "skulle" vi måske have beholdt Kvist/solgt Zanka/hentet Cronaldo/noget andet. Og det er klart for enhver, at CV ikke har formået at føre succcesen videre henover transfervinduet, og at indkøbet til 18 millioner endnu ikke har overbevist.

Men led endelig tilbage i tråden, der blev det i hvert fald vendt.


CVs udmeldinger er dog lidt vel uforståelige - jeg spekulerer på om det mon er dikteret ovenfra, at han er nødt til at sige, at der er budgetteret med ChL-gruppespil. Jeg tvivler på CV lægger budgetter for det hele, så det er vel ikke umuligt.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af beesknees
Harry @ Harry, det er ikke FM det her. Du er ikke 2 klik fra at skrive ny kontrakt med enhver spiller du allerede har i din trup. Du antager jo nærmest bare, at spillerne med GLÆDE, ville forlænge hvis de bare havde fået et kontrakt udspil et år eller to før. Sådan fungerer tingene jo bare ikke. Hvad interesse skulle Pospech og Antonsson have, i at forlænge deres kontrakter på daværende tidspunkt? De er begge 2 bærende kræfter på et hold der spiller europæisk hver sæson, de er i deres karrieres efterår og deres forskerordning udløber. Det ville da være hamrende dumt af dem, at forlænge medmindre det medførte en større lønforhøjelse. En lønforhøjelse, som man før sidste sæson, nok ville have svært ved at retfærdiggøre.
I sidste ende er vi kun et trappe-trin mod større klubber, og det er altså væsentlig sværere at forlænge kontrakter med bærende spillere, når man netop har den rolle. Det må man simpelthen bare acceptere.
Skrevet af Harry Hotspur
@Svoger

Ja som jeg også skriver var det mig der havde kritikken oppe tidligere på sommeren, da jeg synes det tog overhånd med alle de lovprisninger af CV.

Det er muligt du mener FCK ikke finansierer sig selv via spillersalg; men så igen sælger man sin anfører (dog fint man får 30 mil og opfylder Kvists ønske). Jeg bliver ikke imponeret lige meget argumentet imod, når 3 ud af 4 forsvarsspillere ryger gratis samtidig :( Og noget der gjorde mig ekstra rasende efter tirsdagens kamp...

@beesknees

Hvis vi ser bort fra din unødvendige FM kommentar. Så skriver jeg jo netop at man skal forsøge at skrive med spilleren eller få ham solgt (og få hentet kvalificeret erstatning ind). Spillerens værdi stiger samtidig med FCK´s succes, CV´s job er vel også at have hånden på krystalkuglen? Kunne man ikke forestille sig en Antonsson forlænge hans kontrakt for 2 år siden?
Kunne man ikke se truppen ville bløde og man derfor ville gøre hvad man kunne for at beholde Gronk et år til?

Synes bare ikke det er fair at starte skydningen mod Nilsson og spillerne som man så i tirsdags - jeg mener problemerne startede før det og nu er det brændslukning.
Skrevet af repos , moderator
Fire af de fem spillere, der er væk kunne man ikke holde på. Posh, Wendt, Anton og Gronk stoppede jo efter eget ønske og efter endt kontrakt.

Tilbuddet på Kvist var fint, og han belønnes også for tro tjeneste.

Problemet er, at afløserne ikke er fundet. Der skulle have været hentet en leder til forsvaret, ligesom det tog alt alt for lang tid at hente en højre back med offensive kvaliteter.

Det største problem er den manglende afløser for Gronk. Pape er og bliver et panikkøb, og da først Gerndt og siden Ujah kiksede, så tog man ret beset blot endnu en fra topscorerlisten hos et naboland. Det er fatalt, for Pape mangler ganske enkelt kvaliteter, og med henblik på EC-kampe, så er det decideret tåbeligt.

I forsvaret mangler vi typer som Jacob Laursen eller UL.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Khankar
Det største problem er den manglende afløser for Gronk. Pape er og bliver et panikkøb, og da først Gerndt og siden Ujah kiksede, så tog man ret beset blot endnu en fra topscorerlisten hos et naboland. Det er fatalt, for Pape mangler ganske enkelt kvaliteter, og med henblik på EC-kampe, så er det decideret tåbeligt.


Udover at være et panikkøb, er han også fuldstændig fejlscoutet. Jeg er sikker på, at man kunne finde bedre kantspillere i Holland for samme penge. Sjældent har jeg set en spiller glide så dårligt ind i truppen. Det virker også som, at Nilsson selv ikke har været med til at træffe beslutningen om købet af Diouf, for han har jo ikke anelse om, hvordan han skal bruges. Som regel købes spillere med et indtryk af, hvordan han passer til et koncept, men Diouf blev åbenbart købt, fordi man kunne, og fordi han scorede fem kasser inden, han blev købt. Tænk at N´Doye blev kritiseret i starten af sin tid i FCK. Dioufs start er rent ud sagt katastrofal, især fordi han ikke viser tegn på forbedring efter alle de chancer, han har fået fra start.

Jeg kan ikke se, hvad han ellers er god til udover at heade. Han kan ikke slå indlæg, og ej heller kan han sætte en mand for at trække ind i banen og komme til skud. Ydermere løber han fuldstændig forkert som om, han slet ikke forstår det taktiske oplæg. Det er tit, hvor han kommer med frem, men derefter ved han ikke rigtig, hvordan han gør sig selv farlig.

Venstresiden var noget af det farligste på FCKs hold sidste sæson, men den farlighed er næsten helt elimineret. Og fordi begge vores sider er faldet så meget i kvalitet, kan vi ikke gøre spillet så bredt. Kun gennem Bolanos og Bengtsson, får vi lidt bredte i spillet, men der er nu engang ikke nogen sammenhæng i tingene på vores kanter. Disse faktorer resulterer i at spillet går meget igennem midtbanen, hvor TK ikke magter det, og hvor Grinheim ikke har sat et ordentlig aftryk endnu. Kun Claudemir viser et acceptabelt niveau.

Det er hele er som en dominoeffekt
Skrevet af elendil
Du glemte at nævne at han er dårligere defensivt end en hvilken som helst seriespiller.
fck-medløber.
Skrevet af Saint
Tag dig nu samme, vi kan hurtig blive enig i at han har præsteret godt i starten, men at han er dårlig defensiv er jo langt fra rigtigt. Han er netop blevet rost for at udfylde sin defensive rolle godt og når han spillede venstre kant, at støtte Bengtsson defensivt.
(...)
Skrevet af elendil
Jo, det er nu rigtigt nok.
fck-medløber.
Skrevet af Matias
"Jeg er sikker på, at man kunne finde bedre kantspillere i Holland for samme penge"

- Leonardo var gratis. Men han tørner ud for Red Bull Salzburg, der var kvikke til at få kløerne i ham, i stedet for os. Han har ellers nogenlunde samme spillemæssige kvaliteter som kantspiller, og i øvrigt samme evne, Jesper Grønkjær også har: At kunne afgøre kampe på egen hånd. Jeg får ham fucking aldrig at se i FCK, selvom jeg ved det er et match made in heaven.
Skrevet af Khankar
Leonardo var gratis. Men han tørner ud for Red Bull Salzburg, der var kvikke til at få kløerne i ham, i stedet for os. Han har ellers nogenlunde samme spillemæssige kvaliteter som kantspiller, og i øvrigt samme evne, Jesper Grønkjær også har: At kunne afgøre kampe på egen hånd. Jeg får ham fucking aldrig at se i FCK, selvom jeg ved det er et match made in heaven.
´

Hehe, Matias. Du har talt varmt om Leonardo og Rydell Poepon, men det er surt, du ikke lige kan ringe til CV. I øvrigt troede jeg, at FCK havde et efterhånden bredt scouting netværk. Netværket må da have fået øje på nogle spillere, der kan bidrage positivt i FCK?

Der er rigeligt med offensive kvalitetsspillere i Holland, der også er tilgængelig for FCK, forstår ikke at man ikke prøver at hente flere spillere derfra, især med henblik på, hvor succesfuld Claudemir har været.
annonce
0