Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Svoger
Flot gult kort Bolanos. Dommeren der fløjter lige bag dig, opgivende attitude signaleret med hænderne over det, og så sparke den i mål.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Il_Preferito
Det er lidt svært at forstå at Santin lige præcis skal kritiseres. Han er da en af de få der i dag har gidet at bevæge sig.

N´Doye er rystende ugidelig, og sidder sikkert fast i Afrika Cuppen. Bevæger sig ikke, tæmningerne er flere meter lange, og han bliver totalt overmatchet fysisk af deres midterforsvar.

At Vingaard spiller siger alt om midtbaneproblemerne lige nu. Han er jo frygtelig rusten, og absolut intet lykkes for ham.

Det stinker langt væk af at der skal scores på en dødbold, hvis vi skal have 3 pinde med hjem i dag. Hæslig omgang igen-igen.

I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af andib
Kun en god redning fra at holdet fører. Igen et godt indlæg fra Oviedo.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Matias
Helt rigtigt. Dame N´Doye har indtil videre, skræmmende nok, været den ringeste i vores ringe angreb.
Skrevet af Mr. Spock
FCN foran med to - måske har det her hold brug for at blive hentet af FCN for at vågne en smule op. Tror dog stadig ikke noget mål gejst kan få en rigtig god midtbane ud af de spillere der er til rådighed.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Matias
Jeg har sagt det så mange gange tidligere. Ufatteligt at folk regner med pointtab til FCN, men ikke nødvendigvis til os. FCN har et stærkere koncept, og det bliver de mestre på. Foren jer med det, så bliver foråret ikke helt så forfærdeligt.
Skrevet af Halil
FCN har trods alt 3 stamspillere ude med karantæne, samt spiller mod et andet hold med et stærkt koncept i form af Horsens.

Lige netop i denne weekend var det mere forventeligt, at FCN smed point end Fck.

Ellers enig. Uden Damen ville det blive umådeligt interessant, at se Fcks spil...
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Mr. Spock
Jeg var rimelig sikker på fraværet af Okore, Stokholm og Mtiliga ville få konsekvenser mod Horsens men det går vist OK (uden at have set noget af kampen).
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af SCHAAP
Enig. Lige netop i dag kunne FCN godt have tabt point mod et okay formstærkt hold og så med så mange fraværende, men nej. Og hvis ikke en gang vi selv kan hente en sejr, så ser det godt nok sort ud. Skuffende.
Skrevet af Stinson
Er det nu man skal finde den indre medløber, og holde med FCN?
In a controversy the instant we feel anger we have already ceased striving for the truth, and have begun striving for ourselves.
Skrevet af Blastoid
Pinligt! Pinligt! Pinligt!

Vi formår ikke engang at sætte Silkeborg under pres til sidst! De kan ikke tæmme en bold og spille en inderside aflevering på 5 meter uden at pisse det hele væk! Og det værste er sikkert, at CV nu fyrer en smøre af med, at vi skaber chancer og bør vinde kampen!

Han burde fanme rive omklædningrummet fuldstændig fra hinanden, så de forstår alvoren. Det er jo pinligt, at man kan være professionel fodboldspiller på et tophold og levere den her indstilling. Ingen fight, ingen vilje. Jeg bliver gråhåret, hvis hver søndag bliver sådan her resten af foråret!!
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af bruger
Rolig nu. Der er en grund til at holdet ikke er i form. Der skete en simpel fejl da de checkede kampprogrammet.

De troede at 1. kamp i foråret var 3.4 og ikke 4.3. Så de er slet ikke i form (ret tydeligt). Det er den slags der sker.

Fra april kommer de buldrende! Jeg lover!
Skrevet af TR1986
Jeg så ikke kampen. Er der nogen der kan give karakterer til FCK spillerne?

Men selvfølgelig et ærgeligt resultat. Jeg vil rigtig gerne tro på at vi bliver danske mestre, men som det ser ud nu, så ser FCN rigtige gode ud. De har vel Superligaens mest homogene hold, og de spiller rigtig god fodbold.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Mr. Spock
Som oftest i sæsonen var Wiland den eneste der kunne gå til omklædning med oprejst pande. Ellers ikke meget at sige men det kan være Matias har en karaktergivning undervejs.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af andib
Jeg så ikke kampen. Er der nogen der kan give karakterer til FCK spillerne?
Mon ikke Matias kommer på banen på et tidspunkt med karakterer.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Matias
Igen-igen-igen en dårlig kamp fra vores side. Og det bliver ikke bedre i denne sæson, det vil jeg gerne garantere. Ikke at vi ikke vil få bedre resultater, men spillet vil ikke blive meget bedre. Ikke på et stabilt niveau i hvert fald. De bærende spillere og holdets helt centrale samlingspunkt (Ståle Solbakken) er væk. Og det har ikke bare kostet tilvænning fra nye spillere, og "gamle" som nu skal træde i karakter, nej, det har også betydet at vores koncept, helt unødvendigt, er pisset væk. Stort set ingen er klar over hvad de skal, når de kommer i boldbesiddelse - der er ingen plan, inden idé og ingen energi. Energien er faktisk fulstændig forsvundet. FCK i denne sæson - ovenpå sidste sæsons mirakelpræstationer - blottet for nerve og vilje. Man gider ikke. Det var federe sidste år. Hvordan ser fremtiden ud for FCK... og hvordan ser den ud for den enkelte spiller? Det ligner, at det er sådan noget, der kører rundt på øverste etage blandt spillerne - og derfor synes de umotiverede, ufokuserede og uden kontakt og ansvarsfølelse for holdet. Derfor bliver det ikke bedre. Og derfor skal meget gå galt for FCN, hvis ikke de skal blive mestre. Det kan man så vælge at hænge sin hat på. Jeg vælger at erkende, at CV - som hovedansvarlig for først truppens sammensætning, og nu også for holdets præsteren på banen - har skyllet den automatiske CL-kval og de, måske livsnødvendige ca. 100 mio. kr. ud i lokummet. Det kører for danmarks største trænertalent og manden der tror, han notorisk har tjek på alt. Nu til karaktererne:

Johan Wiland: 9

- - - - -

Lars Jacobsen: 5

Sølvi Ottesen: 6

Kris Stadsgaaard: 7

Bryan Oviedo: 7

- - - - -

Christian Bolanos: 6

Christian Grindheim: 03

Thomas Delaney: 5

Martin Vingaard: 03

- - - - -

Dame N´Doye: 03

Cesar Santin: 03

- - - - -

TK: 5

Mos: ub

Pierre Bengtsson: ub

- - - - -

CV: 03
Skrevet af andib
Hehe Matias.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Suusgaard
Når nu Ståle i den nærmeste fremtid ryger på røv og albuer i Köln, så har CV en kasket der skal gives tilbage til dens retmæssige ejer...
For helvede man savner respekt for klubben, fans og spillet! De løber hovedløse rundt 2x 45 min mod SIF???
Og efter kampen kommer de samme lade udtalelser om at vi skulle have scoret på Damens hovedstød og så kørt den hjem... Hvorfor skal vi holde fast i at det kunne være fint med 1-0? Sidste sæson styrede vi kampen i Silkeborg og skruede op for tempoet 3 gange, hvilket resulterede i en 3-0 sejr!
Jeg ved godt man ikke kan sammenligne denne sæson og sidste pga. nogle gevaldige brølere fra Hr. Nilsson og CV - men hvis man nu havde handlet som en ambitiøs og velforberedt klub burde, så havde man brugt det sidste halve år på at bygge ovenpå det vi allerede var så gode til - nemlig at dominere fodboldkampe og vinde dem komfortabelt i den hjemmelige liga, samt at bygge ovenpå et solidt europæisk fundament.
Men det var hvad vi burde... Faktum er at vi har 10 markspillere i Silkeborg i dag, som nægter at ramme hinanden så snart vi kom over midterlinjen.
For fanden hvor er det ærgerligt at der er blevet startet forfra, netop som det skulle være så godt!
Undskyld galden.
Skrevet af Mr. Spock
Det er svært at holde stilen kørende i samme tempo når halvdelen af holdet plus træneren har forladt klubben.

At erstatningerne har været fiasko efter fiasko er en anden ting, men man kunne da ikke forvente at det bare skulle fortsætte uændret. Eller burde ikke forvente.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Gaggen25
Tror vi er flere der er rimeligt indebrændte efter i dag. Det er til grin at man på 90 minutter skaber 1½ målchance mod silkeborg.
De har for helvede spiller som Jesper mikkelsen, Simon jakobsen, Daniel A. Pedersen, Nikolaj Ritter osv. på holdkortet???? Hvorfor er vi ikke istand til at spille dem ud af brættet? Det irriterende er ikke at vi kun fik 1 point. Pt. ville jeg hellere have haft 0 point, hvis vi så havde skabt 10 åbne chancer. Så var der da fremgang at spore. Man vinder jo ikke en liga ved bare at spille uafgjort hver gang. Det er jo logik for burhøns. 4 kampe, og STADIG er det kun N´doye der har scoret.
Og det mest irritende. Næste weekend får vi samme startopstilling at se. Måske kommer Delaney ud på kanten. Måske kommer claudemir ind istedet for Grindheim. Prøv nu et eller andet. Få nu banket noget motivation ind i spillerne.
I min verden var Bolanos i hver eneste kamp en afgørende faktor i sidste sæson. selvfølgelig gjorde resten af holdet ham bedre, men han leverede også selv en vare han ikke gør nu. Samme kan siges om Claudemir. Det må altså kunne lade sig gøre at forsøge at iscenesætte dem bedre, eventuelt tage en snak med dem og forklare dem at hvis de ikke snart tager sig sammen så bliver vi altså ikke mestre.
Som det ses af Matias karakterer fungere forsvaret ganske fint, hvilket er irriterende fordi vi så igen og igen skal høre på hvor godt det er. Ville ønske man var mere kritisk, så vi (fans) får en følelse af at man godt er klar over at den er rivende gal. Vi har et af de to bedste hold i sas-ligaens historie (subjektiv vurdering), som vi på et halvt år forvandler til et totalt gennemsnitligt impotent fodboldhold. Som holdene spilller pt. har nordsjælland det bedste hold i sas-ligaen. Men det har de, blandt andet, efter min vurdering, fordi vi har spillere der præstere langt under et niveau de tidligere har vist. Derudover skal vi naturligvis forstærkes på den centrale midtbane, eventuelt i angrebet, eller på kanten. Men da transfers er irrelevante lige nu, må han simpelthen finde en måde at få aktiveret vores offensive spillere. Santin, Abdelloue, Diouf, Vingaard, Bolanos, Claudemir, N´doye. Det må simpelthen kunne lade sig gøre at skaffe mere end 2 målchancer pr. kamp med ovenstående offensiv til rådighed.
123
annonce
0