Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af fck-styrer
Jeg håber virkelig ikke at CV er den permenente løsning. Det er så frustrerende at man gennem hele sæsonen bare har kunnet se hvordan mesterskabet er smuldert væk.

\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af Harry Hotspur
Fint nok - dette var nok den eneste måde at slippe af med CV på...
Skrevet af Blastoid
Det bliver vel nemt at give karakterer i dag! Der er ikke en mand, der består. Pinlig indsats!
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Skrevet af fck-styrer
Men det er godt nok en DYR måde at slippe af med ham på. Der skal jo ske mirakler hvis vi skal blive mestre, og miraklet består ikke i at Horsens skal vinde i Nordsjælland, men at vi skal vinde i Parken mod Silkeborg.
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Skrevet af Matias
Ikke så meget at sige... alle ved, hvad resultatet betyder, og alle kunne se, hvilken indsats der blev lagt for dagen. CV kunne ikke få sine største stjerner motiveret og til at gå forrest, og konceptet? Det er som bekendt stadig ikke i nærheden af at være på plads. To point i de seneste fire ligakampe, i den fase af turneringen, hvor erfaring og rutine gerne skulle vise sig, fortæller ret meget om, hvor meget det sejler i FCK - og i lighed hvor håbløst ubrugelige et par klichéer det er, at en stor pointforskel fra sæsonen inden, ikke kan hentes (FCN har med den sære sandhed i betragtetning, hentet 44 point på os, på 32 runder), og at FCNs manglende rutine skulle være mere afgørende for, hvor mesterskabet bliver placeret, end deres stabile koncept, netop i denne fase.

Johan Wiland: 5

- - - - -

Lars Jacobsen: 7

Sølvi Ottesen: 6

Ragnar Sigurdsson: 5

Pierre Bengtsson: 5

- - - - -

Christian Bolanos: 8

Claudemir: 6

TK: 6

Martin Vingaard: 03

- - - - -

Dame N´Doye: 5

Cesar Santin: 6

- - - - -

Bryan Oviedo: 6

Andreas Cornelius: ub

Mos: ub

- - - - -

CV: 03
Skrevet af Mr. Spock
Håbløst at sætte en trup sammen uden en naturlig anfører - især i dag bliver det afgørende at der ikke er noget fandenivoldsk autoritet på banen til at hive modløse og frustrerede medspillere op.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Nero
Jeg er sikker på CV vågner op imorgen, ævlende om manglende moral, og hvor svært det er at vende - det problem havde han slet ikke i FM12!

Og det er nok også der, at CV bør udleve sine trænerdrømme i fremtiden.

Han vil dog uden tvivl stå frem og snakke om en dårlig holdindsats, og at det tager tid, at sammenspille en ny trup og selv Ståle - vor messias -havde sine kvaler i begyndelsen.

En ting er, at formøble et så stort forspring noget andet er, at gøre det gennem ufravigelig copy/paste i hver kamp af spillertruppen - baseret på formen hos enkelte spillere i en sæson, der forlængst er skrevet i historiebøgerne.

Men så kan vi vel altid hæve prisen for sæsonkortene, nu er der jo CHL kvalkampe helt fra første runde!
Are you thinking what im thinking?
Skrevet af Bløde babser
At tabe mesterskabet er slemt nok i sig selv, men den CL plads er en katastrofe.
Kan i den grad frygte hvad det betyder når bestyrelsen sætter sig sammen og kigger på, hvordan den sportslige del skal være med til at dække det store opståede budgethul ind.
Men heldigvis har vi lange kontrakter med Mos, PPD, Grindheim, Gamboa og Stadsgaard, så fremtiden ser lys ud.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af repos , moderator
Jeg missede kampen, men efter referat etc. at bedømme, så spillede vi som sædvanligt dårligt. At vi ikke kunne udnytte hjælpen fra OB i mandags, er det intet overraskende i. Vi er simpelthen ikke bedre, og vi må acceptere, at mesterskabet ryger til en klub, der har et tydeligt koncept, samt en sportslig ledelse i fuld kontrol.

Den missede CL-deltagelse bør selvfølgelig få konsekvenser for CV, og jeg forventer, han er fortid i klubben torsdag morgen.

Samlet har han kostet klubben vanvittige summer det sidste år. Takket være fuldstændige håbløse dispositioner. Hans eftermæle bliver grimt, og han vil ikke blive savnet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Svoger
Vi spillede vel egentlig "ok" i første halvleg. At "ok" så mere eller mindre har været vores topniveau denne sæson, er så årsag til hvad der nu er sket.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Gaggen25
Kampen idag var potentielt 120 millioner kroner værd. Det er den præmis man må bedømme kampen ud fra. Var det første kamp i sæsonen var det ingen katastrofe at tabe i herning. Men vigtigheden af kampen in mente var det en SKANDALØS præstation. Hvor var viljen? Hvis man ikke vidste bedre kunne man godt have troet at det var første kamp i sæsonen. At kampen var en af de vigtigste i klubbens historie var fuldstændig umuligt at se. Jeg synes det var forfærdeligt at se på. Og så er CV indbegrebet af fjols. Hans seneste kommentarer er så latterlige at jeg ikke forstår han ikke er fyret endnu. Indrøm nu at holdet præstere ELENDIGT i forhold til hvad de burde. Det er for helvede ikke et midterhold. Vi har vundet mesterskabet 3 år i træk, har på papiret en trup (Læs, ikke ud fra det de levere på banen) der med både A og B hold burde vinde med 30 point ned til nordsjælland. Lorte hold.
123
Skrevet af repos , moderator
har på papiret en trup (Læs, ikke ud fra det de levere på banen) der med både A og B hold burde vinde med 30 point ned til nordsjælland. Lorte hold.

Jeg kan ikke få øje på, at vi skulle have en voldsomt meget bedre trup end FCN.

Vi har en dyrere trup, men det fortæller jo udelukkende noget, om CVs elendige transfers.

Selvfølgelig har en bedre spidsangriber, en bedre målmand, en bedre højre back, samt Bolanos. FCNs midterforsvar er til gengæld væsentligt bedre end vores, ligesom Mtiliga overstråler både Oviedo og Bengtsson.
Den centrale midtbane burde være overflødig at kommentere på. Her er vi et stort sort hul.

I øvrigt giver snak om papiret ikke mening, for det billedet er selvfølgelig anderledes, og den primære forskel på FCK og FCN er, at konceptet sidder i skabet hos FCN, hvilket har resulteret i langt bedre præstationer. Vi har været holdt oppe af enkeltmandspræstationer, men Damen er åbenbart allerede et andet sted, og det kan vi ikke bære. Ansvaret er selvfølgelig stadig CVs, for han har ikke kunnet spotte de fejl, som allerede i august blev påpeget herinde.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Det er på mange måder trist, for han (CV) er jo ikke et usympatisk menneske. Blot er han grundløst overbevist om egne evners fabelagtighed, og har en forkvaklet stolthed, som kommer til udtryk selv når den er mest akavet. Og så er det naturligvis enden på en æra. CV er fra det nye, gamle FCK (sådan må det jo hedde, med de faser klubben er gået igennem), og den udvikling klubben har været igennem, har været med ham i skiftende hovedroller. Men han har undervurderet den kultur, han jo selv er en del af. Og han har undervurderet den effekt, en så stor udskiftning (og på så mange nøglepositioner) i og udenfor truppen, skaber. Det har bl.a. været et tema i denne tråd, gennem stort set hele sæsonen, at holdet er enormt skrøbeligt. For mig at se forsvandt energien simpelthen med de mange kulturbærere sidste sommer, og ingen har kunnet overtage og været medvirkende til at definere nye mål, og samle alle på og omkring holdet, omkring dette mål. I den forbindelse er det ikke underligt, at konceptet er væk, at spillerne ligner herreløse hunde, og at hverken den ene eller den anden træner, har kunnet få banket noget liv og idé ind i spillet. Jeg har svært ved at se problemerne blive løst gennem the usual suspects, såsom en ny træner, et par nye spillere osv. Jeg tror der skal en mindre revolution til. Ikke at man nødvendigvis skal kaste eks. 4-4-2 som klubbens formation på møddingen, men slet og ret vende hele møget på hovedet, og kigge på, om der er andre måder at gøre tingene på. Hvordan der scoutes, hvilken profil de forskellige spillere og trænere har osv.
Skrevet af Mr. Spock
Der skal i hvert fald ske noget gennemgribende på midten. Det her fortsætter sålænge de to centrale midtbanepladser skal fordeles mellem TK, Grindheim og Claudemir, og jeg er ikke overbevist om Delaney kan gøre skidemeget ved det heller. En svag back eller en svag wing kan der kompenseres for, men en svag central midtbane påvirker alle kæder og ødelægger både opspillet og presspillet. Skulle FCN snuble mod Horsens og FCK mod forventning slå Silkeborg, så vil det her hold, uændret, få pinligt bøllebank i en CL-gruppe.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Bløde babser
Hvor er der en fremtid i den trup vi har nu?

Altså spillere som vi tror på kan være med til at spille FCK i EC kampe efter vinterpausen mm.

Oviedo er jo stort set det eneste lovende nye blod der er kommet op længe og han har kontraktudløb om et år.
En del af de prøvede navne der spillede sølvet hjem er på vej nedad bakke i FCK regi og en del af truppen er bare middelmådig.

Lige nu håber jeg NCH og Jens Ørgaard planlægger en mindre revolution som tilbage i 2005.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Matias
Det håber jeg også på. Eller, nok en der er større end i 2005, for både en ny træner og en ny sportsdirektør skal indsættes. Dertil kommer spillertruppen, der i den grad trænger til udskiftning.
Skrevet af Nicodemus
Det ville nok først og fremmest være en god ide på nuværende tidspunkt at gå væk fra det koncept som CV så stædigt har holdt fast i, så længe vi ikke har en boldbesiddende central midtbane.

mathias du har ret i meget af hvad du skriver, men du går helt galt i byen mht. koncept.

FCK (CV) kører efter det samme koncept som under Ståle, forskellen er bare at vores modstandere er fuldstændig klar over dette, og derfor går hvad de kan for at presse den centrale midtbane som skal lave sideskiftene, så der kan opstå overtalssituationer på fløjene!

Vores problem er spillemæssigt at det gamle koncept ikke virker pt. med den trup der er til rådighed! Og det falder tilbage på CV.

At konceptet ikke fungerer i kampene, falder tilbage på manglerne i spillertruppen (inkl kulturbærere og ledere).
Manglende lyst til at forlade konceptet, skyldes CV men også den stålsatte tro på egne evner, som FCK er bygget op efter.

Det virkede for Ståle, hvis CV kaster håndklædet i ringen nu, går han imod en af de mest indgroede personlige træk ved ham, Don Ø og Ståle.

Et kvikt hoved vil måske pointere at det pt. ikke går så godt for Don Ø og Ståle udi samme personlige træk... så skal vi sadle om?

Skal FCK forblive ved konceptet med overtalssituationer på fløjene via dominans på den centrale midtbane, eller skal vi gøre som Roland gjorde. Tilpasse spillestilen efter modstanderen, indtil truppen er stærk nok!
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
Skrevet af Matias
Når der tales om manglende koncept, menes der ikke, at hverken trænere eller spillere er klar over, hvad udgangspunktet er. Der menes derimod, at konceptet - som alle i og omkring (herunder tilhængere, modstandere, presse osv.) FCK - kender, ikke er overført til spillet. Der påpeges derfor ikke et manglende udgangspunkt, men en manglende integration. Som jeg skrev tidligere, tror jeg ikke nødvendigvis det er et opgør med formation, aftaler, defensiv basis eller noget helt fjerde, der kræves - men derimod et opgør med den måde, der arbejdes med samme elementer på.

Mit navn er uden t. Det må du kunne se, til venstre for mine indlæg.
Skrevet af Matias
Det sagt har du naturligvis ret i, at havde vi haft bedre spillere til rådighed, kunne det formentlig ses på tabellen. Havde vi haft en bedre træner, kunne det formodentlig også, og sådan kan vi blive ved.
Skrevet af Nicodemus
Matias:
Der menes derimod, at konceptet - som alle i og omkring (herunder tilhængere, modstandere, presse osv.) FCK - kender, ikke er overført til spillet.Der påpeges derfor ikke et manglende udgangspunkt, men en manglende integration.

Det jeg påpeger, er at du tager fejl på det punkt! Modstanderne har blot (med simple midler) forhindret konceptet i at fungere på banen, da vigtigheden af den centralemidtbanes evne til at fordele bolden hurtigere videre til fløjene ikke har været tilstede, samtidig med at forsvarsmæssigt, så har samtlige modstandere afluret, hvordan man dæmmer op for vores overlap.
I virkeligheden er det ikke så svært for modstanderne, at sørge for at backen aldrig kommer til at stå alene imod midtbanefløjen og backen, da det kræver pres på afleveringen til fløjen eller opbakning fra en central midtbanespiller.

FCK har ikke formået at flytte bolden hurtig nok rundt, specielt Claudemir er en skygge af sig selv, if.t. sidste sæsons spilforståelse og hastighed hvormed fløjene bliver fodret.
Når tempoet er for langsomt, kan der ikke opstå overtalssituationer på fløjene, hvilket er en meget stor del af spilkonceptet.
Så spørgsmålet er, skal der ændres på konceptet, eller skal der optimeres i truppen, således at hastigheden bliver sat op, så modstanderne igen ikke kan følge med.

Mit navn er uden t. Det må du kunne se, til venstre for mine indlæg.

Ok "Mahias"... det er en gammel vane... beklager! intet personligt.
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
annonce
0