Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Gaggen25
Gad vide hvor ofte et mesterholdet på en sæson går fra at vinde over en "konkurrent" med 42 point, til næste sæson at smide mesterskabet til dem? Mindes ikke at det er noget jeg har set ofte. Altså antaget at rigmænd der køber et hold på et år ikke tæller med. FCN har vel ikke brugt nogle transferpenge de sidste to vinduer, så vidt jeg ved. Det er hvertfald noget man godt kan få lidt opkastfornemmelser over i ny og næ.
123
Skrevet af amorbavian
Er det rigtigt (det lyder sandsynligt), at det gylle CV lukkede ud efter kampen på heden bl.a. handlede om, at det jo også var for dårligt, at DBU lægger pokalkampen så tæt på sæsonafslutningen og, at Stjerne ikke engang var mødt op til pokalen, og det er for dårligt og bla bla bla?
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af Svoger
Er det rigtigt (det lyder sandsynligt), at det gylle CV lukkede ud efter kampen på heden bl.a. handlede om, at det jo også var for dårligt, at DBU lægger pokalkampen så tæt på sæsonafslutningen og, at Stjerne ikke engang var mødt op til pokalen, og det er for dårligt og bla bla bla?

Han var åbenbart ikke mødt op til pressemødet forud for pokalfinalen, og man havde lagt EM-trup udtagelsen nærmest oven i pokalfinalen. En ordentlig omgang gylle, ja.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Gaggen25
Mht. fyringen af roland synes jeg egentlig det var en god beslutning. Roland havde ikke den trænerprofil man skal have i FCK. Ansættelsen af ham var da naturligvis en katastrofe, men det havde været endnu værre, tror jeg, hvis man havde fortsat med ham. Den største fadæse var ansættelsen af CV som chef. Man havde halvdelen af december, frem til marts til at finde en afløser. Mon ikke FCK kunne have lokket et væld af navne til? Jeg tror mulighederne var der, men at CV hellere selv ville styre showet. Nu står vi med en andenplads, Ingen sportsdirektær, en elendig træner, samt en spillertrup der har underpræsteret helt vanvittigt, og skal forstærkes af den sportsdirektør der ikke er der. Det bliver en lækker sommerferie! Paaaause. Noot.
123
Skrevet af Rogosjin
Gad vide hvor ofte et mesterholdet på en sæson går fra at vinde over en "konkurrent" med 42 point, til næste sæson at smide mesterskabet til dem?


Det er aldrig sket før i Danmark, og det er det sådan set heller ikke endnu, selvom man dog må forvente at det blot er en formsag.

Detsværre er det jo ligesom med ikke færdigbehandlede lovforslag når folketingsåret løber ud, man kan ikke bare overføre det til næste år, men må starte med en ren tavle. (Der er en udbredt mangel på politikmetafore i fodbold)
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Gaggen25
Ikke desto mindre bygger FCK videre på det hold vi havde sidste år, og FCN bygger ligeledes videre. Det er jo ikke fordi alle starter fra scratch og skal "drafte" et nyt hold til næste sæson. Derfor er det en skændsel, efter min mening, at de to hold indbyrdes har forvaltet deres overgang fra sidste sæson til denne sæson med så stor forskel. Jovist vi har skiftet meget ud, men det er så ringe en undskyldning fra ledelsen. Det MÅ kunne gøres bedre. Vi ender med 15-18 point mindre end sidste år, i en liga der som jeg ser det er LANGT nemmere end sidste år. Lyngby, OB og BIF´s deroute samt HB køges ankomst gør at det er vanvittigt at man kan få så lidt point i forhold til sidste år. Når vi står hvor vi gør idag er det selvfølgelig logisk at vi er endt hvor vi er. En fejlagtig træneransættelse, en lang række elendige transfers, en trænerfyring fulgt op af en idiotisk ansættelse af sportsdirektøren; Man kunne vel næppe have begået ret mange flere fejl?
123
Skrevet af Chuck
Det er aldrig sket før i Danmark, og det er det sådan set heller ikke endnu, selvom man dog må forvente at det blot er en formsag.


Formsag og formsag - Jeg medgiver, at det ikke er impoenrende det FCK har leveret både på og udenfor banen i denne sæson, og jeg forstår den generelle vrede mod CV. Men FCN møder et temmeligt giftigt Horsens hold (Det er vel lige før at det er bedre for FCK at de møder Horsens fremfor jer i sidste runde) og i møder selv Silkeborg i Parken. I mine øjne er der mindst 50% sandsynlighed for at i løber med det mesterskab.
BIF - Gør krise til en højere kunstart! Også der er vi Danmarks bedste... Ved læsning af BIF-nyheder kan følgende med fordel afspilles: http://www.youtube.com/watch?v=MK6TXMsvgQg Lockhart indtil 3. august 2011
Skrevet af elendil
Det var muligvis 50/50 hvis vi kunne forventes at vinde at Parken.
fck-medløber.
Skrevet af Matias
FCN kørte Horsens over (som var meget heldige med, kun at tabe 0-2 hjemme i Horsens), sidst de to hold mødtes tidligere på foråret, hvilket affødte flere reaktioner fra Horsenslejren gående på, at FCN er rækkens absolut bedste hold. Jeg vil sige (til mine med-FCK´ere), som jeg sagde i vinters: Foren jer med tanken om, at FCN bliver mestre. For det bliver de i morgen.
Skrevet af Harry Hotspur
Mht. de 42 point, så var det år HB Køge vandt mesterskabet og rykkede ned året blot 26 point mindre.

Men det værste er jo at I teorien er det her, det nemmeste mesterskab FCK kunne have vundet. De sidste 3 års nummer 2 og 3; OB og BIF konkurrerer jo om hvem der bliver nummer 9.

En ting at holde med FCK i de mørke 90er år, men nu først at se sådan et mesterhold tabt på gulvet i sommers og derefter se det brændt i januar er fandeme for trist.

Skrevet af Mr. Spock
Gad vide hvor ofte et mesterholdet på en sæson går fra at vinde over en "konkurrent" med 42 point, til næste sæson at smide mesterskabet til dem?


Kvist tog stabiliteten og kontrollen på midten med sig til tyskland, Antonsson har efterladt et mindre stabilt forsvar, Pospechs afløser er OK men scorer ikke de mål Pospech altid stod for udover hans overnaturlige løbepensum og konstante spilbarhed, Grønkjær tog spredte genialiteter og strejf af international klasse på kanten med på pension og Ståles afløser er slet ikke blevet fundet. Det er ikke så mystisk det der er sket. Det ville være meget mærkeligt hvis nogenlunde det samme hold præsterede to sådanne sæsoner i træk, men det er ikke det samme hold.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af repos , moderator
Pospechs afløser er OK

Jeg er faktisk overrasket over niveauforskellen mellem LJ og Posh. Sidstnævntes offensive kvaliteter var uovertruffne, og i den grad savnet.

Grønkjær tog spredte genialiteter og strejf af international klasse

Det er nærmest århundrets underdrivelse. Gronk viste konsekvent international klasse i Europa, og udover hans spillemæssige kvaliteter, så bidrog han med oceaner af vilje, engagement og evne til at hive medspillerne med. Damen og Bolanos havde aldrig fået lov at dalre rundt med lad attitude med Gronk på banen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Plus at Posh generelt bare virker som en gennemført prof., som altid går fokuseret ind til opgaverne, hvorimod Lars Jacobsen - desværre også ofte - tager det hele med et kækt smil, gerne vil have noget lir og aldrig har fundet ud af, at det hele ikke kommer af sig selv i FCK. Derudover, som repos også skriver, er der milevid forskel på de tos offensive bidrag.

Jesper Grønkjær har vist sig at være nøglen til vores offensive spil. Og uden ham, mangler vi ben at gå på. Selv i hans mindre gode tider, kunne han udfordre og trække så meget opmærksomhed til sig, at det gav plads til vores andre offensive kort. Og han krævede, som repos ligeledes har skrevet, bevægelse og engagement fra sine medspillere.
Skrevet af Suusgaard
Jeg får sgu ondt i hjernen af den gennemgående inkompetence der flyder vildt i klubben på nuværende tidspunkt!
Har lige taget mig selv i at tænke: "FCN skal koncentrere sig om CHL næste år - så der napper vi mesterskabet tilbage, og der er ret stor sandsynelighed for at det også giver direkte kval næste år osv."
- Det burde kraftedeme ikke være nødvendigt! Det mesterskab skulle køres hjem i sikker stil!

Jeg krydser selvfølgelig fingre for at vi hiver den hjem imorgen - selvom det er møg ufortjent - og så skal der rulle hoveder! FC Svingdør de næste par måneder tak!
Skrevet af Mr. Spock
Ja, jeg synes nu LJ gør det nogenlunde fornuftigt offensivt i form af indlæg, overlap med Bolanos og af og til assists, og han ville ikke være et kritikpunkt hvis Posh ikke havde været der før ham, men han er bare en hylde under det Posh præsterede og man kunne godt forvente mere af en rutineret landsholdspiller med mange års PL-erfaring.

Når jeg så kampe i Parken blev jeg altid meget imponeret over hvordan Pospech konstant var spilbar og tog de offensive løb, det så man ikke nær så godt på TV.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af amorbavian
Rolig, drenge. Mit "LUCK BEARD" har fået lov til at gro i en 5-6 dage, som respekt for guderne, der skal hjælpe os i dag.
Jeg er dog lidt på den, da jeg kom til at sige, at jeg lader det gro til FCK vinder mesterskabet...hvis det ikke bliver i dag, får jeg så rimelig svært ved at komme ind i USA...
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af Burro
LJ har tre assists i denne sæson.
Kosovo je Srbija
Skrevet af Farsopoli2006
amorbavian:

så må du jo bare blive i Danmark og lege julemand i stedet....
Jeg synes, at mange på bold.dk mangler storsind og tolerance. Hvorfor skal folk tales ned til eller kaldes idioter eller vrøvlehoveder, fordi man har en mening som går imod DEM? Ingen har patent på sandheden og der bør være plads til meningsforskelle...
Skrevet af repos , moderator
@ Burro

Ja, LJ er ikke meget bevendt offensivt. Han får ofte bragt sig i gode positioner/situationer, men hans aflevering mangler alt alt for ofte addresse. Afslutte selv har han aldrig været god til heller.

Han pisser mig mere og mere af med sit selvtilfredse smil.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Blastoid
Senest mod Midtjylland er vel et godt eksempel på LJ´s manglende procenter i forhold til en Pospech fx. Han ser en helt fri N´doye inde på midten og vælger at banke den knaldhårdt ind i nossehøjde til ham, så han får en svær afslutsningmulighed. Et velovervejet chip og Doye kunne have sat indersiden på! ca. 2 min efter scorer Midtjylland. Lars er bare ikke helt skarp nok på den sidste tredjedel. Plus hans drive med bolden er heller ikke prangende!
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
annonce
0