Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Suusgaard
Speaking of NI - så svirrer der rygter om at Reading har 50 mio. til os for vores største NI-bidrager...
Jeg synes det lyder fint, det er et fornuftigt beløb for en mand der virker mæt af dansk fodbold og FCK.
Jeg er dog ikke tryg ved at overlade de penge til CV - for der skal sgu ren kvalitet ind i det her vindue. Det skylder han vel alle der har sympati for FCK efter et tabt mesterskab, tvivlsomme indkøb og pinlig opførsel i et års tid nu...
Skrevet af Plankeværket
Det lyder som en god handel. Fin økonomi for os og Damen kommer til en klub hvor han burde kunne gøre sig.

Nogen burde i øvrigt have lyttet til undertegnede og have købt Krohnen. De 18 millioner vi brugte forkert på Papa havde været ret godt brugt der.

Den lå til fucking højrebenet. Har bevist sig i suppen, tjek. Dansk landsholdsspiller, tjek. Fuckfinger til Bøf, tjek.

Ævv.
Skrevet af Matias
Han havde helt sikkert været bedre. Omvendt er jeg ret sikker på, at han er/var umulig, for FCK, at få fingrene i. Ikke kun nu, også dengang.
Skrevet af SCHAAP
Ja, også ærgerligt han kom til et så ringe Brøndby hold, omend han også har floppet et par gange. Han bliver helt sikkert et tab for Superligaen
Skrevet af Plankeværket
Tror I ikke han i sommers kan kunne være blevet købt fri for et sted mellem 10 og 15 af de lange? Og at han ville have haft været interesseret for noget der minder om Damens løn?
Skrevet af SCHAAP
Hvis FCK skulle købe Frika-Dehli, så tror jeg helt seriøst at FCK som minimum skulle fordoble det beløb, dels fordi han spiller i Brøndby og dels fordi Ajax har en klausul på ham.
Skrevet af Plankeværket
Hvilken klausul? Videresalgs eller hvordan?

Det er ret begrænset hvad Brøndby kan tillade sig at kræve, de har jo ikke råd. Jeg er ret sikker på at hvis vi havde prøvet havde det kunne lade sig gøre.

Nu kan det ikke, der er penge et sted i udlandet til ham efter de landskampe. Men han bliver stadig billig. Brøndby er (næsten) fallit og hans kontrakt udløber om et år.
Skrevet af FlotFyr-24Cm
Ajax skal have 50% af salgsprisen.
Skrevet af Bløde babser
TV2sport viser Barcakampen lige nu.
Vi er godt nok blevet en deprimerende skygge af os selv.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af quaz
Jeg så den godt, blev helt trist af det. Der er godt nok sket meget på så kort tid.
København
Skrevet af Cabra
Jeg kan ikke navnet(deraf ikke hans nuværende klub)

Men Tjekkiets højreback er fandme dygtig og med tanke på jeres succes med tjekkiske spillere og især Posh, så kunne det måske være en mulighed.
Skrevet af repos , moderator
@ Cabra

Kig to sider tilbage i tråden. Det er han nævnt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Cabra
Beklager, det havde jeg ikke set.

Slovan Liberec er i hvert fald en klub, hvor man kan lege med.

Det er som du nævner bare ikke, hvad jeres største behov er pt. Men han har satme spillet en vild slutrunde indtil videre.
Skrevet af repos , moderator
Ja, og han kan også slå et indlæg modsat vores nuværende højre back.

Vi er dog næppe i en position, hvor vi kan tiltrække spillere af den kaliber.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Hvis Greg van der Wiel bliver solgt, vil Gebre Selassie være et typisk transfertarget for Ajax. Og så kan vi (i denne sammenhæng "vi") ligeså godt glemme det.
Skrevet af Razz
Van der Wiel har dog ikke overbevist hidtil, så mon ikke Ajax får lov til at beholde ham ?
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Matias
Måske. Men én gang talent, tilsyneladende altid interessant for større klubber. Gebre Selassie kan i øvrigt sagtens, allerede nu, være på vej til en af de helt store ligaer (og altså desværre ikke hverken den hollandske eller den danske).
Skrevet af repos , moderator
Van der Wiel er vel røget i Urby Emanuelson-gryden, så stort talent er lig med fantastisk spiller. Van der Wiel vil vel knapt længere være et mærkbart savn hos Ajax.

Emanuelson endte vel også sine Ajax-dage, som mere eller mindre overflødig i startopstillingen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af quaz
Selassie var allerede nævnt som en spiller man skulle holde øje med inden slutrunden, han er helt sikkert solgt efter slutrunden. Vi har dog Lars Jacobsen, så Selassie ville slet ikke, forståeligt nok, være i overvejelserne hos CV.
København
Skrevet af Suusgaard
For hver dag der går bliver jeg mere og mere nervøs for at det bliver Johan Lange der får den trænerpost... Rygterne om forskellige trænere er døet lidt ud igen, på trods af at det er meldt ud at en ny træner er på plads inden ca. 1/7... Hvor ville det være uambitiøst med Lange...
annonce
0