Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af repos , moderator
Allsvenskan er pivringe, og der er nok gået et lys op for Kim C., da JC blev valgt fremfor ham.
Det kan jo også tænkes, at Kim C. tror så meget på sig selv, at han regner med at vippe enten Wiland eller JC af pinden. Tror det trækker forholdsvis meget at komme til FCK, og familien vil vist også gerne hjem til DK.

Det er fint, at vi sikrer os på målmandsposten, og selv om jeg aldrig har været den store beundrer af Kim C, så er det vel noget nær det bedste danske bud på en FCK-keeper.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Halil
Hvordan er det lige at en god reserve keeper kan blive afgørende for CHL kval?

Regner man med skader eller hvordan?

Får man rødt kort til Wiland i en af dem lugter det jo alligevel af gameover.


Pengene kunne sgu snildt være brugt på noget andet.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af repos , moderator
Jeg havde ikke læst artiklen, men det var oplagt.

Det er trods alt set en million gange før, at spillere skifter fast spilletid i en mindre liga ud med en mere usikker fremtid i en langt større klub i en bedre liga.

@ Halil

Regner man med skader eller hvordan?

Ind i mellem gør det ikke noget, hvis du tænker inden, du poster. Det er selvfølgelig svært, når man kører en Cabralignende kvoteordning.

Selvfølgelig skal vi da have to klassemålmænd. Det både skærper konkurrencen og sikrer en fuldgod backup. Mht. CL-kval så vil en skade til Wilnad ramme mindre hårdt nu, end hvis vi skulle kaste en uprøvet keeper i kamp. Det giver sig selv.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Halil
Jeg forstår blot ikke prioriteringen af 2 keeper posten.

Skal man tro Fck´s nye økonomiske situation, manglerne andetsteds på banen, Wilands skadeshistorik, så ville jeg prioritere anderledes.

Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Svoger
Skal man tro Fck´s nye økonomiske situation


Humlen kan meget vel ligge her.

Alle ved at PS&E har "lidt" gæld. Men ingen synes rigtigt at kende til hvordan det påvirker FCKs spillerbudget.
Der findes selvfølgelig en masse i artikelforum (og i Brøndby, tomato-potato), der VED at FCK ingen penge har, og max kan hente talenter til 2 millioner kr. i SønderjydskE.
Med tanke på at FCK-branded nok har en temmelig god værdi for PS&E, og med tanke på der er en god chance for at kvalificere sig til CL-gruppespillet, så bliver der nok ikke skåret så meget som nogen håber og andre frygter.


Oven i det, ved vi jo ikke hvad Kim Christensen har kostet, både i indkøb og i løn. Jeg er personligt ikke begejstret for ham, jeg kunne ikke se det store lys i ham. Men jeg medgiver at han da er en fin 2. målmand at have gående. Nu får vi da i det mindste en der har prøvet lidt forskelligt før, frem for et ukendt talent ala Nathan Coe.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Matias
FCK henter, tror jeg, tre spillere yderligere i dette tansfervindue. Muligvis flere, men i hvert fald tre, som alle vil være forholdsvis "store" navne.
Skrevet af nurgle
Jeg tror at fck kan sælge JC for noget mere end de har givet for Kim C. Udover det tror jeg JC har en noget højere løn end den Kim C kommer til at få. Tiderne for de kæmpe lønninger er ikke lige nu.
Så økonomisk tror jeg fck tjener rimelig godt på det her.
Skrevet af Moller
Modsat Søren Frederiksen-aftalen (ikke, at det ikke ligner et glimrende køb) indikerer denne handelt, at FCK´s økonomiske styrke ikke er svækket markant.

Som Halil påpeger ville andenmålmanden være et "nemt" sted at spare markante lønkroner. Det har man så "overskud" nok til at se bort fra alligevel.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af repos , moderator
Som Halil påpeger ville andenmålmanden være et "nemt" sted at spare markante lønkroner.

Ja, men kunne have en amatør som reservekeeper. Det er vigtigt at være stærkt besat også på den post. Da JC blev skadet i efteråret viste det sig jo ganske fornuftigt at have en god erstatning. Derfor virker det underligt, at man pludselig skulle nedprioritere keeperpladsen.

Desuden, som det nævnes, er Kim C. næppe den store udgift trods alt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Jo men alligevel. Selvom det selvfølgelig er fint for FCK, kommer det da som en overraskelse (eller, det gjorde det i hvert fald for mig (jeg havde max regnet med endnu et halvår med Rune Nilssen)), at der hentes så stort et navn til en tjans som reservekeeper.
Skrevet af repos , moderator
Ja, jeg havde heller ikke set den komme, men når muligheden var der, skal den gribes. Jeg tror ikke det er en særlig dyr løsning. Kim C. stod næppe på spring til en stor udenlandstur, og hvis familien har ønsker om DK. Med et halvt år tilbage af kontrakten, så har det sikkert været fornuftigt.

Vi har formentlig brugt et par mio. mere end et dårligere alternativ, men betryggende med et tre-årigt alternativ end en lappeløsning. Samtidig et fint sportsligt signal at sende, både internt og til konkurrenterne.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Konside
Jeg ser også dette som et tegn på et ikke syndeligt svækket transferbudget. Daniel Jensen kunne godt blive hentet hjem til midten og så en forsvarsspiller (forhåbentligvis noget nyt, ikke Gravgaard). Ellers tror jeg mere der bliver sparet gennem de såkaldte marginalspillere, der i større grad bliver talenter, hvilket egentligt også passer mig fint. Zohore og Delaney må gerne komme ind og få de sidste 20 minutter istedet for spillere som eks. TK.
I want you - to think quality
Skrevet af Københavnerdreng
jeg synes det kunne være interessent, at høre hvem folk synes ville være gode indkøb fra fck´s side? der er blevet snakket om en enkelt forsvarsspiller og 2 midtbanespillere til at dække for tabet af hutch.

jeg har selvfølgelig også 3 bud, til forsvaret tror jeg på enten kris stadsgaard fra rosenborg eller Bo svensson Borussia Mönchengladbach. 2 spillere der begge har samme klasse som zanka/antonsson.

Til midtbanen er Daniel jensen jo oplagt og jeg tror også på han vender hjem efter VM. den anden midtbane spiller jeg synes der kunne være interessent at få til klubben er Per skjelbred fra Rosenborg, han gik som et af de største norske talenter for et par år siden og vil være en spiller der kunne komme med meget offentsivt til truppen. Annan fra rosenborg vil også være en klasse spiller men her tror jeg simpelthen ikke at FCK har penge nok..
\"Mind you, I\'ve been here during the bad times too - one year we came second.\"
Skrevet af nurgle
Ud med TK og ind med 2 nye til midten. Ser helst ikke Daniel Jensen. hellere end yngre med fremtid i.
Går stadig med en drøm om Linde på ca gammel styrke.(ved godt han ikke er ung)
Som jeg har skrevet tidligere, syntes jeg at Larsson skulle ud, og evt Sølvi og Bjelland ind.
Hvis Ailton så kan sælges, ville det ikke være en skidt ide.
Tror Damen og Nord ville passe kanon sammen i angrebet.
Skrevet af Svoger
Jeg synes vi skal hente ham der Messi på en tre-årig kontrakt. Han virker som et godt upcomming talent, og jeg tror gerne Barcelona slipper ham for et par millioner - hvis vi er smarte kan vi jo leje ham ud til dem det første års tid, så han kan blive ved med at få lidt kamptræning.
Og så kan han forhåbentlig om et år komme ind på holdet, og med tiden kæmpe sig til lidt spilletid - i hvert fald de sidste 20 minutter i et par afgjorte kampe.Linderoth har ikke spillet fodbold i et halvt (eller er det et helt?) år, der er ingen chancer for at han vender tilbage til fordums styrke.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af bruger
eg synes vi skal hente ham der Messi på en tre-årig kontrakt. Han virker som et godt upcomming talent
Nah, han er for lille til topfodbold.

Er jeg for øvrigt den eneste der er noget fornærmet over at FCK ikke har købt en spiller idag? Hvad ligner det!
Skrevet af SCHAAP
Er jeg for øvrigt den eneste der er noget fornærmet over at FCK ikke har købt en spiller idag? Hvad ligner det!

Dagen er ikke omme endnu...
Skrevet af Malakh
Hvad blev der egentlig af ham der Cleyton?
"Now go do that voodoo that you do so well"
Skrevet af nurgle
Læste lige at Bergvold var forbi træningen idag. Kunne det måske være en ny mand i truppen? Er han ikke også gratis?
annonce
0