Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Suusgaard
Jeg ved godt at dette er en lidt tam ting at bringe på banen, men AAB og FCN må også stå foran salg/tab af profiler. I hvert fald mere end hvad vi gør.
I FCN har Michael Parkhurst kontraktudløb til vinter, og han forlænger højst sandsynligt ikke(bedømt på seneste udtalelser), Okore vil være et mål for mange hold sådan som han spiller for tiden - og der vil højst sandsynligt være bejlere til flere af holdets profiler når nu CHL-støvet har lagt sig.
AAB har flere gode unge spillere, som efterhånden må være på flere holds radar. Her tænker jeg især på folk som Kasper Kusk, selvfølgelig Helenius og Lasse Nielsen.

Det er en kedelig ting at bringe på banen - i know - men min pointe er, at hvor vi i højere grad måske har underpræsteret lidt, og derfor kigger på fejl og mangler på holdet - så har AAB og FCN nærmere overpræsteret, og skal derfor i større grad kæmpe for at holde på deres stamme(r) på holdet.
Skrevet af TR1986
Jeg tror ikke FCN sælger Okore i vintertransfervinduet. Så skal der ihvertfald et kæmpe bud til.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Mr. Spock
Det kunne være værre, og det er langt bedre end sidste sæson. For en måned siden da Silkeborg fik en øretæve lignede det begyndelsen til et mesterskab i cruise control, nu er vi vist bare komfortable favoritter. Vi spiller for mange uafgjorte, og med TKs præstationsboble bristet er vores problem centralt kommet til overfladen igen.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af armand
jeg kan ikke altid se logikken i FCN´s transferpolitik, eller rettere timingen i den.

Eksempelvis synes jeg jo det er direkte dumt ikke at beholde Bjelland de 6 måneder længere, til han har spillet ChL gruppespil hvor han ville tiltrække mere opmærksomhed, et større prisskilt og samtidig pynte gevaldigt på holdet.

Med det mener jeg bare, at det ville være håbløs timing at sælge Okore i vinter vinduet, men det er ikke nødvendigvis ensbetydende med at det ikke sker - for mig ser det ud som om at konceptet med at sælge ud af guldet og flaske nye op somme tider er i større fokus, end den overordnede gameplan i hvornår man gør hvad.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af maarkap
Ehm, nu blev Bjellands skifte aftalt tilbage i 2011 hvor FCN ikke havde nogen anelse om at de skulle spille Chl gruppespil.

"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af repos , moderator
Ja, Bjelland blev netop solgt inden.

Okore forsvinder formentlig til vinter. Han er brandvarm i forbindelse med CL, og FCN skal selvfølgelig smede medens jernet er varmt, og der skal nok komme masser af tilbud.

Mht. kampen mod Stuttgart, så undrer det, at man i studiet efterfølgende snakkede om de store chancer til os. Vi havde et par farlige situationer, som ikke blev afviklet ordentligt.
Ser man på statistikken, så havde vi ikke et eneste skud på mål, og faktisk blev vi kun noteret for en afslutning, hvilket var et blokeret halvhjertet forsøg fra 20 meters afstand. På den baggrund var uafgjort mere end godkendt.

Vi skal vinde i Horsens, men det vanskeligt. Vi må og skal holde fokus på Suppen frem mod vinterpausen, især når vi har både AaB og FCN hjemme, så skal det udnyttes, så der kommer ro på. Midtbanen skriger på forstærkning, hvis målet skal være at blande sig internationalt.

I øvrigt vil jeg gerne fremhæve vores midterforsvar, der både i Bukarest og Stuttgart har holdt højt niveau. Stadsgaard er virkelig vokset, og han har bidraget med lige netop det, jeg forventede, da man hentede ham. Han er hurtig, forudseende og god i duellerne, og vinder en god portion i luften også. Hans attitude har manglet, men nu han får fast spilletid, så har han ramt niveauet. Det er lovende og afgørende, og Ragnar er vokset sammen med ham.
Ærgeligt for Sölvi, men han har haft sine chancer i denne sæson, og ikke grebet nogle af dem.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Matias
Det er selvfølgelig altid godt at kunne sætte tre point ind på kontoen, men kan vi gøre det på mandag, har det yderligere den effekt, at det giver ro et par runder frem, og sætter samtidig begge nærmeste forfølgere under større pres. Jeg tvivler dog lidt på, at det kommer til at ske. Vi fik 1-1 derovre for fire runder siden, i en kamp vi bestemt ikke imponerede i. Det kunne sagtens blive udfaldet igen. Det er jo ikke ligefrem sådan, at vi har imponeret siden.
Skrevet af Mr. Spock
Ærgeligt for Sölvi, men han har haft sine chancer i denne sæson, og ikke grebet nogle af dem.


MJ står også i en lidt svær situation. Han havde sikkert ikke regnet med at ende som reserve og vel egentlig sidst i køen af midtstopperne.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af repos , moderator
Det er betingelserne. Forsvaret ser ud til at være stabiliseret, og det er ensbetydende med, at Kris og Ragnar skal spille hver gang. Det er så vigtigt, at denne del fungerer især set med internationale briller. At vi har et par kompetente reserver i form af Sölvi og MJ gør kun situationen mere betryggende.

Defensiven er således på plads, og næste projekt må være midtbanen, hvor vi i den grad skriger på forstærkning. Claudemir har jeg mistet troen på forlængst. Hans indstilling har skuffet, og uanset hvor meget han efterfølgende har beklaget etc., så er han åbenbart ikke disponeret for at forvalte sin metier tilstrækkeligt professionelt, og derfor må og skal han væk. Det bør være muligt sælge ham.

Vi skal have en ordentlig boks-til-boksspiller, hvilket vi tidligere har haft med stor succes. Det skal være typer som Peter Nielsen eller Bjarne Goldbæk, som begge fungerede godt i netop den rolle.
Jeg aner ikke, hvad der løber rundt af emner, men jeg er heller ikke scout i FCK. Problemet er, at uduelige Lars Højer formentlig heller ikke har den fjerneste idé heller.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af armand
;>
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Il_Preferito
FCK´s Facebook melder Wiland formentlig er ude resten af året. Det er det jeg vil kalde en ret dårlig nyhed.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Sir , moderator
FCKs hjemmeside siger det samme
Dette er en signatur.
Skrevet af elendil
Av. Så skal offensiven nok til at oppe sig lidt.
fck-medløber.
Skrevet af SoerenDKK
Ja, det er godt nok dårligt nyt. Kim C er en udmærket målmand, men Wilands niveau har han ikke vist, de gange han har været på banen.

Skal blive spændende at se om Busk får en kamp eller to nu, og hvor han står henne.
https://enywulandari.files.wordpress.com/2014/11/lippi1.jpg
Skrevet af Matias
Pierre Bengtsson for fanden. Edderman´me skidt at miste den, mens 5-6 af ens holdkammerater er fanget på linje med eller foran bolden.
Skrevet af Mr. Spock
Godt Jude er uskarp, ellers havde kampen næsten været færdig nu.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Matias
Der var straffe der, så det ud til.
Skrevet af Peete
FFS Kim Christensen...
Todi Jónsson, bedste FCK-angriber nogensinde. Ham & Zuma udgjorde det perfekte makkerpar. Fan af: FC København - siden 1998 Manchester United FC - siden 1998 Sympatiserer med: Real Madrid CF - siden 2003 Juventus FC - siden 2010
Skrevet af amorbavian
Flot, Kim.

Er der overhovedet en grund til at han spiller?
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af Matias
Grimt. Pissegrimt.
annonce
0