Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af bruger
Tænker man på vores bud i slutningen af sidste transfervinde på Juelsgaard, så tvivler jeg stærkt på at CV, føler vi har en solid situation på Venstrebacken.
Det er nu nok ikke fordi han - eller Jacobs - er utilfreds med Bengtsson på nogen måde. Men er han ude med skade eller karantæne, er der langt til den næste på pladsen.

CV gav et bud som FCM fandt var for lavt, men som jeg mente ramte meget godt. Havde de accepteret, var det sikkert et OK handel. Havde vi budt op, var det blevet for dyrt. Og heldigvis er efteråret gået uden alvorlige afbræk i Bengtssons indsats.
Jeg kan bare huske at de gange jeg har set Lumb, virker han som en boldsikker back med en del speed i fødderne.
Ja, det hører man om ham. Jeg har aldrig set det.
Når han er på fri-transfer vil det jo være muligt at tage chancen og så som minimum få en backup, uden den alle største omkostning og i bedste fald, få en forbedring.
Han ville optage en plads i truppen og stå i vejen for bedre bud.

Jeg er f.eks. overbevist om at Casper Højer rykkes op i truppen nu eller i løbet af foråret. Han har trænet med en del gange og været udtaget en eller et par gange.
Skrevet af Saint

Jeg er f.eks. overbevist om at Casper Højer rykkes op i truppen nu eller i løbet af foråret. Han har trænet med en del gange og været udtaget en eller et par gange.


Det selvfølgelig en mulighed, men spørgsmålet er så mere om Højer har været med pågrund af mangle af bedre på venstrebacken eller fordi man mener han er god nok.
Men grunden til jeg skriver om Lumb, er mest af alt fordi der bør ske noget på den venstreback, jeg er heller ikke selv skråsikkert på Lumbs niveau er godt nok.
(...)
Skrevet af Mr. Spock
Det virker som om, at vi har et godt stykke at gå endnu.


Kvalitet er trods alt vigtigere end kvantitet - Cornelius, Amankwaa og Remmer har alle kunnet gå ind og spille med på DKs bedste hold. Jeg vil ikke bytte med nogen af BIFs jævnaldrende. Men det ville da være rart at kunne være med antalsmæssigt også.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af pryds
Mr.Spock

Du kan ikke sammenligene talenter ud fra 1 hodet, hos Brøndby er der ikke en de unge kan læne sig op af, det er der i FCK, så ingen ved hvordan Brøndbys talenter ville udvikle sig på FCK´s 1 hold og omvendt? jeg tro det har en kæmpe betydning.
Skrevet af bruger
Intet kunne være mere ligegyldigt end antallet af spillere der får ungdomslandskampe. Jeg håber (og tror temmelig meget) at det rager FCKs trænerstab langsomt.

Divisionerne er oversået med spillere der har fået ungdomslandskampe og været "store talenter", heraf en imponerende mængde fra BIF. Det afgørende er om man kan give dem en ordentlig personlig udvikling, hvilket nok mere er det som de prøver på i SoE.
Skrevet af Imperator
http://fck.dk/foersteholdet/spillere

Er det ikke noget nyt at nicolai jørgensen er blevet rykket ned på venstrekanten på hjemmesiden?
Skrevet af JuveFella
Det er vel ikke lige Lumb og Juelsgaard der er interesante for FCK, det vil være mere oplagt ikke at købe for meget, men prøve finde en der kan spille begge steder i venstre side, det burde være muligt. Så vil der ikke være for man skulle spille ind igen.
Skrevet af repos , moderator
Absalonsen havde jo allerede bevist i OB, at han ikke var helt ekseptionel i superligaen og ingen af dem har haft noget når lige så stor succes som Lumb i ligaen.

Du husker forkert. Absalonsen fik sit Superligagennembrud hos OB, og kom derigennem ind i landsholdsvarmen. Det var derfor også ventet, at han ville skifte til en udenlandsk klub. Istedet hapsede vi ham, og det kom der ikke noget godt ud af.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Plankeværket
Umiddelbart virker det tosset at kigge på forsvaret lige nu. Højer skal op, og så er backsituationen løst og vi har 8 spillere til 8 pladser.
Hvis Sølvi ryger, mangler vi måske en udviklingsspiller som 4 valg i centerforsvaret.

Jeg håber inderligt at vores scouts og sportslige ledelse udelukkende kigger på den centrale midtbane, og afhængigt at Bolanos situation en højre kant.


Edit: Absa, Johnny og Bergvold er skoleeksempler på at dansk ligalandsholds klasse ikke er nok til os. Nej tak til Lumb af masser af årsager.
Jeg er stdig lun på Albæk eller Sloth i stedet for Grinde. De ligner potentiale til noget særligt.
Skrevet af Imperator
Remmer og Jacobsen synes jeg er fint til højresiden.
Michael Jakobsen kan spille venstreback, og bliver alligevel kun brugt som indskiftningsspiler.
Jeg synes ikke der er nogen grund til at pille ved forsvaret i denne omgang, medmindre der render et passende talent rundt i School of Excellence..

Al min fokus er ihvertfald på midtbanen det her vindue..
Skrevet af bruger
Danny har spillet 45 ungdomslandskampe: http://www.dbu.dk/landsh…ayerid=6764
Skrevet af bruger
Du ser måske på truppen til kampen mod Tyrkiet den 14. november. Måske ville man spare ham lidt fordi han spillede for FCK den 11. (og igen den 18.).
Skrevet af armand
Lumb ligner en typisk FCK signing og tilmed på en plads, hvor der tidligere har været interesse.

Det ville undre mig meget, hvis ikke CV havde kontakt til ham.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Svoger
Absalonsen havde jo allerede bevist i OB, at han ikke var helt ekseptionel i superligaen og ingen af dem har haft noget når lige så stor succes som Lumb i ligaen.

Du husker forkert. Absalonsen fik sit Superligagennembrud hos OB, og kom derigennem ind i landsholdsvarmen. Det var derfor også ventet, at han ville skifte til en udenlandsk klub. Istedet hapsede vi ham, og det kom der ikke noget godt ud af.

Absalonsens udvikling tog en sær drejning. Jeg er enig med oprindelige indlæg så langt, at han i en periode for OB var rigtigt god, og viste særdeles lovende takter. Han faldt dog noget i niveau, så vidt jeg husker det sidste 1-1½ år for OB - her var han ikke ekseptionel, hvilket også må være grunden til, at han ikke røg udenlands. Om der var skader involveret, som det fx var tilfældet med Vingaard, erindrer jeg dog ikke.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af bruger
Lumb ligner en typisk FCK signing
Altså en spiller der har floppet alle steder han har spillet siden Danmark er en typisk FCK-signing? Seriøst?
Skrevet af Hjaelmen
Absalonsen var vel skadet stort set hele sin sidste sæson hos OB og startede også sin karriere hos os med en skade.

FCK tog et gamble med at signe en skadet spiller, på en fri transfer, som så viste sig ikke at kunne ramme sit niveau fra får skaden.

http://www.sporten.dk/su…er-ny-skade
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Skrevet af Mr. Spock
Er jeg den eneste der stadig godt kan lide Bengtsson? Lidt svingende men generelt god nok til pladsen. Han er vel også en bitte smule ramt af rotationen på pladsen lige foran ham (Vingaard/Delaney/Gislason/NJ) - et problem LJ ikke rigtig har haft i det omfang på den anden back.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Imperator
^^ Enig.. og han er kun 24, så det er jo langt fra sikkert at han er færdig med at udvikle sig..
Skrevet af Plankeværket
Bengtsson er "ok". Der er plads til forbedring, men det kunne også være meget værre. Og i den nuværende trup er det meget værre mange steder.
Den centrale midtbane har 2 brugbare rotationsspillere og et godt talent, samt en nulbon, til 2 pladser.
Vi har 2 gode kantspillere, til 2 pladser, islændingen er ok, vingaard er lort. Vi har kun 3 brugbare angribere til 2 pladser.

Jeg kan slet ikke begribe hvorfor folk fikserer på venstre back, bare fordi der render en rundt derude. Det er jo hverken FM eller QPR det her. Det er FCK. Vi må og skal være klogere. At man så godt kan frygte CV ikke er det er en anden sag.
Skrevet af Imperator
Min største bekymring er at CV stadig lader til at have tiltro til Claudemir..
Har ikke set en eneste udtalelse hvor han åbner op for et salg, eller giver udtryk for Claudemir ikke opfylder forventningerne..
Hvis han stadig er en del af planen, så har jeg svært ved at se hvordan situationen på midtbanen kan forbedres nævneværdigt, udover man måske kan sælge ud af flopsene.. En god defensiv midt ville være fint, men den opgave tror jeg godt delaney kan løse..
Synes virkeligt der mangler noget vision og kreativitet inde midt i banen..

Er iøvrigt enig med din udlægning af midtbanesituationen, plankeværket, men kan det ikke tænkes at Touhtouh skal være garderingen for Jørgensen på venstrekanten? Slutter hans lejeophold ikke nu her..
annonce
0