Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af No17
Jeg synes det er god stil af Liverpool-fans at de ikke krævede Rodgers ud på trods af én dårlig sæson, hvor man tabte til Oldham og sluttede bag Everton.

Hver gang Man United eller Arsenal taber en kamp disse tider er det jo straks: Moyes Out eller Wenger Out.

Derfor kan man godt unde dem noget succes.
\"Soldado makes me realise i wasn\'t that sh*t\" - Gary Lineker
Skrevet af CFCHackney
Haha!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Ferguson41
@No17

Jeg har nu oplevet Liverpool-tilhængere, der langt fra var tilfredse med Rodgers i sidste sæson, så det passer ikke. Ellers kunne man i Liverpools tilfælde læne sig opad, at udgangspunktet for Rodgers var en 8. plads efter Dalglish, så man havde ikke det store at tabe ved at køre videre med Rodgers modsat med Moyes, som er ved at lave et fald fra toppen på rekordtid. Lige p.t. tangerer vi Blackburns fald fra mesterskab til 7. plads i 95/96.

Ang. Wenger er det meget naturligt, at man som fan af Englands tredje mest vindende klub, ikke er tilfreds med otte sæsoner i træk uden en titel, det er alt for lang tid. Man må dog give Wenger, at der er blevet solgt voldsomt ud de senere år, og alligevel har han skaffet CL-bold hver gang, det er mere end hvad man kan sige om Moyes, der overtog et mesterhold, hvor ingen blev solgt, og alligevel nu ligger under Tottenham og f**king Everton.
Skrevet af Ferguson41
Nå, FA er da ikke helt ubrugelige.

http://www.dailymail.co.…ked-FA.html
Skrevet af GN2
Sagen var jo også, at Pool-fans i løbet af sidste sæson kunne mane til tålmodighed med henvisning til ´projektet´. I Rodgers hentede man en manager, der ønskede at implementere en spillestil som lå et pænt stykke fra, hvad man havde praktiseret i årene inden hans ankomst. Særligt i Benitez´ og Hodgsons tilfælde. Selvom det til tider kunne virke som en for stor mundfuld for en uprøvet manager på det niveau, var det alligevel muligt at konstatere at spillerne blev mere og mere komfortable med hans system, som sæsonen skred frem. Med udgangspunkt i Pools sidste sæson, kunne man måske ikke have forventet en så god sæson som indeværende, men man kunne trods alt forvente fremgang og et seriøst bud på 4.-pladsen.

I Moyes´ tilfælde har der vist sig ikke at være et sådant projekt at henvise til. Han har overtaget en bedre spillertrup end Rodgers gjorde, og alligevel er det efter ca. 9-måneder stadig umuligt at se hans idéer implementeret på banen - det kan blot konstateres, at det er noget med en hulens masse indlæg og ellers en rådvildhed, som blot er blevet værre sæsonen igennem.

Jeg tror de fleste af os der følger klubben, var helt klar på at SAF´s afløser nødvendigvis skulle bruge tid på at implementere sine egne idéer, særligt fordi den overtagede spillertrup helt klart har sine mangler. Kimen til problemet ligger blot i, at disse idéer ikke synes at bide sig fast hos spillerne. Når det stadig, og med meget få undtagelser, kommer til udtryk 29-kampe inde i sæsonen, må der nødvendigvis være en stor, fed pegefinger, som peger tilbage på trænerteamet.
20
Skrevet af Acheron 3
Moyes ligner og agerer pt. også som en mand, der ikke aner sine levende råd. Jeg tror at når/hvis han får sparket vil det være en kæmpe lettelse for ham.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af No17
"Ang. Wenger er det meget naturligt, at man som fan af Englands tredje mest vindende klub, ikke er tilfreds med otte sæsoner i træk uden en titel, det er alt for lang tid. Man må dog give Wenger, at der er blevet solgt voldsomt ud de senere år, og alligevel har han skaffet CL-bold hver gang, det er mere end hvad man kan sige om Moyes, der overtog et mesterhold, hvor ingen blev solgt, og alligevel nu ligger under Tottenham og f**king Everton."

Liverpool har vel ikke vundet et kæmpe trofæ siden 2005. De er en større klub end Arsenal, burde de ikke være mindst lige så utilfredse?
\"Soldado makes me realise i wasn\'t that sh*t\" - Gary Lineker
Skrevet af andib
Men er der ikke bred enighed om, at det kunne være fint med et Liverpool mesterskab, frem for at det havner hos åndsfattige Chelsea eller City? Hva Pref?
Skulle det ikke blive Liverpool, så Arsenal any day
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Geddar , moderator
@No17

Det der med nuancerne bliver aldrig rigtigt dig, gør det?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Goikoetxea
Dont go there Geddar.
Wise Men Say...
Skrevet af Ferguson41
@No17

Liverpool har vundet FA Cuppen i 2006 og Liga Cuppen i 2012, siden den CL-sejr. Desuden har Liverpool haft fire forskellige managers siden 2005, så det kan ikke sammenlignes med Wengers enevælde i samme periode.
Skrevet af Mercenary
No17 regner ikke FA-cuppen for noget.
Lose all to save a little
Skrevet af Ferguson41
Jamen så har Arsenal jo ikke vundet noget i 10 år lige pludselig.
Skrevet af Il_Preferito
Hvis du spørger 17, så tror jeg ikke Arsenal har vundet noget nogensinde.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af No17
Pokalturneringer er fint, men jeg går mest op i CL og PL.
\"Soldado makes me realise i wasn\'t that sh*t\" - Gary Lineker
Skrevet af Bosse1983
En praktisk, omend historieløs tilgang. Af internationale turneringer anerkender jeg kun Emirates Cup, hvor vi vist har historien på vores side og rent engelsk, er det kun Keown´s Testimonial som tæller. Nogen fik tørt på, så hvad er der at indvende?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Hænning
Interessant hvordan folks antipati imod andre hold falder, og hvordan den antipati bliver præget af en hel masse forskellige faktorer. Jeg håber for alt i verden ikke at Chelsea vinder noget som helst. Og det vil jeg aldrig gøre så længe Mourinho er træner. Jeg kender ikke en træner jeg har sværere ved at udstå end Mourinho, og det hjælper da heller ikke at hans Chelsea altid vinder over Arsenal, og så er Chelsea også en rival til Arsenal.

Når det er sagt, så kunne jeg dog godt finde en hvis sympati for den måde hvor på Ancelotti´s Chelsea spillede på. Det var et forbandet fortjent mesterskab Ancelotti vandt hans første år. Ancelotti er i det hele taget en skikkelse jeg savner på de britiske øer. Han virkede ærlig og ikke indstillet på at give gud og hver mand skylden for nederlag, som det ellers var kutyme blandt trænerne i topklubberne på daværende tidspunkt.

Jeg er lidt ligeglad om Liverpool eller Man City vinder, men hælder nok til sidstnævnte mest af alt pga. Sturridge. Jeg kan ikke udstå den forbandede dans, hans egocentrede spillestil og nu også hans diveri.

Fælles for både Liverpool og Man City er dog at de fortjener et mesterskab, fordi de begge spiller en form for fodbold der klæder ligaen, og i det hele taget er et par underholdende hold at følge i min optik.
KROENKE RAUS!
Skrevet af No17
Ancelotti er en dygtig træner. Men hans præstationer i CL med Chelsea var ikke så gode.
\"Soldado makes me realise i wasn\'t that sh*t\" - Gary Lineker
Skrevet af Mr. Spock
Jeg ventede bare på at No 17 skulle entre diskussionen med et Arsenal-diss understøttet af et lidt skævt og overforsimplet argument :)

Man skal ikke altid forklare had, bare lad det flyde, naturligt og uhindret.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Bosse1983
Ancelotti er en dygtig træner. Men hans præstationer i CL med Chelsea var ikke så gode.

Sagt af en fyr der af oplagte årsager vægter internationalt fodbold over engelsk, når det er belejligt, naturligvis.

Elendige Ancelotti tabte, hvis min hukommelse ikke svigter mig, til de senere mestre, Inter, i sin føste sæson og i næste til Uniteds finalister og engelske mestre. Men hey, nuancer er overvurderet.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
annonce
0