Snak

Mere indhold efter annoncen

PL Tråden - Den årlige PL karaktergivning..

Skrevet af The-Game
lør 29. jul 2006
Verdens bedste liga starter igen den 19 August.
Jeg så der var en Serie A tråd, så der må naturligvis også være en PL tråd.. eller hvad ?
Skrevet af Kramer
Udemærket tiltag.

Kan passende starte tråden med at opfordre folk til at komme med deres tips på, hvordan slutstillingen i årets turnering bliver, ved at komme med deres tips i denne tråd. Jeg vil så lave den klassiske opgørelse, når sæsonen er forbi.
Skrevet af Gooner
Har du lavet den klassiske opgørelse i år?
Skrevet af Kramer
Ja, det er da længe siden. Fik du ikke den med ? Mener du sluttede på en 2. plads efter Old T. hvis jeg ikke tager fejl?
Skrevet af Gooner
Nøøh, den har jeg ikke set.

Jeg så en stillng fra februar.. hvor OT var langt væk fra toppen iøvrigt.

Men hvis jeg kun blev nummer 2 er det ligemeget.

Det må være Fat Bastard der vandt, han er langt foran der.

He ate the babies.
Skrevet af Kramer
Nåh, så var det ikke ham. Det havde vi sikkert ikke hørt enden af alligevel. Tror måske i stedet at det var Fattie der vandt. Han havde mange af de 10 øverste rigtigt.

Nåh, men for lige at gentage: Tip slutstillingen i Premier League i denne tråd og vind håneretten i maj måned næste år.
Skrevet af Gooner
Jeg venter til vi er tættere på sæsonstart.


"Mr. English colonel telling me to lose weight... Oh I´m a hard case he says! Well I ate a baby!"
Skrevet af dwight yorke
Tror desværre at Chelsea tager titlen igen i år, men håber stærkt på man united kan tage mesterskabs kampen op i år. Synes dog ikke at de ligner et hold der seriøst kan tage kampen op med chelsea,selvom købet af carrick nok skal få midtbanen til at fungere bedre. Det store spørgsmål er om christano ronaldo kan klare presset på udebane i år, da han uden tvivl vil føle den engelske vrede og blive virkelig hadet og buhet ud i hver eneste udekamp.


mit bud på en top 3.

chelsea
manchester united
arsenal
Anders bjergaard: Vi har et lige så stærkt hold som fck. tsk tsk god joke.
Skrevet af Hansen86
Når du skriver verdens stærkeste liga, mener du så at de 4½ gode hold i ligaen gør den stærk?

Den spanske liga må da være bedre når de sætter sig på de europæriske ligaer, og det er også en meget bredere top i spanien end der er i England. Men måske er det bare mig der synes at den spanske er en stærkere liga.

Men her er mit bud på en top 5.

Chelski
Man utd
Arsenal
Pool
Spurs
Skrevet af Britz
Her er mit bud på slutstillingen i Premier League 2006/2007:


Top 3


1. Chelsea
Førstepladsen synes i denne sæson mere oplagt end nogensinde. De har forstærket sig kraftigt, mens resten af konkurrenterne har mistet profiler og samtidig ikke forstærket sig markant. Bredden hos Chelsea er i vanlig stil skræmmende.

2. Liverpool
Liverpool skal bygge på sidste sæson og har derfor skaffet sig af med fiaskoer som Cisse og i stedet anskaffet sig en giftig herre i form af Bellamy. Fornuftigt køb, som kan vise sig at være et stort hit sammen med tårnhøje Crouch. Samtidig har de endelig anskaffet sig en decideret højremidtbane spiller. Noget som de har manglet i noget tid. Om Pernant vil slå igennem vil tiden vise, men han får ikke en større chance for at bevise sit værd end i Liverpool.

3. Man Utd
At Man Utd blev nr. 2 sidste sæson overraskede mig meget, da jeg mener at der mangler en del på deres hold efter Keanes exit. Der var ingen balance på holdet, men nu har de fået Carrick. Han kan til et vist punkt løse det problem, men han fylder imo for lidt på banen og jeg tror de får en del problemer denne sæson også. Det virker iøvrigt efterhånden som om Alex F. tror at jo flere angribere han smider på banen jo større chance er der for at vinde. Dette kan selvfølgelig godt være en fordel, men efter salget af Ruud Van Nistelrooy er der forsvundet en del kvalitet i det forreste led og Rooney, Saha, Smith, Solskjær og Rossi skal nu løfte arven.


4. Plads - 7. Plads
Herom er der mere usikkerhed. Jeg er dog forholdsvis sikker på at disse fire hold vil ende indenfor top 7, rækkefølgen er dog lidt mere uforudsigelig.


4. Arsenal
Det oplagte valg til 4. pladsen er Arsenal. Selvom jeg mener at de bliver nr. 4 mener jeg nu heller ikke at de kan lande højere, medmindre de laver nogle choksignings her snart. De mister muligvis Reyes og Cesc, selvom sidstenævnte har insisteret på at blive. Holdet havde problemer med at få 4. pladsen sidste år og holdet er imo ikke blevet forstærket væsentligt i forhold til konkurrenterne i år.

5. Newcastle
Et optimistisk bud til 5. pladsen er Newcastle. De har fået lidt ro over sagerne og med et par signings her inden sæsonstart kan de godt begynde at lege med, med de tunge drenge i ligaen. Owen er skadet resten af sæsonen, så en angriber er første prioritet. Duff er kommet til og muliggør at Luque enten bliver solgt eller kommer til at spille angriber, hvor det sidste scenario er at foretrække imo. Wayne Bridge, Sol Campbell, Defoe, Harewood og Shaun Wright Phillips er alle på tale i Newcastle og kan de bare få to af disse spillere er jeg sikker på at de bliver minimum nr 5.

6. Tottenham
Berbatov er Tottenhams største forstærkning indtil videre og det virker som et godt køb, deres træningskampe taget i betragtning. De har fået en spandfuld penge for Carrick, som de nu vil spendere på nogle spillere for at styrke kvaliteten i holdet og bredden. Tottenham er et spændende hold at følge og hvis det flasker sig for dem, mht. skader osv kan de godt lande højere end dette.

7. Everton
Everton har fået en angrebsduo der er værd at holde øje med. Beattie og Johson kan, hvis sidstenævnte kan holde sig skadesfri, blive premier league helt store hit. Så skal resten af holdet og bare følge med. De har forstærket forsvaret med Lescott fra Wolverhampton, men midtbanen er imo blev svækket, specielt i bredden.


8. Plads - 12. Plads


8. Portsmouth
Portsmouth har med deres Russiske rigmand forstærket sig så godt som de nu kan, med det de kan tilbyde. Anelka er kommet til og kun tiden vil vise om han kan slå til og vise det talent han helt tydeligt besidder. Det er enten eller med ham og Portsmouth.

9. Blackburn
Blackburn havde en god sæson sidste sæson, hvor det blev til en 6. plads. Spørgsmålet er nu om de kan leve op til den sæson. Efter salget af Bellamy har de mistet en vigtig spiller, men har derimod erstattet ham med Jason Roberts fra Wigan, Francis Jeffers og Benni McCarthy, så tabet af Bellamy burde være til at overse. Jeg tror dog aldrig Jeffers vil slå til på noget som helst hold og spørgsmålet er om McCarthy kan vænne sig til den engelske spillestil. Det er lidt af et gamble, men det bliver spændende at følge.

10. West Ham
Carlton Cole er kommet til et West Ham hold som fik en flot 9. plads i sdste sæson. Angrebet fejler der ingenting med og hvis den unge midtbane bestående af Reo-Cocker, Spektor, Fletcher og Etherinton kan levere varen igen er det et hold værd at holde øje med.

11. Bolton
Quinten Fortune er vel Boltons største køb denne sæson og når man tager det og sammenligner med konkurrentenes indkøb tror jeg de lander på en 11. plads i forhold til sidste sæsons 8. plads.

12. Wigan
Efter tabet af Jason Roberts har Wigan af en eller anden grund synes at det var oplagt at smide over 5 mio. pund efter Emile Heskey. I mine øjne et vanvittigt køb for de penge, men hvis han kan slå igennem og komme i nærheden af det niveau han i en stund havde i Liverpool er det vel et godt køb. Det tror jeg dog ikke at han kommer...


13. Plads - 17. Plads


13. Fulham
Malbranque og John Collins er begge to spillere der ikke gider Fulham længere og førstenævnte er i den grad vigtig for Fulham. Jeg tror Fulham bliver en stor skuffelse i år, men dog ikke så stor at de er i nedrykningsfare.

14. Aston Villa
Der har været en del tomult i Birmingham-klubben Aston Villa og det tror jeg vil være med til at gøre sæson lidt usikker igen. Min forudsigelse er at de vil starte usikkert ud og når en ny ledelse tager over indenfor kort tid vil der være lidt ro på igen og så vil de spendere lidt til Januar og krybe sig op på en 14. plads. Mere mener jeg ikke at det kan blive til i denne sæson.

15. Middlesbrough
Southgate er nu blevet udset til at styre tropperne i Middlesbrough, men holdet mangler en del kvalitet for at lege med hvor det er sjovt. Oveni mister de muligvis deres største talent i Stewart Downing.

16. Reading
Efter en overbevisende indsats i the Championship er Reading fuld af selvtillid og kan bygge på en flot sæson. Skiftet fra Championship til Premier League er større end man skulle tro og Reading vil få det hårdt, men er imo klart stærkere end sine andre oprykker-kollegaer.

17. Man City
Dette var klart den sværeste klub at vurdere for mig. Man City er et underligt hold som vinder når man tror de taber og taber til underlegne modstandere. De har forstærket sig med bl.a. Hamann og Corradi, men disse aldrende spillere skal først og fremmest finde motivationen og dernæst formen før Man City kan forblive i Premier League. Jeg vælger at give Man City en 17. plads fordi jeg ikke tror de vil overraske positivt, men heller ikke rykke ned.


18. Plads - 20. Plads


18. Sheff U
De klarede fint oprykningen, men jeg tror ikke på at de har niveauet til endnu en sæson i Premier League.

19. Charlton
Sæsonens store skuffelse. Efter en udmærket sæson sidste år, hvor bl.a. Darren Bent for alvor slog igennem tror jeg de vil skuffe fælt. De har dog forstærket sig med Isakson og muligvis også Frank Queudrue, men selvom de har været stabile i ligaen de sidste par år, tror jeg at det er farvel og tak til Charlton. Specielt tabet af Alan Curbishley er med i mine overvejelser her.


20. Watford
Efter de sikrede sig oprykning via playoff, vil Watford hurtigt vende tilbage til Championship, hvor de vel også hører hjemme. Holdet har imo ikke kvaliteten til at spille med i den bedste række.
Skrevet af Kramer
Fremragende oversigt, nufc. Jeg kan følge dig et stykke hen ad vejen, men tror mere på Villa som del af et nedrykningsræs end fx Fulham. Boro er også et meget stort spørgsmålstegn for mig. Det samme iøvrigt med Charlton.
Skrevet af Coppell
Vil ligesom Gooner gerne vente lidt med prognosen.

Men kigger man på papiret er det desværre meget svært at se hvem der skal tage titlen fra Chelskirusserne.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Britz
Takker Kramer.

Jeg er for så vidt enig med dig mht Aston Villa. Betingelsen for at de skal lande så "højt" er imo også at de får et nyt board, med den efterfølgende kapitalindsprøjtning og forhåbentlig nogle nye spillere. Melberg, som har holdt sammen i forsvaret i længere tid nu, er jo også på vej væk så det er livsnødvendigt med de nye ejere. Jeg synes ellers de har holdet til at ligge midt i, men de skuffer. Urolighederne internt har nok en del at skulle sige.
Skrevet af Scotty
Anelka skal lige skrive under først.
Skrevet af Blackburn styrer...
Mit bud på slutstillingen i PL:

1. Chelsea
2. Liverpool
3. Tottenham
4. Man. Utd.
5. Arsenal
6. Newcastle
7. Blackburn
8. Portsmouth
9. Everton
10. West ham
11. Bolton
12. Wigan
13. Middlesbrough
14. Charlton
15. Man. City
16. Reading
17. Fulham
18. Aston Villa
19. Sheffield U.
20. Watford
Blackburn the pride of Lancashire...
Skrevet af Kong Hulk XI
"Reo-Cocker, Spektor, Fletcher og Etherinton"

Fletcher spillede næsten ikke sidste sæson og er solgt til Palace. Den nye mand Spector er vist tænkt en reservrolle i forsvaret.

Reo-Coker, Mullins, Yossi og Ethers er midtbanen fra sidste sæson der skal gøre det igen.
http://www.toni-shirts.at/
Skrevet af Centofanti
Gad vide om jeg igen i år skal lave et ikke-fuldendt PL-sæsonpreview??

Og gad vide om det atter bliver censureret fra spørs.dk
http://www.facebook.com/Contenestor
Skrevet af pfk
7. Everton
Everton har fået en angrebsduo der er værd at holde øje med. Beattie og Johson kan, hvis sidstenævnte kan holde sig skadesfri, blive premier league helt store hit. Så skal resten af holdet og bare følge med. De har forstærket forsvaret med Lescott fra Wolverhampton, men midtbanen er imo blev svækket, specielt i bredden.


Særdeles god gennemgang, men jeg er ikke enig i ovennævnte. de eneste spillere Everton har mistet i forhold til sidste sæson er Duncan Ferguson, Li Tie samt nigel Martyn - Altså ingen svækkelse, da Li tie ikke spillede en eneste kamp, og vel næppe har spillet mere end 90 min. de sidste 2 sæsoner.
Evertonians are born, not manufactured We are the chosen ones….
Skrevet af Britz
Scotty:
Ja det skal han, men en del af min gennemgang er jo også baseret på at visse hold sandsynligvis får visse spillere.


Kong Hulk:
Fik fletcher ikke en vis succes mod slutningen af sæsonen for West Ham eller blander jeg ham og Spector sammen? Må indrømme at min viden om West Ham ikke er den største, hvilket måske desværre illustreres i min analyse.


pfk

Tak.

Det var måske også lidt hårdt sagt fra min side. Grunden til at jeg skrev det var egentlig fordi jeg havde læst et sted at Lee Carsley var på vej til Wolverhampton. Jeg har altid synes han var mindst lige så vigtig for Everton som Gravesen var da de to spillede sammen, men det er vel begrænset hvor vigtig han er længere når han ikke spiller :) Det har du ret i. Så vigtig kan han heller ikke være når de har spillere på hans plads som Arteta og Cahill.

Har de fået købt nogle flere spillere til midtbanen?

Skrevet af pfk
nufc_fan;

Indtil videre er ingen nye midtbanefolk hentet, men ganske rigtigt tyder noget på at Carsley er på vej væk fra Everton, og hans betydning for holdet var enorm i tidligere sæsoner, (med Gravesen). siden da har folk som Cahill, Arteta, Davies, Neville, Kilbane, Van der Meyde og Osman været i rækken foran Carsley - dels pga skader.

som erstatning for Nigel Martyn er Tim Howard hentet på leje.
Joleon Lescott til det centrale forsvar, samt Andy Johnson til angrebet - udemærkede indkøb.
Pt. er Delron Buckley på trial på turen til USA, og tilsyneladende gør han det godt. Han er ledig på en fri transfer fra Dortmund.
Angrebet var det største problem sidste år, hvilket ikke ligefrem blev bedre af salget af Marcus Bent i Januar, hvor ingen erstatning blev hentet - og da Big Dunc endte sin æra i klubben i sommer skulle der nyt blod til.

Midtbanen er ikke blevet forstærket endnu, men noget kunne tyde på at Moyes kigger efter en forsvarerspiller og en midtbane spiller, hvorved jeg ville være tilfreds med truppen.
Evertonians are born, not manufactured We are the chosen ones….
Skrevet af The-Game
Jeg tror også jeg venter med at, afgive et gæt på en slutstilling.. der er stadigvæk transfers i vente..
Jeg kan lige som jer andre heller ikke se, hvem der skal pille titlen fra Chelsea..
Viborg FF - Det ægte Midtjylland
annonce
0