Snak

Mere indhold efter annoncen
på Anfield lige efter nytår!

Mener du Brentford, eller evt. Gunners? ;-)
Y. N. W. A. #JFT97
@AFC92. Ja, Iheanacho hopper nærmest direkte ind i Matip. Jeg bliver ikke enig med dig. Jeg synes at du tager fejl.
@Tintin. Det gør det nemlig ;) Jeg har ikke så meget imod at se en tråd igennem med hån når Liverpool taber, men det andet er ikke til at holde ud.
Det er noget af en melding fra Stan Collymore:

If you tell players enough times they´re playing too many games, eventually they´ll believe it.

Coincidence that Liverpool´s worst performance ( arguably) of the season comes on the back of the constant calendar/welfare/too many games chatter?


Nu så jeg dart i stedet, men ud fra højdepunkterne burde Liverpool da have vundet rimelig sikkert.
@Tintin

Generelt så er det sjældent at journalister/kommentatorer/pundits køber ind på narrativer, der graver dybere end resultatet af en fodboldkamp. Det er rimeligt trættende at følge med i, men det er jo sandsynligvis fordi det er nemmest at forholde sig til. Liverpool burde (målt på chancer) selvfølgelig have vundet den kamp - expected points for kampen giver Liverpool 2,76 (hvilket jeg næsten tror er en top 10 kamp i sæsonen for alle hold i Premier League). Det siger selvfølgelig ikke alt, men det er en noget bedre indikation end blot at se på et resultat.
We know what we are
Men xG er så sandelig også misvisende til denne kamp. Det varierer sikkert fra model til model men størstedelen af Liverpools xG kommer fra straffesparket. Direkte på straffesparket, hovedstødet på returbolden og forsøget på at sparke bolden med højrebenet efterfølgende. Omkring 1.8 kommer ud fra den situationen og uanset hvor højt det tal bliver kan det maksimum give 1 mål.
De bedste modeller tager højde for den slags. Det tal jeg havde fået fat i gjorde dog ikke. Hvis man bruger en af dem, der tager højde for at der kun kunne scores en gang i den situation lander Liverpool på 2,42 - så helt misvisende er det ikke.
We know what we are
Holder Chelsea forsvaret åben hus i forsvaret?
Tjo jeg synes at det er midtbanen som svigter hos Chelsea.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Ud fra stats ligner det at Chelsea er næstbedste hold på banen. Hvordan ser det ud i virkeligheden?
YNWA
annonce