Snak

Mere indhold efter annoncen

PL-tråden 2021-22 - Alle elsker VAR!

fre 10. aug 2018
Okay så da....

Efter et noget atypisk transfervindue er trupperne nu på plads. City fortsatte med at bruge oliemilliarder, de røde fra Manchester nøjedes med Fred, og gemte lidt penge til Kleenex, Spurs ventede.....og ventede......og ventede. Chelsea lod også vente på sig, men endte med at sælge deres liebling, og fik endeligt hentet et par stykker. Liverpool skabte misundelse, og Arsenal byggede en længe ventet optimisme op. Altså indtil Kroenke købte Usmanov´s aktier. Herefter vendte depressionen tilbage. Nå ja, og så gik et par af oprykkerne amok.

Så efter sommerens internationale træningskampe skal vi til det igen - fodbold fra VERDENS BEDSTE LIGA!!!!1

Som ønsket må den første diskussion gå på slutstillingen når vi kommer frem til næste sommer. Acheron åbnede den i den gamle tråd, hvorefter flere bød til. Kopiér gerne over i denne tråd, hvis i ønsker det.

Mit bud:

1. Man City
2. Liverpool
3. Tottenham
4. Arsenal
5. Chelsea
6. Man Utd
7. Everton
8. West Ham
9. Crystal Palace
10. Bournemouth
11. Burnley
12. Watford
13. Leicester City
14. Wolves
15. Brighton
16. Newcastle
17. Southampton
----
18. Fulham
19. Cardiff
20. Huddersfield

City er bare foran resten. Men Liverpool bygger på, og har hentet nogle virkeligt solide forstærkninger. Spurs, Chelsea og Arsenal kan meget nemt bytte mellem sig. United forventer jeg får større problemer med deres dysfunktionelle spil, og spørgsmålet er om vi, som sædvanligt ikke er der, hvor Mourinho har slidt for meget på omgivelserne. I bunden tror jeg Cardiff og Huddersfield mærker effekten af svage trupper. Fulham har købt adskillige spændende spillere, men det er også mange nye der skal køres ind. Og Newcastle skal håbe og bede til at Rafa bliver hele sæsonen, og Hughes skal formå at bygge på spillet.
Fedt, Geddar! Du er hård ved Fulham, synes jeg, men de mange køb kan selvfølgelig backfire, som før set. Og håber da på en 4 plads til Arsenal, men tror ikke på det.

Mit bud:

1. Man City
2. Liverpool
3. Tottenham
4. Man Utd
5. Chelsea
6. Arsenal
7. West Ham
8. Leicester City
9. Everton
10. Wolves
11. Bournemouth
12. Fulham
13. Burnley
14. Newcastle
15. Crystal Palace
16. Southampton
17. Brighton
----
18. Watford
19. Huddersfield
20. Cardiff
Jeg smider lige mit bud igen på en 2018-19 slutstilling i PL samt en ultrakort forklaring. Ingen grund til at revidere det efter at transfervinduet lukkede.

1. Man City
2. Liverpool
3. Tottenham
4. Arsenal
5. Chelsea
6. Man Utd
7. West Ham Utd
8. Wolverhampton W
9. Everton
10. Newcastle Utd
11. Crystal Palace
12. Leicester City
13. Fulham
14. Burnley
15. Brighton & Hove A
16. Southampton
17. Bournemouth
------------------------
18. Watford
19. Huddersfield Town
20. Cardiff City

Man City bliver urørlige igen. Liverpool har forstærket sig bedst af forfølgerne. Spurs har kvalitet nok til at blive 3’er igen. Arsenal kommer til at forbedre sig under Emery, men kun skridt for skridt. Chelsea virker pt. ikke som et harmonisk sted selv om Conte er væk. Mou virker allerede nu sur og er en tikkende bombe. Det kommer til at gå ud over holdets formåen. Pellegrini vil løfte Hammers men 7. pladsen er nok loftet. Wolves har et koncept som også kommer til at holde i PL. Everton kommer til at spille pænere under Marco Silva men han er ingen magiker. Newcastles trup er solid nok til at ende samme sted som sidst. Palace bør også placere sig i midten men meget afhænger naturligvis af, om Saha bliver. Foxes kommer til at mangle Mahrez men kommer ikke i deciderede problemer. Fulhams trup og spillestil passer fint til PL tror jeg. Burnleys sæson afhænger af EL gruppespil men de bør stadig være gode nok til at blive oppe. Brighton har forstærket sig fornuftigt nok også til at sikre endnu en sæson. Southampton kommer til at mangle mål igen, og det kan Hughes ikke ændre på. Bournemouth får det sværere denne gang men der er sandsynligvis alligevel tre dårligere hold end dem. Watfords trup ser bare tynd ud efterhånden, og jeg tror at de får problemer denne gang. Huddersfield skal igen udføre et lille mirakel, men får det sværere da i al fald to af oprykkerne ser stærkere ud. Cardiff har købt en masse Championship spillere og Warnock plejer at være overmatchet i PL. Jeg kan ikke se at det skulle blive anderledes denne gang.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
1. Manchester City.
2. Liverpool
3. Chelsea
4. Spurs
5. Manchester United
6. Arsenal
7. Everton
8. Leicester
9. Crystal Palace
10. Wolves
11. West Ham
12. Newcastle
13. Fulham
14. Brighton
15. Southampton
16. Burnley
17. Watford
18. Bournemouth
19. Huddersfield
20. Cardiff

Ørkenens sønner fra Man City er den bedste og bredeste trup i England og de har samtidig den bedste manager. Det er feje hold for resten. Det bliver måske tættere i toppen end sidste år, men det bliver ikke rigtig tæt. Mendy er tilbage og forbedre det svageste punkt fra sidste sæson, og så har de tilmed tilføjet den bedste spiller i PL udenfor top-6. Mahrez var rigtig god for Leicester i sidste sæson og jeg tror han bliver rigtig god for Man City i år.

Liverpool har forstærket sig rigtig fornuftigt og bredden ligner den er blevet markant bedre. Det er stadig ikke nok til at udfordre Man City, men det vil skubbe dem tættere på. Salah kommer til at lave en ordentlig røvfuld kasser igen, og Keita tror jeg bliver en åbenbaring. Springet imellem Allison og Mignolet/Karius er tæt ved marianergravsdybt, og det kommer til at blive lidt af en fordel for Liverpool og endelig have en mand der faktisk kan tage med hænder. Bredden og kvaliteten er dog stadig ikke helt til at udfordre Man City.

Chelsea har hyret en af de mest spændende trænere på markedet og alt efter hvor hurtigt hans filosofi bliver inkorporeret, så kan de give Liverpool kamp om anden pladsen. Det ligner at Hazard bliver og det er alfa omega for at offensiven kan komme til at fungere. 9´er positionen er dog et problem, for hverken Giroud eller Morata er lige så gode, som det konkurrenterne har rendende. Især Morata ligner en der vil have svært ved at ramme vand fra Storebæltsbroen. Det skal han gerne have lært hvis Chelsea skal helt til tops.

Levy havde ikke fået memoet om at transfervinduet lukkede klokken torsdag 10.8, så Spurs kører bare videre med samme besætning som sidste år. Det er dog gamle vin på nye flasker, når man så prøver at affærdige Tottenhams evner til at spille fodbold i kraft af de ingen spillere har fået ind. Tottenhams problem er at de ikke giver lønninger ud som deres konkurrenter, og så er det modbydeligt svært at forbedre de meget kompetente første 14 mand. Men jeg falder ikke i fælden og afskriver Spurs. Rygraden er stadig ung og de kender efterhånden hinanden ud og ind. Det er også en styrke.

I den røde del af Manchester skriver vi år 3 efter Jose´s ankomst. Det er sjældent lige så godt som år 2, og da år 2 ikke var noget specielt, så er jeg bange for at år 3 kan blive grimt. Jeg tror Mourinho ryger relativ hurtigt og en ny træner får ribbet sejlene, for truppen fejler ikke noget. Især ikke når De Gea står i målet til redde den til tider lidt halv suspekte defensiv.

I Arsenal er det år 1 efter Wenger og det burde fylde en hver Arsenal fan med forventning og fortrøstning (og en pæn del vemod). Og hvis det bare var muligt at ignorere de markante defensive kvaler som truppen byder på, så vil jeg også have Arsenal højere. Men Arsenal har klart den dårligste defensiv besætning af top-6. Det er ikke engang tæt, og det frygter jeg at en forrygende offensiv vil have svært ved at løfte. Det kan dog godt gå hen og blive målrigt meget ofte.

Everton har endnu engang købt et nyt hold og har blandt andet betalt dyrt for Barcelonas overskudslager. Jeg har dog meget større tiltro til Silvas evner end jeg har til Fede Sams, så jeg tror at Everton lige klemmer sig ind i top-7. De kommer dog stadig til at være langt fra 6.pladsen igen i år.

Preview af resten af holdene får jeg smidt afsted i weekenden. Nu skal jeg ud og nyde sommeren inden Man Utd og Leicester åbner sæsonen. Så blev det alligevel jul igen.

God sæson til alle. Høj som lav. Må jeg tage gruelig fejl og lad Helligåndens helte fra Arsenal stå med trofæet til slut.
KROENKE RAUS!
Jeg kommer med en revurderet stilling:
1. City.
2. Spurs.
3. Liverpool.
4. Chelsea.
5. United.
6. Arsenal.
7. Everton.
8. Leicester.
9. Crystal Palace.
10. Burnley.
11. Wolves.
12. West Ham.
13. Newcastle.
14. Fulham.
15. Bournemouth.
16. Southampton.
17. Watford.
18. Huddersfield.
19. Brighton.
20. Cardiff.

Tror fortsat på at Spurs får en god sæson. Wolves er rykket opad, mens Huddersfield trækker nitten.
We know what we are
-
Arsenal FC
Der er kamp om PL-trådene. Jeg så ikke denne da jeg kommenterede i den gamle igår.

Shelvey og Diame som midtbane-duo - virker det ikke ret atypisk for Rafa? Ikke meget defensiv stabilitet der er i de to, vil jeg ikke mene. Synes også der har været et par situationer i første halvleg, hvor de har efterladt utrolig meget plads centralt i banen.
Meget spændende kamp mellem Fulham og Palace i vente. To lidt skæve klubber som har været godt igang på markedet. Jokanovic mod Woy er også en fin dyst.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Det er helt utroligt så mange frispark der bliver givet, når en spiller hopper op på ryggen af sin modstander, der står stille. Fatter det ikke. Det frispark D. Luiz får før på Pritchard er et godt eksempel. Virkelig mærkeligt.
Seri er en utrolig god spiller; de lange afleveringer er verdensklasse. Ham kommer Fulham ikke til at holde på længe.
Fodboldspillere der overspiller, findes der noget værre? Næppe.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
annonce