Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvor vil jeg bare ønske at Bold.dk snart fik styr på kronologien i indlæggene og gang i livescore igen.


Det er håbløst at finde hoved og hale i. Jeg mistænker, at der er forskel på tiderne, hvad enten der skrives på mobil eller fra en computer.
Mojn do!
Fin kamp mellem Arsenal og City - dejligt PrL er tilbage så søndagsunderholdningen bevares
Nisi Dominus Frustra ...
Arsenal skal nok få scoret hvis City fortsætter med den nonchalant måde at spille på - det kan sagtens være det der i sidste ende giver Liverpool mesterskabet
Nisi Dominus Frustra ...
City trækker tiden med 30 min tilbage - er det den nye pep stil?
Nisi Dominus Frustra ...
Du skrev det lige da Bernardo lavede et helt vildt mål. For så derefter at begynde at kalde kontrollerende possessionspil for arrogant attityde. Du har vist bare et horn i siden på Peps stil, wise. Hvilket er fair nok men lidt mere følelsensvold end øje på hvad der forgår. De behøver jo ikke gøre mere når Arsenal tydeligt sejler i det område city helst vil have bolden i.
Til dem der også interesserer sig for bagsiden af fodbolden, og hvor pengene i mange tilfælde kommer fra, så vil jeg stærkt anbefale denne:

https://twitter.com/NcGeehan/status/1027847611473121281

Det er anden del af historien om bagmændene bag City Football Group første del burde man kunne finde inde på hans Twitter.

Tænkte at det var mest relevant at smide den her i PL tråden, nu hvor det specifikt omhandler City Football Group, men det kunne ligeså vel have været i en af de mange klubtråde, da det stikker dybere end blot til den klub.
Hvordan ser jeres stærkeste Premier League startopstilling ud? - hvis der er flere, som vil give deres bud, så skal jeg nok lave et regnskab til sidst, hvor mange gange de forskellige spillere blevet valgt. Hvis vi siger en 4-3-3.

Mit bud:
De Gea
Walker - van Dijk - Vertonghen - Robertson
Kante - De Bruyne - Silva
Salah - Kane - Hazard

*rettet
YNWA
De Gea
Walker - Van Dijk - Vertonghen - Mendy
Kante - De Bruyne - Eriksen
Salah - Kane - Hazard

Jeg er meget tæt på at bytte Van Dijk med Laporte. Jeg synes han har været helt vanvittig god siden han kom fra Bilbao. Vertonghen er den bedste midterforsvar i PL.

Hvis Keita fortsætter niveauet fra i søndags (som ligner det niveau han viste i bundesligaen), så er Eriksens dage nok talte. Harry Kane vinder på meritterne, men hvis det er ud fra nuværende form, så vil jeg overveje om det ikke var bedre med Aubameyang eller Aguero.
KROENKE RAUS!
Mit bud på den stærkeste Premier League opstilling:

De Gea

Walker- Van Dijk - Vertonghen - Alonso

Kante - De Bruyne - Pogba

Salah - Kane - Hazard
De Gea
Walker - Van Dijk - Vertonghen - Robertsen
Kante - De Bruyne - Eriksen
Salah - Kane - Hazard

Van Dijk - første mand på holdkortet!
Robertsen er måske en lille smule biased. På den anden side, er det kun Mendy jeg for alvor kan se som udfordrer, og han har trods alt stadigvæk til gode at bevise sig over mere end et par kampe, omend det har set meget(!) lovende ud indtil nu.

Det er øjebliksbilledet. Hvis det handler om hvem der kommer på årets hold for sæsonen, vil jeg nok udskifte Mendy med Robertsen, Keita med Eriksen og Mané med Salah.

*rettet
annonce